2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sol kasığımda ağrıyor bişey batiyor sanki ayy neler oluyor bana doktorumun dediği gibi kızım 18 ne kadar beklemicek sanırım 12 sinde belkide önceden damlıcak hayatımıza :KK52:

göbekimin yanında atıyor tik til birşey eğer bu hıçkırık ise kafasi ortada kızım ters mi dönmüş yine :26:

ya bebeğim bılıyorsan bana spinalle epiduralın arasındaki farkı anlatsana :KK1: bende epidural olcam da.. hayırlı dogumlarrrrrr:KK16:
bebeğim naber nasılsın?? varmı senınde karın sertlesmelerin?

İyiyim zeynepcm sen nasilsin? Benimde arada bir karnim semsert olup gevsiyor, sanirim kasilma denilen sey. Ama cok sık olmuyor. Sende nasil durumlar, şafak az kaldi:)

Bu arada spinalle epiduralin uygulanisi farkliymis gecen gun bir anestezistten dinledim. Epiduralin ignesi bir katman ilerlerken, spinalinki 2 katman ilerliyormus. Ve onda uyusma daha fazlaymis. Epiduralde mesela aci yok ama karnina dokunuldugunu falan hissediyormussun, spinalde o histe kayboluyormus

İyiyim zeynepcm sen nasilsin? Benimde arada bir karnim semsert olup gevsiyor, sanirim kasilma denilen sey. Ama cok sık olmuyor. Sende nasil durumlar, şafak az kaldi:)

Bu arada spinalle epiduralin uygulanisi farkliymis gecen gun bir anestezistten dinledim. Epiduralin ignesi bir katman ilerlerken, spinalinki 2 katman ilerliyormus. Ve onda uyusma daha fazlaymis. Epiduralde mesela aci yok ama karnina dokunuldugunu falan hissediyormussun, spinalde o histe kayboluyormus

evet aynen boyle. o yüzden bende kombine epidural+spinal sezeryan olacagım

selam annecikler :KK3:
bizim akıntımız fazlalaştı bugünlerde bide bazen karnımın alt kısmı acıyor sizde varmı böyle durumlar??
ya oğlumu çok merak ediyorumm ben minnak yüzünü,elini,ayaklarını,burnunu...
Ama sonra doğunca karnımda olmayacağını düşünüp kötü oluyorum şimdi hep benle koruyor annesi onu,ayrılmıyor ondan...ama doğunca nasıl bırakcam nası işe gitcem diye düşününce ağlamaklı oluyorum...:26:
kızlar kafayı mı yedim ne :KK9:

Ayni belirtiler bende de var ama tik yok. Ayni duygulari paylasiyoruz seninle

biz de 52 yi uzun sanıyoduk:)) o 56 -57 karında nereye sığar:)maşallah doğurana saygım sonsuz:)

canım allaha emanet ol.sorunsuz kolaycacık dogum olsun ınsallah.üzülme ben de sezeryan yoluna dogru gıdıyorum.41. haftadayım sırf bı sancı gelırmı dıye ınatla beklıyorum.ama yok.galıba perşembe gunu sezeryan olcam bende[/QUOTE

Valla canim mideme bol bol tekme yiyordum:KK1:
Sagol Allah razi olsun. Insaallah sende normal yoldan kolayca dogurursun bir avazda kurtulursun.

benımde karnım kuculdu sanki sancım oluyor arada ve nedense acayıp mıdem bulanıyoo ..
ben dr uma dogum seklım nasıl olacak dedım . o da sezeryan olacak bılıosun dedı bende genel mi epidural mı . epidural dedi bence en uygunu deyınce baska bısey soramadım acaba spınalın mı epiduralın mı yan etkısı daha az .. anam herseyden kıllanır oldumm

Kızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Eşime açıp telefon ağlayasım var, ama zavallım kalkıp gelemez merak eder...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
Evde yanık kremim yok bu halde çıkıp alamamda :KK5::KK14:

Ay kuzum ya cok gecmis olsun. Soklardayim iki gundur arkadslardan biri de merdivenden dusmustu. Sende boyle.. Dikkat edin kizlar kendinize son gunleriniz artik. ( sen o kadar kostur kostur pastasiydi boregiydi. E nazar degdi tabi:p) cok gecmis olsun ya

Bugunde dogmadi bizim pasa ..... Cuma ya kadr bekleyecez dedi cumaya kadar dogurdum dogurdum dogurmazsam cuma 8.30 da yatis vercek ya sezeryan olcak ya normal dogurtcak

ya bebeğim bılıyorsan bana spinalle epiduralın arasındaki farkı anlatsana :KK1: bende epidural olcam da.. hayırlı dogumlarrrrrr:KK16:
bebeğim naber nasılsın?? varmı senınde karın sertlesmelerin?

sipinal anestezi ile bir kere uyusturuyorlarmis yani igneyi yapiyorlar o sana tahminen 5 saat etki ediyor. epidural ise belinde takili oluyormus gerektikce anestezi uzmani ilaci veriyormus. bugun ogrendim bunlari:KK1: spinal daha iyi diye dusundum belimde igneyle durmak istemem. sagol canim insallah hayirli olur hepimizin dogumu.

ayyy öldüm resmeeeenn ne zormuş bu şeker hamuruu yapmakk, yapış yapış oldu heryerme yapıştı, içinden cıkana kadar canım cıktı
bu sefer de kulak memesi olmadı, tas gbi oldu kıvamı da..
kulak memesi iken yogurulmuo ki dıbık dıbık yapışıyodu parmaklarma, ben de koydum pudra sekerni, koydm pudra sekerni setleşti bu sefer de..

piff bakalım sardım strec filme , yarına kadar düzelir belki, bi gun beklencekmiş..

Olmustur bence o. Birde hamurla oynadikca yumusuyor zaten

sipinal anestezi ile bir kere uyusturuyorlarmis yani igneyi yapiyorlar o sana tahminen 5 saat etki ediyor. epidural ise belinde takili oluyormus gerektikce anestezi uzmani ilaci veriyormus. bugun ogrendim bunlari:KK1: spinal daha iyi diye dusundum belimde igneyle durmak istemem. sagol canim insallah hayirli olur hepimizin dogumu.
evet bunu bende bılıyordum ama şöyle bişey soyluyor dr kaan kocatepe kateter belde durduğu için dogumdan sonra agrı kesmek kolay oluyormus ...
amannnnnn hepsi aynı işteee . gözümuz acık olan bıteni bilcezz:KK1: annem sende deli cesareti var dıyorrr.. ben korkmuyorum hiçççç:KK9:

bir derdim var köşesine içimi dökmek istiyorum resmen
ama sonra sus diyorum şikayet etme ama yok doğuma kadar patlıycam offf doğum olsada gitseler

ya fame doğum hikayemi paylaştım yazmış ama ben başlığı bulamadım bulan veya okuyan varsa linki yazabilir mi çok merak ettim :)

X