• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

merhabalar kızlar yeğenim iyi Allah a şükür soğuk algınlığı nedeniyle geçirmiş çarşambaya kadar hastanede kalacaklar bu gün yanlarındaydım çok iyi maşallah kayınvalidemde cumartesiye erteledi gelişini o nedenle biraz daha rahatım inşallah o zamana evide biter büyük ihtimalle
yorgun bu arada tercihlere baktınmı ben baktım sadece 2 bölüm yazmayı planlıyorum açık öğretim bölümleri yok gibi bir şey yada ben mi bulamadım anlamadımki neyse biraz daha incelerim şimdi ben yarına tercihimi gönderirim büyük ihtimalle herkese iyi geceler bu arada Slenizio Allah seninde yardımcın olsun kelebek sende hoş geldin canım :71:
tercihlere kaç günden beri bakıyorum.bayağı yorucuymuş:1:inşallah bugün son şeklini verip yazacağım.
aöf bende göremedim açıkçası.ya da bilmediğim için görmedim.aöf 4 yıllıklar eskişehir üni,erzurum üni,istanbul üni birde karadeniz bölgesinde bir tane var.ama 2 yıllıkları henüz bulamadım.bulunca yazarım.

merhabalar kızlar kaç gündür ramazan öncesi temizliğiyle uğraşıyorum bu nedenle yazamadım yorgun canım bende klavuza dönüp dönüp tekrar bakıyorum bir türlü netleştiremedim tercihlerimi ama bugece artık bir hale yola koymam gerek artık çok güzel yeni bölümler gelmiş sevindim buna ders falan hikaye oldu kaç gündür bu gece kpss test çözmeyi planlıyorum klavye çalışcam şimdide herkese kolay gelsin seviyorum sizi iyki varsınız şaka gibi ama özlüyorum size yazmayı yazmadığım zaman :) haa bu arada yeğenim hastaneden çıktı bugün gayet iyi ama kayınvalidem pazar günü dönüyor :( pofff yani neyse benden haberler bu kadar kızlar :68:

merhabalar kızlar kaç gündür ramazan öncesi temizliğiyle uğraşıyorum bu nedenle yazamadım yorgun canım bende klavuza dönüp dönüp tekrar bakıyorum bir türlü netleştiremedim tercihlerimi ama bugece artık bir hale yola koymam gerek artık çok güzel yeni bölümler gelmiş sevindim buna ders falan hikaye oldu kaç gündür bu gece kpss test çözmeyi planlıyorum klavye çalışcam şimdide herkese kolay gelsin seviyorum sizi iyki varsınız şaka gibi ama özlüyorum size yazmayı yazmadığım zaman :) haa bu arada yeğenim hastaneden çıktı bugün gayet iyi ama kayınvalidem pazar günü dönüyor :( pofff yani neyse benden haberler bu kadar kızlar :68:
yeğenine çok geçmiş olsun.kaynanan içinde Allah sana bol sabır versin.
tercihleri henüz yapmadım.acaba öğretmenlik gelir mi yazsam mı diye düşünüp duruyorum.sen ne yaptın tercih yaptın mı?

arkadaşlar adalet bakanlığı ağustosta açıklama yapabilirmiş alım olduğuna dair.öyle diyolar katipler.nette ne kadar doğru bilmiyorum ama..

klavye sınavı için hiç hazırlanamıyorum yaa çok moralim bozuk kayınvalidem hala bende tam bir ev hanımı gibiyim son zamanlarda hiç birşey yapmadan temizlik yemek çocuklar derken hayallerim için çalışmak hayal oldu ve ben çok üzülüyorum buna neyse kızlar bugünkü ruh halimi yazdıktan sonra herkese hayırlı ramazanlar dilerim umarım ramazan hepimize bereketiyle gelir ve biz hakkıyla eda edenlerden olabiliriz :71:

Slm kızlar nasılsınız bu ara hep uyku modundayız sabah işe zor kalkıyorum akşamda yemekten sonra uyuyu kalıyorum gerçi akşam uykusunuda çok severim ama son zamanlarda fazla uyuyorum :50:

Slm kızlar nasılsınız bu ara hep uyku modundayız sabah işe zor kalkıyorum akşamda yemekten sonra uyuyu kalıyorum gerçi akşam uykusunuda çok severim ama son zamanlarda fazla uyuyorum :50:

hazalcım oruçtanmı yoksa hamişmisin :) amaaaannn ne güzel olur hamiş olsan :64:
kızlar ramazan nasıl gidiyor ? yorgun tercihlerini yapabildinmi ? slenizio senin mülakat ne oldu ? amaaann ne çok soru birikmiş herkese hayırlı sahurlar :56:

kızlar ramazan nasıl gidiyor ? yorgun tercihlerini yapabildinmi ? slenizio senin mülakat ne oldu ? amaaann ne çok soru birikmiş herkese hayırlı sahurlar :56:
Ramazan ilk gün ağır geldi.halsizlik bitkinlik.şükür şimdi alıştım.
tercihlerimi az önce yaptım.ilk tercihlere iki öğretmenlik yazdım.diğerleri bölüm.maalesef başka öğretmenlik yok burada.puanım pek çok yerde öğretmenliğe yetiyor ama gidemeyeceğim için içim acıyarak buraları yazdım.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.herkese hayırlı Ramazanlar.

hayırlısı olsun yorguncum umarım istediğin yer gelir bende aöf yazdım hep ne yazıkki örgün bu saatten sonra benim için imkansız ama olsun hayırlısı klavye ne alemde ben uzun zamandır oturup klavye çalışamadım hiç ama bu gece sahalara dönmeye karar verdim bu akşam başlıyorum çalışmaya haydi hayırlısı

Canım ikisindende değil :52: Oruç tutmuyorum ben miğdemden rahatsızım ilk gün tuttum çok kötü oldum mecbur bıraktım hamişde olamam kontrol hapı kullanıyorum yani ikiside değil sanırım havalardan :52:

elfidacım mülakatım iyidi bakalım soruların 2 tanesini bilemedim..ama duruşa kılık kıyafete bakılınca gayet iyiydi heycanımı dizginlemeye çalıştım..hayırlısı olsun artık..bakalım yakında belli olur..
inşallah girerim..

bu arada hayırlıı ramazanlarr hepinize:69:

hazalcım yanıldım demek neyse dikkat et kendine hasta olmak üzerede olabilirsin ben hasta olmadan önce sürekli uyuklarım da ondan slenzio Allah yardımcın olsun canım inşallah olur bu arada kayınvalidem bu hafta evine dönüyor inşallah ve ben daha verimli çalışabilirim o zaman umarım aslında çok yorgunum sahura kadar oturuyorum sabah çocuklar erken kalkıyor ve uyamak için hiç vaktim yok gibi bazen günde 2 saat uyuyorum sadece bir program yapmam gerek bakalım hayde herkese hayırlı sahurlar :56:

hazalcım yanıldım demek neyse dikkat et kendine hasta olmak üzerede olabilirsin ben hasta olmadan önce sürekli uyuklarım da ondan slenzio Allah yardımcın olsun canım inşallah olur bu arada kayınvalidem bu hafta evine dönüyor inşallah ve ben daha verimli çalışabilirim o zaman umarım aslında çok yorgunum sahura kadar oturuyorum sabah çocuklar erken kalkıyor ve uyamak için hiç vaktim yok gibi bazen günde 2 saat uyuyorum sadece bir program yapmam gerek bakalım hayde herkese hayırlı sahurlar :56:

Hasta olmadım canım inşallah olmamda. Bu ara niyeyse herkes bir bebek isteğinde kaynanam geldiğinde de niye yapmıyosunuz falan dedide düşünmediğimizi söyledik onun dışında kimle konuşsam arkadaşlarım falan filan hep bi bebek isteği ama ideallerime kavuşmadan olmaz:52::52:

Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar ben bu ara bayağı bir tarih çalışıyorum arada coğ. ama daha çok tarihh bu sene tarihi hatmedicem...

Hasta olmadım canım inşallah olmamda. Bu ara niyeyse herkes bir bebek isteğinde kaynanam geldiğinde de niye yapmıyosunuz falan dedide düşünmediğimizi söyledik onun dışında kimle konuşsam arkadaşlarım falan filan hep bi bebek isteği ama ideallerime kavuşmadan olmaz:52::52:

Çalışmalar nasıl gidiyor kızlar ben bu ara bayağı bir tarih çalışıyorum arada coğ. ama daha çok tarihh bu sene tarihi hatmedicem...

canım daha bugün başlayabildim tekrardan çalışmaya bende tarih çalışıyorum vede mat klavye de geceleri çalışabiliyorum ama acil düzenli çalışmaya başlamam gerek tarihi artık görmek bile istemiyorum açtığım her sayfayı hatırlıyorum resmen ezberlemişim sayfa numarasını söyle sana bakmadan okuyayım yani o kadar coğrafya da eh işte yani ama mat tekrar istiyor gibi hadi bakalım yol uzun ve çalışmak gerek hepimize kolay gelsin bu arada bende bebek isteyenlerdenim senden yani yeni bir hayat düşünsene yeni bir nefes o kadar güzel bir duyguki bu yaşamadan anmayamazsın Allah herkese versin ve canım çocuklarımı ayırmasın benden Allah hepimizin miniklerini korusun tüm emekler onlar için bu arada kızımı bugun anaokuluna yazdırdım devlet okuluna yani kırmızı önlük giycek benim miniğim seneye çok heycanlıyız ikimizde :)

Back