• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim.eşim okula kayıt yaptırmamı istemiyor.tercih yapmadan önce aöf yazayım dedim örgün yazmam için ısrar etti.tam kayıt zamanı yaklaştı şimdide çocukları bahane ediyor.dondurup seneye gidersin diyor.benim 1 sene daha kaybedecek vaktim yok ki.ama anlatamıyorum.istanbul üni uzaktan eğitim coğrafyaya yatay geçiş yapabilir miyim acaba??netten biraz araştırdım bugün yapılabilir gibi bir şeyler okudum ama yinede emin olamadım.tamda bayram tatili girdi araya napacam nereye soracam bilemedim.

canım yaa eşini ikna edemezsen eğer istersen istanbul üniversitesini bir ara sor durumu anlat onlar gerekeni söylerler sana hem olursa aynı üniversitede okumuş oluruz sınav zamanları görüşürüz :) çok güzel olur gerçketen olursa inşallah da olur herşeyde bir hayır vardır inşallah olur yaaa kayıt yaptır mutlaka bak zaman geçiyor zaten yeterince geç kaldık biraz daha geç kalmayalım umarım hayırlısı olur hakkında iyi bayramlar bu arada :)

süper bir bayram tatilinin ardından merhaba kader dostlarım :)) çom güzel bir tatil geçirdim kısada olsa acayip dinlendirici bir tatil geçirdim çok güzeldi herşey karadeniz süperdiii herkese tavsiyem dir eğer kafa dinlemek istiyorsanız kesinlikle tatil için karadenizi seçmelisiniz deniz yeşil huzur tatilimin özeti bu ...
veeee dönelim derslereee artık değilmi bu kadar kafa dinlemek yeter şimdi hemen özet geçeyim proğram yaptım kendime pazartesiden itibaren başlıyorum gündüz iki saat klavye ama sadece hız testi değil elime kitap alıp bir saat onu yazmayı ardından hız testi yapmayı planlıyorum bence sizde öyle yapın çünkü kağıda bakarak yazarken hız biraz düşebiliyormuş akşama doğru aynı apartmandan bir arkadaşım var össye hazırlanıyor o bana mat çalıştıracak kpss için gece çocukları uyutttuktan sonra da kpss tarih ve coğrafya (artık benim bölümüm coğrafya :) ) hayde bakalım çok az kaldı kızlar hem klavye sınavına hemde kpss ye başlamanın tam zamanıdır sakın ara vermeyin bu ara klavye için ilan çıkabilir biliyorsunuz ayın 6 sında adalet bakanı mecliste konuşma yapacak o zaman büyük bir ihtimalle sınav hakkında sinyal verebilir eğer yakınsa sınav söyleyecektir ama değinmezse biraz daha geç olacaktır
birde canımı sıkan bir şeyi yazmadan geçemeyeceğim buradan sınava girecek biri daha vardı aslan diye bir çocuk bana söz verdi komisyon ben yerleşeceğim deyip duruyor ve ben sinir oluyorum neredeyse bir senedir boşamı çalışıyoruz yaaa neredeyse adliyeye gidip komisyon başkanıyla konuşmayı bile düşünüyorum öyle bir şey varrsa bilelim ona göre yolumuza bakalım yani bizde bunlara bu izni verenleride ve böyle torpille yerleşenleride Allah a havale ediyorum ...

merhaba canım.tatilinin güzel geçmesine sevindim.
söylediğin kişinin torpilimi varmış?varsa ondan diyor olabilir.
bu arada istanbul üniversitesini aradım.telefona çıkan kişi 2 yıl okuyup yatay geçiş yapabilirsin dedi.ama arkadan bir bayan atılıp yatay geçiş kontenjanımız yok dedi:50:kaldım işte öyle iki arada bir derede.kayıt için evrakları hazırlıyorum.kayıt yaptırdın mı sen?

merhaba canım.tatilinin güzel geçmesine sevindim.
söylediğin kişinin torpilimi varmış?varsa ondan diyor olabilir.
bu arada istanbul üniversitesini aradım.telefona çıkan kişi 2 yıl okuyup yatay geçiş yapabilirsin dedi.ama arkadan bir bayan atılıp yatay geçiş kontenjanımız yok dedi:50:kaldım işte öyle iki arada bir derede.kayıt için evrakları hazırlıyorum.kayıt yaptırdın mı sen?

canım bende hala yaptıramadım referans numarası almam gerek üniden ama sistem yoğunluktan dolayı alamıyorum yarın tekrar denyip önkayıt yaptırmaya çalışacağım bakalım hayırlısı diğer konuya gelince evet torpili varmış sanırım bana söz verdi komisyon başkanını tanıyorum falan diyor off yaa boşuna biraz sanırım bu kadar emek çalışmak gelmiyor artık içinmden koptum tamamen umutlarım falan alt üstüm anlayacağın :43:

kendini koyverme hemen ben torpilliler gördüm klavyede elenip mülakata bile giremeyen:64:kısmet meselesi eğer kısmetin varsa bir şekilde girersin.ama her an hazırlıklı ol adliyenin alımları yaklaşmıştır artık.

kendini koyverme hemen ben torpilliler gördüm klavyede elenip mülakata bile giremeyen:64:kısmet meselesi eğer kısmetin varsa bir şekilde girersin.ama her an hazırlıklı ol adliyenin alımları yaklaşmıştır artık.

yorggunnn evet canım yaa zaman az ve ben daha istediğim yerde değilim ve çok gerginim çok panik yapıyorum yaa beni heyecan bitirebilir kpss de heyecan bitirdi beni bildiğim soruları bile yapamadım yoksa denemelerde 85 90ın altına inmiyordum stresten hiç bir şey yapamadım hatırladıkça kötü oluyorum resmen kitlendim yaa bilemezsin çok heyecanlıyım ve bu heyecanıma gen vuramıyorum ben yaa emin ol aynı heyecanı adliyenin alımlarındada yaşayacağım hayırlısı bakalım senin klavye ne alemde yani kaç yazabiliyorsun hız testlerinde? birde eğer mülakata kalırsan ne yapacaksın türban olayını yani bende türbanlıyım ve çok kararsızım bu konuda yani direk baş örtüsüyle girsem ne olurki yani eleneceksem bile onurumla ve olduğum gibi eleneyim diyorum çünkü böyle bir kural yok yani başörtülü girilemez diye ama peruk mu alsam diyorum bazende o kadar çalıştım falan yani bilemiyorum gerçi mülakata kalacağımda muamma kafam çok karışık neredeyse her gece rüyamda zabıt katibi olduğumu yada olamadığımı falan görüyorum zaman daraldıkça stres yaptım ve benim en az 160 yazmam şart burada 160 yazanlar var çünkü neyse yaaa hayırlısı bakalım :68:

ben klavye çalışmayı iyice boşladım.hiç çalışmıyorum diyebilirim.eğer girersem perukla girmeyi düşünüyorum.peruk aldım.kesinlikle başörtülü almazlar.peruğa bile tepki gösterebileceklerini düşünüyorum.ama perukla girmekten başka çare yok.heyecan konusunda maalesef bendede var.o yüzden kpss den yüksek puan alamadım.resmen beynim durdu.ilk soruyu tam 6 kez okumuştum ama anlamamıştım.hani anlatılmaz yaşanır derler ya öyle.sonradan baktım sorulara hayret ettim nasıl yanlış yapmışım diye.ben soruları dahi yanlış okumuşum.hangisi getirilemez demiş ben getirilir olarak okumuşum.benim için çok önemli bir sınavdı galiba onunda etkisi oldu heyecanda.bilmiyorum nasıl geçer bu heyecan atlatsak iyi olur.

bende varım 2012 kpss sınavına ama çok zor olacak hem iş hem açıköğretim türk dili ve edebiyatı hemde kpss hazırlık allah yardımcımız olsun:3:

evet çok zor olacak biz aynı zamanda bunlara ek olarak evli ve çocukluyuz:1:bugün okula kaydımı yaptırdım.inşaallah hakkımızda hayırlısı olur.tarih olmadığı için içim buruktu ama neyse.

evet çok zor olacak biz aynı zamanda bunlara ek olarak evli ve çocukluyuz:1:bugün okula kaydımı yaptırdım.inşaallah hakkımızda hayırlısı olur.tarih olmadığı için içim buruktu ama neyse.

bölüm neydi sizin evet evli ve çocuklu olmanız yükünüzü dahada arttırıyo

kardelen
hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz 2012 de kazananlardan ve memur olanlardan olacağız
yorgun
kayıt işlemlerin bittimi canım bu arada bende peruk bakmaya karar verdim o kadar çalıştık bir işe yarasın sanki kimi kandırıyorsak iş olsun ahhh bu formaliteler yüzünden olmuyormu her şey neyse hayırlısı bakalım bölümümüz hayırlı olsun artık coğrafyada bilgi isteyenlere bilir kişilik yaparız :60: aslında evet ben coğrafya sen tarih olsaydın iyiydi daha geniş kapsamlı bir eğitim verebilirdik dermişim daha başlamadan havaya girdim bende hayrılı olsun tekrar ikimizede :65: ilk zaferimizi aldık darısı kpss ye ve klavye sınavına inşallah:66:

evet kayıt yaptırdım buruk bir kayıttı tarih olmadığı için.:5:aöfü aradım başörtülü resim olmuyor dediler bende perukla çekildim.şimdiki okulada peruklu resmi verdim.birde yasak yok diyorlar..sen ne yaptın kayıt yaptırdınmı?benim peruk kahverengi inşaallah bir daha kullanmak zorunda kalmam:37:

elfida tşk ederim bende türk dili ve edebyatına kayıt yaptıracam açıköğretim tarih ve coğrafyada sorunum var nasıl çalışmam gerektiği konusnda biraz yardımcı olsanız okuyorum sanki anlamıyorum :(( izim açıköğretim kayıtları yarın başlayacak hem okul hem iş hemde kpss hazırlık nasıl olcak ama azimliyim ben niye korkuyorum onlar korksun benden:1:

elfida tşk ederim bende türk dili ve edebyatına kayıt yaptıracam açıköğretim tarih ve coğrafyada sorunum var nasıl çalışmam gerektiği konusnda biraz yardımcı olsanız okuyorum sanki anlamıyorum :(( izim açıköğretim kayıtları yarın başlayacak hem okul hem iş hemde kpss hazırlık nasıl olcak ama azimliyim ben niye korkuyorum onlar korksun benden:1:

canım yaa türk dili biraz zor bir bölüm Allah yardımcın olsun osmanlıca dersi falan var yapabilirsen ne mutlu ben cesaret edemedim o bölümü yazmayı inşallah sen yapabilirsin çok çalışman gerek çalışmadan olmaz bu işler kpss tarih ve coğrafya zor değil sadece biraz çalış yeter yazarak çalış ben yazarak çalıştığım konuları asla unutmuyorum tavsiye ederim ayrıca biraz erken konu çalışmak için bence test çöz deneme al ve çöz yanlış cevaplarının doğrularına bakarsan asla unutmuyorsun yani en azanıdan ben öyle yapıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet kayıt yaptırdım buruk bir kayıttı tarih olmadığı için.:5:aöfü aradım başörtülü resim olmuyor dediler bende perukla çekildim.şimdiki okulada peruklu resmi verdim.birde yasak yok diyorlar..sen ne yaptın kayıt yaptırdınmı?benim peruk kahverengi inşaallah bir daha kullanmak zorunda kalmam:37:

canım benim eski bir fotoğrafım vardı onu verdim orda perukla çekinmiştim ehliyet için onunla yaptırdım kayıt yaa ben daha peruk almadım sınavlara falanda perukla girmek gerek bakalım bende pazartesi kızımı kreşe gönderince bir gideyim bakayım peruklara offff yaa sinir oluyorum yani bu saçmalıklara Allah yardımcımız olsun sisteme sinir oluyorum ama elimiz mahkum hayırlısı olsun kuafördenmi aldın perugunu yani ben yarın bakacağım
şeytan diyorki git kırımızı bir peruk al onunla gir derslere sınavlara falan :37:

canım yaa türk dili biraz zor bir bölüm Allah yardımcın olsun osmanlıca dersi falan var yapabilirsen ne mutlu ben cesaret edemedim o bölümü yazmayı inşallah sen yapabilirsin çok çalışman gerek çalışmadan olmaz bu işler kpss tarih ve coğrafya zor değil sadece biraz çalış yeter yazarak çalış ben yazarak çalıştığım konuları asla unutmuyorum tavsiye ederim ayrıca biraz erken konu çalışmak için bence test çöz deneme al ve çöz yanlış cevaplarının doğrularına bakarsan asla unutmuyorsun yani en azanıdan ben öyle yapıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

evet haklısın canım zor bi bölüm ama benim çocukluk hayalim pişman olamak için ilerde yapacam kararlıyım tarih coğrafyayyı da dediğin gibi yapacan ama tam konuşarı bilmeden nasıl test çözecem ben:59:

evet haklısın canım zor bi bölüm ama benim çocukluk hayalim pişman olamak için ilerde yapacam kararlıyım tarih coğrafyayyı da dediğin gibi yapacan ama tam konuşarı bilmeden nasıl test çözecem ben:59:

konuları hiç bilmiyorsan tabi önce konu çalışmalısın tabiki de önce teker teker konu çalışmaya başla o zaman konuları bir kez bitir coğrafya da tarihte bitsin hemen ardından en az bir ay test çözebilirsin ardından konu çalış yani mesela ben tam 5 kez bitirmiştim tarihi ve coğrafyayı sınava kadar ama heyecan işte offf yaa aklıma geldikce sinir oluyorum hala ama nasip değilmiş hayırlısı bu sene herşey farklı ve güzel olacak inşallah

konuları hiç bilmiyorsan tabi önce konu çalışmalısın tabiki de önce teker teker konu çalışmaya başla o zaman konuları bir kez bitir coğrafya da tarihte bitsin hemen ardından en az bir ay test çözebilirsin ardından konu çalış yani mesela ben tam 5 kez bitirmiştim tarihi ve coğrafyayı sınava kadar ama heyecan işte offf yaa aklıma geldikce sinir oluyorum hala ama nasip değilmiş hayırlısı bu sene herşey farklı ve güzel olacak inşallah

inşallah canım öle olur ben şimdi şirketteyim tüm gün internetteyim ancak akşam eve gidnce ders çalışabiliyorum iş yerimin hazırlandığımdan haberi yokta buraya bakıyorum işte destek lazm
:2:

canım benim eski bir fotoğrafım vardı onu verdim orda perukla çekinmiştim ehliyet için onunla yaptırdım kayıt yaa ben daha peruk almadım sınavlara falanda perukla girmek gerek bakalım bende pazartesi kızımı kreşe gönderince bir gideyim bakayım peruklara offff yaa sinir oluyorum yani bu saçmalıklara Allah yardımcımız olsun sisteme sinir oluyorum ama elimiz mahkum hayırlısı olsun kuafördenmi aldın perugunu yani ben yarın bakacağım
şeytan diyorki git kırımızı bir peruk al onunla gir derslere sınavlara falan :37:
kırmızı peruk süper olur:37:ben kuaförüme söyledim istediğim rengi modeli tarif ettim getirdi.eğer bulamazsan nettede sipariş verilen yerler var.bu arada programı almak için bugün okula gittim.okumayı o kadar çok istediğim halde küçük oğlum aklıma gelince ayaklarım geri geri gitti :59:napacam ben

Back