- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.421
heoşgeldin parpalim nasılsın
sağlıkla gelsin inş.
iyim cnm evdeyim bekliyoruz bakalım bebişleri sende iyisin inşlh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heoşgeldin parpalim nasılsın
sağlıkla gelsin inş.
Allah sıfalar versin tez zamanda iyileşir baban inş... bu gece duamı ederken senı ve babanı da unutmayacagım emin ol ...
hayatım 9 temmuzda sabah saat 8 bucukda bazı tahlıller yapılacakmış bana anestezi uzmanıyla görusecegim 1 gün önce bakalım ama dr dan cok anestezi uzmanıyla alakadarım su anda herhalde ilk kez amelıyatta karsılasmayacagız . baktım ki bana uymadı hopppp genel anestezi valla ..heyecandan ölüyorummmmm
ah canım benım,allah babacına şifa versin,inşallah temiz çıkar sonuçlar.ben de babamı kanserden kaybettım 2.5 ay once.alllah yaşatmasın,zor hastalıktır bılırım.
hepsini yapıyorum.her akşam en az yarım saat yuruyorum,hurmaları da 4 e cıkardım.yıne de yok.
cevabın için teşekkür ederim canım
maşallah bebeğine bende çok isitoyrum bebeğim en az 3400 lerde doğsun istiyorum...sen bebeğinide kendinide çok iyi beslemişsin maşaallah
canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin Allah (c.c) yavruna sağlıklı uzun ömür nasip etsin.
her şeyde bir hayır vardır demekki geç geleceği varmış inşallah bir avazda kurtulursun.
ah canım benım,allah babacına şifa versin,inşallah temiz çıkar sonuçlar.ben de babamı kanserden kaybettım 2.5 ay once.alllah yaşatmasın,zor hastalıktır bılırım.
haklisin tabiki cnm, bir anne nasil uzulmeden durur ama dedigin gibi sariliknzararsiz bir hastalik bebekler icin. Cogu geciriyor sariligi, insallah sorunsuz sekilde en kisa zamanda atlatirsiniz.teşekkür ederim, insanın elinde değilmiş üzülmemek, en zararsız hastalık bebekler için sarılık ama gel de anlat kendine gerçi benim doğumum zor olduğu için ve de bebekle kan uyuşmazlığım çıktığı için zor atlatıyo ama olsun napalım....
bugün de kandil inşallah dualarımız kabul olur, kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.
Cok cok gecmis olsun cnm, insallah temiz cikar sonuclari. Allah sifa versin.çatı muayenesi pek can acıtan bişi deil, kendini kasmazsan sıkmazsan rahat oluyor.
bu arada herkese hayırlı kandiller, rabbim hayırlara vesile kılsın bu mubarek geceyi.
ben bi de babam için dua istiyorm, gecen yıl mide kansernden midesi alınmıştı, şimdi tekrar nüksetmiş sanırım cuma gunu sonucları çıkacak, kemoterapi görmesi gerekebilir demiş doktor.
dua edin inşallah temizdir sonucları, değilse de kolaylıkla tedavi edilir inşallah
Gozunaydin cnm, Allah anali babali buyutsun. Masallah bebisedekızlar dün sabah spinal ile 3590 gr 52 cm kızımı aldım kucağıma. eve geldik. ayrıntıları sonra yazarım.
tesekkur ederım canım.psikolojik açıdan hıc de kolay bır hamılelık gecırmedım.inşallah çocugumun psikolojisine yansımaz bu durum.bunu cok merak edıyorum ve korkuyorum.
HADİ HAYIRLISI KIZZZ...Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece yatarken kasıklarımda şiddetli adet sancısı vardı.Gece bir kaç defa uyandım ama sancı yoktu.Sabah uyandım adet sancıları yine başladı.Benim sancılarım da çok iyimser yaaa uyurken rahatsız etmiyorlar Sabah 9:40 da şiddetli adet sancısı ve sonrası belime vurdu.Bekliyorum 2. ne zaman gelecek diye.Ayy Allah'ım hayırlısı ile bu gün - gece doğurmayı çok isterim...
NAZARI BİLMEMDE SAKARLIK VAR BİRAZ:)kız nazar değiyo sana benceee
SAĞOL KUZUM...Herşeyin çok güzel olmuş kozmatikçim güle güle kullan cnm
OYYYY BENDE HABER BEKLİODUM MAŞALLAH KIZINA TOSUNCUK OLMUŞ...kızlar dün sabah spinal ile 3590 gr 52 cm kızımı aldım kucağıma. eve geldik. ayrıntıları sonra yazarım.
herkese selam kızlarrr geçmişi okuyunca anca yazabiliorum:)) ğuma gidenler, doğuranlar ohh ne güzel :)) bende günümü aldıktan sonra daha bir heyecanlandım. kayınvalidemler geldi getirdikleri yıkayıp ütüledim tejkkrar çekmeceklerini yerleştirdim kızımın,, çook zevklii:) bu arada bir çarşıya çıkayım da bebek kurabiyesi için malzeme alayım diorum... aklımda kaldı yapayım bari, yavaş yavaş.... gerçi kaç gün önceden yapmak gerekir bilemiorum ama....
dün ana kucağımız ve bebek arabamız da geldi.. chicco die gittik graco marka aldık çok güze.l chicconunkiler kadar ağır da değil tam bize göre annişler :) eşim geldi bir hevesle onları kurdu falan... evde bir bayram havası var valla
Herkeslere selamlarrrrrr:) sabahtan kuafore gittik oglusumla, bir guzel bakimlarimizi yaptirdik geldik. :
k.valdemler doğuma değil tatile gelmişler yanıma öyle diyor ohh burdada iyi dinleniyorum diyor sabahtan akşama kadar ayaktayım misafiri severim ama akıllısı olursa hamile olmasam dert etmem ama bende yoruluyorum ağrılar sancılardan doğumdan sonra 2 3 gün kalıp gidecekler Allah k.valideyle aynı şehirde olanlara yardım etsin
kandiliniz mübarek olsun
karnım agrıyooooooooooooooooooooooo ishal olmus gibi yaaa.. ama olmadım niye yaa???
bende çok hoş bir hamilelik geçirmedim.. yarısından fazlasında hep ağladım, eşimle tartıştık, sinirlendim vs.. tabi herkes çocuğun huysuz olcak senin yüzünden dediği için ( sağolsunlar pek moral veren olmadı) daha da sinirlerim bozuldu.. hergün ağlaya ağlaya dua ettim Bebeğim huysuz hep ağlayan bir bebek olmasın diye.. şimdi bende çok merak ediyorum.. acaba nasıl olacak diye..o kadar kılosu olur canım merak etme:)ben ne bulduysam yedım bayagı besledım dedıgın gıbı ama kendımı daha cok besledım:)allah senı de kurtarsın canım.
tesekkur ederım canım.psikolojik açıdan hıc de kolay bır hamılelık gecırmedım.inşallah çocugumun psikolojisine yansımaz bu durum.bunu cok merak edıyorum ve korkuyorum.
bende çok hoş bir hamilelik geçirmedim.. yarısından fazlasında hep ağladım, eşimle tartıştık, sinirlendim vs.. tabi herkes çocuğun huysuz olcak senin yüzünden dediği için ( sağolsunlar pek moral veren olmadı) daha da sinirlerim bozuldu.. hergün ağlaya ağlaya dua ettim Bebeğim huysuz hep ağlayan bir bebek olmasın diye.. şimdi bende çok merak ediyorum.. acaba nasıl olacak diye..
kızlar belki hatırlarsınız 1 haftadır sürekli sancılarım var
dün akşam üstü 4.5 tan beri sancım iyice şiddetlendi ve sürekli devam ediyor ara ara azalıyor ama sonrasında tekrar şiddetleniyor.Oğlumu suni sancıyla doğurduğum için onun sancısı çok fazlaydı.Şimdi bende bu gebeliğimde okadar sancı beklediğim için yada öyle bi sancı olması gerekiyormuş gibi düşündüğümden hastaneye gidemiyorum Gitsem sanki bu doğum sancısı değil deyip eve gönderecek gibi geliyor.
Ama sanırım açılmamda oluyor
bacaklarımın arası felaket acıyor yürüyemiyorum.Dün eşim çalışmıyordu yemeği o yaptı düşünün o derece sancı ve acı var :26:Bebeğimde iyice aşağıya indi sanırım bugün yarın belki yarım saat sonra heran doğurabilirim
İnşallah Allah ım AMİNNNNN şu mübarek günde
Valla bana oyle söyledi doktorum ama henüz benim de araştırma fırsatım olmadı. Ben bı araştırayım su olayı ,kafalarımız karışmasın :)ama bana oyle söyledi, istediğimiz normal dogum bakalım ,o ilaç olsun olmasın şartlar musaitse normal istiyorum ama umarım ilaç ise yariyodur :)ah canım benım,allah babacına şifa versin,inşallah temiz çıkar sonuçlar.ben de babamı kanserden kaybettım 2.5 ay once.alllah yaşatmasın,zor hastalıktır bılırım.
hepsini yapıyorum.her akşam en az yarım saat yuruyorum,hurmaları da 4 e cıkardım.yıne de yok.
ay doğru zaman da gelsın yaramazlar,bi arkadaşım da üçüzlere hamıle,25. haftasında her biri yarımşar kıloymuş:)) 2 kız bir erkek:)) bak beterin beteri var:)
canım ben 41. haftadayım.kendım 25 kılo aldım,bebeğim de yaklaşık 3600 falan sanırım.
ya öyle bı ilaç varsa ben de normal dogum ıstıyorum.doktorum hıc bahsetmedı,eminmisin canım oyle bır ılaç olduguna