• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ye çalışmaya karar veren ortaöğretim mezunları..yorgun ama azimliler..:)

canım çok geçmiş olsun havalar sıcak terliyoruz ve serinlemek için pencere klima açıyoruz ve malum sonuç hastalanıyoruz dikkat etmek gerek bol bol su içip hafif yemek gerekli burası çok sıcak ve ben günde birkaç kez duş almak zorunra kalıyorum yoksa dayanamıyorum sıcağa çocuklar küçük kurbağalar gibi oldular sürekli havuzdalar hani şu banyoya konulabilen portatif havuzlardan aldım onlara her gün bir saat su keyfi sonra rahat uyuyorlar bende rahat rahat çalışıyorum yorgun canım yaa tercihlerden kesin bir haber alırsan yaz olurmu bu arada puanın çok güzel hayırlı olsun inş. iyi bölümler olur ikimiz içinde hepimize kolay gelsin

canım ya oğlum iyileşti çok şükür ama ben çok kötü hasta oldum.iğnelerle ancak ayağa kalkabildim.kötü bir haftaydı benim için.
bu arada lys açıklanmış bugün.puanlarım iyi .lys 3=408,264 lys 4=413,883.pazartesi günü tercihler başlıyormuş galiba.tam emin olayım yine yazarım.Allaha emanet olun.öpüyorum

yorgun tebrik ederim süper puanlar sen bu puanlarla kpssyi de kazanırsın ösym daha kolay kpss nereleri tercih etmek istiyorusn örgün eğitimmi alacaksın sen ne mezunuydun canım

yorgun tebrik ederim süper puanlar sen bu puanlarla kpssyi de kazanırsın ösym daha kolay kpss nereleri tercih etmek istiyorusn örgün eğitimmi alacaksın sen ne mezunuydun canım
sağolun arkadaşlar.
kpss ilk büyük sınavımdı.heyecandan bildiklerimide yapamadım.ama 2012 kpss de yapacağım inşaallah.bulunduğum yerde 4 yıllık yok maalesef.benide ev çocuk derken ancak 2 yıllık aöf paklar heralde:59:
elfidacığım üniversite tercihleri 25 Temmuz-5 Ağustos 2011 tarihleri arasındaymış.bende haftaya bir arkadaştan yardım alacağım.hiç tercih yapmadım.karışık geldi bana.aöf büro yönetimi düşünüyorum önlisans.

sağolun arkadaşlar.
kpss ilk büyük sınavımdı.heyecandan bildiklerimide yapamadım.ama 2012 kpss de yapacağım inşaallah.bulunduğum yerde 4 yıllık yok maalesef.benide ev çocuk derken ancak 2 yıllık aöf paklar heralde:59:
elfidacığım üniversite tercihleri 25 Temmuz-5 Ağustos 2011 tarihleri arasındaymış.bende haftaya bir arkadaştan yardım alacağım.hiç tercih yapmadım.karışık geldi bana.aöf büro yönetimi düşünüyorum önlisans.

canım bende aöf yazmayı planlıyorum ama ben tde istiyorum açık öğretim biraz zormuş bölüm ama olsun yaa sonradan okutman olma şansımız falan var yani ünv.lerde öğretim görevlisi olabiliyormuşuz ales e girerek bakalım bende pek emin değilim herkes zor bölüm yazma falan diyor ama ben kararsızım pazartesi yaparım bende tercihlerimi hayırlısı olsun senin içinde benim içinde bu arada klavye ne alemde çalışabiliyormusun ben yeni klavye aldımya daha alışamadım bu klavyenin sesine laptop sessizdi şimdi biraz durgun benim netler bakalım ne zaman alışırım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım bende aöf yazmayı planlıyorum ama ben tde istiyorum açık öğretim biraz zormuş bölüm ama olsun yaa sonradan okutman olma şansımız falan var yani ünv.lerde öğretim görevlisi olabiliyormuşuz ales e girerek bakalım bende pek emin değilim herkes zor bölüm yazma falan diyor ama ben kararsızım pazartesi yaparım bende tercihlerimi hayırlısı olsun senin içinde benim içinde bu arada klavye ne alemde çalışabiliyormusun ben yeni klavye aldımya daha alışamadım bu klavyenin sesine laptop sessizdi şimdi biraz durgun benim netler bakalım ne zaman alışırım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
amin canım benim.
bölüm zor olsada yaz.istedikten sonra yaparsın.emeksiz yemek olmuyor.ne kolay ki zaten.ama tavsiyem tek tercih yapma.en çok istediklerini en başa yaz.
ben en baştan beri f klavyede çalışıyordum.laptop Q klavye olduğu için çok zorlanıyorum.galiba arada klavyeye bakma ihtiyacı hissediyorum.f klavye daha kolayıma geliyor.laptoba göre gürültülü ama alıştım artık.

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım :52:

iyiyiz diyelim iyi olsun be hazalcım perşembe kayınvalidem dönüyor sonra bugün kız kardeşimin oğlu havale geçirdi;( ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte sen nasılsın iyisin umarım bu arada dua edin minik yeğenime şu anda hastanede tekrarlama riskine karşılık müşahede altında tutuyorlar :59: tatlım yaaa minicik bedeniyle Allah ım korusun onu ve tüm bebekleri

mrb kızlar ben de 2012 kpss yr gireceklerdenim.:9: Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:34:

Son düzenleme:
iyiyiz diyelim iyi olsun be hazalcım perşembe kayınvalidem dönüyor sonra bugün kız kardeşimin oğlu havale geçirdi;( ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte sen nasılsın iyisin umarım bu arada dua edin minik yeğenime şu anda hastanede tekrarlama riskine karşılık müşahede altında tutuyorlar :59: tatlım yaaa minicik bedeniyle Allah ım korusun onu ve tüm bebekleri
çok çok geçmiş olsun.Allahım şifasını versin inşaallah.

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey olmaz... AAA bu aralar hep hasta haberi alıyoruz inşallah olmaz daha iyi haber alalım birazda...

kızlar meraba nasılsınız..

ayın 1iyle 12si arasında çağırdıkları birgün yargıtayda mülakata giricem..
dularınızı esirgemeyin benden..bakalım ne sorucaklar artık..

kızlar meraba nasılsınız..

ayın 1iyle 12si arasında çağırdıkları birgün yargıtayda mülakata giricem..
dularınızı esirgemeyin benden..bakalım ne sorucaklar artık..

Allah yardımcın olsun cnm. dilerim herşey istediğin gibi olur:46:

merhabalar kızlar yeğenim iyi Allah a şükür soğuk algınlığı nedeniyle geçirmiş çarşambaya kadar hastanede kalacaklar bu gün yanlarındaydım çok iyi maşallah kayınvalidemde cumartesiye erteledi gelişini o nedenle biraz daha rahatım inşallah o zamana evide biter büyük ihtimalle
yorgun bu arada tercihlere baktınmı ben baktım sadece 2 bölüm yazmayı planlıyorum açık öğretim bölümleri yok gibi bir şey yada ben mi bulamadım anlamadımki neyse biraz daha incelerim şimdi ben yarına tercihimi gönderirim büyük ihtimalle herkese iyi geceler bu arada Slenizio Allah seninde yardımcın olsun kelebek sende hoş geldin canım :71:

merhabalar kızlar yeğenim iyi Allah a şükür soğuk algınlığı nedeniyle geçirmiş çarşambaya kadar hastanede kalacaklar bu gün yanlarındaydım çok iyi maşallah kayınvalidemde cumartesiye erteledi gelişini o nedenle biraz daha rahatım inşallah o zamana evide biter büyük ihtimalle
yorgun bu arada tercihlere baktınmı ben baktım sadece 2 bölüm yazmayı planlıyorum açık öğretim bölümleri yok gibi bir şey yada ben mi bulamadım anlamadımki neyse biraz daha incelerim şimdi ben yarına tercihimi gönderirim büyük ihtimalle herkese iyi geceler bu arada Slenizio Allah seninde yardımcın olsun kelebek sende hoş geldin canım :71:

hoşbulduk canım .
Açıköğretim bölümleri var canım. bnde adalet bölümünü yazdım :1:

Back