2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

SON 8 ....
ama bu kadar erken uyanınca bugun nasıl bitecek ALLAH BİLİR...

BU ARADA HERKESİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...
ÖZEL DUA İSTİYORUM HERKESTEN...

çağlaşlı dün istediğin fotolar cnm...
Sonda eklediğim çiçekde düğünümde hediye gelmişti tülü,tüyü fln ondan çaldım:KK76:
Biraz amatör ama renkli lokumları bu kürdanlarla tepsiye dizince muhteşem gözüküyo...
[/attach] $100_1244.jpg $100_1240.jpg $100_1238.jpg $100_1237.jpg

Eklentiler

• $100_1211.jpg
    $100_1211.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
uyumayan birileri var nihayet,,acil yanıt almam lazım,kandil orucu tutucaktım ama saat 3.38de imsak yazıyo fakat saat 4tü benim baktığımda ben ezanı bekliyorum ama hala okunmadı,duymamam imkansızyaa,ses yok evde ,,

yaa ezan okunmayabbaşladı ay fena oldum,,ama nasılyaa imsakta heryerde 3.38yazıyo ezan şimdi okunuyoo normalmi buuuu biri bişey yazsın noluurr tutabilirmiyim orucumuu:18::18:

Son düzenleme:
uyumayan birileri var nihayet,,acil yanıt almam lazım,kandil orucu tutucaktım ama saat 3.38de imsak yazıyo fakat saat 4tü benim baktığımda ben ezanı bekliyorum ama hala okunmadı,duymamam imkansızyaa,ses yok evde ,,

yaa ezan okunmayabbaşladı ay fena oldum,,ama nasılyaa imsakta heryerde 3.38yazıyo ezan şimdi okunuyoo normalmi buuuu biri bişey yazsın noluurr tutabilirmiyim orucumuu:18::18:

bişeyler yedin mi 3.38 den sonra yemediysen niyetleyip tutarsın

bişeyler yedin mi 3.38 den sonra yemediysen niyetleyip tutarsın

yaa şu var,ben 3bucuk sıralarında sanırsam bitki çayı içiyodum yavaş yavaş,,bişey yemedim aç değilim diye,,fakat az önce ezanı duyunca su içtim hemencik ezan yanlış değildir dicem ama niye 3.38de değilde 4.38de okundu ooff yaaa napsamki bilemedim niyetleniyimmii:44::26:

ramazanda ezanla imsak aYNI saatta kafa karışıklığı olmasın diye ama bildiğim kadarıyla tutamazsın söylediğin gibiyse tabi daha iyi bilen birine sor sabah sen yine

cnm ezanı beklemek, ramazan için ...
Yoksa ramazan haricinde imsak vakti ne yazıyorsa oruç ona göre tutulur....
Ama imsak vakti bittiği halde ağzına imsak vaktindensonra bişey atmadıysan eğer kuşluk vaktine kadar nafile oruçta niyet edebilirsin...(şartı imsaktan sonra bişey yememiş içmemiş isen ve tutacağın oruç nafile (allah rızası için)ise...

ramazanda ezanla imsak aYNI saatta kafa karışıklığı olmasın diye ama bildiğim kadarıyla tutamazsın söylediğin gibiyse tabi daha iyi bilen birine sor sabah sen yine

sağol canımya vakit ayırıp cevapladığın için,konu açtıydım ama bu saatte kim bakıcakta cevap vericek:KK25:
neyse araştırdım netten berat kandili gecesi çarşambayı perşembeye bağlayan gece oluyomuş,geceden sonraki gün oruç tutulması eftaldir diyo ,ama bi önceki günde oruç tutulabilir yazıyo,asıl gün yarından sonra oluy ozaman ben yarın sahurda niyetleniyim artık garantiolsun iyice kafam karıştı:26::KK25:

bu arada eftal ne demek acaba biliyomusun,,,:44:

yaa şu var,ben 3bucuk sıralarında sanırsam bitki çayı içiyodum yavaş yavaş,,bişey yemedim aç değilim diye,,fakat az önce ezanı duyunca su içtim hemencik ezan yanlış değildir dicem ama niye 3.38de değilde 4.38de okundu ooff yaaa napsamki bilemedim niyetleniyimmii:44::26:

cnm imsak vaktinden sonra (3.38) su içtiğin için (4.38)oruç tutma şansın kalmadı...
Ama mevla niyetini biliyor...
Tutabilseydin tutacaktın...
SENDE YARIN GECE TUTARSIN...

Son düzenleme:
sağol canımya vakit ayırıp cevapladığın için,konu açtıydım ama bu saatte kim bakıcakta cevap vericek:KK25:
Neyse araştırdım netten berat kandili gecesi çarşambayı perşembeye bağlayan gece oluyomuş,geceden sonraki gün oruç tutulması eftaldir diyo ,ama bi önceki günde oruç tutulabilir yazıyo,asıl gün yarından sonra oluy ozaman ben yarın sahurda niyetleniyim artık garantiolsun iyice kafam karıştı:26::KK25:

Bu arada eftal ne demek acaba biliyomusun,,,:44:

eftal (daha iyi)yada(en üstün)manalarına gelen bi kelime...

cnm ezanı beklemek, ramazan için ...
Yoksa ramazan haricinde imsak vakti ne yazıyorsa oruç ona göre tutulur....
Ama imsak vakti bittiği halde ağzına imsak vaktindensonra bişey atmadıysan eğer kuşluk vaktine kadar nafile oruçta niyet edebilirsin...(şartı imsaktan sonra bişey yememiş içmemiş isen ve tutacağın oruç nafile (allah rızası için)ise...

canımya emin değilim ama dediğim gibi çay içiyodum 3.30sıralarında ben saat 4gibi falan okunur zannediyodum bi baktım saat 4olmuş imsağa baktım 3.38yazıyo,,neyse bişey çmedim bidaha fakat ezan okundu 4.38de su içtim ne biliyim ,zaten imsakta çay içip içmediğimi bile bilmiyorum neyse yarın tutucam nasipse,bugünkü kaçtı:KK5:
birde son bişey daha kandil oruçları için nasıl niyet etmek gerekiyo cahilliğimi mazur görün lütfen:KK17:

canımya emin değilim ama dediğim gibi çay içiyodum 3.30sıralarında ben saat 4gibi falan okunur zannediyodum bi baktım saat 4olmuş imsağa baktım 3.38yazıyo,,neyse bişey çmedim bidaha fakat ezan okundu 4.38de su içtim ne biliyim ,zaten imsakta çay içip içmediğimi bile bilmiyorum neyse yarın tutucam nasipse,bugünkü kaçtı:KK5:
Birde son bişey daha kandil oruçları için nasıl niyet etmek gerekiyo cahilliğimi mazur görün lütfen:KK17:

cnm olurmu cahillik öğreniyoruz işte...
şimdi nafile (allah rızası için tutulan ,ramazan,adak ve kaza orucu haricindeki ) bi oruç tutacaksan kısacası bu mübarek günler niyetine tutulan bi oruç için, "niyetin vakti" takvimdeki imsak vakti ile son buluyor...
Kısacası imsak vakti yazan saat ne ise o saate kadar yiyip içebiliyorsun ondan sonra yer içersen oruca niyetlenemezsin...
Diyelimki akşamdan tutmak niyetiyle yattın fakat gece uyanamamışsın eğer bişey yemedi ve içmediysen kuşluk vaktine kadar niyet etme şansın var...
(bu söylediklerim nafile oruç için.)

uykum kaçtı yine 4.30dan beri çatlıcam yaaa

iyi geceler kızlar

akşam 11 de birden sık sık giren sancılrım olmaya başladı. belime ve karnıma ağrı giriyordu. karnım ishal olmuş gibi oluyordu. ve de karnım semsert olmuştu. hala devam ediyor ama sıklığı azaldı. panik oldum uyuyamadım. bu bebek salıyı beklemeyecek galiba. ama kasıklarım falan ağrımıyor ve de adet sancısı gibi değil. bebek yan duruşta ondanmı kasıklarıma ağrı vurmuyor acaba ilgisi varmı yoksa ciddi sancılar değil mi. sabah NST ye gideyim sonra duruma göre dr u arayım diye düşünüorum.

bahsettiklerinin aynısı dün gece bende oldu birde acaip bi mide bulantısı
bi ara karnımdan garip bi ses geldi şansa dünde okumuştum kordondan ses gelirmiş son zamanlar diye panikledim
eşim hastaneye gdelim dedi az daha duralım dedim sora wc girdim bi nebze rahatladım bugün kontrolümüz var

Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydim:KK19: hersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.

hadi hayırlısı canım bir nefeste sağlıkla inş.

Herkese merhaba dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenler olursa Temmuz anneleri dogum hikayeleri konusunda umarım herkes iyidir çok öpüyorum her birinizi ve bebeciklerinizi

hemen okuyacağım :)

evet hayatım ya anneme dyorum anne karnım agrıyor ıshal olmusum gıbı kasıklarıma iniyor agrı idem bulanıyor dıyorum dıyor kı psıkolojık :KK1: bende kendımden kıllanmaya basladım

neden oluyor bu :KK43:

bir derdim var köşesine içimi dökmek istiyorum resmen
ama sonra sus diyorum şikayet etme ama yok doğuma kadar patlıycam offf doğum olsada gitseler

sakin ol tatlım ne oldu :KK43:

Merhaba
Bugun doktora kontrole gittim.dr bi bakalim bebege desi.bir baktim 4 cm aciklik var dediler.saat 19:08 de 2300 olarak oglum dogdu.sukur iyi gibi ama sut fazla istemiyo.doktor kucuk bebek oldugu icin zorlaniyor dedi dua edin lutfen

sağlıkla büyüsün inş. zorlancan ama atlatırsınız inş.

kızlar herkese slm yarın hastaneye yatıyorum inş perşembe günüde doğum olcak kısmetse dua edin benim içinde kendinize ve bebişlerinize iyi bakın herkese hayrlı doğumlar diliyoyıurm :))))))

hadi hayırlısı olsun bir nefeste kurtarsın rabbim
neden 1 gün evvel yatıyorsun ?

VEEEE SONUNDA BEBEK ŞEKERLERİMİN SON PARTİSİ DE GELDİ...
KAPI SÜSÜ VS.
EKLEYEMEDİĞİM TEPSİMDE ORAYA EKLENDİ:26:?
BAKMAK İSTEYENLERE LİNK.....
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ubeli-anneleri-bekliyoruz-7.html#post25359896

beğendim şekercim güle güle dağıt :)

herkesin kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

X