- 30 Mayıs 2012
- 485
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.441
HADİ HAYIRLISI KIZZZ...
BİZİ HABERSİZ BIRAKMA...
NAZARI BİLMEMDE SAKARLIK VAR BİRAZ:)
SAĞOL KUZUM...
DAHA İYİLERİ SENİN OLSUN...
OYYYY BENDE HABER BEKLİODUM MAŞALLAH KIZINA TOSUNCUK OLMUŞ...
AYRINTILARI BEKLİYORUZ...
CNM GÜLE GÜLE KULLAN...gerçekten çok güzel modelleri var... BENDE GRACO TRACCO YU çok beğendim ama bana baya tuzlu geldi...
Ohh valla.. Bende dun gittim kuafore oyle rahatladim ki... Kadin oldugumu unutmusum valla. Bastan baslayip ayaga kadar bakim yaptirdim:))
benim de görümcem tatile geldi tatlımgüya son zamanlarımda bana yardımcı olacaktı.. kendim olsam bari evim dağılmazdı kendi kendimize bi yemek derdimiz olurdu eşimle.. şimdi heryer her yerde.. maşallah bi oğlu var eşkiya mübarek, evimin içine sçtılar aferdesiniz.. yemeği de ben yapıyorum temizliğe de ben koşuyorum.. nası yardıma geldi anlamadım walla.. haşat oldum resmen 1 haftadır.. doğursam da hayırlısıyla bebeği görseler bi.. hemen postalıcam.. patlama noktasına geldim yani.. bu arada herkesin kandili mübarek olsun. benim için de dua edin ne olur, bi an önce doğuryaım da evimdekiler bi gitsin..
bende de var öyle ishal olmuşum gibi karın ağrısı ama benim ki inş. doğum içindir.Seninki de geçer inş. paşacık günü de aldı ama heyecanlandı herhelde
ben 24 kılo aldım 38. haftadayıım ömür en son 3300 dü 4 gun once bebişimmmmcevabın için teşekkür ederim canım
maşallah bebeğine bende çok isitoyrum bebeğim en az 3400 lerde doğsun istiyorum...sen bebeğinide kendinide çok iyi beslemişsin maşaallah
kuzummmmm ben bidefa genel anestezi aldım cok zor ayılabıldım ve böğüre böğüre hastaneyı ayaga kaldırmısım ( bende narkozun etkısı fazlaca agır oluyor )) adamına gore degısır de . epidural olsun ya goreyım ne cıkacak benden mıllet severken beni bi kenarda unuturlarr baygun haldeeesen bir gün önceden hallediceksin işlerini demekki... anestezi doktoru önemli tabi... genel anestezi olup da tamamen uyumayı hiç istemiorum ben( umarım epidural oluruz da uyanık bir şekilde herşeyi görebiliriz... genel anestezi de birde ayılması var valla bende tarihi alınca heyecanlandım içim içime sığmıo:))
benim de karnım ağrıyor...Rahatlarım belki diye wcye gittim yok hala aynı.. ayrıca belim ve kasıklarımda ağrıyor.. ne oluyor acep..??
bende çok hoş bir hamilelik geçirmedim.. yarısından fazlasında hep ağladım, eşimle tartıştık, sinirlendim vs.. tabi herkes çocuğun huysuz olcak senin yüzünden dediği için ( sağolsunlar pek moral veren olmadı) daha da sinirlerim bozuldu..hergün ağlaya ağlaya dua ettim Bebeğim huysuz hep ağlayan bir bebek olmasın diye.. şimdi bende çok merak ediyorum.. acaba nasıl olacak diye..
ahh oğlum ahh pipinle bizi 4 döndürüyorsün dıyorumm . cok kıymetli olacak cokkkk . cok sessız 3 gundur kafasına esınce hareket edıyor ishal degılım kabızda degılım neyım var benım bılmıyorum annem dua edıyor ınsallah mubarek gecede dogurursun dıye
ben 24 kılo aldım 38. haftadayıım ömür en son 3300 dü 4 gun once bebişimmmm
kuzummmmm ben bidefa genel anestezi aldım cok zor ayılabıldım ve böğüre böğüre hastaneyı ayaga kaldırmısım ( bende narkozun etkısı fazlaca agır oluyor )) adamına gore degısır de . epidural olsun ya goreyım ne cıkacak benden mıllet severken beni bi kenarda unuturlarr baygun haldeee
yok anacım yok bu oğlan dogana kadar benı elaleme rezıl edecekk . her dakıka bı yerım agrıyor mıllet dalga gecıyor vallahi benımle .. ebrar nasıll??
kız bide sımdı spinal mi epidural mı tartısması basladı sulalede . sanki biliyorlar da farkını . yaaa amelyat olacak olan benım . cok cokta dayanamadım doktorcugum uyut beni derim lailahe .. oğlum bile karnımda isyanda kesseler seslerını de bi çıksam dıyordur yawrumm .ayyy canıım yaaa bende ondan korkuorum işte... sen denemişsin bir de biliosun yani. zaten genel anestzi çok ağır bir şey.. epidural olsun hiç bir anı kaçırmayalım derim:)) hahaha unuturlar tabi zaten kaç saat kendine gelemio insan millet bebeği severken biz kalırız yataklardaD aman allah korusun olmasın öyle :))
benim de görümcem tatile geldi tatlımgüya son zamanlarımda bana yardımcı olacaktı.. kendim olsam bari evim dağılmazdı kendi kendimize bi yemek derdimiz olurdu eşimle.. şimdi heryer her yerde.. maşallah bi oğlu var eşkiya mübarek, evimin içine sçtılar aferdesiniz.. yemeği de ben yapıyorum temizliğe de ben koşuyorum.. nası yardıma geldi anlamadım walla.. haşat oldum resmen 1 haftadır.. doğursam da hayırlısıyla bebeği görseler bi.. hemen postalıcam.. patlama noktasına geldim yani.. bu arada herkesin kandili mübarek olsun. benim için de dua edin ne olur, bi an önce doğuryaım da evimdekiler bi gitsin..
Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydimhersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.
doktor amcamıza gittik bugün...36+5 iz 2900 olmuşuz 3 haftadır 100 gr 100 gr alıyor delirtecek bu velet beni
o kadarda yiyorum ama yok baştan ilerde giden sıpam şimdi naz yapıyor
annesi bekliyor ya kilo aldımı diye yok banamısın demiyor
doğum için henüz bişi yok doktorum daha var doğuma dedi beklemedeyiz yani...
Kızlarrr sanırım doğuruyorumBugün öğle saatlerinden beri benimkiler kıpır kıpır bi duramadılar içeride, eşimi aradım beni doktora götürsün diye. Neyse gittik doktora 1cm açılmam olmuş akşama kadar sancın gelir, sancılanınca kalkın gelin hastaneye dedi gönderdi bizi eve şu an evde doğurmayı bekliyorum gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum dua edin sancılanayım, açılsın biraz daha da gelsin artık şu ufaklıklar yaa
Hadi bakalım İnşaallah hayırlısıyla sancın gelir de mübarek günde alırsın bebişlerini kucağına..
bende de var öyle ishal olmuşum gibi karın ağrısı ama benim ki inş. doğum içindir.Seninki de geçer inş. paşacık günü de aldı ama heyecanlandı herhelde
kız bide sımdı spinal mi epidural mı tartısması basladı sulalede . sanki biliyorlar da farkını . yaaa amelyat olacak olan benım . cok cokta dayanamadım doktorcugum uyut beni derim lailahe .. oğlum bile karnımda isyanda kesseler seslerını de bi çıksam dıyordur yawrumm .
suanda beni görsen gulmekten ölürsün totomda don ustumde atlet elımde camasır suyu evı dezenfekte edıyorummm
pc acık sureklı sıstem atıyor benı uye iken zıyaretcı oluyom nasıl iş bu
Evet anneler geçmişi hiç okumadım. Doğuranlara geçmiş olsun doğurmayanlara allah sabır versin. Doğum hikayemi anlatayım C.tesi günü hastaneye gittik beni ameliyathaneye aldlar annemle bile vedalaşmadım zaten vedalaşmayın insan mutlaka ağlar. Güle oynaya eşimle girdim. Doktorumuz başka ameliyata girdiği için üzerimi falan çıkardım kıyafetleri giydim serum taktılar beklemeye başladık. Neyse ameliyathaneye götürmek için geldiler gittik masaya oturdum. Spinal olacağı için önümden biri omuzlarımdan bastırdı kıpırdamamak yeterli onlar tarif ediyo zaten. Aferin ala ala iğneyi yaptılar. Yatırdılar.. Yavaş yavaş etki etmeye başladı acayip garip bişey. Dokunma hissediyosun ama acı hissetmiyosun. Benim eşim doktor olduğu için eş dost herkes ameliyathanedeydi. Doktor susun bi yaaa diyo ikide bir :) Şimdi bebişimin sesini duyacaksın dediler allahım ingeeee diye çıktı.. Dünyalar benim oldu. İlk sorum sağlıklımı? oldu çok şükür iyi dediler bana gösterdiler. Sonra zaten çok sürmüyor 15-20 dk da diktiler. Ameliyathaneden çıktık annemi görünce biraz ağladım. Hemen bebeğimi yanıma verdiler Çekik gözlü yumuduk bişey. 3600 gr ve 50 cm. Ooo dedim bu iş güzelmiş ne kadar kolaymış ağrı sızı yok. Aman yarabbim narkozun etkisi geçerken hayatımda çekmediğim acılar çektim. Çok korkutmayayım anneler Allah herşeyin sabrını veriyo bitti gitti şimdi çok iyiym maşallah. Pazar akşam hastaneden çıktık.Bol bol yürüyün yürümezseniz emin olun iyileşemiyorsunuz. Doğrulamıyosunuz bile ama yürüyün. Dişinizi sıkın yürüyün. Sütüm daha dün geldi sakın stres yapmayın yemin ederim bir damla bile gelmiyodu ama maşallah artık geliyor. Bol bol su içtim.Kayısı suyu,humananın still tea sinden. Bi hata ettik pompayla sağmaya çalıştık meme uçlarım parçalandı. Olmayan sütün nesini çekeceksin işte cahillik. Bebeğinizi emzirmeyi ihmal etmeyin ama sütünüz gelmiyosa da mama vermekten çekinmeyin. Mama vermezseniz sarılığı artar şekeri düşer. Uyuyo diye kıymayın uyandırın emizirin mama verin. Çok sık besleyin. Şimdi bebeğimle çok mutluyum. Sen benim misin diyorum. Allahım hepimizinkinin ömrünü versin. Sormak istediğin bişey varmı ama hemen :)))