- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.981
yaa epidural mi genel mi kafam karmakarısık napcaz ki...:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa epidural mi genel mi kafam karmakarısık napcaz ki...:18:
canım benim doğum şeklim belli sezeryan olucam benim için midat 20 temmuz tabi benim minik prensesim erken gelmek istemezse :):) senin doğum şeklin belli mi normal mi sezeryan mı ?
Kizlar ben doguruyorum. 3 cm acilmam varmis doktor istersen yatiralim bekleyelim. İstersen suni sanci verelim istersen eve git dayanamayinca gel dedi. Ben eve geldim. İyi mi yaptim bilmiyorum. Evde yuruyorum surekli. Ogleden sonra yada aksama gorusuruz dedi cok sasirdim.:)) dua edin kizima kavusayim cabucak saglikla
arkadaslar selam sonunda doğurdum perşembe gunu 5 temmuzda spinal anesteziyle sezeryanla.hala dikiş yerlerim acıyor.fena bıseymıs bu sezeryan.benı vurdu resmen.kızım 3200g 50 cm doğdu.dunyanın en tatlı şeyi.minicik.sutum hala gelmedi.yavrum aç aç bağırıyor.mama verdı hemsıreler.banada bol bol emzır sutun gelsın dedıler.emzırmeye calısıyorum kavga dövüş.bugun eve geldık.bende haberler boyle.baska doğuran var mı,alya cok sevındım canım,normal doğum en ıyısıdır emınım
destinyyyy hoşgeldinn sen de bebeişin de hoşgeldi öncelikle hayırlı olsun güle güle büyüt bi arkadaş senle ilgili hep haber verdi ama senin ağzından iyi oldugunu duymak çok güzel o sunni sancıdan falan bahsetmişti sanki yanlış hatırlamıyorsam sancı çekip sonra mı sezeryana döndün vaktin varsa kısaca anlatırmısın çok merak ediyorum
arkadaslar selam sonunda doğurdum perşembe gunu 5 temmuzda spinal anesteziyle sezeryanla.hala dikiş yerlerim acıyor.fena bıseymıs bu sezeryan.benı vurdu resmen.kızım 3200g 50 cm doğdu.dunyanın en tatlı şeyi.minicik.sutum hala gelmedi.yavrum aç aç bağırıyor.mama verdı hemsıreler.banada bol bol emzır sutun gelsın dedıler.emzırmeye calısıyorum kavga dövüş.bugun eve geldık.bende haberler boyle.baska doğuran var mı,alya cok sevındım canım,normal doğum en ıyısıdır emınım
masallah canım Allah analı babalı biyitsin masallah kızınabizede dua ettin mi....bu arada spinal genele göre daha iyimi degerlendirecek olursan...
merhaba hanımlar dogum yaptım dün. spinal+epidural kombine. benden dogum hikayemi bekleyenler var. siz siz olun normal dogurabiliyorsanız dogurun sezeryan insanı dozer ezmişe döndürüyor. su an bunları oturarak yazıyorum cunku ne yatabiliyorum ne tuvalete oturabiliuyorum ne egilip dogru düzgün bebegimi emzirebiliyorum. annem bakıyo 2 gündür. dogru düzgün kendi acılarımdan öpüp koklayamadım bile. ayy neyse gözünüzü korkutmak istemem ben kendimi cesaretli agrılara dayanıklı zannederdim. su an rezilleri oynuyorum. üstüne üstlük gögüs yaralarımda cabası. o emmek istiyor ben kacmak istiyorum sezeryan agrılarıma birde gögüsler eklendi.
ama ben hayatımda bir bebege sahip olmak kadar güzel bir duyguyu baska hiçbişeyde yaşamamıştım. Allah hepinizi bi avazda kurtarsın. olmayanların basına versin herkes hayatında boyle bi mutlulugu mmutlaka tatsın.
merhaba hanımlar dogum yaptım dün. spinal+epidural kombine. benden dogum hikayemi bekleyenler var. siz siz olun normal dogurabiliyorsanız dogurun sezeryan insanı dozer ezmişe döndürüyor. su an bunları oturarak yazıyorum cunku ne yatabiliyorum ne tuvalete oturabiliuyorum ne egilip dogru düzgün bebegimi emzirebiliyorum. annem bakıyo 2 gündür. dogru düzgün kendi acılarımdan öpüp koklayamadım bile. ayy neyse gözünüzü korkutmak istemem ben kendimi cesaretli agrılara dayanıklı zannederdim. su an rezilleri oynuyorum. üstüne üstlük gögüs yaralarımda cabası. o emmek istiyor ben kacmak istiyorum sezeryan agrılarıma birde gögüsler eklendi.
ama ben hayatımda bir bebege sahip olmak kadar güzel bir duyguyu baska hiçbişeyde yaşamamıştım. Allah hepinizi bi avazda kurtarsın. olmayanların basına versin herkes hayatında boyle bi mutlulugu mmutlaka tatsın.
evet canım dogrudur.bılgıyı veren kardesım.once vajınal muayne yaptı dr.açılma 1 cm varla yok arası dedı.sunnı sancıı verelım acılma varsa devam ederızdedi.tabı ben 5-6 saat bekledım sunnı sancıyla acılma olsun dıye ama tık yoktu.dr artık beklemenın anlamı yok dedi sezeryana aldılar benı.
yazayım tabi. aslında bebegim bi hafta öncesinden 3400 kilo görunuyordu ama şok şok dogumda 3070 gram dogdu aradaki farka bakın. doktor olabiliyor böyle seyler dedi ama bilseydim sezeryan tercih etmezdim. hayatımda kendime yaptıgım en buyuk kotuluk bu oldu sanırım.
size uzun uzun anlatmak istiyorum ama bebek durmuyorki cok aglıyor ve sebebini bulamadıkça deliriyorum cunku sezeryanlı oldugum icin oturdugum yerden kalkıp onu kucaklayamıyorum hep birileri kucagıma getiriyor. herneyse ben kombine sezeryanla dogum yaptım. epidural yeri cok zor bulundu duruş şekli biraz canınızı acıtıyor koca göbekle egilip bükülmek zor oluyor. anında ameiyat baslıyor bebek 2 dk demeden basıyor cıglıgı neyse ben cok ayrıntılı anlatmak istemıyorum kimsenin gözünü korkutmak istemem herkesin bünyesi ve dgum hıkayesi farklıdır. ben doktorumdan memnunum ama ben dirençsiz cıktım yada sezeryan bana göre degilmiş. sormak istediginiz ameliyatla ilgili bişey varsa sorabilirisinz
Ay canim simdi gordum yazini. Hastanedeyim suan. Kanama 3. Kez ( gece saat 1 de, sabah 6 da, sabah 10 da normal mi bilmiyorum) oldu bide suyum gelmis olabilir bebek mikrop kapmasin diye geldim. Doktor bi baksin acilma azsa eve gidip sonra gelirim.
ben sana demiştim"Kizlar ben doguruyorum. 3 cm acilmam varmis doktor istersen yatiralim bekleyelim. İstersen suni sanci verelim istersen eve git dayanamayinca gel dedi. Ben eve geldim. İyi mi yaptim bilmiyorum. Evde yuruyorum surekli. Ogleden sonra yada aksama gorusuruz dedi cok sasirdim.:)) dua edin kizima kavusayim cabucak saglikla
cnm benimn ilki genel anestezi ile oldu ve çok memnundum,şimdi dr tuttursu spinAl,epidural diye hiç istemiyorum eğer galip gelebilirsem yine genel istiyorum...kozmatikcim hiç yardımcı olmuyosun...sen bari bişey de...
gözün aydın GÜLE GÜLE BÜYÜT KUZUNU İNŞ...arkadaslar selam sonunda doğurdum perşembe gunu 5 temmuzda spinal anesteziyle sezeryanla.hala dikiş yerlerim acıyor.fena bıseymıs bu sezeryan.benı vurdu resmen.kızım 3200g 50 cm doğdu.dunyanın en tatlı şeyi.minicik.sutum hala gelmedi.yavrum aç aç bağırıyor.mama verdı hemsıreler.banada bol bol emzır sutun gelsın dedıler.emzırmeye calısıyorum kavga dövüş.bugun eve geldık.bende haberler boyle.baska doğuran var mı,alya cok sevındım canım,normal doğum en ıyısıdır emınım