2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çatı muayenesi pek can acıtan bişi deil, kendini kasmazsan sıkmazsan rahat oluyor.

bu arada herkese hayırlı kandiller, rabbim hayırlara vesile kılsın bu mubarek geceyi.

ben bi de babam için dua istiyorm, gecen yıl mide kansernden midesi alınmıştı, şimdi tekrar nüksetmiş sanırım cuma gunu sonucları çıkacak, kemoterapi görmesi gerekebilir demiş doktor.
dua edin inşallah temizdir sonucları, değilse de kolaylıkla tedavi edilir inşallah:KK43:

çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar canım Allah yardımcınız olsun

çağlaşlı dün istediğin fotolar cnm...
Sonda eklediğim çiçekde düğünümde hediye gelmişti tülü,tüyü fln ondan çaldım:KK76:
Biraz amatör ama renkli lokumları bu kürdanlarla tepsiye dizince muhteşem gözüküyo...
[/attach]Eki Görüntüle 457737 Eki Görüntüle 457738 Eki Görüntüle 457739 Eki Görüntüle 457740

Cnm ellerine sağlık valla çok güzel olmuş yaratıcılık meselesi malesef bende öyle kabiliyetler yok yemek hamurişi ev temizliği hepsinde çok iyiyim gel gelelim süs püs işinden anlamam inş iyi günlerde kullanırsın:KK3:

Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydim:KK19: hersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.

canııımm allah sağ salim yavruna kavuştursun.. ben bu msjı yazarken sen çoktaaan kuzucuğuna kavuşmuş olacaksın büyük ihtimalle:) şimdiden tebrik ediyorum tatlım... küçük paşanı bol bol öp kokla yerimize de ... en kısa zamanda görüşmek üzere...

hayırlı kandiller...kızlar ben eylül annesi olucam allah nasip ederse siz son haftalardasınız sanırım allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inş...bebeğinizin ve kendinizin kilolarını yazarmısınız merak ediyorum kaç kilo alınıyor diye :26:

Herkese merhaba dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenler olursa Temmuz anneleri dogum hikayeleri konusunda umarım herkes iyidir çok öpüyorum her birinizi ve bebeciklerinizi

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün, mutlu, sağlıklı uzun bir ömür diliyorum yavruşuna:) hikayeni okudum, elbet acı çekiosun ama öenmli olan ikinizde sağlıklısınız ve şimdi kollarında mışıl mışıl uyuyor.... çoook duygulandım canım artık darısı başımıza tatlım :)

sancının gelmesını 40 haftamnın dolmasını neden beklemıyor doktor kuzumm ??
çatı muaynesini yapan kişiden kişiye degısıyor ama cok kötü değil....
[/QUOTE

Zaten 38. Haftaya girildiği için dogumu çok beklemeye gerek yok diye düşündü o da, bı de bebeğin 4 kg a yaklaşmasını istemiyo açıkcası,çok da tombiklesmeden almak ona makul geldi,benim de isime geliyo :) zaten bebeğim kız ,genelde pek 40 i beklemiyor kızlar :) bakalım önümüzdeki Perşembe kontrolde hersey netleşecek ...

benım ilk çatı muyenem yarın olacak.inşallah açılmam vardır da suni sancı verırler.açılma olmadan doğumu başlatan ilacı nasıl verecekler kı?benım doktorum açılman yoksa suni sancı işe yaramaz dedi.

Aslında çok detaylı konuşmadık ama sanırım bu ilaç açılmayı da desteklicek , ben oyle tahmin ettim .cati muayenesinden hic korkma , doğumdan da korkmayın,ben korkmuyorum,insanlar ne şartlarda ne sekillerde dogum yapıyorlar,icimizde kalmışsak ya bı sekilde çıkacak bu cocuk :KK66: böyle düşünüp rahatlatalım kendimizi bence :)

çatı muayenesi pek can acıtan bişi deil, kendini kasmazsan sıkmazsan rahat oluyor.

bu arada herkese hayırlı kandiller, rabbim hayırlara vesile kılsın bu mubarek geceyi.

ben bi de babam için dua istiyorm, gecen yıl mide kansernden midesi alınmıştı, şimdi tekrar nüksetmiş sanırım cuma gunu sonucları çıkacak, kemoterapi görmesi gerekebilir demiş doktor.
dua edin inşallah temizdir sonucları, değilse de kolaylıkla tedavi edilir inşallah:KK43:
Allah sıfalar versin tez zamanda iyileşir baban inş... :KK16: bu gece duamı ederken senı ve babanı da unutmayacagım emin ol ...

zeyneeepp benim de 13 temmuz :)) bende epidural yaptırmak istiyorum öyle konuştuk ama benim tansiyon hep düşük.. malum tansiyonu düşük olanlara tercih edilmiomuş epidural öyle okumuştum:KK43: yarın anestezi ile görüşmem var. sen görüştün mü anestezi dr. ile tahlil falan yapıldı mı tatlım??
hayatım 9 temmuzda sabah saat 8 bucukda bazı tahlıller yapılacakmış bana anestezi uzmanıyla görusecegim 1 gün önce bakalım ama dr dan cok anestezi uzmanıyla alakadarım su anda herhalde ilk kez amelıyatta karsılasmayacagız . baktım ki bana uymadı hopppp genel anestezi valla ..heyecandan ölüyorummmmm

Ay biliyomusun senle ayni seyleri yasamisiz. Dunden beri cok sik kasilmalar hafif bel agrisi bide boyle usutmusumde karnim agriyormus gb sancilar .... Bende bugun dogurmayi istiyorum o yuzden acaba psikolojik mi diye dusunuyordum. Senle tarihlerimiz ayni bakalim ne olcak? Ben daha hic zaman tutmadim

Ara ara sancı oluyor ama belime vurmadı sancı.Aynı yaa sanki ishal olmuşum gibi karnım ağrıyo bir de.İnş. psikolojik değildir de gerçek olur bugün doğururuz kızzz :KK16: Yengem rüyasında görmüş beni sabah aramış duymamışım.2. de duydum açtım kız nerdesin az kalsın kayınvalideni , eşini arayacaktım diyo.milleti ayağa kaldıracaklar :KK52: Rüyasında ben mevlanaya gitmişim bir sürü kur'an , dua kitapları almışım.Gıybet etmeyin yenge bunları okuyun deyip herkese hediye etmişim.Yengem de doğurdum mu acaba diye aramış.Ayy Allah'ım böyle güzel rüyalarda yer almak çok sevindirdi beni.Rabbim hayırlara çıkarsın inş.

kızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))

ayyy tatlıımm ne güzel dualarımız seninle bir an önce sağlıkla yavruna kavuşmanı diliyoruuum:))

Ara ara sancı oluyor ama belime vurmadı sancı.Aynı yaa sanki ishal olmuşum gibi karnım ağrıyo bir de.İnş. psikolojik değildir de gerçek olur bugün doğururuz kızzz :KK16: Yengem rüyasında görmüş beni sabah aramış duymamışım.2. de duydum açtım kız nerdesin az kalsın kayınvalideni , eşini arayacaktım diyo.milleti ayağa kaldıracaklar :KK52: Rüyasında ben mevlanaya gitmişim bir sürü kur'an , dua kitapları almışım.Gıybet etmeyin yenge bunları okuyun deyip herkese hediye etmişim.Yengem de doğurdum mu acaba diye aramış.Ayy Allah'ım böyle güzel rüyalarda yer almak çok sevindirdi beni.Rabbim hayırlara çıkarsın inş.

Cok guzel bi ruyaymis gercekten. Allah hayirlisini nasip etsin insallah doguralim ya

ah canım benım,allah babacına şifa versin,inşallah temiz çıkar sonuçlar.ben de babamı kanserden kaybettım 2.5 ay once.alllah yaşatmasın,zor hastalıktır bılırım.

canım arada yürüyüş yapıyormusun yürüyüş sancıları artırıyor bende öyle olmaya başladı. Bide günde ikişer tane hurma yemeye başladım.
hepsini yapıyorum.her akşam en az yarım saat yuruyorum,hurmaları da 4 e cıkardım.yıne de yok.
Ayy ben kasılmaya başlıyorum hadi Bismillah noluyo acaba orda benimkiler rahat mı edemiyolar bu bi işaret mi acaba :96:
ay doğru zaman da gelsın yaramazlar,bi arkadaşım da üçüzlere hamıle,25. haftasında her biri yarımşar kıloymuş:)) 2 kız bir erkek:)) bak beterin beteri var:)
hayırlı kandiller...kızlar ben eylül annesi olucam allah nasip ederse siz son haftalardasınız sanırım allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inş...bebeğinizin ve kendinizin kilolarını yazarmısınız merak ediyorum kaç kilo alınıyor diye :26:
canım ben 41. haftadayım.kendım 25 kılo aldım,bebeğim de yaklaşık 3600 falan sanırım.

Aslında çok detaylı konuşmadık ama sanırım bu ilaç açılmayı da desteklicek , ben oyle tahmin ettim .cati muayenesinden hic korkma , doğumdan da korkmayın,ben korkmuyorum,insanlar ne şartlarda ne sekillerde dogum yapıyorlar,icimizde kalmışsak ya bı sekilde çıkacak bu cocuk :KK66: böyle düşünüp rahatlatalım kendimizi bence :)

ya öyle bı ilaç varsa ben de normal dogum ıstıyorum.doktorum hıc bahsetmedı,eminmisin canım oyle bır ılaç olduguna

Cok guzel bi ruyaymis gercekten. Duygulandim okurken. Allahim hayirlisiyla doguralim insallah bugun ya

X