• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

hazal yorgun canlarım saolun ama böyle bir acıya alışmak pek mümkün olamıyor ne yazıkki Allah kalanlara can sağlığı versin Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı zor gerçekten acın ilk günkü kadar acıtmıyor belki ama yüreğinin bir yanı hep sızlıyor...
slenizio canım ben zaten f çalışıyorum konsantrem dağınık yaa parmaklarımı takip ederken dağılıyorum çünkü parmaklarım benden önce ilerliyor yetişemiyorum bazen yanlış yaptım endişesiyle hata yapmamak için yavaşlıyorum ve buda beni bitiriyor metinleri ezberlemek mantıklı değil bence yaza yaza metinlere aşina oluyorsun zaten evet benimde ilk girişim olacak bu sınava heycan falan derken yapamamaktan korkmuyor değilim aslında kendimi onlarda insan rahat ol falan diyerek rahatlamaya çalışıyorum ama bilemiyorum hala istediğim kadar iyi değilim konsantre problemimi halledersem parmaklarım ve gözlerim aynı anda ilerlemeye başlayabilirse olacak ama bilmiyorum yaa hayırlısı ben elimden geleni yapıyorum olmazsa nasip değilmiş derim ama çok istiyorum olmasını yaaa :((

Kızlar Türk standartları enst. eleman alımı yapıyordu. Bugün başvurdum bende bakalım mülakat için çağırıcaklarmı? En yüksek puandan başlayacaklarmış benim puanım 79 duuu bakalım kısmet. inşallah izin zamanıma denk gelir mülakatlar yani ankaradayken mülakat ankarada olucakmış inşallah denk gelir yoksa izinden dönünce çağırsalarda gidemem :52:

Kızlar Türk standartları enst. eleman alımı yapıyordu. Bugün başvurdum bende bakalım mülakat için çağırıcaklarmı? En yüksek puandan başlayacaklarmış benim puanım 79 duuu bakalım kısmet. inşallah izin zamanıma denk gelir mülakatlar yani ankaradayken mülakat ankarada olucakmış inşallah denk gelir yoksa izinden dönünce çağırsalarda gidemem :52:

canım evet bende gördüm o ilanı ama cesaret edemedim başvurmaya puanım az gelir mülakata çağrılmam diye inşallah seninki olur ve yerleşebilirsin ve biter bu yorucu serüven gerçi bendeki bu yürek oldukça ben yine uğraşcak yeni şeyler bulurum yani memur bile olsam birşeyler daha yapmak isteyebilirim gibi geliyor o kadar alıştımki çalışmaya yerleşince çalışmadan ne yaparım hayatım ne kadar boşalır diye geliyor bazen :))) neyse yerleşincede ales falan derken 50 me kadar çalışırım herhalde neyse hepinize hayırlı sahurlar ve hayırlı cumalar şimdiden kolay gelsin

canım evet bende gördüm o ilanı ama cesaret edemedim başvurmaya puanım az gelir mülakata çağrılmam diye inşallah seninki olur ve yerleşebilirsin ve biter bu yorucu serüven gerçi bendeki bu yürek oldukça ben yine uğraşcak yeni şeyler bulurum yani memur bile olsam birşeyler daha yapmak isteyebilirim gibi geliyor o kadar alıştımki çalışmaya yerleşince çalışmadan ne yaparım hayatım ne kadar boşalır diye geliyor bazen :))) neyse yerleşincede ales falan derken 50 me kadar çalışırım herhalde neyse hepinize hayırlı sahurlar ve hayırlı cumalar şimdiden kolay gelsin

Ay bende artık bir yere yerleşeyimde bitsin diyorum bu işkence inşallah olur ama tse'den benimde pek umudum yok öylesine başvurdum zaten... Bu arada ösys sonuçları açıklandı nereleri kazandınız bakimmm :52:

lys yerleştirmeleri açıklandı.coğrafya bölümü gelmiş bana.3.tercihimdi.zaten topu topu 5 tercih yapmıştım.öyle bir tepkisiz kaldım işte.ne sevindim ne de üzüldüm.hayırlısı artık.

yorgun varya bu kadar olabilir istanbul üniversitesi dersen bayılır bar bende coğrafya istanbul uzaktan eğitim geldi ama ben sevindim yaa :)) biz senle çok aynı yaşıyoruz herşeyi yaaa :)))
slenizio çok üzüldüm kardeşim yaaa ama adliye sınavları var daha üzülme kıyamam yaaa boşver bak bence zaten torpil vardı zaten adileye olacak inşallah hepimiz içinde hayırlısı olsun
hazalcım başvuru istanbul üni beyazıt kampüsüne olacakmış tam adresine baktım netten şimdi istanbula gidicem ayın 6 sında yeri bulmak zor olmaz inşallah gerçi eşimle gidicez ama yinede yer zor bir yerdemi biliyormusun?

yorgun varya bu kadar olabilir istanbul üniversitesi dersen bayılır bar bende coğrafya istanbul uzaktan eğitim geldi ama ben sevindim yaa :)) biz senle çok aynı yaşıyoruz herşeyi yaaa :)))
slenizio çok üzüldüm kardeşim yaaa ama adliye sınavları var daha üzülme kıyamam yaaa boşver bak bence zaten torpil vardı zaten adileye olacak inşallah hepimiz içinde hayırlısı olsun
hazalcım başvuru istanbul üni beyazıt kampüsüne olacakmış tam adresine baktım netten şimdi istanbula gidicem ayın 6 sında yeri bulmak zor olmaz inşallah gerçi eşimle gidicez ama yinede yer zor bir yerdemi biliyormusun?
sevindim canım senin adına.birde coğrafya öğretmeni oluyormuşuz hesapta yokken:1:
benimki burada il merkezinde gidiş geliş yapacağım ama kolay olacakmı bilemiyorum.aslında küçük oğlumu napacağıma karar veremedim.kreş fiyatları almış başını gitmiş.üstüne benim yol masraflarım.bayağı pahalıya gelecek ya bakalım artık.bugün yerleştirmede taban puanlara baktım.bulunduğum yeri yazmak zorunda olmak bir sürü öğretmenliği kaçırmama sebep oldu.burslu gelen bayağı yer varmış yazamadım ya çok üzgünüm:59:
bu arada uzaktan eğitim aöf le aynı değilmiş.dersleri netten takip etmen gerekiyormuş.yeni öğrendim bende.
takıldığımız konularda yardımlaşırız artık:1:

Son düzenleme:
sevindim canım senin adına.birde coğrafya öğretmeni oluyormuşuz hesapta yokken:1:
benimki burada il merkezinde gidiş geliş yapacağım ama kolay olacakmı bilemiyorum.aslında küçük oğlumu napacağıma karar veremedim.kreş fiyatları almış başını gitmiş.üstüne benim yol masraflarım.bayağı pahalıya gelecek ya bakalım artık.bugün yerleştirmede taban puanlara baktım.bulunduğum yeri yazmak zorunda olmak bir sürü öğretmenliği kaçırmama sebep oldu.burslu gelen bayağı yer varmış yazamadım ya çok üzgünüm:59:
bu arada uzaktan eğitim aöf le aynı değilmiş.dersleri netten takip etmen gerekiyormuş.yeni öğrendim bende.
takıldığımız konularda yardımlaşırız artık:1:

evet biliyorum canım yaa hayırlı olsun artık ikimiz içinde uzaktan eğitim dersleri internet üzerinden veriliyor e kitap diye bir sistem var dersleri oradan takip ediyorsun haftalık dersler veriliyormuş falan bir başlasın dersler bakarız bakalım yardımlaşırız yine hadi bakalım önümüzde daha sınavlar var ömür biter sınav bitmez çalışmak gerek kolay gelsin :68:

Hayırlı olsun canım. Zor bir yerde değil bana nerde kalıcağını söylersen sana ordan nasıl gideceğini tarif edebilirim. Beyazıt eminönüne çok yakındır bulman çok zor olmaz. Ayy sevindim senin adına uzaktan eğitim için sadece sınavlarda gidiyorsun artık arada bir gidersin sınavlara senin içinde değişiklik olur valla ne güzel :52:

hazalcım canım evet yaa çok güzel oldu benim için yani ben hem coğrafyayı seviyorum hemde üniversitenin adı yeter bana hemde süper bir değişiklik olacak gerçekten sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor dersler?
kristane hoşgeldin canım hemen anlat nasıl çalışıyorsun ?

hazalcım canım evet yaa çok güzel oldu benim için yani ben hem coğrafyayı seviyorum hemde üniversitenin adı yeter bana hemde süper bir değişiklik olacak gerçekten sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor dersler?
kristane hoşgeldin canım hemen anlat nasıl çalışıyorsun ?

Tarihle coğ. konuları tamamıyle bitti ama cuma izne ayrılıcam yani bugünü saymazsak burda son 3 günüm söylemesi bile ne kadar güzel :52: Artık ekim başı geri dönücem bir aylık bir tatil bide 9 gün bayram tatili yaptılar ya benim için çok daha güzel oldu :52:
Ee artık belki bir sınavda ist. gittiğinde bende orda olursam denk geliriz muhtemelen görüşürüz artık kısmetse yaaa seni çok merak ediyorum zaten bu kadar çok dertlerimizi falan paylaşıyoruz yaaa :52::52:

Tarihle coğ. konuları tamamıyle bitti ama cuma izne ayrılıcam yani bugünü saymazsak burda son 3 günüm söylemesi bile ne kadar güzel :52: Artık ekim başı geri dönücem bir aylık bir tatil bide 9 gün bayram tatili yaptılar ya benim için çok daha güzel oldu :52:
Ee artık belki bir sınavda ist. gittiğinde bende orda olursam denk geliriz muhtemelen görüşürüz artık kısmetse yaaa seni çok merak ediyorum zaten bu kadar çok dertlerimizi falan paylaşıyoruz yaaa :52::52:

canım denk gelirse görüşürüz tabikide bende sizleri merak ediyorum gerçekten ne çok şey paylaştık gerçekten :23:bu arada tebrikler bitmiş konular ne kalmışki geriye e yavaş biraz daha sınava çok var :66: ben son bir haftadır kpss ye bakmadım hiç ama yarın deneme almayı düşünüyorum çok boşladım kpssyi hangi yayınları tavsiye edersiniz kızlar artık çözmediğim yayın kalmadı birde siz söyleyin hangi yayın daha ayrıntılı anlatıyor sizce birde en önemlisi artık klavyede ilerlemek hayal oldu resmen hiç tık yok ilerliyemiyorum :59:ne denesem olmuyor yaa sürekli aynı sonçlarım doktorları izlemekten doktor gibi hissediyorum kendimi artık bütün tıbbi terimleri öğrendim saglık konusunda bir sıkıntısı olan olursa yazsın hemen yardımcı olacayım:86:hepinize iyi geceler ve hazal sanada iyi tatiller sana iyi tatiller demekten ben yoruldum sen yorulmadın tatile çıkmaktan bizim üstümüze bu 3 oldu sanırım kızıyorum ama bak ben daha bir kere gidemedim bu sene yaaaaa:84: ama bende bayram tatilinde karadeniz tatiline çıkıyorum Allah ın izniyle yaşasınnnnn bekle bizi karadeniz geliyoruzzzzz az kaldı :62::62:

kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim.eşim okula kayıt yaptırmamı istemiyor.tercih yapmadan önce aöf yazayım dedim örgün yazmam için ısrar etti.tam kayıt zamanı yaklaştı şimdide çocukları bahane ediyor.dondurup seneye gidersin diyor.benim 1 sene daha kaybedecek vaktim yok ki.ama anlatamıyorum.istanbul üni uzaktan eğitim coğrafyaya yatay geçiş yapabilir miyim acaba??netten biraz araştırdım bugün yapılabilir gibi bir şeyler okudum ama yinede emin olamadım.tamda bayram tatili girdi araya napacam nereye soracam bilemedim.

Back