• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

Beni özleyen var mııı :52: Nasılsınız kızlar izindeyim hala ist dayım hiç girmeye fırsat olmadı o kadar çok geziyorum ki anlatamam artık tabanlarım ağrıyor gezmekten :52: Sizler ne yaptınız okul işlerinizi hallettinizmi geçmişi okuyamadım pek :50:
ne güzel darısı bize:)

canım bizim dersler henüz başlamadı ekim 5 ten sonra tam olarak başlayacak sanırım off yaa sorma kpss dersler derken ne yapcaz bu kış çok yoğun geçecek sanırım birde klavye var valla proğram yaptım yarından itibaren kpss ve klavyeye tam olarak çalışmaya başlıyorum yeni kitaplar aldım kpss için dersler başlayıncada okula çalışmaya başlarım biliyorsunki formasyon alabilmek için not ortalamasının 2,5 olma şartı var yani notları yüksek tutmak gerek Allah yardımcımız olsun
hazalll canım hoş geldin ohhh ne güzel gez bakalım dönüşte senide ders çalışma temposu bekliyor haberin olsun sınavlar yakın ve çok çalışmamız gerek eğlen ama anı yaşamak gerek insan özlüyor gezmeyi gerçi ben pazarları geziyorum burada her pazar ayrı bir proğramımız oluyor çocuklarla eşimle falan birde yarın prensesimin anaokulu macerası başlıyor alış veriş yaptık onun için bugün nasıl heyecanlı bir görseniz canım benim zeki ve çalışkan bir kız olur inşallah yerim ben onu yaa malzemelerini alırken sevinçten bayılacaktı neyse haydi bakalım hepimize hayatlarımızda kolay gelsin:90:
bugün okulun ikinci günüydü ve ben havlu atıyorum maalesef:92:olmuyor ne kadar çabalasam olmuyor.oğluma bakacak kimse bulamadım eşim işe giderken götürdü ama huyu değişti saldırganlaştı.sabah 7 akşam 18.30.çok yorucu.ikinci üniversiteye başlar başlamaz bu okulu donduruyorum.ayrıca kim coğrafya kolay dediyse yanlış demiş ben anlamakta zorlanıyorum ya da bilmiyorum istemediğim bir bölüm onun içinmi çözemedim.okulu dondurup önlisans dersleri+kpss dersleri+klavyeye yoğunlaşacağım.zaten 2012 kpss de yerleştiğim zamanda bırakmak zorunda değilmiydim.2 sene emek verip bırakacağıma şimdiden bırakıp kpss ye çalışacağım.bilmiyorum bu daha mantıklı geldi şu an.

daha çok erken değilmi vazgeçmek için bence hemen vazgeçme bekle bakalım şimdi çok yorulabilirsin ama insan alışıyor bence şimdilik biraz daha devam et baktın olmuyor dondurursun çocuk için keşke biraz erken davransaydın bakıcı bulmak için kreş falan yokmu oralarda kreş çok faydalı oluyor yani şahsen ben eğer yerleşirsen (inşallllaaaahhhh) kreşe vermeyi düşünüyorum oğulumu yinede sen bilirsin tabi
arkadaşlar bugun kayıt olayı tam anlamıyla bitti ve ben şimdi ders seçimi yapmaya başlayabilirim bizin dersler ekim de başlıyor ama ben coğrafyayı severim umarım zor olmaz kpss tarih çalışıcam bugun klavye konusunda çok kötüyüm yaa birgün bakıyorun çok iyi bir gün sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi çok kötü oluyor neyse vardır elbet bunun bir ortası bu arada gözlüklerime hala alışamadım :68:

daha çok erken değilmi vazgeçmek için bence hemen vazgeçme bekle bakalım şimdi çok yorulabilirsin ama insan alışıyor bence şimdilik biraz daha devam et baktın olmuyor dondurursun çocuk için keşke biraz erken davransaydın bakıcı bulmak için kreş falan yokmu oralarda kreş çok faydalı oluyor yani şahsen ben eğer yerleşirsen (inşallllaaaahhhh) kreşe vermeyi düşünüyorum oğulumu yinede sen bilirsin tabi
arkadaşlar bugun kayıt olayı tam anlamıyla bitti ve ben şimdi ders seçimi yapmaya başlayabilirim bizin dersler ekim de başlıyor ama ben coğrafyayı severim umarım zor olmaz kpss tarih çalışıcam bugun klavye konusunda çok kötüyüm yaa birgün bakıyorun çok iyi bir gün sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi çok kötü oluyor neyse vardır elbet bunun bir ortası bu arada gözlüklerime hala alışamadım :68:
bugün dondurmak için dilekçemi aldım.ikinci üniversiteye kayıt yaptırır yaptırmaz donduracağım.bugün okuldan gelince oğlum seni sevmiyorum git dedi bana bayağı kızgın.o yüzen böyle kararlıyım.hiçbirşey çocuklarımdan değerli değil diye düşünüyorum.3 yaşında ve bu seneyide onunla geçirmek istiyorum.inşaallah coğrafya sana kolay gelir.jeoloji jeomorfoloji kartoğrafya klimatoloji ingilizce off offf.kpss deki coğrafyayla alakası yok.şimdi daha iyi anlıyorum ki insan gerçekten istediği ve zevk aldığı bir bölümde okumalıymış.bu arada gözlüklerin hayırlı olsun.kpss insanı işte böyle yapıyor:68:

kararına saygı duyuyorum ama daha başlamadan hemen bu kararı almana üzüldüm sonra pişman olmayacaksan tabiki dondur ama pişman olacaksan bir kez daha düşün derim tabiki çocuklarımız hayatlarımızın anlamı ama onlarda alışmalı bizsizliğe bence benin oğlum 2 yaşında ve ben atanırsam ki inşallah atanırım oda 3 yaşında olacak ve ben onu onun geleceği için bırakmaya razıyım çünkü aslında tüm emeklerim kendim kadar onlar içinde düşünsene eğer ben memur olursam onları özel okulda okutabilirim yani bunun gibi bir çok kolaylığı sağlayabilirim sürekli yanlarında olmak değil onlarla verimli zamanlar geçirebilmek daha önemli bence ama tabiki son söz senin kararın karşısında saygıyla eğilirim teşekkür ederim ama ben hala gözlüklerime alışamadım yaa klavye çalışmalarında netlerim epeyce düştü bu yüzden :59:

merhaba kızlaar nasılsınızz.
zabıt katipliğine çalışıyormusunuz bakalım netleriniz nasıl
okullarınızda başarılar bu arada :1:
katiplik için ilan bu hafta verilicek diyorlar katipler nette öyle yazmışlar ne kadar doğruysa olsa bari bi şu sınav ya çok hazırlıklıyım artık:6:

hoş geldin hazal :) slenizio yaa katiplik açıklananan kadar biraz daha hızlanmak istiyorum ama olmuyor yaa çok yavaş ilerliyorum ben ve bu durum sinirlerimi bozuyor yani hiç bakmadan devam etsem 160 170 yazarım ama bir türlü metne kaptıramıyorum kendimi sürekli yazdıklarımı kontol etmek istiyorum ve buda zaman kaybına neden oluyor offf offf tarih çalışıyorum kpss ilk türk devletleri ve ilk müslüman türk devletler konu çalışıyorum o iyi gidiyor şimdilik ama katiplik biraz hayal bana sanki burada 160 yazanlar var ve ben imkansız o seviyeye gelemem bir ayda bakalım hayırlısı diyorum ama çok istiyorum yaa katipliği ama bende bu konsantre sorunu varken biraz zor :37:

hoş geldin hazal :) slenizio yaa katiplik açıklananan kadar biraz daha hızlanmak istiyorum ama olmuyor yaa çok yavaş ilerliyorum ben ve bu durum sinirlerimi bozuyor yani hiç bakmadan devam etsem 160 170 yazarım ama bir türlü metne kaptıramıyorum kendimi sürekli yazdıklarımı kontol etmek istiyorum ve buda zaman kaybına neden oluyor offf offf tarih çalışıyorum kpss ilk türk devletleri ve ilk müslüman türk devletler konu çalışıyorum o iyi gidiyor şimdilik ama katiplik biraz hayal bana sanki burada 160 yazanlar var ve ben imkansız o seviyeye gelemem bir ayda bakalım hayırlısı diyorum ama çok istiyorum yaa katipliği ama bende bu konsantre sorunu varken biraz zor :37:

Sağol canım... Ben belki girmem zabıt katipliği sınavına canım burda girmemi eşim istemiyor zaten iki kişi alırlar hiç şansın yok diyor ee ist. yeni döndüm tekrar izin alamam ki iznimde yok kalmadı galiba olmayacak giremicem :50: Birde gitmeden tse ye başvurmuştum hatırlarsınız çağırmadılar beni en az 90 la falan almışlar valla bana sıra gelmemiş...

Canım olumsuz düşünme sakın yapabiliriz:)
ben ilk başladığımda 90nı zor geçiyordum şimdi 150-160 arası yazıyorum ki bu 250 yazanların yanında hiç bir şey çok çalışmamız lazım:1: Ben 2012 kpss ye hiç çalışmıyorum zabıt katipliği diye tutturdum işin kötü yanı o olmazsa 2012 kpss ye de hazırlıksız olucam..Şu sınav tarihi açıklansa ona göre hareket edicem ama bakalım artık.
Bide yanlışlarını silmeden ekrana bakmadan yazarsann daha fazla yazabilirsin. Bende bazen yazdıklarımı kontrol edip siliyorum e tabi zaman kaybı oluyor bakmamak lazım ekrana..Günde en Az 3-4 saat çalışmakta lazım tabi..hayırlısı artık :31:

Canım olumsuz düşünme sakın yapabiliriz:)
ben ilk başladığımda 90nı zor geçiyordum şimdi 150-160 arası yazıyorum ki bu 250 yazanların yanında hiç bir şey çok çalışmamız lazım:1: Ben 2012 kpss ye hiç çalışmıyorum zabıt katipliği diye tutturdum işin kötü yanı o olmazsa 2012 kpss ye de hazırlıksız olucam..Şu sınav tarihi açıklansa ona göre hareket edicem ama bakalım artık.
Bide yanlışlarını silmeden ekrana bakmadan yazarsann daha fazla yazabilirsin. Bende bazen yazdıklarımı kontrol edip siliyorum e tabi zaman kaybı oluyor bakmamak lazım ekrana..Günde en Az 3-4 saat çalışmakta lazım tabi..hayırlısı artık :31:

canım bence kpss yi asla ihmal etme günde 2 saat klavye çalışıyorsan en azından bir saat de kpss ye bak merkezi atama kesinlikle daha avantajlı yani alenen torpilin döndüğü bu sınavlara bağlanıp kalma bence tek umuda bağlanıp yıkılmaktansa iki alternatifin olursa biri olmazsa biri olur diye düşünürsün inşallah yerleşirsin canım yaa ve inşallah bende yerleşirim :(

Sağol canım... Ben belki girmem zabıt katipliği sınavına canım burda girmemi eşim istemiyor zaten iki kişi alırlar hiç şansın yok diyor ee ist. yeni döndüm tekrar izin alamam ki iznimde yok kalmadı galiba olmayacak giremicem :50: Birde gitmeden tse ye başvurmuştum hatırlarsınız çağırmadılar beni en az 90 la falan almışlar valla bana sıra gelmemiş...

keşke iznini sınava denk getirseydin ama istersen orda da gir denersin şansını antreman olur yani zarar gelmez bence dene ama tabi sen bilirsin kpss ne alemde başladınmı konu çalışmaya ?

keşke iznini sınava denk getirseydin ama istersen orda da gir denersin şansını antreman olur yani zarar gelmez bence dene ama tabi sen bilirsin kpss ne alemde başladınmı konu çalışmaya ?

İzne gitmeden çalışıyodum ama henüz başlayamadım anca eve gel temzlik falan hallettim... Zaten izinden 5 gün önce falan döndük ortalık karışık yaaa geri çağırdılar eşimi mecbur bizde geldik antalyaya gidemedik yanii onada ayrı bir sinir oldum zaten... Burda girmemi eşim istemiyor istiyorsan ist. gönderim gir diyor ama burda istemiyor ne yapim bende girmicem artık bakalım kısmet...

anladım hayırlısı olsun kpss ye yüklenirsin sende dediğim gibi merkezi atama daha avantajlı ben başladım çalışmaya anayasa ve tarih çalışıyorum hedef en az 90 zaten 90 altı yerleşemiyor artık kardeşim hala bekliyor arkadaşlarım hala bekliyor yani bunların puanları en düşüğü 85 düşün artık seneye ne olur hayırlısı olsun tabiki eşin izin vermiyorsa yapacak bir şey yok hedef kpss 2012 :):68:

canım bence kpss yi asla ihmal etme günde 2 saat klavye çalışıyorsan en azından bir saat de kpss ye bak merkezi atama kesinlikle daha avantajlı yani alenen torpilin döndüğü bu sınavlara bağlanıp kalma bence tek umuda bağlanıp yıkılmaktansa iki alternatifin olursa biri olmazsa biri olur diye düşünürsün inşallah yerleşirsin canım yaa ve inşallah bende yerleşirim :(

doğru söylüyosun canım kasımda alım olmazsa kpss ye çalışmaya başlıyım bari.
Ben düz lise mezunuyum bide orda da ihtimal düşüyo işte..
Adalet okuyorum ama inş yetişir 2012 kpss ye .
Amiin canım inş yerleşirizz yaa

merhaba arkadaşlar ev hanımıyım 1 yaşında kızım var ve bende 2012 kpss hazırlanmayı dusunuyorum ben elektronık teknısyenıyım teknık lıse mezunuyum acaba atamalarda sansım nasıl olur

merhaba arkadaşlar ev hanımıyım 1 yaşında kızım var ve bende 2012 kpss hazırlanmayı dusunuyorum ben elektronık teknısyenıyım teknık lıse mezunuyum acaba atamalarda sansım nasıl olur

canım hoş geldin aramıza bende evli çocukluyum ve hatta benim 2 çocuğum var ve şansın eğer çalışırsan fazla meslek liselilerin atanma şansı biraz daha fazla bende bilgisayar teknisyeniyim hayde bakalım hemen başla derim ben başlayalı bir hafta olacak neredeyse kaynak varmı elinde tarih ve anayasa ve en önemlisi matematikle başlayabilirsin mesela kaynağın yoksa hemen yargı ve ihtiyaç yayınlarına bak derim kolay gelsin şimdiden

Back