How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

off daha çok taze gelinsin :) olmasada 2012 bizi bekler çalışmaya devam nasip bu işler belli olmaz bence bulunduğun ilde gir ist. daha kolay olur küçük yerlerde daha kolay yerleşmek gerçi hayırlısı olsun mutlu olacağımız yerler olsun inş.

bu arada bugün 10 parmak klavyede 80 e dayandım ama benim hedefim en az 120 o da zamanla olucak az kaldı gerçi klavyeye çok çalışamama rağmen büyük başarı :)

:46: bravo canım ben henüz 50 lerdeyim benim hedefimde en az 120 yapabiliriz bence bende dua ediyorum ikimizede:) kpss yi de unutmayalım arasıra konulara bak mutlaka kolay gelsin ikimizede

şimdi bu ayın 27 sinde ygs var ona bakıyorum biraz türk dili okamak istiyorum aöf tabi mat. tekrarı yapıyorun 2 gündür ekol hoca sağolsun:) klavye çalışıyorum geceleride klavye aynı yerinde sayıyor hala 50 55 arası:( sen neler yapıyosun?nasıl gidiyor? tabi çocuklar pek bırakmıyor ama elimden geleni yapıyorum kızım kreşteyken gelen olmazsa iyi çalışıyorum ama gelen olursa sinir oluyorun çalışamıyorum gece telafisi zor oluyor dua et bana ygs ye çok az kaldı aöf ama olsun kontenjanlı olmuş bu yıl tde hayırlısı ...

bende önce spk çalışıyorum onun sınavı mayısta o yüzden önceliği ona verdim arada klavye çalışıyorum şuan 80 civarı ara arada kpss çalışıyorum matematik tarih falan ama çok sık bakamıyorum onlara spk zorluyor oldukça inşallah kreş zamanı kimse gelmez de çalışırsın :) tde de bu saatten sonra seni çok zorlamazmı sonrasında formansyon falan almak

şu anda geleceği olabilecek tek bölüm aöf de tde örgün okuyamam iki çocukla imkansız anlayacağın tek şansım bu okurum inş.Rabbim yardımcım olur yaa çalışana verirmiş bizide görüyo ve eminim emeklerimiz boşa gitmeyecek..

inş, yaa bu arada açıktan alımlar varmış takip ediyorum bişey duyarsam yazarım bide klavyede 65 yazıyorum artık:) olacak inş. ziraat bankası alım yapacak diye duydum ama hiç bir haber yok henüz yaa biride biz olalım lütfen Allah ım yaa

evet açıktan alımları bende takip ediyorum mayıs gibi olucak diyodu tv de ziraat bankasının sitesine baktım ama henüz ilan verilmemiş ama ziraate girmek hakikaten zor yanii inşallah olur ama bide ben bankacıyım zaten alanınla ilgili bir yer olursa daha çok sevinirim ama olsun da neresi olursa olsun artık daha geç olmadan

eniştem ziraat bankasında müd. ondan haber bekliyorum alır almaz yazarım sanada nasipten ötesi olmaz beklemeyelim daha fazla yeter şansımız açık olsun ikimizinde

aaa evet çok iyi olur banada haber verirsen sevinirim bazen kaçırabildiğimiz zamanlar oluyor gözden kaçıyor canım gece rüyamda adliye başvurmaya gitmişim artık hep rüyalarımda :50:

:) benzer şeyleri bende yaşıyorum mesela uyuyana kadar parmaklarım klavye çalışıyor istemsiz oluyor ama oluyor sinir oluyorum parmaklarım uyutmuyor bazı geceler beni :) duyduğum her haberi mutlaka paylaşacağımdan emin ol ygs ye son 10 gün dua et bana kolay gelsin canım...

:) benzer şeyleri bende yaşıyorum mesela uyuyana kadar parmaklarım klavye çalışıyor istemsiz oluyor ama oluyor sinir oluyorum parmaklarım uyutmuyor bazı geceler beni :) duyduğum her haberi mutlaka paylaşacağımdan emin ol ygs ye son 10 gün dua et bana kolay gelsin canım...

inşallah canım istediğin puanı alırsın istediğin bölüğme girersin kaç alman lazım tde ye girmen için ?

benim hedefim 350 en az sanırım 320 ile kapatmış geçen yıl alırım diye düşünüyorum off hazal ya çok yorgunum gözlerim ağrıyo yorgunluk ve uykusuzluk tan boşa gitmesin emeklerimiz yeter..senin nasıl gidiyor klavye ve diğerleri yani kpss falan ?

benim klavye iyi onla sorunum yok zaten ticaret lisesi mezunuyum ben orda daktilo kullanırdık 10 parmak unutmuştum çok uzun zamandır kullanmadığım için f klavye şimdi tekrar 10 parmak çalışmaya başlayınca çabuk hızlanıyorum eskiden alışkanlık olunca keşke hep iş yerindede f falan kullansaymışım q kullanıyodum ben iş yerinde çok hızlı yazardım şimdi neyse bundan sonra hızlancak hedefim en az 120 yazmak şimdi 90 falan yazıyorum artık kpss matematik çalışıyorum tek bu ara mayısta spk sınavı var ya o geçsin daha çok kpss çalışıcam hepsi bir arada zor oluyor birde olursa klavye sınavına burda girmeye karar verdim bakarsın burdan girer kazanırım hem kocişide bırakıp istanbula çalışmaya gitmem

bencede orada girmelisin hem orada şansın ist. daha çok bence çok güzel bir karar mat.da ekol hoca 1 numara kesinlikle tavsiye ediyorum bende klavyede 65 lerdeyim ben hep q kullandım ilk kez f kullanıyorum olacak inş. evet ya hepsi aynı anda çok zor oluyor ama olmalı olacak inş. kpss de hedefim en az 90

keşke kpss en en az 90 alabilsek mucize olur heralde benim için matematikte bende hep ekol hoadan çalışıyorum gerçekten çok güzel anlatmışlar çok iyi anlıyor insan sınavınada az kaldı hadi bakalım ilk sınavını bi atlat iyi geçerse daha çok azimli olursun kalan sınavlar için

canım ya çok saol buna ihtiyacım var gerçekten inş. iyi geçer bu arada bugün klavyede ilk kez 82 yazdım :) moralim iyi bu nedenle ygs ye çalıştım işte aöf istediğim için çok kasmıyorum kendimi olur gibi geliyor ama nasip bakalım hayırlısı olsun 90 alıcaz görürsün çalışmalıyız çok hemde sende bende en az 90 diyorum ben ygs geçsin konu özetlerini ve kısaltmaları yazarım buradan 2012 90 la ilk alımlarda gideceğiz ikimizde görürsün ..

Back