- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.481
ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım
canım anlatırım tabi ne demek ama bence boşuna panik yapıosun. Hem epidural genelden çok daha kolay birşey... Doktoruna güven canım. Spinal yada epidural her neyse hem senin hem bebeğin için çok daha iyi bir yöntem. Bebeğin de anestezi almadan çıkıyor. Sende herşeye tanık oluosun korkacak hiçbişey yokmuş ki ben bile böyle konuşabiliosam herkes epidural yaptırır die düşünüorum. Ilk başlarda hep normal dedim ama plasentası önde olduğu için epidural sezeryana döndük, şimdi o kadar alıştırdım ki kendimi tansiyon düşüklüğüm nedeniyle genel derse dünyam yıkılır herhaldeeşim doktor dedim yaa sen hiçbir şeye karışamazsın yada zorlayamazsın doktorun ne derse o olucak ona güveniceksin diyor... Emir büyük yerden artık hayırlısı ne ise öyle olsun diorum.... Ki zaten dr o kadar güveniorum ki evde doğur dese doğurucam o derece :d
ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım
evet ben de öyle duymuştum ama doktor tam tersi şeyler söyledi. doktorum çok tecrübeli birisi ,inşallah Allah yardım eder de başarırım.
cnm iyi diyosun iyi gelio söylediklerin...
Oğlumda suyla sancıyla uğraşmaktan sezeryanı anlamamıştım bile...
Ama bunda bile bile ameliyata giriyor olmak...
Sanırım son zamanda aklım başıma geldi...
bile bile giricez ve en güzeli de bence her anına tanıklık edebilicez :) hemen bebeğimizle ilgilenebilicez. ağrı yok, sızı yok... belki biraz yataktan kalkmak, tuvalete gitmek zor olabilir ama o da ilk günmüş sadece. arkadaşımla konuştum az önce..ikiz doğurdu. o kadar güzeldi ki yattığım yerden ameliyatta "ohh çok güzelmiş ben 3. yü bile doğururum" dedim diyor:) sadece ilk gün zordu onda da herşeyi yavaş yavaş yap dedi. kalkmaya acele etme ve yere bakma çünkü benim başım dönmüştü biraz dedi:) ehh o kadarcık da olsun ama dimi:) bu arada senle aynı gündü dimi doğumlarımız? :)
bende tam onu yazacaktımm . epidural mı sezeryan mı merak ettimmm13 TEMMUZ CNM..
YARIN KONTROLUM VAR Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAZSA 13...
hayırlısı yaaa...
arkadaşın epiduralmi?
spinal mi olmuş cnm?
13 TEMMUZ CNM..
YARIN KONTROLUM VAR Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAZSA 13...
hayırlısı yaaa...
arkadaşın epiduralmi?
spinal mi olmuş cnm?
bende tam onu yazacaktımm . epidural mı sezeryan mı merak ettimmm
evet aynı gün benimde 13 temmuz :) benimde anesteziyle görüşmem var yarın bakıcaz artık. arkadaşım epidural anesteziyle sezaryan oldu
yahu beni niye erken almıyo bu dr senin bdt de 29 benim bdt 17 benim bebek küçükmüdür nedir...?::=)
yemek yapıyorum ama onlineyım haberiniz olsunnnnnn
yahu beni niye erken almıyo bu dr senin bdt de 29 benim bdt 17 benim bebek küçükmüdür nedir...?::=)
REZZAN cım 13 bize milat..
gerçi biri daha vardı 13 de doğum yapacak...
yemek yapıyorum ama onlineyım haberiniz olsunnnnnn