bu tip gelgitleri dönem dönem hepimiz yaşıyoruz mutlaka seni yolundan etmek için birçok kişi birçok şey vargücüyle uğraşır bazen ama sen sapasağlam durmayı bilirsen kimse hiçbirşey yıkamaz seni sakın pes etme biliyorum çok yorgunsun yine biliyorumki yorgunluktan bezen ellerini taşımaya bile takatin kalmıyor ama asla bırakma canım az kaldı ve sen güçlü bir kadınsın çocuklarınla üniversite sınavında başarılı olup kazandın şimdi aynı başarıyı kpssde göstermek üzeresin ve klavyede sakın vazgeçme sen sadece başa döndüğünü sanıyorsun böyle gelgitler hayatın her döneminde olur yani sadece sen yaşamıyorsun bunu merak etme sadece sabırla yola devam tökezleyebilirsin düşebilirsin ama hedefinden vazgeçtiğin an biter herşey canımsın sorun ne bilemiyorum ama lütfen yorma kendini ve istersen biraz nefes almaya çalış birkaç gün tatil ilan kendine mesela ama lütfen vazgeçme
kadelen canım yol uzun ve meşakkatli bu yolda bir yalpalamaya gör hemen seni yolundan etmek için onlarca şey çıkar ama vazgeçme yorguna dediğim gibi durmak yok az kaldı konu çalışmaya başladınmı?
bu sabah kızım kreşe yeniden başladı bende yeniden eski düzenime dönmeyi planlıyorum yani yaz boyunca sistemsiz çalışıyordum ama artık bir düzen kurmayı planlıyorum kızım okuldayken full çalışmak istiyorum tabi başarabilirsem yani malum benim misafirler hiç bitmiyor onlardan fırsat bulabilirsem hepimize kolay gelsin arkadaşlar