- 26 Haziran 2012
- 180
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.381
anladım bende işte gün sayıyorum ama heyecandan normal doguracaksın dıyor bana herkes . inş.. bugun dogururum dedım sabah ... bilmem ki acepm olur mu ???yok canım pazartesi dr gideceğim ozaman belli olacak hayırlısıyla
sancının gelmesını 40 haftamnın dolmasını neden beklemıyor doktor kuzumm ??Bugun çatı ölçümü ve kontrol vardı. Nst de hersey normaldi,çatı da fena değilmiş. Doktorum önümüzdeki hafta bebeği alalım dedi bakalım hayırlısı. Geceden hastaneye yatırıp dogumu başlatmayı sağlayan bı ilaç vereceklerini,böylelikle sabaha kadar yavaş yavaş dogum sürecine girilebilecegini söyledi. Yüksek ihtimal normal dogum olacağı için bebek çok tombiklesmeden doğmuş olacak böylece. Tabi arada bı sürpriz olmazsa gidişat bu sekilde olacak.
Hala çatı ölçümü yaptırmamış olanlar varsa hic korkmasınlar,anlatıldığı kadar yıpratıcı değil, sonuçta annelik yoluna girmiş insanlariz di mi ,çatı muayenesi nedir ki :)
Bugun çatı ölçümü ve kontrol vardı. Nst de hersey normaldi,çatı da fena değilmiş. Doktorum önümüzdeki hafta bebeği alalım dedi bakalım hayırlısı. Geceden hastaneye yatırıp dogumu başlatmayı sağlayan bı ilaç vereceklerini,böylelikle sabaha kadar yavaş yavaş dogum sürecine girilebilecegini söyledi. Yüksek ihtimal normal dogum olacağı için bebek çok tombiklesmeden doğmuş olacak böylece. Tabi arada bı sürpriz olmazsa gidişat bu sekilde olacak.
Hala çatı ölçümü yaptırmamış olanlar varsa hic korkmasınlar,anlatıldığı kadar yıpratıcı değil, sonuçta annelik yoluna girmiş insanlariz di mi ,çatı muayenesi nedir ki :)
aminn canım seninde kandilin mubarek olsun ...günaydınlar anne adayları kandiliniz mübarek olsun.Rahmet dolu berat kandilinde dualarımız kabul olur sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz inşallah
Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece yatarken kasıklarımda şiddetli adet sancısı vardı.Gece bir kaç defa uyandım ama sancı yoktu.Sabah uyandım adet sancıları yine başladı.Benim sancılarım da çok iyimser yaaa uyurken rahatsız etmiyorlarSabah 9:40 da şiddetli adet sancısı ve sonrası belime vurdu.Bekliyorum 2. ne zaman gelecek diye.Ayy Allah'ım hayırlısı ile bu gün - gece doğurmayı çok isterim...
lonoliness,minita,destny,Arsima,great turkısh,fame,alya38,yusuf-defne,kuvars,
kızlar çook sağolun eşim hariç etrafımda kimseye söylemediğim bu durumu size söyleyip destek bulmak ne kadarr güzel...
şimdi daha iyiyim dru aradım akşam gelirken eşim drun bana önerdiği kremi aldı şimdi daha iyi ama dokununca hala acıyor...
nstye fln bağlanırken dikkat etcem artyık:)
şimdi millet duysa beni hasta ilan edip eve doluşcaklar ayyyyy hayır kendimle bile uğraşamıyorum milletin "ama niye dikkat etmedin,şöle yap,böle yap" gibi cümlelerini hiç çekemem...
Alya cım hakikaten zaten kaza börek için patates haşladım onun suyunu dökerken olduama yok dersimi aldım dahada bişi yapmıycam şu 8 gün evi derli toplu tutsam yeter...
CKORK cum hayırlı olsun.....
Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydimhersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.
Gunaydin hanimlar, herkese hayirli kandiller diliyorum. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah, hepimiz hayirlisyla saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
Lilifree arkadasim Allah yardimcin olsun,cok cok gecmis olsun. Azcik daha sabret,sonra bebegine hic ayrilmamak uzere kavusacaksin insallah. Bol bol dua et cnm bugunde mubarek gün dualarim seninle.
anladım bende işte gün sayıyorum ama heyecandan normal doguracaksın dıyor bana herkes . inş.. bugun dogururum dedım sabah ... bilmem ki acepm olur mu ???
uyuyamıyorum nefes alamıyorum midem agzıma geliyoooo sanki en kısa surede dogrmak ıstıyorum inan
sakin ol tatlım ne oldu
herkesin kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
k.valdemler doğuma değil tatile gelmişler yanıma öyle diyor ohh burdada iyi dinleniyorum diyor sabahtan akşama kadar ayaktayım misafiri severim ama akıllısı olursa hamile olmasam dert etmem ama bende yoruluyorum ağrılar sancılardan doğumdan sonra 2 3 gün kalıp gidecekler Allah k.valideyle aynı şehirde olanlara yardım etsin
kandiliniz mübarek olsun
benım ilk çatı muyenem yarın olacak.inşallah açılmam vardır da suni sancı verırler.açılma olmadan doğumu başlatan ilacı nasıl verecekler kı?benım doktorum açılman yoksa suni sancı işe yaramaz dedi.
merhaba annişler hepinizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul bulsun inşlh. İdrarda proteine bakılacaktı çok şükür temiz çıktı.şuan beklemedeyiz tansiyonumu ölçmeye devam edicem yüksek devam ederse sanırım sezeryan olucak onun dışında normal için ilerliyoruz.
herkesler ve bebişleri iyidir umarım.
canım arada yürüyüş yapıyormusun yürüyüş sancıları artırıyor bende öyle olmaya başladı. Bide günde ikişer tane hurma yemeye başladım.günaydın kızlar ben yıne doğurmadım,herkesin kandilini kutluyorum
benim de yarın son gunum,hala sancı yok,ınsallah sen bana benzemezsın canım
evet bebegımmm . 10 temmuz sabah 8 de epidral sezeryan oluyorum Allahın izniyleya senın