kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim.eşim okula kayıt yaptırmamı istemiyor.tercih yapmadan önce aöf yazayım dedim örgün yazmam için ısrar etti.tam kayıt zamanı yaklaştı şimdide çocukları bahane ediyor.dondurup seneye gidersin diyor.benim 1 sene daha kaybedecek vaktim yok ki.ama anlatamıyorum.istanbul üni uzaktan eğitim coğrafyaya yatay geçiş yapabilir miyim acaba??netten biraz araştırdım bugün yapılabilir gibi bir şeyler okudum ama yinede emin olamadım.tamda bayram tatili girdi araya napacam nereye soracam bilemedim.
merhaba canım.tatilinin güzel geçmesine sevindim.
söylediğin kişinin torpilimi varmış?varsa ondan diyor olabilir.
bu arada istanbul üniversitesini aradım.telefona çıkan kişi 2 yıl okuyup yatay geçiş yapabilirsin dedi.ama arkadan bir bayan atılıp yatay geçiş kontenjanımız yok dedikaldım işte öyle iki arada bir derede.kayıt için evrakları hazırlıyorum.kayıt yaptırdın mı sen?
kendini koyverme hemen ben torpilliler gördüm klavyede elenip mülakata bile giremeyenkısmet meselesi eğer kısmetin varsa bir şekilde girersin.ama her an hazırlıklı ol adliyenin alımları yaklaşmıştır artık.
evet çok zor olacak biz aynı zamanda bunlara ek olarak evli ve çocukluyuzbugün okula kaydımı yaptırdım.inşaallah hakkımızda hayırlısı olur.tarih olmadığı için içim buruktu ama neyse.
bu sene coğrafya bölümü ve aöf büro yönetimi okuyacağım.bölüm neydi sizin evet evli ve çocuklu olmanız yükünüzü dahada arttırıyo
elfida tşk ederim bende türk dili ve edebyatına kayıt yaptıracam açıköğretim tarih ve coğrafyada sorunum var nasıl çalışmam gerektiği konusnda biraz yardımcı olsanız okuyorum sanki anlamıyorum( izim açıköğretim kayıtları yarın başlayacak hem okul hem iş hemde kpss hazırlık nasıl olcak ama azimliyim ben niye korkuyorum onlar korksun benden
evet kayıt yaptırdım buruk bir kayıttı tarih olmadığı için.aöfü aradım başörtülü resim olmuyor dediler bende perukla çekildim.şimdiki okulada peruklu resmi verdim.birde yasak yok diyorlar..sen ne yaptın kayıt yaptırdınmı?benim peruk kahverengi inşaallah bir daha kullanmak zorunda kalmam
canım yaa türk dili biraz zor bir bölüm Allah yardımcın olsun osmanlıca dersi falan var yapabilirsen ne mutlu ben cesaret edemedim o bölümü yazmayı inşallah sen yapabilirsin çok çalışman gerek çalışmadan olmaz bu işler kpss tarih ve coğrafya zor değil sadece biraz çalış yeter yazarak çalış ben yazarak çalıştığım konuları asla unutmuyorum tavsiye ederim ayrıca biraz erken konu çalışmak için bence test çöz deneme al ve çöz yanlış cevaplarının doğrularına bakarsan asla unutmuyorsun yani en azanıdan ben öyle yapıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet haklısın canım zor bi bölüm ama benim çocukluk hayalim pişman olamak için ilerde yapacam kararlıyım tarih coğrafyayyı da dediğin gibi yapacan ama tam konuşarı bilmeden nasıl test çözecem ben
konuları hiç bilmiyorsan tabi önce konu çalışmalısın tabiki de önce teker teker konu çalışmaya başla o zaman konuları bir kez bitir coğrafya da tarihte bitsin hemen ardından en az bir ay test çözebilirsin ardından konu çalış yani mesela ben tam 5 kez bitirmiştim tarihi ve coğrafyayı sınava kadar ama heyecan işte offf yaa aklıma geldikce sinir oluyorum hala ama nasip değilmiş hayırlısı bu sene herşey farklı ve güzel olacak inşallah
kırmızı peruk süper olurcanım benim eski bir fotoğrafım vardı onu verdim orda perukla çekinmiştim ehliyet için onunla yaptırdım kayıt yaa ben daha peruk almadım sınavlara falanda perukla girmek gerek bakalım bende pazartesi kızımı kreşe gönderince bir gideyim bakayım peruklara offff yaa sinir oluyorum yani bu saçmalıklara Allah yardımcımız olsun sisteme sinir oluyorum ama elimiz mahkum hayırlısı olsun kuafördenmi aldın perugunu yani ben yarın bakacağım
şeytan diyorki git kırımızı bir peruk al onunla gir derslere sınavlara falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?