ah canım yaa doktoruna sor bakalım çok kötüyüm diye belki bi ilaç verir. arada hastaneye de gidebilirsin hamilelere böyle durumlarda serum veriyorlar
of ya daha simdiden böleyse daha 8 ay var napıcam ben ya eşimde yurt dısında yine akşam oldu canım cok sıkılıyo akşamları burdan konusunca rahatlıyorum braz saolun valla
sen de sağol canım, burada herzaman konuşacak birileri olur zaten kalabalığız baksana, eşin ne zaman dönecek canım?
canım sakın ol gorursun keseyı merak etme :) guzel hebrler alırsın ben ılk gıttıgımde goremedım kucuk oldugu ıcın gordugumdede mercımek kadardı eskıler mercımeyı fırına verdınız mı dıyorlardı ya nedenını sımdı anlıyorum :)
süpermiş ya hiç böyle düşünmemiştim bu deyim hakkında...
Kızlar bu mide bulantıları ortalama ne zaman başlıyor acaba? Bir de kaç haftalık olduğunuzu hepinizin dr. mu hesapladı, benim dr. keseyi görmediği için bişey hesaplamadı bana ama ben kaç haftalığımdır acaba, SATtan mı ovulasyon gününden mi itibaren hesaplıyorsunuz?
Bir de lütfen "düşük olabilir" falan yazmayalım arkadaşlar gerçekten benim kasıklarım falan çok ağrıyor mesela ama hiç aklıma böyle şeyler getirmiyorum, kanamam olsa da tabii ki dr.a sorarım ama sonuçta çoğu kişide olan birşey yerleşme kanaması ve tıbben de normal karşılanan bişey, normal olanı hamile kalan kişinin bebeğini dünyaya getirmesi diğer durumlar anormal o yüzden olmusuz düşünmek çok yanlış, hamilelikte annenin psikolojisi ruh hali çok önemli, boşuna kuruntu yapmaya gerek yok, biraz daha dikkatli olalım lütfen