• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

kardelen tarih ve coğrafyayı öğrenmenin en kolay yolu yazmak.bizim çocuk odasının duvarları tarih ve coğrafya notlarıyla dolu.geçen kpss den sonra kaldırmıştım.şimdi tekrar yazıp asıyorum.yazmanı tavsiye ederim akılda kalıcı oluyor.konuları bilmiyorsan tavsiyem kışı ders çalışarak geçir.bir iki ay kalada test çözersin eksiğin kalmaz.

kırmızı peruk süper olur:37:ben kuaförüme söyledim istediğim rengi modeli tarif ettim getirdi.eğer bulamazsan nettede sipariş verilen yerler var.bu arada programı almak için bugün okula gittim.okumayı o kadar çok istediğim halde küçük oğlum aklıma gelince ayaklarım geri geri gitti :59:napacam ben

canım seni o kadar iyi anlıyorumki insan anne olunca ne kadar değişiyor dünyanın rengi hayallerini bile tam hazmedemiyor değilmi canlarım yaa minik kuşlar onlar hiç üzülme onun için yapıyorusun bunu biraz da öyle değilmi daha rahat yaşasınlar anneleriyle gurur duysunlar diye güvenilir birine emanet ettikten sonra sorun yok bence annesi yaa o ilerde senle gurur duyacak hiç durmak şimdi duygusal davranıp bırakırsan ilerde bunun iki katı kadar pişman olacaksın coğrafyacı bir anneleri olacak düşünsene ben çok heycanlıyım yaa ve hayallerim geçte olsa gerçekleştirebilmek benim için süper bir duygu benimksi uzaktan eğitim olduğu için sorun yok dersleri internetten göreceğiz finallere gideceğim yalnızca bu arada klavye çalışmayı sakın ihmal etme bak her an ilan çıkabilir ona göre hadi bakalım az kaldı diğer hedeflerimize ulaşacağız Allah ın izniyle :51: ben iyce havaya girdim buda benim son halim :51:

dediğiniz gibi yapacağım ama işten eve gelince yorgun vede uykusuz oluyorum onada bi çözüm bulmak zorundayım ne sorunlu biriyim ben yaa:43:

canım seni o kadar iyi anlıyorumki insan anne olunca ne kadar değişiyor dünyanın rengi hayallerini bile tam hazmedemiyor değilmi canlarım yaa minik kuşlar onlar hiç üzülme onun için yapıyorusun bunu biraz da öyle değilmi daha rahat yaşasınlar anneleriyle gurur duysunlar diye güvenilir birine emanet ettikten sonra sorun yok bence annesi yaa o ilerde senle gurur duyacak hiç durmak şimdi duygusal davranıp bırakırsan ilerde bunun iki katı kadar pişman olacaksın coğrafyacı bir anneleri olacak düşünsene ben çok heycanlıyım yaa ve hayallerim geçte olsa gerçekleştirebilmek benim için süper bir duygu benimksi uzaktan eğitim olduğu için sorun yok dersleri internetten göreceğiz finallere gideceğim yalnızca bu arada klavye çalışmayı sakın ihmal etme bak her an ilan çıkabilir ona göre hadi bakalım az kaldı diğer hedeflerimize ulaşacağız Allah ın izniyle :51: ben iyce havaya girdim buda benim son halim :51:
evet canım yaa zaten bunları düşününce güç buluyorum.yoksa hem oğlumsuz bir kaç saat kalmak hemde günde 80 dak gidiş 80 dak geliş hep bunun için.yollarda telef olurum heralde bu kış birde arabadan indikten sonra yürüyorum Allah yardımcım olsun valla işim zor.klavye düzenli çalışamıyorum maalesef.ama ilan olursa gece gündüz çalışırım ellerim harflerin yerini ezbere biliyor sadece hızım düşmüştür uzun zamandır katipler neti ziyaret etmiyorum çünkü.bu hafta okula gitmeyeceğim daha program belli değil.evde biraz kış hazırlığı yapayım diyorum dondurucuya koymak için mantı falan.malum bu kış yoğun olacağız:68:

Son düzenleme:
dediğiniz gibi yapacağım ama işten eve gelince yorgun vede uykusuz oluyorum onada bi çözüm bulmak zorundayım ne sorunlu biriyim ben yaa:43:
işin zor canım yaa vitamin mineral ne varsa takviye yap.yoksa vücut dayanmıyor bu yoğunluğa.

işin zor canım yaa vitamin mineral ne varsa takviye yap.yoksa vücut dayanmıyor bu yoğunluğa.

öyle yapacam artık canım artık e türk kahvesi nede nescafe kar ediyo bağımlılık yapmış vücut uyku istiyo ama yapmam lazım memurda olacam inşallah 2012 de edebiyat 1. sınıfta ders bitirmeden bitecek artı bunları yaparken birde çalışıyo olacam başka yolu yok sizde bide ev işi var çocuk var onlar yok bende annem sağolsun o yüzden yapmam lazım

kardelen o kadar şanslısınki bunu sonra anlayacaksın o nedenle bu şansını iyi değerlendir ve bu sene sende kazananlardan ve yerleşenlerden olabilmek için elinden geleni yap derim sana benden tavsiye gerekirse uykusuzluktan gözlerin şişsin ama çalış mutlaka hedefe giden bu yolda bizde çok uykusuz kaldık ve halada kalıyoruz ama sonu güzel olacaksa çekilenler mubahtır unutmaki emeksiz yemek yok çalışmadan memur olmakta yok çok çalış ben bu gün tarihe yeniden başladım coğrafya malum bölümüm coğrafya haliyle istemesemde çalışacağım bu sene bizim senemiz olacak o nedenle çok çalışmalıyız durmak yok asla mola bile vermeden hızlanmanın zamanıdır hayde bakalım hepimize kolay gelsin
yorgun canım yaaa hakkaten zor olacak senin için ama zamanla alışırsın bence önce zor gelir ama zamanla alışırsın insan nelere alışmıyorki sağlık olsun da gerisi gelecek inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalsın başarılar yeni bir sene başlıyor ünili olduk artık daha ne hayde bakalım başarılar canım ...:65:

kardelen o kadar şanslısınki bunu sonra anlayacaksın o nedenle bu şansını iyi değerlendir ve bu sene sende kazananlardan ve yerleşenlerden olabilmek için elinden geleni yap derim sana benden tavsiye gerekirse uykusuzluktan gözlerin şişsin ama çalış mutlaka hedefe giden bu yolda bizde çok uykusuz kaldık ve halada kalıyoruz ama sonu güzel olacaksa çekilenler mubahtır unutmaki emeksiz yemek yok çalışmadan memur olmakta yok çok çalış ben bu gün tarihe yeniden başladım coğrafya malum bölümüm coğrafya haliyle istemesemde çalışacağım bu sene bizim senemiz olacak o nedenle çok çalışmalıyız durmak yok asla mola bile vermeden hızlanmanın zamanıdır hayde bakalım hepimize kolay gelsin
yorgun canım yaaa hakkaten zor olacak senin için ama zamanla alışırsın bence önce zor gelir ama zamanla alışırsın insan nelere alışmıyorki sağlık olsun da gerisi gelecek inşallah biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah a kalsın başarılar yeni bir sene başlıyor ünili olduk artık daha ne hayde bakalım başarılar canım ...:65:
tşkler elfida abla dicem sizden yaşça küçüğüm çünkü dediğiniz gibi yapacam çalışacam ve başaracam ve hedefime ulaşacam burayada yazacam çok dstek oldunun allah razı olsun sağolun:nazar:

neden hayatımda bir şeyler tam düzeliyor derken tekrar başa dönüyorum??

bu tip gelgitleri dönem dönem hepimiz yaşıyoruz mutlaka seni yolundan etmek için birçok kişi birçok şey vargücüyle uğraşır bazen ama sen sapasağlam durmayı bilirsen kimse hiçbirşey yıkamaz seni sakın pes etme biliyorum çok yorgunsun yine biliyorumki yorgunluktan bezen ellerini taşımaya bile takatin kalmıyor ama asla bırakma canım az kaldı ve sen güçlü bir kadınsın çocuklarınla üniversite sınavında başarılı olup kazandın şimdi aynı başarıyı kpssde göstermek üzeresin ve klavyede sakın vazgeçme sen sadece başa döndüğünü sanıyorsun böyle gelgitler hayatın her döneminde olur yani sadece sen yaşamıyorsun bunu merak etme sadece sabırla yola devam tökezleyebilirsin düşebilirsin ama hedefinden vazgeçtiğin an biter herşey canımsın sorun ne bilemiyorum ama lütfen yorma kendini ve istersen biraz nefes almaya çalış birkaç gün tatil ilan kendine mesela ama lütfen vazgeçme

kadelen canım yol uzun ve meşakkatli bu yolda bir yalpalamaya gör hemen seni yolundan etmek için onlarca şey çıkar ama vazgeçme yorguna dediğim gibi durmak yok az kaldı konu çalışmaya başladınmı?
bu sabah kızım kreşe yeniden başladı bende yeniden eski düzenime dönmeyi planlıyorum yani yaz boyunca sistemsiz çalışıyordum ama artık bir düzen kurmayı planlıyorum kızım okuldayken full çalışmak istiyorum tabi başarabilirsem yani malum benim misafirler hiç bitmiyor onlardan fırsat bulabilirsem hepimize kolay gelsin arkadaşlar :68:

günaydın ablalarım hayırlı ve güzel bi gün dileğiyle evet elfida ablam başladım konu çalışmaya ama yorgun geldiğim günlerde aksatmamı saymassak idare ediyo:8:

YArdımcı olur musunuz ? Daha önce hiç KPSS'ye girmedim lise mezunuyum açıköğretim adalet okuyacağım bu sene.Ama lise mezunu olarak kpssye girebilir miyim ? Ne yapmam gerek ?
KPSS hakkında yeterli bilgiye sahip değilim 2012 kpssye girebiliyor muyum ?

YArdımcı olur musunuz ? Daha önce hiç KPSS'ye girmedim lise mezunuyum açıköğretim adalet okuyacağım bu sene.Ama lise mezunu olarak kpssye girebilir miyim ? Ne yapmam gerek ?

hoşgeldin hywol evet lise mezunu olarak girebiliyorsun sınava şimdilik yapman geerken çalışmak ardından zamanı gelince başvuru yapacaksın o kadar hadi bakalım sanada kolay gelsin biran önce kitap falan edin ve hemen ders çalışmaya başla kolay gelsin

bu tip gelgitleri dönem dönem hepimiz yaşıyoruz mutlaka seni yolundan etmek için birçok kişi birçok şey vargücüyle uğraşır bazen ama sen sapasağlam durmayı bilirsen kimse hiçbirşey yıkamaz seni sakın pes etme biliyorum çok yorgunsun yine biliyorumki yorgunluktan bezen ellerini taşımaya bile takatin kalmıyor ama asla bırakma canım az kaldı ve sen güçlü bir kadınsın çocuklarınla üniversite sınavında başarılı olup kazandın şimdi aynı başarıyı kpssde göstermek üzeresin ve klavyede sakın vazgeçme sen sadece başa döndüğünü sanıyorsun böyle gelgitler hayatın her döneminde olur yani sadece sen yaşamıyorsun bunu merak etme sadece sabırla yola devam tökezleyebilirsin düşebilirsin ama hedefinden vazgeçtiğin an biter herşey canımsın sorun ne bilemiyorum ama lütfen yorma kendini ve istersen biraz nefes almaya çalış birkaç gün tatil ilan kendine mesela ama lütfen vazgeçme

kadelen canım yol uzun ve meşakkatli bu yolda bir yalpalamaya gör hemen seni yolundan etmek için onlarca şey çıkar ama vazgeçme yorguna dediğim gibi durmak yok az kaldı konu çalışmaya başladınmı?
bu sabah kızım kreşe yeniden başladı bende yeniden eski düzenime dönmeyi planlıyorum yani yaz boyunca sistemsiz çalışıyordum ama artık bir düzen kurmayı planlıyorum kızım okuldayken full çalışmak istiyorum tabi başarabilirsem yani malum benim misafirler hiç bitmiyor onlardan fırsat bulabilirsem hepimize kolay gelsin arkadaşlar :68:
bir şey geldimi herşey üst üste geliyor.ben bunları hakedecek naptım diye düşünüyorum.sabırtaşı olsa çatlardı artık.Rabbim yar ve yardımcım ol.

lise mezunu olarak girebilirsin ama hiç tavsiye etmem.eğer 95 üstü alırım diyorsan gir.zaten memurluk kadroları çok az.geri kalanıda hizmetli,hastabakıcı ve şoför.ama adalet okursan önlisans olarak girersin ve 80-85 gibi bir puanla yerleşirsin.acizane bir tavsiye.

Allah sabredenlerle beraberdir unutma sabır bir meziyettir herkeste bulunmaz bu nedenle sabret canım yolundan seni edecek onlarca bahanen olabilir ama sen asla pes etme bu bahaneler mola vermene sebep olsada sen yoluna devam etmeyi bil sorun her neyse Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın...

Allah sabredenlerle beraberdir unutma sabır bir meziyettir herkeste bulunmaz bu nedenle sabret canım yolundan seni edecek onlarca bahanen olabilir ama sen asla pes etme bu bahaneler mola vermene sebep olsada sen yoluna devam etmeyi bil sorun her neyse Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın...
sağol canım.yarın yorucu bi gün başlıyor.sizin dersler başladımı?

Beni özleyen var mııı :52: Nasılsınız kızlar izindeyim hala ist dayım hiç girmeye fırsat olmadı o kadar çok geziyorum ki anlatamam artık tabanlarım ağrıyor gezmekten :52: Sizler ne yaptınız okul işlerinizi hallettinizmi geçmişi okuyamadım pek :50:

canım bizim dersler henüz başlamadı ekim 5 ten sonra tam olarak başlayacak sanırım off yaa sorma kpss dersler derken ne yapcaz bu kış çok yoğun geçecek sanırım birde klavye var valla proğram yaptım yarından itibaren kpss ve klavyeye tam olarak çalışmaya başlıyorum yeni kitaplar aldım kpss için dersler başlayıncada okula çalışmaya başlarım biliyorsunki formasyon alabilmek için not ortalamasının 2,5 olma şartı var yani notları yüksek tutmak gerek Allah yardımcımız olsun
hazalll canım hoş geldin ohhh ne güzel gez bakalım dönüşte senide ders çalışma temposu bekliyor haberin olsun sınavlar yakın ve çok çalışmamız gerek eğlen ama anı yaşamak gerek insan özlüyor gezmeyi gerçi ben pazarları geziyorum burada her pazar ayrı bir proğramımız oluyor çocuklarla eşimle falan birde yarın prensesimin anaokulu macerası başlıyor alış veriş yaptık onun için bugün nasıl heyecanlı bir görseniz canım benim zeki ve çalışkan bir kız olur inşallah yerim ben onu yaa malzemelerini alırken sevinçten bayılacaktı neyse haydi bakalım hepimize hayatlarımızda kolay gelsin:90:

çok yoğun günler geçiriyorum ve yorgunum bu kez gerçekten yorgunum kızlar ben kızım anaokuluna başladı benim okulla ilgili işlerim hala bitmedi derken günlerdir sabahtan akşama kadar yollardayım ve yorgunluktan ayaklarım şişti alışmışız gün boyu evde ohhh rahat rahat yatmaya birde atanıp işe başlarsak nasıl olacak bilemiyorum ama şunu anladımki ben bütün kiloları yatarak almışım umuyorum bu dönem koşturmaktan bir on kilo kadar veririm Allahım inşallah veririm birde bugun gözlerim için gidip dinlendirici aldım yani kafama göre değil tabi önce doktora gittim :68: yani şu anda tamda bu haldeyim sizler ne alemdesiniz nasıl gidiyor birde kızlar yaaa kpss için hangi yayın evini önerirsiniz yeni kitaplar almak istiyorum da ?:80:

Back