2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

 

hoşgeldin canım..
senin oğluşun pek rahat hep sere serpeee

ama ben 12. haftadan beri her gittiğimde benimki ya arkasını dönmüş oluyor ve göstermiyor yada bacakalrını sımsıkı kapatmış, bacak üstüste atmış oluyor... dolayısı ile görünemiyor... doktorda kız olarak yorumluyor... yani doktoruma bu konuda çok fazla güveniyorum... görünebilse zaten yorum yapar...
 
ARsima cok hos kiyafetler bnde almk istiorum ama esim internet mallarina guvenmio odemediSini nasil yapiosunuz limangonun ?
 
Son düzenleme:

off baya karışık bi durum
allah kolaylık versin
bidaha görün iice emin ol ona göre hazırlık yap :)

kızlarr ya göbeği çıkan anne adaylarını kıskanıyorum 15 haftlıgım ve karnım dumdüz gecelerı gazdan bırazcık cıkıyo oyle bıle göbeklendım dıyemıyorum.

çıkacak inş.

sağol canım.. sizde inş:)
bende çok takılmıyorum renklere.. kızımın pembe hastası olmasını da istemiyorum...


aklın yolu bir :13:
 
 
al işte aynıııı dümdüzzz benimdeee =)

evet canım ya aslında bır yonden iyi kucuk olacak 9 aylık oldugumuzdada cok hos duracak :)

off baya karışık bi durum
allah kolaylık versin
bidaha görün iice emin ol ona göre hazırlık yap :)



çıkacak inş.




aklın yolu bir :13:


çıkıcak mutlaka canım bılıyorum ama oyle herkes aa daha dumduz karnın hıc belli olmuyor dedıklerınde uzuluyorum 15 haftalık oldum cunku :) dıger yandan goguslerım şiştikce şişiyor :)
 
günaydın herkese...

kızlar göbüsler cıkmıyo dıye üzülmeyın hıc sonradanda fırlayabılıyor..benımkıde aksamları maasallah ben burdayım dıyo ama sabah kalkınca düze yakın sankı accık kılo almıs gıbı görünüyorum sabahları ama aksamları bayılıyorum..sevıp duruyorum ha bıre elım karnımda
 
çıkıcak mutlaka canım bılıyorum ama oyle herkes aa daha dumduz karnın hıc belli olmuyor dedıklerınde uzuluyorum 15 haftalık oldum cunku :) dıger yandan goguslerım şiştikce şişiyor :)

ay o millet varya çıkmaz aa çıkmadı der
çıkar aaa çok çıktı der
onları takma herşeye bir kulp takıolar çünkü :)
göğüsler benimde şiş belki bu kadar şiş olmasalar karnım daha büyük görüncek biraz kamufle ediolar :)))))))
korkuom şimdiden böle ilerde nolcek


kızlar süt içiomusunuz ?
 

evet canım ya bıde benım hafıf catlak olustu sımdıden sordum hanı durur belkı bellı bır aydan sonra 9 ay buyo dedıler suan dusunmek bıle ıstemıyorum nekadar olacaklarını zayıf oldugum ıcın normaldede buyuk olduklarından goze batıyodu sımdı felaket goze carpıyolar :)

süt hamile kalmadan once cok ıcen bırıydım ama hamıle kaldıktan sonra ıcemedım bır turlu ama yogurt yıyorum elımden geldıgınce ayran ıcıyorum o sekılde ama doktora gıdınce konusucam belkı gereklı gorurse kalsıyum ıcın suya atılan ılaclardan alıcam zaten oldum olası onu içmeyi seviyorum portakalı ya :)
 

canım ben hıc ıcmıyordum 10 gündür her sabah kahvaltı yerne bı bardak süt ıcıyorum..dıs etlerımde de kanama basladı cünkü...ıcıne nesquık atıyorm ama sade ıcemıyorum..gercı doktorum ıcemıyorsan zorlama demıstı, yogurt ve peynır yeterlı demıstı...
 


malesef arsiii hamile kalmadan önce koca koca bardaklarla süt içen ben tiksindim resmen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…