2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

Hayırlı olsun canım inşallah bütün ömründe çok çalışkan bir çocuk olur bizim gibi bu yaşlarda uğraşmaz böyle... Ben sadece akşamları arada birde öğle tatilinde çalışabiliyorum olduğu kadar artık izne gidim gelimde mat. derslerinden özel ders alıcam yaaa bi arkç anlaşmıştık ona başlicam bayrama izne ayrılıyorum bi gelse artık izin zamanı çok sıkıldım ist. gönlümce gezeyim

hazalcım inşallah bende bayramda karadeniz tatiline çıkmayı düşünüyorum umarım yine bir aksilik çıkmaz saol canım benim inşallah hayırlı ve zeki bir çocuk olur canım o benim yaaa bizim kadar ertelemez umarım hayallerini herşey zamanında daha kolay ve daha güzel bunu şimdi daha iyi anlıyor ve kızımında aynı hatayı yapmaması için dua ediyorum istanbul seni bekler hazalım hadi bakalım yeni bir tatil seni bekler çok eğlen gittiğinde yerimizede öpüyorum seni kolay gelsin

merhaba kızlar ve evli mutlu çocuklu katibe adayları,memur adayları ablacıklarım
nasılsınız
bugün yargıtaydaki mülakatların hepsi bitti..
herkesin mülakatı da bittiğine göre inş. sonuçları 10 güne kadar açıklarlar..heyecandan duramıyorum yerimde..
bakalım inş. yerleşirim oraya..dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım sizinle..
sonuçlar açıklanır açıklanmaz umarım mutlu haberimi sizlerle paylaşırım..
vee umarım hayal kırıklığına uğramam..
zaten 1. olan yani 1 dakikada 100 kelime yazan (aslında 117 kelime yazmış) çocuğa sen alındın demişler..
doğal olarak..100 kişi alınıcaktı..
bu durumda 99 kişi arasına girmeye çalışıcam..
hayırlısıyla olur inşallah..
neyse görüşmek üzere..sizleri seviyorum

Ayy herkesin yerine eğlenirim merak etmeyin. Uzun bir maraton olucak önce ankara,sonra istanbul sonra antalya ikinci evlilik yıldönümümüzde antalyada olucaz canım ikinci balayı yaniii

İnşallah olur canım dualarımız seninle emeklerin sonuçsuz kalmaz inşallah darısıda bize olsun artık
Ama ben evli mutlu çocuksuz katibe adayıyımmm

inşaallah canım Allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın.

slenzio canım inşallah listede adın olur bu arada mülakatta neler sordular merak ettim dualarım seninle hazalcım ohhh çok güzel dua et banada ertelenmesin benim tatil de hala ösym tercih sonuçları açıklanmadı 19 diyorlar ama hayırlısı olsun

hazalcım inşallah allah sana önce katibe olmayı nasip etsin sonrada 3üz versin amiiiiiinn
2 oğlan bi kız
yorguncum teşekkür ederim amiiinn bu arada tercihleri yaptın mı yanlış hatırlamıyorsam okuycaktın?

elfida canım bana 7 tane soru sordular
atatürkün geomtriye kattığı terimler,VİP nedir,devletin amaçları,mardin yöresinde hristiyanlığını ilan edenler kimler,yüksek mahkemeler nelerdir,12 ada kim tarafından hangi antlaşmyla gitti,vesayet ve velayet nedir
bunları sordular canım.

kızlar bu arada yeni bir site keşfettim
hızlıyaz.com
meydan oku diye bir bölümü var orda hızlı yazmakta yarışıyorsunuz filan.
belki çooktan bu siteyi bilen vardır aranızda ben yeni buldum geç oldu heralde yinede söyliyim dedim size
hatta yarışalım bi gün

evet canım tercihleri yaptım.kısmetse bu yaştan sonra kariyer yapacağımherkes önce kariyer sonra çocuk yapar ben önce çocuk sonra kariyer yapıyorum.neyse geç olsunda güç olmasın.
dediğin siteyi önceden biliyordum hatta devamlı meydan okuyorumda hep beni geçiyorlar

oh oh çocuklar artık üniversiteli çıtır bi annemiz var diye sevinicekler
bende erkenden şu kariyeri yapsam artık diyorum yaa
sonrada çocuk allah kısmet ederse
bi gün yarışalım madem bakalım hem çalışmış oluruz

slenizio bunlar nasıl sorular yaaa bir zahmet cevaplarınıda yazsana cevap verebildinmi bunların hepsine yani şu anda mülakattan korkmuş vaziyetteyim bu ne yaaa bir sen boyu klavye çalış birde sorulan bu saçma salak sorulara cevap ver offf yani diyecek kelime bulamıyorum
yorgun canım sanırım 19 unda açıklanacakmış sonuçlar hadi bakalım umarım olur her ikimiz içinde hayırlı yerler olsun klavye çalışmaktan o kadar sıkılmış vaziyetteyimki anlatamam neyse sıkılsamda çalışmaya devam hepimize kolay gelsin

elfida canım çoğu kişiye 5 soru falan sormuşlar bana sordukça sordular acayip stres yaptım.
acaba ben bu soruların hepsini bilseydim şimdi burda mı olurdum

atatürkün geometriye kattığı terimler: üçgen dikdörtgen kare dedim doğru dedi
VİP nedir açılımını söyle ingilizce türkçe dedi: hatırlamıyorum dedim
devletin amaçları nedir dedi: anlattım işte yorum olarak sosyal ekonomik siyasi yönden filan diye tamam dedi..
12 ada hangi anlaşma kimler tarafından gitmiştir dedi: 12 ada italyanlar tarafından uşi anlaşmasıyla osmanlı devletinden çıkmıştır dedim doğru güzel dedi
velayet sistemi nedir dedi:bir çocuğun anne baba ayrılması yada anne vya babanın veya her ikisininde ölümü sonucu kimde kalınacağına karar verilmesidir dedim doğru dedi
mardin yöresindeki hristiyanları bilemedim
yüksek makemeler nelerdi dedi: yargıtay danıştay ,Askeri Yargıtay, Askeri Yüksek İdare Mahkemes dedim oda 2 tane daha söyledi tamam dedi.

canım birde bu soruları sormalarının sebebi sadece soruları yanıtlamamamız değilmiş
kılık kıyafet duruş diksiyona bakmışlar
sorulara nasıl cevap veriyor diye yani.
adliyedekiler bu kadar incelemiyormuş gerçi ben adliyede hiç sınava girmedim ama bu daha ilk tecrubemdi..
bakalım..

yargıtay sınavına girenler birde adliyelerdeki sınav kasımda olucak dediler.
çalışalım klavyeleri pes etmek yok

canım saol cevaplar için ama bana sanki birazda torpili rahat yapabilmek için bu kadar zor soruyolar gibi geldi ama ben senin atanacağını umut ediyorum umarım bu mübarek günlerin hürmetine atanırsın kasımda olacağını oradakilermi söylediler ya birde ben takıldım yine hızlanamıyorum bana böyle bir kal geliyor bazen parmaklarıma yetişemiyorum eğer konsantre olup ne yazdığıma bakmak istesem bitiyorum yani kalıyorum orada birde anlamaya çalıştıkça yavaşlıyorum neyse yeni formüller üretmek gerek sanırım haydi hayırlısı

arkadaşlar ben önlisansı 2012 haziranda bitiriyorum ben 2012 deki sınava ortaöğretim mi önlisans mı gireceğim yardım
hangisinden isterseniz ona girebilirsiniz.ama önlisans daha avantajlı olur.ortaöğretim kpss alım sayıları düşüyor ve buna karşın puanları yükseliyor.ortaöğretimde yerleşmek için 94 üstü almak gerekirken önlisanslar 80 ile rahat yerleşiyor.

bir 17 ağustos daha geldi canım dayım bundan 13 yıl önce 17 ağustos depreminde şehit oldu polisti daha 33 yaşındaydı en küçük kızı daha 8 aylıktı siren sesleriyle ambulansla geldi cesedi tabi tam 10 gün cesedini aradılar insan dayısının cesedinin bulunmasına sevinirmi biz sevindik en azından bir mezarı oldu diye sevindik ne çabuk geçti 13 yıl şimdi büyük kızı üniversite öğrencisi küçük kızları ilköğretimde ler onunda hayalleri varmıydı kızları üzerine kızlarım büyüsün emekli olurum demişmidir acaba canım dayım ilk sırdaşım ilk arkadaşım benim seni hiç unutmayacağım şimdi her polisle seni hatırlarım her polis arabası geçişinde de denize uçan polis arabasının içinde nasıl can verdiğini ilk gün kadar taze acılarım seni hiç unutmadım ben ruhun şad olsun seni seviyor ve çok özlüyorum bu gece tüm dualar sana yanımdasın biliyorum sende bilki bende yanındayım...

Rabbim sabırlar versin mekanını cennet eylesin.ölüm işte vakti zamanı sırası yeri belli değil.

canım zaten torpil olmassa olmaz bir şey..isimler bile önceden gitmiştir oraya..
ama allahtan umut kesilmez duaların için çok sağol allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
kasımda olucak diye herkes konuşuyo orda cnım sonra adliyede memur olan bir arkadaşıma sordum oda kasımdan önce olmuycak kasımdan ocağa kadar o arada olucak dedi..

hızlandırmak için hep konsantre olarak çalış canım o zaman alış yani sınavda gibi hisset.
bu arada ilk defa mı giriceksin?
benim ilk tecrubem yargıtayda oldu..
bide daktilografi metinlerinden çıkıyo sanırsam adliyenin alımlarındaki metinler.
onlar 100 küsür metin.
ezberlemeye başlayalımda en azından göz aşinalığımız olur.
ben yargıtaydaki metini önceden çalışmıştım mesela onun çıkıcağını bilsem ezberlerdim:)

Q klavyeyle yazıyorum F'e geçicem bu arada..
Fle çok çok daha hızlı yazıyormuşuz..canım sende geçmeyi dene bakalım..belki daha da ilerletiriz..
allah yardımcımız olsun..

Canım Allah sabır versin başın sağolsun çok üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…