2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sen bir gün önceden hallediceksin işlerini demekki... anestezi doktoru önemli tabi... genel anestezi olup da tamamen uyumayı hiç istemiorum ben ( umarım epidural oluruz da uyanık bir şekilde herşeyi görebiliriz... genel anestezi de birde ayılması var valla bende tarihi alınca heyecanlandım içim içime sığmıo:))

canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin Allah (c.c) yavruna sağlıklı uzun ömür nasip etsin.

her şeyde bir hayır vardır demekki geç geleceği varmış inşallah bir avazda kurtulursun.

cevabın için teşekkür ederim canım
maşallah bebeğine bende çok isitoyrum bebeğim en az 3400 lerde doğsun istiyorum...sen bebeğinide kendinide çok iyi beslemişsin maşaallah

o kadar kılosu olur canım merak etme:)ben ne bulduysam yedım bayagı besledım dedıgın gıbı ama kendımı daha cok besledım:)allah senı de kurtarsın canım.

canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin Allah (c.c) yavruna sağlıklı uzun ömür nasip etsin.

her şeyde bir hayır vardır demekki geç geleceği varmış inşallah bir avazda kurtulursun.

tesekkur ederım canım.psikolojik açıdan hıc de kolay bır hamılelık gecırmedım.inşallah çocugumun psikolojisine yansımaz bu durum.bunu cok merak edıyorum ve korkuyorum.

herkese selam kızlarrr geçmişi okuyunca anca yazabiliorum:)) ğuma gidenler, doğuranlar ohh ne güzel :)) bende günümü aldıktan sonra daha bir heyecanlandım. kayınvalidemler geldi getirdikleri yıkayıp ütüledim tejkkrar çekmeceklerini yerleştirdim kızımın,, çook zevklii:) bu arada bir çarşıya çıkayım da bebek kurabiyesi için malzeme alayım diorum... aklımda kaldı yapayım bari, yavaş yavaş.... gerçi kaç gün önceden yapmak gerekir bilemiorum ama....
dün ana kucağımız ve bebek arabamız da geldi.. chicco die gittik graco marka aldık çok güze.l chicconunkiler kadar ağır da değil tam bize göre annişler :) eşim geldi bir hevesle onları kurdu falan... evde bir bayram havası var valla

Herkeslere selamlarrrrrr:) sabahtan kuafore gittik oglusumla, bir guzel bakimlarimizi yaptirdik geldik. Yemeklerimizi pisirdik. Simdi bakalim dedik oglusumun arkadaslari napiyorlarmis acaba :))

haklisin tabiki cnm, bir anne nasil uzulmeden durur ama dedigin gibi sariliknzararsiz bir hastalik bebekler icin. Cogu geciriyor sariligi, insallah sorunsuz sekilde en kisa zamanda atlatirsiniz.
Cok cok gecmis olsun cnm, insallah temiz cikar sonuclari. Allah sifa versin.
kızlar dün sabah spinal ile 3590 gr 52 cm kızımı aldım kucağıma. eve geldik. ayrıntıları sonra yazarım.
Gozunaydin cnm, Allah anali babali buyutsun. Masallah bebisede

tesekkur ederım canım.psikolojik açıdan hıc de kolay bır hamılelık gecırmedım.inşallah çocugumun psikolojisine yansımaz bu durum.bunu cok merak edıyorum ve korkuyorum.

canım çok zor bir durum ama olumsuz düşünmemeye çalış bebeğinin sağlıklı stressiz sıkıntısız olacağını düşün. Allah (c.c) insanlara taşıyabileceği kadar dert verirmiş yavrun güçlü ve sağlam olacak buna inan

HADİ HAYIRLISI KIZZZ...
BİZİ HABERSİZ BIRAKMA...

kız nazar değiyo sana benceee
NAZARI BİLMEMDE SAKARLIK VAR BİRAZ:)

Herşeyin çok güzel olmuş kozmatikçim güle güle kullan cnm
SAĞOL KUZUM...
DAHA İYİLERİ SENİN OLSUN...

kızlar dün sabah spinal ile 3590 gr 52 cm kızımı aldım kucağıma. eve geldik. ayrıntıları sonra yazarım.
OYYYY BENDE HABER BEKLİODUM MAŞALLAH KIZINA TOSUNCUK OLMUŞ...
AYRINTILARI BEKLİYORUZ...

CNM GÜLE GÜLE KULLAN...gerçekten çok güzel modelleri var... BENDE GRACO TRACCO YU çok beğendim ama bana baya tuzlu geldi...

benim de görümcem tatile geldi tatlım güya son zamanlarımda bana yardımcı olacaktı.. kendim olsam bari evim dağılmazdı kendi kendimize bi yemek derdimiz olurdu eşimle.. şimdi heryer her yerde.. maşallah bi oğlu var eşkiya mübarek, evimin içine sçtılar aferdesiniz.. yemeği de ben yapıyorum temizliğe de ben koşuyorum.. nası yardıma geldi anlamadım walla.. haşat oldum resmen 1 haftadır.. doğursam da hayırlısıyla bebeği görseler bi.. hemen postalıcam.. patlama noktasına geldim yani.. bu arada herkesin kandili mübarek olsun. benim için de dua edin ne olur, bi an önce doğuryaım da evimdekiler bi gitsin..

bende çok hoş bir hamilelik geçirmedim.. yarısından fazlasında hep ağladım, eşimle tartıştık, sinirlendim vs.. tabi herkes çocuğun huysuz olcak senin yüzünden dediği için ( sağolsunlar pek moral veren olmadı) daha da sinirlerim bozuldu.. hergün ağlaya ağlaya dua ettim Bebeğim huysuz hep ağlayan bir bebek olmasın diye.. şimdi bende çok merak ediyorum.. acaba nasıl olacak diye..

canım bekleyip görcez artık,inşallah hayırlı evlat olurlar,benım korkum huysuz bı cocuk olmasından zıyade ıcıne kapanık özguvensız pısırık bır cocuk olmaz ınsallah.bi arkadaşım ıkıncı hamılelıgınde cok sorun yasamıs hep derdı ılk cocuguml ıkıncı cocugum arasında cok fark var derdı.inşallah öyle olmaz.kötu gunler gecırdım gerçekten

kızlar belki hatırlarsınız 1 haftadır sürekli sancılarım var
dün akşam üstü 4.5 tan beri sancım iyice şiddetlendi ve sürekli devam ediyor ara ara azalıyor ama sonrasında tekrar şiddetleniyor.Oğlumu suni sancıyla doğurduğum için onun sancısı çok fazlaydı.Şimdi bende bu gebeliğimde okadar sancı beklediğim için yada öyle bi sancı olması gerekiyormuş gibi düşündüğümden hastaneye gidemiyorum Gitsem sanki bu doğum sancısı değil deyip eve gönderecek gibi geliyor.
Ama sanırım açılmamda oluyor
bacaklarımın arası felaket acıyor yürüyemiyorum.Dün eşim çalışmıyordu yemeği o yaptı düşünün o derece sancı ve acı var :26:Bebeğimde iyice aşağıya indi sanırım bugün yarın belki yarım saat sonra heran doğurabilirim
İnşallah Allah ım AMİNNNNN şu mübarek günde

selammnaleyküm annişlerrr..Hepinizin kandili mübarek olsun. Bu mübarek gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine Rabbim bizi ve bebişlerimizi korusun hayırlı doğumlar nasip eylesin inş...

Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı. Doktor başı aşağı dönük ama tam inmemiş böyle giderse son haftayı bekler hatta geçer bile hiiiç acelesi yok ööyle bekliyo dedi.Ben de geçen hafta nişan geldi diye kendimi her an doğurucam sanıyodum ama dedim nişan falan gelmişti o doğumu hemen başlatmaz dedi hem de minnacık bişey gelmiş belki de nişan değildir falan dedi. Son dakkaya kadar beklicez ben sabırlıyımdır ama senin de desteğine ihtiyacımız var dedi ( ki bende ki beni sezeryana alın bakışlarını anlamış olmalı :) biz beklemedeyiz yani bi de kendisi izne çıkıyor o dönene kdr bişey olursa bir başka doktora yönlendirdi onun da paniği var üzerimde. Bakalım Allah'a sığınıp hayırlısı için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden...

Bu arada benim de dikkatimi çekti cena yok bir kaç gündür doğurdu mu acep :) diğer doğuran arkadaşları tebrik ediyorum ve bebeği ve babası hasta olanlara da Allah'tan acil şifa diliyorumm Bugün çok dua edelim Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip eylesin inş...

Hadi bakalım bismillah ben bile okurken heyecanlandım seni düşünemiyorum :) Rabbim kolaylığını verir bi çabucakta anlamadan doğurursun inşş :)

Kızlar bunu nette buldum ve hemen bir kağıda güzelce not aldım.HAstane çantama koyacağım , eşime de sıkı sıkı tembih edeceğim ben doğumdayken okusun diye...Siz de birilerine not edip verin derim sizin için bu duaları okusunlar.İnş. güzel , kolay doğumlarımız olur....

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.

(A'raf suresi 54. ayet)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir.

Valla bana oyle söyledi doktorum ama henüz benim de araştırma fırsatım olmadı. Ben bı araştırayım su olayı ,kafalarımız karışmasın :)ama bana oyle söyledi, istediğimiz normal dogum bakalım ,o ilaç olsun olmasın şartlar musaitse normal istiyorum ama umarım ilaç ise yariyodur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…