2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


erkek haberlerine seviniyorum. malum dünyada erkek nüfusu azalıyor. erkek doğurun kızım koca bulamaz yoksa
 

ayyy majezikmi içtin
minoset içseydin bari çok üzüldüm
 
Kızlar günaydın.
Benim heyecanım tavan yapmış durumda.
En son 9 haftalıkken görmüştük pıtırcığı, şimdi 13ten gün almaya başladık.
Ve doktor o zaman 13 Ocak'ta geldiğinizde söylerim cinsiyeti yüksek ihtimalle demişti. Aynı zamanda 2li testimiz yapılacak.
Bana çok tuhaf bişi oldu ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kızım olsun diyor, kız diyordum. Ama şimdi tuhaf bir aşkla oğlum olsun diyorum:)
Tabi ikisini de istiyorum ama bi garipleştim:)
Rüyamda doktor ultrasonda pipiyi gösterdi ondan sonra böyle oldum aslında:)

Bu arada 2 gündür grip gibiyim
Allahım düşürmesin yatağa. Portakal suyu, mandalina bol c vitaminiyle besleniyorum.
 

parol da içebilirsin ama majesic içme. bir de ılık duş almanın da çok faydası oluyor baş ağrısına. masaj da iyi geliyor.
bende de çok şiddetli baş ağrıları oluyor mesela dün gece çok ağrıdı. bol sıvı almanın da faydası var. bir de tansiyonunu ölçtür bence.
 
Son düzenleme:

canım bırde kivi ye bol bol c vıtamını yonunden hemde kalsıyum yonunden ınanılmaz zengın bır meyve
 

geçmiş olsun. zencefil de tavsiye ederim. hemen toparlarsın daha gribin başlamadan.
 
kızlaaarrr çok hastayım kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum... bademciklerim bir yandan grip bir yandan mide bulantısı da zaten demirbaş.....Malesef 2 gündür midemde hiç bişey kalmıyo nanelimon içtim onu bile çıkarıyorum umarım bebeğim sağlıklıdır ve besleniyordur.
 
kızlar ben 3 gündür çok iyiydim ama dün akşam çok kötü oldum. acaba kullandığım iğne midemi bulandırıyomu diye düşünmeye başladım. son 2 kez vurulduğum iğneden sonra mideme kramplar giriyo sonrada acayip bi şekilde çıkarıyorum. prulton iğnesi vurulupta bu tür şikayet yaşayanlar oldu mu?
 
kızlarrrrrr bi yardım edinnn dünden beri başım ağrıyodu dayanmadım doktrumu aradım parol içeblrsn dedı neyse 1 tane parol aldım içtm.ama cok fazla gecırmedı aksamda cıkardım bugun yıne aynı hıcbısey yemıorum ama cıkarıyorum boğazımda agrıo acaba grip ffalan olcam midemi mi üşüttüm yoksa bebeğime bişeymi oldu cok korkuyorum
 

kussan bile yemek yemekten vaz geçme o zaman bebeğin beslenir. benim dayım mide doktoru o söyledi. gıdaların emilimi daha ağızda başladığı için yutma evresine
kadar bile baya besin alıyormuşuz. sana da taze zencefil kökünü kaynatıp içmeni tavsiye ederim.
 
hu huuuuuuuuuuuuu selamm kızlarrr

biz yavrumla 3 gün gidip memeleket havası aldık geldik bide düğüne gidip accık göbek attık ama gitmeden de hafif rahatsızdım gittim çoğaldıı sadece burnum tıkalıı sürekli ağzımdan nefes alıyorum oda ağzımı kurutuyo su içiyorum oda beni durmadan wc ye taşıyo yani hem ii geçti hem biraz yorucu en sonunda da dudaklarım hep çatladı nysee şimdi iiyim şükürr sizler nasılsınızzzzzz ?

ayy 31 ocağı beklemek bana nasıl zor geliyor anlatamam yavrumu çok özledimmm daha tam 21 gün varrrrrrr
 
ayyy majezikmi içtin
minoset içseydin bari çok üzüldüm


off ya ben ne kadar üzülüyorum bi bilsen her ilaç alışımda!!! dün işten gelir gelmez başladı kusmalarım yatana kadar devam etti bi de baş ağrısı eklenince ki mide de boş uyuym dedim zaten bulantı çekmektense her gece 10 filan yatıyorum. sabah kalkana kadar devam etti sabah da işe gitmem gerekiyodu yine çıkarmanın ardından zar zor bi çorba içip onu aldım mecburen. tansiyonum da kanım da hep düşük ama ne bi şey yiyebiliyorum ne kan hapı alabiliyorum. nolcak bilmiyorum...
 

teşekkür ederim cnm içime su serptin akşama kocamı yollayayım da alsın zencefil
 

benim de tansiyonum çok düşük. sanırım bunun da etkisi var. ben günde 2 tane maden suyu içiyorum. hem mideme iyi geliyor, hem de tansiyonumu yükseltiyor.
ayrıca bebek için de çok faydalıymış. su kaybına da iyi geliyor çünkü kusunca çok su kaybediyoruz.
 
Salgın herhalde hepimiz dökülüyoruz baksanıza ki bizim bünyemizin, bağışıklığımızın en güçlü olduğu dönem bu dönemler...
Allah yardımcımız olsun hemencik geçsin bu gribal durumlarımız inşallah.
 
ewet sanırım salgınnn bende korkmaya baslamıstım birden bire ortaya bi bas agrısı ve mide bulantısı cıkınca endişeleendim :26: dedim bebişime bşeymi oldu
 

evet çok su kaybediyoruz doğru ama maden suyundan emin misin cnm benim midem genelde boş olduğu için daha kötü yapmasın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…