2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,
en son sizinle yukarıdaki doğum hikayemi paylaşmıştım, güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Ağrılarım geçti çok şükür ama bebeğim doğumun 3. günü sarılık oldu, 1 gece hastanede kalıp çıktık, ertesi gün iyiydi, sonraki gün yine sarardı tekrar hastaneye gittik, yine yatış verdiler, ilk seferde özel hastanede benim yanımda fototerapi almıştı fiyatlar fahiş olduğu için bu sefer ümraniye eğitim araştırma hastanesinin yoğun bakım servisine yatırdılar orda da malesef bebeğinizi göremiyorsunuz, dün kendi ellerimle teslim ettim bebeğimi hemşirelere, bi daha göremedim. o saat bu saat ağlıyorum, gözlerim balon oldu, sütüm kesilecek diye de korkuyorum, biraz oyalanmak için foruma bakayım dedim. en iyi ihtimalle yarın çıkacak, bu gece de ayrı kalacağız, süt sağıp gönderiyorum hastaneye ama öyle zor ki ayrı kalmak, allah bebeklerinizi bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bi daha da kimseyi evladından ayrı bırakmasın. çok zormuş ((( battaniyesini koklayıp avunmaya çalışıyorum, ama kokusu beni daha kötü yapıyor.... yine dualarınıza ihtiyacım var... allah sizlerin bebeklerine hastalık göstermez inşallah

Gunaydin guzel temmuz anneleri ve melekleri ...... Dun beegin hareketleri az hissetmemden dolayi dr gittim nstde bisey cikmadi acilmamada yokmus dr cumaya kadar dogdu dogdu dogmazsa yatis vercez ya suni sanciyla normal yada sezeryan yapacaz dedi onun icin cuma bizim son gunumuz hayirlisiyla

gunaydın
buudu buyudu annesı. kocaman oldu yerı azaldı. nası hareket etsın bebısler rahat rahat.
cok az kalmıs bebegıne kavusmana . allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.

kozmatık
yaptıklarının hepsı çok guzel olmuş. ne yeteneklısın. maşallah sana

kızlar aranızda devlet hastanesın de ıdrarda proteıne baktıranz var mı
varsa sonucu kaç gunde aldığını soyleyebılır mı

Gunaydin hanimlar, herkese hayirli kandiller diliyorum. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah, hepimiz hayirlisyla saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.

Lilifree arkadasim Allah yardimcin olsun,cok cok gecmis olsun. Azcik daha sabret,sonra bebegine hic ayrilmamak uzere kavusacaksin insallah. Bol bol dua et cnm bugunde mubarek gün dualarim seninle.

Günaydınnn ben de geldim :) bebeklerde hala tık yok bekliyorum bekliyorum uslu uslu duruyorlar orada maşallah üzmüyorlar annelerini, herkese böyle kolay hamilelikler, uslu bebişler dilerim :)

herkese günaydın topiktede benden başka kimsecikler yok bugün uykucu herkes galiba 40 hafta olmama bişey kalmadı ama hala tık yok bence bu temmuz bebekleri çok dakik olacak galiba bugün kontrolüm var bakalım doktor ne dicek heyecanlıyım oldukça
Merhaba
Bugun doktora kontrole gittim.dr bi bakalim bebege desi.bir baktim 4 cm aciklik var dediler.saat 19:08 de 2300 olarak oglum dogdu.sukur iyi gibi ama sut fazla istemiyo.doktor kucuk bebek oldugu icin zorlaniyor dedi dua edin lutfen
canım hayırlı olsun bebeğin tebrik ederim hiç merak etme küçük bebekler daha hızla toparlanıyo sıkma canını sütün bebeğe sıkıntı vermesin stres yapma annesi dularımız seninle
kızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))
ayy hadi hayırlısı bi bebek daha geliyo inş allah kolaylık versin canım sağlıkla al kucağına

canım benim allah şifa versin sarılık bir çok bebekte oluyo ama tabi tam kavuşmuşken ayrılmak zor allah başka sorun vermesin dularımız seninle

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece yatarken kasıklarımda şiddetli adet sancısı vardı.Gece bir kaç defa uyandım ama sancı yoktu.Sabah uyandım adet sancıları yine başladı.Benim sancılarım da çok iyimser yaaa uyurken rahatsız etmiyorlar Sabah 9:40 da şiddetli adet sancısı ve sonrası belime vurdu.Bekliyorum 2. ne zaman gelecek diye.Ayy Allah'ım hayırlısı ile bu gün - gece doğurmayı çok isterim...

Hadi inşallah bakarsın yarına kucağında bebişinle uyanırsın :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :81:

Merhaba
Bugun doktora kontrole gittim.dr bi bakalim bebege desi.bir baktim 4 cm aciklik var dediler.saat 19:08 de 2300 olarak oglum dogdu.sukur iyi gibi ama sut fazla istemiyo.doktor kucuk bebek oldugu icin zorlaniyor dedi dua edin lutfen

hayırlı olsun tatlım Allah bebeğine uzun ömürler versin inş.Bebeğin de en kısa zamanda kendini toparlar inş.

kızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))

Canımmm benim inş. çok kolay atlatacağın bir doğum olur senin ve bebeğn için.Yarın bebişin kollarında inş. annesi çok güzel... Darısı bizim başımıza...

canım benim üzülme lütfen olmasa iyi ama bunlar olağan şeyler.Rabbim beterinden korusun inş. yavrularımızı.En kısa zamanda kavuşursun ve inş. hiç de ayrılmazsınız bir daha...

Hadi inşallah bakarsın yarına kucağında bebişinle uyanırsın :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :81:

Ayy ağzından bal damlıyor.İnş. canım hayırlısı ile inş...

Hayırlı sabahlar Hamişler.. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.. Rabbim bu gece hürmetine hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin İnşaallah..

Cenayı bende merak ettim doğrusu.. nerelerde acaba..?
:44:

inşallah inşallah

Allah hayırlısıyla kurtarsın canım inşallah.

günaydın kızlar ben yıne doğurmadım,herkesin kandilini kutluyorum

benim de yarın son gunum,hala sancı yok,ınsallah sen bana benzemezsın canım

arkadaşlar CENA bir kaç gündür yok merak ediyorum yoksa bebişmi geldi inş sağlıkla
evet benım de dıkkatımı cektı,yok cena ortalarda,inşalalh sağlıkla doğurmuştur.

ay cok sevındım sancılarına:))inşallah alırsın kucagına bebegını su mubarek gunde

günaydın kızlar hayırlı kandiller . Rabbim bu güzel günde kimsenın dualarını geri çevirmesin inş.. En buyuk duam Evlatlarımızın hayırlı evlat olmaları hem bize hem vatana millete cok kotü bir gece gecirdim hiç uyumadım desem yeridir ...

kuzum senın belli mi dogum tarıhın yazdın da ben mı gormedım acaba ???:26:
Bende 7:30 da uyandım doğumdan sonra bugünleri arayacağız ya napalım uyku tutmuyor

yok canım pazartesi dr gideceğim ozaman belli olacak hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…