kırmızı peruk süper olurben kuaförüme söyledim istediğim rengi modeli tarif ettim getirdi.eğer bulamazsan nettede sipariş verilen yerler var.bu arada programı almak için bugün okula gittim.okumayı o kadar çok istediğim halde küçük oğlum aklıma gelince ayaklarım geri geri gitti napacam ben
evet canım yaa zaten bunları düşününce güç buluyorum.yoksa hem oğlumsuz bir kaç saat kalmak hemde günde 80 dak gidiş 80 dak geliş hep bunun için.yollarda telef olurum heralde bu kış birde arabadan indikten sonra yürüyorum Allah yardımcım olsun valla işim zor.klavye düzenli çalışamıyorum maalesef.ama ilan olursa gece gündüz çalışırım ellerim harflerin yerini ezbere biliyor sadece hızım düşmüştür uzun zamandır katipler neti ziyaret etmiyorum çünkü.bu hafta okula gitmeyeceğim daha program belli değil.evde biraz kış hazırlığı yapayım diyorum dondurucuya koymak için mantı falan.malum bu kış yoğun olacağızcanım seni o kadar iyi anlıyorumki insan anne olunca ne kadar değişiyor dünyanın rengi hayallerini bile tam hazmedemiyor değilmi canlarım yaa minik kuşlar onlar hiç üzülme onun için yapıyorusun bunu biraz da öyle değilmi daha rahat yaşasınlar anneleriyle gurur duysunlar diye güvenilir birine emanet ettikten sonra sorun yok bence annesi yaa o ilerde senle gurur duyacak hiç durmak şimdi duygusal davranıp bırakırsan ilerde bunun iki katı kadar pişman olacaksın coğrafyacı bir anneleri olacak düşünsene ben çok heycanlıyım yaa ve hayallerim geçte olsa gerçekleştirebilmek benim için süper bir duygu benimksi uzaktan eğitim olduğu için sorun yok dersleri internetten göreceğiz finallere gideceğim yalnızca bu arada klavye çalışmayı sakın ihmal etme bak her an ilan çıkabilir ona göre hadi bakalım az kaldı diğer hedeflerimize ulaşacağız Allah ın izniyleben iyce havaya girdim buda benim son halim
işin zor canım yaa vitamin mineral ne varsa takviye yap.yoksa vücut dayanmıyor bu yoğunluğa.dediğiniz gibi yapacağım ama işten eve gelince yorgun vede uykusuz oluyorum onada bi çözüm bulmak zorundayım ne sorunlu biriyim ben yaa
işin zor canım yaa vitamin mineral ne varsa takviye yap.yoksa vücut dayanmıyor bu yoğunluğa.
tşkler elfida abla dicem sizden yaşça küçüğüm çünkü dediğiniz gibi yapacam çalışacam ve başaracam ve hedefime ulaşacam burayada yazacam çok dstek oldunun allah razı olsun sağolunkardelen o kadar şanslısınki bunu sonra anlayacaksın o nedenle bu şansını iyi değerlendir ve bu sene sende kazananlardan ve yerleşenlerden olabilmek için elinden geleni yap derim sana benden tavsiye gerekirse uykusuzluktan gözlerin şişsin ama çalış mutlaka hedefe giden bu yolda bizde çok uykusuz kaldık ve halada kalıyoruz ama sonu güzel olacaksa çekilenler mubahtır unutmaki emeksiz yemek yok çalışmadan memur olmakta yok çok çalış ben bu gün tarihe yeniden başladım coğrafya malum bölümüm coğrafya haliyle istemesemde çalışacağım bu sene bizim senemiz olacak o nedenle çok çalışmalıyız durmak yok asla mola bile vermeden hızlanmanın zamanıdır hayde bakalım hepimize kolay gelsin
yorgun canım yaaa hakkaten zor olacak senin için ama zamanla alışırsın bence önce zor gelir ama zamanla alışırsın insan nelere alışmıyorki sağlık olsun da gerisi gelecek inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalsın başarılar yeni bir sene başlıyor ünili olduk artık daha ne hayde bakalım başarılar canım ...
neden hayatımda bir şeyler tam düzeliyor derken tekrar başa dönüyorum??
YArdımcı olur musunuz ? Daha önce hiç KPSS'ye girmedim lise mezunuyum açıköğretim adalet okuyacağım bu sene.Ama lise mezunu olarak kpssye girebilir miyim ? Ne yapmam gerek ?
KPSS hakkında yeterli bilgiye sahip değilim 2012 kpssye girebiliyor muyum ?
bir şey geldimi herşey üst üste geliyor.ben bunları hakedecek naptım diye düşünüyorum.sabırtaşı olsa çatlardı artık.Rabbim yar ve yardımcım ol.bu tip gelgitleri dönem dönem hepimiz yaşıyoruz mutlaka seni yolundan etmek için birçok kişi birçok şey vargücüyle uğraşır bazen ama sen sapasağlam durmayı bilirsen kimse hiçbirşey yıkamaz seni sakın pes etme biliyorum çok yorgunsun yine biliyorumki yorgunluktan bezen ellerini taşımaya bile takatin kalmıyor ama asla bırakma canım az kaldı ve sen güçlü bir kadınsın çocuklarınla üniversite sınavında başarılı olup kazandın şimdi aynı başarıyı kpssde göstermek üzeresin ve klavyede sakın vazgeçme sen sadece başa döndüğünü sanıyorsun böyle gelgitler hayatın her döneminde olur yani sadece sen yaşamıyorsun bunu merak etme sadece sabırla yola devam tökezleyebilirsin düşebilirsin ama hedefinden vazgeçtiğin an biter herşey canımsın sorun ne bilemiyorum ama lütfen yorma kendini ve istersen biraz nefes almaya çalış birkaç gün tatil ilan kendine mesela ama lütfen vazgeçme
kadelen canım yol uzun ve meşakkatli bu yolda bir yalpalamaya gör hemen seni yolundan etmek için onlarca şey çıkar ama vazgeçme yorguna dediğim gibi durmak yok az kaldı konu çalışmaya başladınmı?
bu sabah kızım kreşe yeniden başladı bende yeniden eski düzenime dönmeyi planlıyorum yani yaz boyunca sistemsiz çalışıyordum ama artık bir düzen kurmayı planlıyorum kızım okuldayken full çalışmak istiyorum tabi başarabilirsem yani malum benim misafirler hiç bitmiyor onlardan fırsat bulabilirsem hepimize kolay gelsin arkadaşlar
lise mezunu olarak girebilirsin ama hiç tavsiye etmem.eğer 95 üstü alırım diyorsan gir.zaten memurluk kadroları çok az.geri kalanıda hizmetli,hastabakıcı ve şoför.ama adalet okursan önlisans olarak girersin ve 80-85 gibi bir puanla yerleşirsin.acizane bir tavsiye.YArdımcı olur musunuz ? Daha önce hiç KPSS'ye girmedim lise mezunuyum açıköğretim adalet okuyacağım bu sene.Ama lise mezunu olarak kpssye girebilir miyim ? Ne yapmam gerek ?
KPSS hakkında yeterli bilgiye sahip değilim 2012 kpssye girebiliyor muyum ?
sağol canım.yarın yorucu bi gün başlıyor.sizin dersler başladımı?Allah sabredenlerle beraberdir unutma sabır bir meziyettir herkeste bulunmaz bu nedenle sabret canım yolundan seni edecek onlarca bahanen olabilir ama sen asla pes etme bu bahaneler mola vermene sebep olsada sen yoluna devam etmeyi bil sorun her neyse Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?