Cnm benimde 36 hafta kontrolüme gittiğimde drum çocuk ters ilk doğum kolay kolay dönmez bu çocuk haftaya gel sezeryan günü belirleyelim dedi. Eşim sevinçten delirdi ben üzüldüm çünkü normal doğumu çok istiyordum. Bir iki gün sonra annemlerde otururken öyle bir hareket etti ki blop diye de bir ses annem bile duydu. Döndü bak görürsün dedi. Yok anne dedim dönmezmiş ilk doğumda.37.hafta 1 Nisandı eşimle gittik tekrar. Eşim sevinçten ağzı kulaklarında 5 inde yapalım ben daha fazla bekleyemeyeceğim falan diyor. Ultrasona bir girdim drum dedi olacak şey değil dönmüş kaan. Eşim şok tutturdu ben kendimi hazırladım sezeryanla alalım diye Allahtan dr.um benim tercihimi bildiği için yok dedi. Dönmüş artık bekleyeceğiz ben sezeryana karşıyım. Çokta sürmedi zaten 38.hafta yani 7 Nisanda normal doğumla geldi bebeğim :))... Hayırlısı böyleymiş ablam Belçika'da doğum yaptı. Normal doğum diye çok diretmiş dr.u.9-10 saat uğraştılar. En son pedegog gelip siz napıorsunuz bebeği kaybedeceğiz demiş alalacele aldılar sezeryana ama yiğenim ne yazık ki pisliğini yutmuş. İki ay hastanede yattı kuzum. Uzun süre sol tarafı için fizik tedaviye gitti. Tüm bunlar drun normal doğum diye diretmesinden kaynaklandı. Herşeyin hayırlısı yani cnm. Netice itibari ile bir sezeryanın var zaten cnm ben senin yerinde olsam ikinciyi de sezeryan tercih ederim.
anladim canim ama eger suni sanci almadan 8 saat icinde dogabilirse oyl ebir hakkim varmis. elbetteki diretmiyorum . ilk bebegimdede his diretmedim cunku benim karnim cok minikti benimde aklim kesmedi donecegine. 6 aylik karin gibi duruyordu
dr bile ben boyle 9 aylik karin gormedim dedi. dusuk kiloyla hamile kalmistim dogum zamani 62 ydim:)
ama tabii gonlum normal dogumda sinirlari zorlamadan sansimi denicem
arkaşlar çatlak olmaması ıcın bır sey kullanıyomusunuz,benım annemın fecı dogum çatlagı var,kardesımın de oyle,benım de olur dıye tahmın edıyorum.ya da doktora mı sorsam
bende baslasam iyi olucak karnim kasinmaya baslai kasidigin yerde catlak oluyormus
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum 26 aylık bir kızım var be beş haftalık hamileyim
ayirli olsun bilgilerini ver listeye ekleyelim seni
bu gün ilk kez doktora gittim yumurtalıkta kist oluşmuş dedi başına gelen var mı? hamilelikte sıkıntı çıkartır mı
((
benim bildigim o kist amile kalmayi engeller ama sen kalmissin. dr abir sor bakalim ne diyecek merak ettim bende.
Merhaba hamile arkadaslar bende araniza yeni katiliyorum.Bende 7 haftalik hamileyim muhtemel dogum 1 temmuz dedi doktor cok heyecanliyim ilk cocugum olcak.Onceleri hic bulanti kusma yoktu simdi basladi artik,istahimda yok,hicbirsey yiyemiyorum,basimda cok agriyo.Ama bunlara katlanicas tabi yeterki saglikli olsun bebeklerimiz degil mi? :)
hayirli olsun canim. bilgilerini ver ekliyim senide listeye.
cogaliyoruz maasallah
ya kizlar bu arada ben bu bebisi nasil hesaplasam sat tutmuyor adete 3-4 gun kala dollenmis normalde 26 gunde 1 benim adet
ben iliski gunu yumurtlamam oldu diye tamin ediyorum akiinti gelmist cunku .
6-7-8 ekim yumurtama gunumdu normalde o gunleri adetin 12-13-14 gibi kabul edersem sat 24 eylule geliyor normalde 14 eylul
ben acaba 24 eyule goremi hesaplasam yoksa dr ultrason olcumlerine goremi? neticede oda biraz ufak cikiyor net degildir hem dimi?