2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar çok kötü grip oldum burnum tıkalı gözümden yaş geliyo ne önerirsiniz meyve dışında nane limon kaynatip içebilirmiyim mesela?

canım ben çok çabuk atlattım çok şükür. meyve dışında demişsin ama limon greyfurt ve portakal 3'ünün suyunu sıkıp içiyorsun en geç 2 güne iyi olacağını ümit ediyorum.
 

çok saol cnm çubuk tarçın yok evde yarın alayım da öyle yapayım bari bu akşamda nane limonla idare edeyim
 
çok saol cnm çubuk tarçın yok evde yarın alayım da öyle yapayım bari bu akşamda nane limonla idare edeyim

canım ben çubuk tarçını daha çok seviyorum sen toz da kullanabilirsin ama zencefil çok faydalı gerçekten ihmal etme, bana da bir arkadaşım önermişti 2 günde iyileştim gerçekten hayret etmiştim
 
püffff çok da severım çay içme kahve içme onu yeme bunu ye süt iç :S neyse iyi geceler cnm hamılelık zor iş Allahım herkese yardım etsın:emir_nazar:
çok haklısın bende sütü hiç sevmem ama ne yapalım bebişlerimiz için bi süre vazgeçeceğiz sevdiğimiz seylerden.
 
slm hanımlar herkese ii akşamlar nasılsınızz bakalımm ...bugün 10 haftalık olduk teyzelerii çarşamba dr randevum varr acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim birde miniğim sağlıklımı keyfi yerindemi diye merak ediyorumm .hepinizi öptümm
 
kızlar bende 10 haftalığım ama hiç kilo almıyorum.aslında kilo alanlara özeniyorum.benimde göğüslerimde kaşıntı var uçlarında daha fazla 7 ocakta ikili test yaptıracağım umarım bi sorun çıkmaz sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza.
 

cnm bende 11+4 um ama hiç kılo almadım hatta verdım
 
cnm bende 11+4 um ama hiç kılo almadım hatta verdım

daha önce iki hamilelik geçirdim ikisindede 9 ay boyunca 3kilo aldım umarım bu öyle olmaz hııııııııııı bu arada listeye 2.bebek diye yazdım ben birtane 9 yaşında oğlum var birini ise geçen yıl 36.haftamda ölü doğum yaptım oda kızdı cinsiyete hiç önem vermiyorum sağlıklı olarak kucağıma alayım diye dua ediyorum.
 
Eki Görüntüle 309616

Gülme efektini doktorum kalemiyle verdi:)neyin nerde olduğunu rahat anlamamız için.Kalem olduğu çok belli olmuyor bu çocuk resmen gülüyor demeyin yani..

ayy maşallah arkadaşım ne güzell bi eklenti olmuşş ...hayırlısıyla sağlıkla kucağımızada almakta nasip olur inşallah .. boncuğumuda unutmıyımm ..
 
artık resmen temmuz 2012 annelerindenim diyebilirim.dün bebeğimi ilk kez gördüm.2 cm olmuş boyu.8+3 günlüğüz.rabbim en hayırlısını versin inşaallah.
 

haklısın cnm orası oyle kız erkek kesınlıkle farketmıyo benım ılk bebegım ondan heyecan yapıyoruz kocişle acayıp panık atagım yanı anlatamam :)
 
selam arkadaslar nasilsiniz bebislerini goren anneler ne guzel iyi haberlerle gelmis
bugun mide bunaltim vardi hep oguresim geliyodu herseye simdi gecti
doktora cumartesi gididnce su bas agrisini sorucam sanaki basimin icinde bisi kirmislaarda oyle agriyo


bazi anneler 12 haftada ogrenir cinsiyeti bazi anneler 20 haftadaa genelde cinsiyet 16 haftalara kadar ogrenilmese yuzde 80 kiz diyoar bizde kizimi 17 haftada cinsiyetini goremeyince doktor buyuk ihtimal kiz demisti 21 haftada gorduk cinsel oranini
us kataki komsum 3 ayina girince oglu olucagini ogrendi 12 haftada cinsiyet olusmuyo 11 haftada cinsiyet tamamlanmis oluyo

cumartesi olmuyo bana kizlar hayirlisila bir bebegimizi sag saglim gorseek rahatlicam
 


cnmm nas agrıların cok normalmıs bende sımdı netten arastırıyodum ılk aylarda yoktu ama bu hafta yavas yavas olmaya basladı baktım netten 11 ve 12. haftalarda oluyomus cok artarsa doktora gıdın onun dısında normal dıodu bende carsamba gıdıcem doktora ıkılı test ıcın ozaman sorucam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…