2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

elfidaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
481
3
96
Amasya
Arkadaşlar yorgun bir savaşçıyım ben hep ramak kala kaçırdım hayallerimi taşıyan treni bu yıl yine yaşadığım talihsizlikler nedeniyle 77 puan alabildim sınavdan ve anlayacağınız 2 yıl daha ertelendi hayallerim 2 çocuğum var ve dolayısıyla tek bir şeye konsantre olabilmek gibi bir lüksüm olamıyor..en son adalet bakanlığındanda reddelince karar verdim yeniden girmeye ve 2012 de bomba bi puanla hayatımı değiştirip ertelenmiş hayallerimi yakalamaya hayatta tutunamamış biri olarak yaşlanmak istemiyorum ben bu yılki aftan faydalanıp ünv.bitirip önlisans mezunu olarak 2012 yi benim yılım yapmaya karar verdim hadi sizde katılın bana ve başlayalım çalışmaya...eminimki bu sayfadaki herkes 2012 de süper yerlere yerleşecek hadi kolay gele...

merhaba elfida bende seninle aynı durumdayım af çıksın 2012 de önlisans mezunu olarak girerim inşallah 79 aldım bu sene yerleşemedim adliyeninde klavye sınavından 89 la kaldım ( şimdiden yavaş yavaş 2012 sınava hazırlanim diyorum tarihi yalayıp yutmam lazım en çok yanlışı ondan yapmıştım burdan birbirimize destek olarak çalışabiliriz tek başına zor oluyor allahtan benim çocuk yok o avantajım var hazır çalışmıyorkende sınava hazırlanim

merhaba hazalha çok bunaldım artık yenik çıkmaktan sınavlardan bende başladım çalışmaya umarım afta çıkar bu arada ben adliyenin katip alımları içinde çalışıyorum haziran gibi tekrar sınaz olabilirmiş yapabilirsen sende klavyeni hızlandırabilirsin.Kpss içinde güncel olayları takip ediyorum haberleri ders çalışır gibi izliyorum çok yorgunum ama kesin kararlyım en geç 2012 başka yolu yok bunun tarihte tavsiyem kitap okur gibi yavaş yavaş ilerlemen okuduklarını hazmatmek önemli matematik eksiğin varsaihmal etme en çok zamanı matemetik alıyor hadi bakalım kolay gelsin olacak olmalı...

ben ilk kez girdim bu sene kpss ye klavyede çalışıyorum ara ara henüz moda giremedim :) tarihi zaten dediğin gibi çalışmayı düşünüyorum yoksa karışıyor herşey ben bu seneki kpss yede ancak üç ay çalıştım şimdiden sıkıcam 2012 için artık napalım başka çare yok

bilgilerini taze tutarsan kolay olur bence bende klavye çalışıyorum ama 65 kelime ancak yazabiliyorum klavye tekniklerini çalışıyorum bakalım zamn hepimize güzellikler getirsin inş.

inşallah peki tam ne zaman olurmuş klavye sınavı bilgin varmı acaba ben amayıs gibi duydum ama tam
emin değilim

haziran yada mayıs bende tam emin değilim hangi siteden çalışıyorsun klavyeye ya ben çok çabukyoruluyorum bu klavye çalışmalarında ha bu arada af çıktı biliyosun dimi ne zaman başvuru yaparız sence seneyemi kalır bu yılmı?

benim bildiğim ve takip ettiğim ettiğim kadarıyla henüz cumhurbaşkanınca onaylanıp resmi gazetede yayımlanmadı yayımlandıysa şu son bir iki gün içinde bilmiyorum ama resmi gazetede yayımlanması gerekli önce sonra kayıtlar 5 ay içerisinde yapılıcak ama okula devam ve sadece sınavlar bi dahaki sene başlıcak yani bu sene değil benim sadece iki dersim var devam zorunluluğum yok sadece iki dersten sınava giricem onuda okulu arayıp sorucam onaylama işlemi yapılsın onu bekliyorum

ben bi siteden çalışmıyorum klavye metinden çalışıyorum sınavda çıkabilecek olan metinler nette var bulabilirsin bayağı bi metin var daktilo ders kitabından alınmış metinler bu ışekilde yazarsan daktilo ders kitabı metinleri diye onları print edip onlar üzerinden çalışabilirsin ben öyle çalışmıştım ama kısa bi süre şimdi yine başlıcam çalışmasya henüz başlamadım klavye için

yasa onaylandı kayıt için resmi gazeteyi bekliyoruz sanırım aradım okulu bilgi gelmemiş onlarada bende netten çalışıyorum ama teknik çalışamıyorum çünkü klavye tekniklerini tam bilmiyorum bugün ilkkez 80 kelime yazıyorum ilerletmeye çalışıyorum ama kal geliyo off ya insan hayallerini ertelememeliymiş bunu şimdi daha iyi anlıyorum dar alanlarda paslaşmak gibi bir şey benimki 2 çocuk gelen giden çoookk vakitbul çalış çalışabilirsen gerçi çok kararlıyım bu 2 sene içinde akışın yönünü değiştirmeye gece uyumuyorum çalışabilmek için biraz zor oluyor ama hedeflerime ulaşana dek böyle dua et bana Allah seninde yardımcın olsun hedeflerimize giden yolda kolay gelsin ikimizide...

inşallah kazanırsın dualarım seninle gelenlere müsait olmadığını söyle çalışabilmek için biraz bu konuda fedakarlık yapmalısın yoksa çalışmaya vakit kalmaz ben bulunduğum şehirde tek olduğum için öyle problemim yok gelmek isteyen komşularada müsait değilim diyorum valla yapmak zorundayım kariyer işe girmek herşeyden daha önemli 7 ay öncesine kadar bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyordum işimde iyiydi eşimin tayini çıkınca ayrılmak zorunda kaldım şimdi sıkılmaya başladım çalışmaya alışan için zor evde oturmak bende mutlaka bu işi başarmam lazım

bu arada kaç yaşındasın hangi şehirdesin ?

Canım çok saol bende bilgi işlem sorumlusu olarak devlet hastanesinde 2 yıl çalıştıktan sonra çocuklar nedeniyle bıraktım işi şimdi yeniden başladım işe girmek için çalışmaya 30 yaşındayım 2 çocuğum var amasyadayım çok istiyorum kaçırdıklarımı tekrar yakalamayı off ya gelen giden hep eşimin ailesi benim ailem 2 de arkadaşım var söylenmiyor işte gelmeyin demek kolay değil hemen yanlış anlarlar tahmin edersin işte anlayışlı olsalar benşm dememe gerek mi var yani biliyolar çalıştığımı her fırsatta ima ediyorum ama anlamıyorlar.. neyse ya gelene kapımız açık tabiki Rabbim yardımcımız olsun bende eklerim dualarıma seni...sen nerdensin hazal?

ben istanbulluyum ama eşimin görevinden dolayı 7 aydır karstayım malesef burda tanıdığım pek yok kimseylede çok görüşmüyorum bi başımayım yani henüz tamda veremedim kendimi çalışmaya konsantre olabilsem keşke iyi çalışırım yapcak bişeyde yok zaten biraz hastalandım atlatmayı bekliyorum inşallah ondan sonra iyi bi şekilde çalışıcam burdan yazarım artık hangi konuya çalıştım ne kadar soru çözdüm falan :)

ben tarih çalışıyorum ve arada klavye çalışmaya çalışıyorum geçmiş olsun bu arada ygs yede gircem bu yıl türk dili edebiyatı aöf istiyorum anlayacağın çok şey istiyorum utanmadan:)tabi bide iki çocuk bugun kızımın kreşine toplantıya gitcem offf off ne çok geç kaldım hayata ben yaa...neyse hayırlısı canım ya bizde tutunanlardan olalım inş.

senin maşallahın var baya bi sınava giryomuşsun :) bu arada hangi okulu bıraktın affı bekliyosun bölüm neydi ?

bölüm maliye 3. sınıftan bıraktım şimdi alttan tek dersi verip önlisans diploması almak istiyorumasıl okumak istediğim t.dili hayırlısı bakalım.2012 ye önlisans mezunu olarak girmek istiyorum sınava..sorma ya hepsini bir arada yapamam biliyorum denemek istiyorum kapasitemi..önceden olsa hepsini yapabilirdim çocuklarla ne kadarını halledebilirsem kar..bir de evde oturmak çok zor iş aslında hiç iş bitmiyor tarzımda pek ev hanımı olmaya uygun değil hele ruhum hiç alışamadı bu klasik ev hanımı şekline..eşim çok şikayetçi aslında onunla vakit geçiremiyoruz pek hafta sonları bir yerlere gitmek istiyor doğal olarak ben ondan 1 sene müsade aldım bakalım fırsat bu fırsat ne kadarını yapabilirsem:)

herşeyin başı önce istemek bence sen bunu gerçekten istiyosun ve ben eminim başarabilirsin istemek başarmanın yarısıdır derler :) bende sevmiyorum evde oturmasını boş bana görede değil ama ne yapalım şimdilik katlanıcaz sonunda mutlu oluruz inşallah bazen diyorum sıkıldım çok acaba bankalara başvursamda hem çalışıp hem kpss ye hazırlansam diye ama o zamanda çok zor olur tam istediğim gibi hazırlanamam çalışırken hem ev hem iş daha zor oluyor çünkü bilmiyorum kararda veremedim çok sıkılırsam düşünebilirim....

bence can sıkıntını gidermek için geçici işlere bakma derim ben kalıcı ve gerçekten mutlu olabileceğim iş için çaba harcamma taraftarıyım hoş vaktimde yok zaten önce gerçekten ne istediğine karar vermelisin bence,derslere tam konsatre olmaya çalış eminim sıkılmaya vaktin kalmayacak..ne kadar karamsar olsamda bazen ben başarabilirim biliyorum bunu ve elimden geleni yapabilirim bir şey kaybetmem dimi,,sende yazmışsın istemek gerekli ben gerçekten çok istiyorum ve bunun için elimden geleni yapcam olmazsa ben denedim ama olmadı derim.Başarısızlık pes etmektir yapamamak değil...bir an önce çalışmaya başla yapabirsin eminim,,,:81::81:

çalışsam yaparım zaten hemde bu kadar uzun zaman varken eminim başarırız çok az bi çalışmayla 79 aldım verimli çalışmamıştım da ben sanırım şu mayıstaki yada hazirandaki adliye sınavından giripte yerleşemezsem asıl o zaman konsantre olabilirim diye düşünüyorum az da olsa insanda bi umut oluyor yanii olurmu olur neden olmasın geçtiğimiz sınava kuzenlerimden ikiz olanlar vardı onlarda girmişti ikizlerden biri kalmış biri geçmiş demekki hakkıyla girenlerde olabiliyor herkes diyorya genelde torpil boşuna uğraşmayın diye bence o kadarda değil yani eminim bizde giricez inanıyorum buna

inşallah canım ya bu arada ben f klavye çalışmaya başladım çok zorlanıyorum ama herkes f daha kolay diyor bir alışsam gelecek gerisi ama off yu şimdi bunu yazarken bile kıvranıyorum resmenbesn başarabileceğimizden eminim..sende f mi çalışıyorsun?çok komik hiç klavye görmemişler gibiyim:86:

evet bende f klavye çalışıyoruım canım bankada çalışırken Q klavyeyle yazıyodum bayada hızlı yazıyodum ama hiç saymadım 3 dk. da kaç kelime yazarım diye işten ayrıldıktan sonra evde f çalışmaya başladım ilk yazarken 63 falan yazıyodum sınavda işte 89la kaldım ama sınavda 92 yazmıştım demekki üç yanlışım falan vardıki kalmışım ( ama sınavda çok heyecanlanıyosun benim ellerim titredi valla ilk kez giriyodum bide millet hep öncesinde heyecan giderici hap falan almış bi dahaki sefere bende yapmayı düşünüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…