günaydın kızlar.. dün geçen kabus gibi günümün ardından tüm gece ağladım, gözlerim kan çanağına döndü resmenn.. sonra da gece baş ağrısından uyuyamadım tabi.. sabaha karsı yeni dalmışken sabahın köründe evdeki canavarlar uyandı, sonra da uyu uyuyabilirsen.. öyle dolanıyorum ortalarda.. bişeyler yedim bi bakim dedim var mı doğuran? sonunda kendimce bi karar verdim, bugün hazırlıklarımı yapıp çantamı toplayıp anneme gidecem.. evimi bunlara bırakmak istemediğimden son anıma kadar direndim ama artık dayanacak gücüm yok.. çaktırmadan laf dedim hep ama hiç üzerine alınmadı sağolsun sevgili görümcem, madem onun gidesi yok, ben g,idiyorum anneme.. aklım evde kalacak ama hiç değilse sinirlerim oynamaz her dakika.. eşime dedim ben yarın anneme gidiyorum katlanamıycam daha fazla, sende bunları evimden bi an önce postala.. tamam dedi bakalım, sen gidince kendiliğinden gider o diyo.. saf temiz kalpli kocam benim.. annemde internet olmadığından buradan da uzak kalacağım.. yarına kadar daha buralardayım ama şimdiden aklımdayken söyleyeyim.. hepiniz hakkınızı helal edin, doğum yapanlar bebişlerini sağlıkla büyütsün, yapacaklara da allah yardım etsin ağrısız acısız kurtulun inşallah..