- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.361
sevgili temmmuz anneleri, ben de hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden itibaren forumun sessiz ziyaretçisi idim. Hergün yazdıklarınızı okuyup nasıl da aynı duyguları aynı sıkıntıları paylaşıyoruz diye şaşırıyordum. Hamileliğim boyunca hepinizden yardım aldım ama bi türlü yazamadım. Beklenen doğum tarihimiz 9 temmuzdu ama sabırsız oğlum dün aniden dünyaya geldi, şu an hastanedeyiz,doğum hikayemi paylaşayım sizinle.
Önceki gece saat 4 gibi ilk sancı belimden kasıklarıma doğru vurmaya başladı, çok şiddetli değil ağrılar sadece adet sancısı gibi, saatte bir yarım saatte bir derken biraz daha sıklaştı, sabah 7 gibi nişan geldi, ama ben doğuma daha 10 gün var diye hiç sancıları ciddiye almamıştım. Nişanı görünce dedim bebek geliyo, biraz daha bekledim, saat 9:30da hastaneye geldik, doktorum ameliyattaydı, NST ye bağladılar, düzenli sancılar çıktı, en fazla 70i gördüm hala daha doğum olacağına inanamıyordum. Doktorun ameliyatı uzun sürdü beklemek zorunda kaldım.O arada sancılar daha da sıklaştı hastane koridorlarında yürümeye başladım ama gittikçe sancı arttığı için yürümekte zorlanıyordum neyse doktor geldi alttan muayene etti 6 cm açıklığım varmış meğer ben evde çekmişim sancıları, tam güzel zamanda hastaneye gelmişsin dedi, beni hemen tekerlekli sandalyeyle doğumhaneye aldılar, kısa süre sonra açıklık 8 cm.e sonra da 9 cme ulaştı. Bebeğin saçlarını gördüklerini sürekli ıkınmamı söylediler o arada biraz daha şiddetlendi sancılar, ıkındım ama bebek bi türlü aşağıya inmedi, meğer bebeğin başı doğum kanalına yan girmiş, bana sakinleştirici verip bebeğimi vakumla çekmişler, kendime geldiğimde karnımda bebeğim yoktu, yoğun bakımdaymış, odama çıktıktan 2 saat sonra getirdiler bebeğimi, 3200 gr doğmuş, mini minnacık meleğim, ama vakum nedeniyle başı bayaa uzamış, 1 haftaya düzelir dediler dua edin bebeğime kızlar, sizin dualarınız kabul olur. inşallah tez zamanda toparlanır, başka bi sıkıntısı yok çok şükür. Tabi ben de savaştan çıkmış gibiyim bebek kanala yan girdiği için ve bir an önce doğması gerektiği için karnıma bastırarak çıkarmışlar, morluklar var, göğüs kafesim de acıyor ama bebeğimi görünce herşeyi unutuyorum, Minik meleğim minicik ağzıyla emmeye de başladı, hepinize hayırlı doğumlar dilerim, ,nşallah zamanında sağlıkla kucaklarsınız minik meleklerinizi.
Gunaydin guzel temmuz anneleri ve melekleri ...... Dun beegin hareketleri az hissetmemden dolayi dr gittim nstde bisey cikmadi acilmamada yokmus dr cumaya kadar dogdu dogdu dogmazsa yatis vercez ya suni sanciyla normal yada sezeryan yapacaz dedi onun icin cuma bizim son gunumuz hayirlisiyla
canım hayırlı olsun bebeğin tebrik ederimMerhaba
Bugun doktora kontrole gittim.dr bi bakalim bebege desi.bir baktim 4 cm aciklik var dediler.saat 19:08 de 2300 olarak oglum dogdu.sukur iyi gibi ama sut fazla istemiyo.doktor kucuk bebek oldugu icin zorlaniyor dedi dua edin lutfen
ayy hadi hayırlısı bi bebek daha geliyo inş allah kolaylık versin canım sağlıkla al kucağınakızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))
merhaba arkadaşlar,
en son sizinle yukarıdaki doğum hikayemi paylaşmıştım, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Ağrılarım geçti çok şükür ama bebeğim doğumun 3. günü sarılık oldu, 1 gece hastanede kalıp çıktık, ertesi gün iyiydi, sonraki gün yine sarardı tekrar hastaneye gittik, yine yatış verdiler, ilk seferde özel hastanede benim yanımda fototerapi almıştı fiyatlar fahiş olduğu için bu sefer ümraniye eğitim araştırma hastanesinin yoğun bakım servisine yatırdılar orda da malesef bebeğinizi göremiyorsunuz, dün kendi ellerimle teslim ettim bebeğimi hemşirelere, bi daha göremedim. o saat bu saat ağlıyorum, gözlerim balon oldu, sütüm kesilecek diye de korkuyorum, biraz oyalanmak için foruma bakayım dedim. en iyi ihtimalle yarın çıkacak, bu gece de ayrı kalacağız, süt sağıp gönderiyorum hastaneye ama öyle zor ki ayrı kalmak, allah bebeklerinizi bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bi daha da kimseyi evladından ayrı bırakmasın. çok zormuş((( battaniyesini koklayıp avunmaya çalışıyorum, ama kokusu beni daha kötü yapıyor.... yine dualarınıza ihtiyacım var... allah sizlerin bebeklerine hastalık göstermez inşallah
Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece yatarken kasıklarımda şiddetli adet sancısı vardı.Gece bir kaç defa uyandım ama sancı yoktu.Sabah uyandım adet sancıları yine başladı.Benim sancılarım da çok iyimser yaaa uyurken rahatsız etmiyorlarSabah 9:40 da şiddetli adet sancısı ve sonrası belime vurdu.Bekliyorum 2. ne zaman gelecek diye.Ayy Allah'ım hayırlısı ile bu gün - gece doğurmayı çok isterim...
Merhaba
Bugun doktora kontrole gittim.dr bi bakalim bebege desi.bir baktim 4 cm aciklik var dediler.saat 19:08 de 2300 olarak oglum dogdu.sukur iyi gibi ama sut fazla istemiyo.doktor kucuk bebek oldugu icin zorlaniyor dedi dua edin lutfen
kızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))
merhaba arkadaşlar,
en son sizinle yukarıdaki doğum hikayemi paylaşmıştım, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Ağrılarım geçti çok şükür ama bebeğim doğumun 3. günü sarılık oldu, 1 gece hastanede kalıp çıktık, ertesi gün iyiydi, sonraki gün yine sarardı tekrar hastaneye gittik, yine yatış verdiler, ilk seferde özel hastanede benim yanımda fototerapi almıştı fiyatlar fahiş olduğu için bu sefer ümraniye eğitim araştırma hastanesinin yoğun bakım servisine yatırdılar orda da malesef bebeğinizi göremiyorsunuz, dün kendi ellerimle teslim ettim bebeğimi hemşirelere, bi daha göremedim. o saat bu saat ağlıyorum, gözlerim balon oldu, sütüm kesilecek diye de korkuyorum, biraz oyalanmak için foruma bakayım dedim. en iyi ihtimalle yarın çıkacak, bu gece de ayrı kalacağız, süt sağıp gönderiyorum hastaneye ama öyle zor ki ayrı kalmak, allah bebeklerinizi bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bi daha da kimseyi evladından ayrı bırakmasın. çok zormuş((( battaniyesini koklayıp avunmaya çalışıyorum, ama kokusu beni daha kötü yapıyor.... yine dualarınıza ihtiyacım var... allah sizlerin bebeklerine hastalık göstermez inşallah
Hadi inşallah bakarsın yarına kucağında bebişinle uyanırsın :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :81:
Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece yatarken kasıklarımda şiddetli adet sancısı vardı.Gece bir kaç defa uyandım ama sancı yoktu.Sabah uyandım adet sancıları yine başladı.Benim sancılarım da çok iyimser yaaa uyurken rahatsız etmiyorlarSabah 9:40 da şiddetli adet sancısı ve sonrası belime vurdu.Bekliyorum 2. ne zaman gelecek diye.Ayy Allah'ım hayırlısı ile bu gün - gece doğurmayı çok isterim...
Allah hayırlısıyla kurtarsın canım inşallah.Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece yatarken kasıklarımda şiddetli adet sancısı vardı.Gece bir kaç defa uyandım ama sancı yoktu.Sabah uyandım adet sancıları yine başladı.Benim sancılarım da çok iyimser yaaa uyurken rahatsız etmiyorlarSabah 9:40 da şiddetli adet sancısı ve sonrası belime vurdu.Bekliyorum 2. ne zaman gelecek diye.Ayy Allah'ım hayırlısı ile bu gün - gece doğurmayı çok isterim...
Gunaydin guzel temmuz anneleri ve melekleri ...... Dun beegin hareketleri az hissetmemden dolayi dr gittim nstde bisey cikmadi acilmamada yokmus dr cumaya kadar dogdu dogdu dogmazsa yatis vercez ya suni sanciyla normal yada sezeryan yapacaz dedi onun icin cuma bizim son gunumuz hayirlisiyla
evet benım de dıkkatımı cektı,yok cena ortalarda,inşalalh sağlıkla doğurmuştur.arkadaşlar CENA bir kaç gündür yok merak ediyorum yoksa bebişmi geldi inş sağlıkla
Bende 7:30 da uyandım doğumdan sonra bugünleri arayacağız ya napalım uyku tutmuyor
günaydın kızlar hayırlı kandiller . Rabbim bu güzel günde kimsenın dualarını geri çevirmesin inş.. En buyuk duam Evlatlarımızın hayırlı evlat olmaları hem bize hem vatana milletecok kotü bir gece gecirdim hiç uyumadım desem yeridir ...
kuzum senın belli mi dogum tarıhın yazdın da ben mı gormedım acaba ???:26: