yorgun hoşgeldin canım yaa yoksun çoktandır forumda merak ettim seni neler yaptın okulu dondurdunma bu arada araban süpermiş gezdirirsin bizi de artık arada hayali bile ne güzel dimi ve neden hayalde kalsınki yani çalışırsak ve istersek olmayacak bir şey yok benim en büyük hayalim de çocuklarımı özel okula göndermek hayırlısıyla memur olursam(inşalllaaahhh) çocuklarımın ikisinide koleje göndericem Allah ım ne olur emeklerimizi boşa verme
slenizio süpersinnnn bayıldım skoruna ama bana çok uzak bir skor bu inşallah sınava kadar bizde yapabiliriz buna yakın birşeyler ama devam et kim tutar seni ve senin 200 yazanlardan neyin eksik eminim ki oda olacak ve inşallah ilk alımlarda katipsin katibiz
) ben pek umutlu değilim artık katiplikte burada çok yüksek yazanlar var olur inşallah ama pek te umutlu değilim ama daha büyük hedeflerim var artık inşallah formasyon alabilirsem öğretmenlik için planlar yapmaya başladım dersanelerde de öğretmenlik yapma şansımız varmış formasyon alamasakta tabi daha önce kpss ve anayasa ve tarih konuları çalışıyorum osmanlı tarihindeyim anayasada ilk konulardayım henüz hak hakkın türleri falan neyse bakalım daha bir senemiz var ve bu bir senede kpss için yapabileceklerimizi yapma zamanı haydi canlar aklınıza geldikçe banada dua edin herkese kolay gelsin