2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun çatı ölçümü ve kontrol vardı. Nst de hersey normaldi,çatı da fena değilmiş. Doktorum önümüzdeki hafta bebeği alalım dedi bakalım hayırlısı. Geceden hastaneye yatırıp dogumu başlatmayı sağlayan bı ilaç vereceklerini,böylelikle sabaha kadar yavaş yavaş dogum sürecine girilebilecegini söyledi. Yüksek ihtimal normal dogum olacağı için bebek çok tombiklesmeden doğmuş olacak böylece. Tabi arada bı sürpriz olmazsa gidişat bu sekilde olacak.
Hala çatı ölçümü yaptırmamış olanlar varsa hic korkmasınlar,anlatıldığı kadar yıpratıcı değil, sonuçta annelik yoluna girmiş insanlariz di mi ,çatı muayenesi nedir ki :)

yok canım pazartesi dr gideceğim ozaman belli olacak hayırlısıyla:KK49:
anladım bende işte gün sayıyorum ama heyecandan normal doguracaksın dıyor bana herkes . inş.. bugun dogururum dedım sabah ... bilmem ki acepm olur mu ???
uyuyamıyorum nefes alamıyorum midem agzıma geliyoooo sanki en kısa surede dogrmak ıstıyorum inan:KK76:

Bugun çatı ölçümü ve kontrol vardı. Nst de hersey normaldi,çatı da fena değilmiş. Doktorum önümüzdeki hafta bebeği alalım dedi bakalım hayırlısı. Geceden hastaneye yatırıp dogumu başlatmayı sağlayan bı ilaç vereceklerini,böylelikle sabaha kadar yavaş yavaş dogum sürecine girilebilecegini söyledi. Yüksek ihtimal normal dogum olacağı için bebek çok tombiklesmeden doğmuş olacak böylece. Tabi arada bı sürpriz olmazsa gidişat bu sekilde olacak.
Hala çatı ölçümü yaptırmamış olanlar varsa hic korkmasınlar,anlatıldığı kadar yıpratıcı değil, sonuçta annelik yoluna girmiş insanlariz di mi ,çatı muayenesi nedir ki :)
sancının gelmesını 40 haftamnın dolmasını neden beklemıyor doktor kuzumm ??
çatı muaynesini yapan kişiden kişiye degısıyor ama cok kötü değil....

günaydınlar anne adayları kandiliniz mübarek olsun.Rahmet dolu berat kandilinde dualarımız kabul olur sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz inşallah

benım ilk çatı muyenem yarın olacak.inşallah açılmam vardır da suni sancı verırler.açılma olmadan doğumu başlatan ilacı nasıl verecekler kı?benım doktorum açılman yoksa suni sancı işe yaramaz dedi.

Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Dün gece yatarken kasıklarımda şiddetli adet sancısı vardı.Gece bir kaç defa uyandım ama sancı yoktu.Sabah uyandım adet sancıları yine başladı.Benim sancılarım da çok iyimser yaaa uyurken rahatsız etmiyorlar :KK16: Sabah 9:40 da şiddetli adet sancısı ve sonrası belime vurdu.Bekliyorum 2. ne zaman gelecek diye.Ayy Allah'ım hayırlısı ile bu gün - gece doğurmayı çok isterim... :KK16::KK16::KK16:

Ay biliyomusun senle ayni seyleri yasamisiz. Dunden beri cok sik kasilmalar hafif bel agrisi bide boyle usutmusumde karnim agriyormus gb sancilar .... Bende bugun dogurmayi istiyorum o yuzden acaba psikolojik mi diye dusunuyordum. Senle tarihlerimiz ayni bakalim ne olcak? Ben daha hic zaman tutmadim

lonoliness,minita,destny,Arsima,great turkısh,fame,alya38,yusuf-defne,kuvars,

kızlar çook sağolun eşim hariç etrafımda kimseye söylemediğim bu durumu size söyleyip destek bulmak ne kadarr güzel...
şimdi daha iyiyim dru aradım akşam gelirken eşim drun bana önerdiği kremi aldı şimdi daha iyi ama dokununca hala acıyor...
nstye fln bağlanırken dikkat etcem artyık:)
şimdi millet duysa beni hasta ilan edip eve doluşcaklar ayyyyy hayır kendimle bile uğraşamıyorum milletin "ama niye dikkat etmedin,şöle yap,böle yap" gibi cümlelerini hiç çekemem...
Alya cım hakikaten zaten kaza börek için patates haşladım onun suyunu dökerken oldu:KK70::KK53:ama yok dersimi aldım dahada bişi yapmıycam şu 8 gün evi derli toplu tutsam yeter...
CKORK cum hayırlı olsun.....:nazar:

kız nazar değiyo sana benceee

Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydim:KK19: hersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.

great turkish şimdi doğumdadır, rabbm yardımcısı olsun. ne güzel mübarek günde doğuruyo maşallah

Gunaydin hanimlar, herkese hayirli kandiller diliyorum. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah, hepimiz hayirlisyla saglikli sihhatli sekilde bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.

Lilifree arkadasim Allah yardimcin olsun,cok cok gecmis olsun. Azcik daha sabret,sonra bebegine hic ayrilmamak uzere kavusacaksin insallah. Bol bol dua et cnm bugunde mubarek gün dualarim seninle.

teşekkür ederim, insanın elinde değilmiş üzülmemek, en zararsız hastalık bebekler için sarılık ama gel de anlat kendine :KK43: gerçi benim doğumum zor olduğu için ve de bebekle kan uyuşmazlığım çıktığı için zor atlatıyo ama olsun napalım....
bugün de kandil inşallah dualarımız kabul olur, kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

anladım bende işte gün sayıyorum ama heyecandan normal doguracaksın dıyor bana herkes . inş.. bugun dogururum dedım sabah ... bilmem ki acepm olur mu ???
uyuyamıyorum nefes alamıyorum midem agzıma geliyoooo sanki en kısa surede dogrmak ıstıyorum inan:KK76:

İnşallahh normal doğurursun bana büyük ihtimal 16 sı falan der sanırım tarih bi belli olsa ağdaya falan gideceğim bide benim dr ilk doğum genel anestezi ile olduğu için epidurali önermiyor ama bende epidural istiyorum

sakin ol tatlım ne oldu :KK43:

herkesin kandili mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

k.valdemler doğuma değil tatile gelmişler yanıma öyle diyor ohh burdada iyi dinleniyorum diyor sabahtan akşama kadar ayaktayım misafiri severim ama akıllısı olursa hamile olmasam dert etmem ama bende yoruluyorum ağrılar sancılardan doğumdan sonra 2 3 gün kalıp gidecekler Allah k.valideyle aynı şehirde olanlara yardım etsin

kandiliniz mübarek olsun

dün itibariyle büyük temizliğim bitti evde kafam rahat artık oğluşum istediği zaman gelebilir. Bu arada benim sancılarım artmaya başladı akıntım da arttı iç çamaşırımda ıslaklık oluyor acaba azar azar suyummu geliyor diye tedirgin de oluyorum. Doktorum normal doğum düşündüğüm için ve hamile kaldığımdan beri geçmeyen mantarım için (geçti zannetim çoğu zaman belirti vermediği için ama sinsice beklemedeymiş meğer) fitil ve vajina düzenleyici verdi akıntımı artırmış olabilir ilaçlar. Şu günler bir geçse artık gelse bebişlerimiz

k.valdemler doğuma değil tatile gelmişler yanıma öyle diyor ohh burdada iyi dinleniyorum diyor sabahtan akşama kadar ayaktayım misafiri severim ama akıllısı olursa hamile olmasam dert etmem ama bende yoruluyorum ağrılar sancılardan doğumdan sonra 2 3 gün kalıp gidecekler Allah k.valideyle aynı şehirde olanlara yardım etsin

kandiliniz mübarek olsun

ay zor valla tabi misafir sevilir ama şu dönemde çekilmiyor :KK43:
sabır diliyorum senin için şekercim :KK43:

sabah doktora gittik geldik
ilk önce muaynemizi yaptı bu sefer kolay olacak diye bekliyordum öyle demişti ama ilkinden beterdi muayneyi bitirdi 1cm fln açılma bekliyordum ama olmamış dedi boşverin beni muayne etmeyin daha sezeryan günümüzü konuşalım dedim :)))
sonra babayı çağırdı kuuzumuza baktık 3216 gr olmuş :) herşey yolunda çok şükür
yüzümüzü her zamanki gibi göstermedi :)
zaten suyumuzda iyice azaldığından eskisi gibi net değil görüntüler
sonra masaya geçtik doktor takvimi açtı 16-22 temmuz sayfasını hangi takımlısınız dedi :)
eşim fenerbahce dedi 19 u olsunmu dedi
bu gülmeye başladı bende sizin söyleyeceğiniz tarihi bekliyordum ona göre 19 u olurmu diyecektim dedi :)
kadın başladı fenerbahce marşı söylemeye hahahahahaa
ve 19 temmuza gün verdi 18inde gece 12den sonra oruc tutmaya başla sabah en geç 9da burda ol 11den sonra doğum yapılmaya başlanır o zaman alacaz seni dedi ama önümde 4 kişi var baya aç kalacam ben :))))

tabi pipirik ben suyum azalıyor doğuma 2 hafta ar sıkıntı olurmu dedim yok sıkıntı olacak bi azalma değil dedi
anesteziyi konuştuk
epidural benim için bi sezeryan uyuşturması değildir zorunlu olmadığın sürece yapmam dedi
zorunluluk nedir toksundur acl alırız o zaman yada karaciğerin senin sorunlu değerler fazla çıkar o zaman yaparım dedi

genel anestezi ile olacak o doktorlada haftaya konuşcaz

bizden haberler bu kadar

merhaba annişler hepinizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul bulsun inşlh. İdrarda proteine bakılacaktı çok şükür temiz çıktı.şuan beklemedeyiz tansiyonumu ölçmeye devam edicem yüksek devam ederse sanırım sezeryan olucak onun dışında normal için ilerliyoruz.
herkesler ve bebişleri iyidir umarım.

benım ilk çatı muyenem yarın olacak.inşallah açılmam vardır da suni sancı verırler.açılma olmadan doğumu başlatan ilacı nasıl verecekler kı?benım doktorum açılman yoksa suni sancı işe yaramaz dedi.

çatı muayenesi pek can acıtan bişi deil, kendini kasmazsan sıkmazsan rahat oluyor.

bu arada herkese hayırlı kandiller, rabbim hayırlara vesile kılsın bu mubarek geceyi.

ben bi de babam için dua istiyorm, gecen yıl mide kansernden midesi alınmıştı, şimdi tekrar nüksetmiş sanırım cuma gunu sonucları çıkacak, kemoterapi görmesi gerekebilir demiş doktor.
dua edin inşallah temizdir sonucları, değilse de kolaylıkla tedavi edilir inşallah:KK43:

merhaba annişler hepinizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul bulsun inşlh. İdrarda proteine bakılacaktı çok şükür temiz çıktı.şuan beklemedeyiz tansiyonumu ölçmeye devam edicem yüksek devam ederse sanırım sezeryan olucak onun dışında normal için ilerliyoruz.
herkesler ve bebişleri iyidir umarım.

heoşgeldin parpalim nasılsın
sağlıkla gelsin inş.

günaydın kızlar ben yıne doğurmadım,herkesin kandilini kutluyorum

benim de yarın son gunum,hala sancı yok,ınsallah sen bana benzemezsın canım
canım arada yürüyüş yapıyormusun yürüyüş sancıları artırıyor bende öyle olmaya başladı. Bide günde ikişer tane hurma yemeye başladım.

evet bebegımmm . 10 temmuz sabah 8 de epidral sezeryan oluyorum Allahın izniyle:KK49:ya senın

zeyneeepp benim de 13 temmuz :)) bende epidural yaptırmak istiyorum öyle konuştuk ama benim tansiyon hep düşük.. malum tansiyonu düşük olanlara tercih edilmiomuş epidural öyle okumuştum:KK43: yarın anestezi ile görüşmem var. sen görüştün mü anestezi dr. ile tahlil falan yapıldı mı tatlım??

X