aa pardon unutmuşum senin konuşan tarih kitabın vardı dimi:)) offf hazal yaa bu ayın sonuna kadar 140 oldu oldu olmadı bırakıyom yaa çok yoruldum parmaklarıma hakim olamıyorum resmen yaa beni bırakıp kafalarına göre takılıyolar sinir olcam yakında taktım ben bu işe yaa buda sinir yapıyo bende((olacak olacak diye telkinler veriyorum ama nafile takıldım kaldım resmen:95:
pazartesi günü babam göz ameliyatı olacak çok stresliyim dua edin bana arkadaşlar glukom ameliyatı için yatıyor ve ben onu düşünmekten ders bile çalışamıyorum çok dua edin lütfen buna ihtiyacım var herkese kolay gelsin...
Amin inşaallah.memur olursam bende ygs ile tercih yapacağım:)ama olamazsam diye işteben ygs ile tercih yapacağım için lys ye hazırlanmıyorum ama sen eğer ygs ye gireceksen çalış tabiki o daha yakın tarihte olacak 1 saat klavye çalış gerisini lys ye ayır malum lys tamamen bilgi istiyor ama klavyede acele etme bence insan sinir oluyor ama zamanla ilerliyor çalışmayı bırakmadığı sürece..sana tavsiyem uçan parmaklar diye bir site var ordan çalış klavyeye harf harf konu işlemiş oluyorsun hemde kendini hız testleriyle denemiş olursun ben ordan çalışıyorum bende çok zor ilerliyorum ama en azından ilerliyorum hedef 140 daha az olursa heycanla falan yapamam sınavda başarılar canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
hazalcım ameliyat yarın ama 2 gündür kontrol altında hastanede kalıyor çok gerginim ve 2 gündür hiçbirşeye konsantre olamıyorum yemek bile yiyemiyorum çok gerginim Allah daha kötüsüne vermesin göz ameliyatı işte Allahın izniyle iyi geçer inş. Babam işte ya onu öyle hastane odasında düşündükçe bile kötü oluyorum dua et olurmu bana ve babama
Bu arada sana da bir alkış göndererek başlıyorum :81: ve azimle inş.. olacak diyorum asla bırakmak yok çocukla hakkaten çok zor oluyor gece çalışıyorum ve düşün halimi her an yorgunum bazen gözlerim kan kırmızı oluyor ama çıktık bir kere bu yola zafere ulaşana kadar sabırla devam..klavyede nasıl gidiyorsun hızlanabildinmi?eğer cvbın evetse formül istiyorum ben hala aynı yerde saymaktan yoruldum gerçi bu ara çalışamıyorum da stresten ama başlıycam yarın hayırlısıyla babam ameliyattan çıksın sağlıklı bir şekilde eve dönsün her zamankinin 2 katı çalışıp şu 140 hedefime ulaşacam Allahın izniyle ...hadi bakalım hazalcım bu sene bizim senemiz olacak biliyorum azim çalışmaya devam...
öncelikle çok geçmiş olsun.evet kapalı olduğum için peruk düşünüyorum.ve de siyasi görüşlerini hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?