2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım

cnm biliyorsun asıl kandil gecesi bu gece gündüzü yarın gündüz..
yani mübarek günde kavuşacaksın bebeğine İNŞALLAH...
BOOL BOL DUA ET ,HEM KENDİNE HEM BİZE

Son düzenleme:

cnm iyi diyosun iyi gelio söylediklerin...
Oğlumda suyla sancıyla uğraşmaktan sezeryanı anlamamıştım bile...
Ama bunda bile bile ameliyata giriyor olmak...
Sanırım son zamanda aklım başıma geldi...

evet ben de öyle duymuştum ama doktor tam tersi şeyler söyledi. doktorum çok tecrübeli birisi ,inşallah Allah yardım eder de başarırım.

bunu kadın doğumcunla diil anestezi doktoruyla konuşmalısın.. sonuçta bu işin uzmanları onlar. ben eşimin anestezi uzmanı bir çok arkadaşıyla konuştum bu konuyu, hepsi aynı şeyi anlattılar bana... istersen internetten de araştırabilirsin heryerde öyle yazar canım yaa... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım

ayyyy ne mutlu sana yyaaa bitiyor işte bak :)) heyecanını tahmin edebiliorum canıım çok bekledin sen bu anı :))) inş. herşey güzel geçer, rahat bir doğum olur hem senin hem bebeğin için.. saat kaçta giriceksin doğuma, belli mi?? merakla bekliyor olucaz:))

cnm iyi diyosun iyi gelio söylediklerin...
Oğlumda suyla sancıyla uğraşmaktan sezeryanı anlamamıştım bile...
Ama bunda bile bile ameliyata giriyor olmak...
Sanırım son zamanda aklım başıma geldi...

bile bile giricez ve en güzeli de bence her anına tanıklık edebilicez :) hemen bebeğimizle ilgilenebilicez. ağrı yok, sızı yok... belki biraz yataktan kalkmak, tuvalete gitmek zor olabilir ama o da ilk günmüş sadece. arkadaşımla konuştum az önce..ikiz doğurdu. o kadar güzeldi ki yattığım yerden ameliyatta "ohh çok güzelmiş ben 3. yü bile doğururum" dedim diyor:) sadece ilk gün zordu onda da herşeyi yavaş yavaş yap dedi. kalkmaya acele etme ve yere bakma çünkü benim başım dönmüştü biraz dedi:) ehh o kadarcık da olsun ama dimi:) bu arada senle aynı gündü dimi doğumlarımız? :)

13 TEMMUZ CNM..
YARIN KONTROLUM VAR Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAZSA 13...
hayırlısı yaaa...
arkadaşın epiduralmi?
spinal mi olmuş cnm?

destiny cim inan bgn doktorumla konuşurken aklıma sen geldin bana sonuna kdr bekle falan demişti sen sabırla bebeğini son anına kdr bekledim şimdi doğumun şekli önemli değil artık mühim olan yarın bebeğinin mis kokusunu burnunda hissedicek olman senin adına inan çok seviniyorum ve en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz bu gece gerçekten ne güzel bir gece dualarını eder mis gibi bir uykuya dalarsın inş çok çook güzel bir duygu olmalı...

hamile kadın kafayı yerse ne yapar açar a be kaynana sarkısını roman havası oynar .
bide bizim memleketten calayım dedım 15 dk horon teptimmmm .. Allahım bana ne oluyorrr

13 TEMMUZ CNM..
YARIN KONTROLUM VAR Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAZSA 13...
hayırlısı yaaa...
arkadaşın epiduralmi?
spinal mi olmuş cnm?

evet aynı gün benimde 13 temmuz :) benimde anesteziyle görüşmem var yarın bakıcaz artık. arkadaşım epidural anesteziyle sezaryan oldu

yahu beni niye erken almıyo bu dr senin bdt de 29 benim bdt 17 benim bebek küçükmüdür nedir...?::=)

zaten 38. haftayı tamamlayınca alınıyor normalde güzelcim biliosun. bende 38. haftayı doldurmuş oluorum, çok normal... aslında 39. da alıcaktı öyle demişti baktı bebek 3 kilonun üstünde olucak gerek yok o kadar kalmasına dedi... seninki ne kadardı ki?? sen benden önde old. göre senin bebeğinin benden büyük olması gerekir...

yahu beni niye erken almıyo bu dr senin bdt de 29 benim bdt 17 benim bebek küçükmüdür nedir...?::=)

zaten 38. haftayı tamamlayınca alınıyor normalde güzelcim biliosun. bende 38. haftayı doldurmuş oluorum, çok normal... aslında 39. da alıcaktı öyle demişti baktı bebek 3 kilonun üstünde olucak alabiliriz dedi... seninki ne kadardı ki?? sen benden önde old. göre senin bebeğinin benden büyük olması gerekir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…