Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi yapıyosun gerçekten çock zor zanaat ve her şeyi oturtunca olması çok daha iyi hem çocuk için hem de kendin için benim fıstıklarım günümün yarısını çılıyorlar çok tatlılar ama bir o kadarda sorumluk ve ilgi istiyorlar...kolay gelsin iyi çalışmalar
bu kadar çalışıp da torpille biri gelip hakkımı yerse hakkım ona haram olsun yaaa valla sinir oluyorum duydukça bu torpil olaylarını ben çocuklarımdan zaman çalıp çalışırken havadan inmelere haram olsun hakkım bu arada hazalcım tarım ve köy işleri sözleşmeli personel alıyo sana uygun bi kadra varmı bak istersen..
off hazal yaa elimi attığım yer resmen kuruyo ben bi aksilik çıkacağını biliyodum iyi geçtiya bbende bu şans varken neyse hayırlısı bunda da vardır bir hayır diyelim ama pes etmiycem kötü şansıma rağmen inatla yola devam benim klavye çok tuhaf yaa düşüyor resmen 90 ları bile bulmuştum ama kitlendim kaldım resmen 70 lere geri indim şimdi adliye sınavı ne zaman olur sence?bide yeni bir kitap aldım bugun data yayınları tarih süper yaa konuları şemalarla anlatmış ona bakıyorum bu ara açıktan alımlara bakıyorum olsun artık lütfen Allahım yaa boşa gitmesin bu kadar emek (