canım daha bugün başlayabildim tekrardan çalışmaya bende tarih çalışıyorum vede mat klavye de geceleri çalışabiliyorum ama acil düzenli çalışmaya başlamam gerek tarihi artık görmek bile istemiyorum açtığım her sayfayı hatırlıyorum resmen ezberlemişim sayfa numarasını söyle sana bakmadan okuyayım yani o kadar coğrafya da eh işte yani ama mat tekrar istiyor gibi hadi bakalım yol uzun ve çalışmak gerek hepimize kolay gelsin bu arada bende bebek isteyenlerdenim senden yani yeni bir hayat düşünsene yeni bir nefes o kadar güzel bir duyguki bu yaşamadan anmayamazsın Allah herkese versin ve canım çocuklarımı ayırmasın benden Allah hepimizin miniklerini korusun tüm emekler onlar için bu arada kızımı bugun anaokuluna yazdırdım devlet okuluna yani kırmızı önlük giycek benim miniğim seneye çok heycanlıyız ikimizde :)
Hayırlı olsun canım inşallah bütün ömründe çok çalışkan bir çocuk olur bizim gibi bu yaşlarda uğraşmaz böyle... Ben sadece akşamları arada birde öğle tatilinde çalışabiliyorum olduğu kadar artık izne gidim gelimde mat. derslerinden özel ders alıcam yaaa bi arkç anlaşmıştık ona başlicam bayrama izne ayrılıyorum bi gelse artık izin zamanı çok sıkıldım ist. gönlümce gezeyim