2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da bizim son halimiz teyzoşlar sadece göbekten ibaretim diyebilirim Eki Görüntüle 452545
ohh, maşallah göbişe baaak...
dediğin gibi senin bi göbiş yuvarlak.. benim toto, göğüs, göbiş yuvarlak..
eller, yüzler,bilekler ayaklak şiş..
ayy, kafiye yaptım sanırsam

sabırlık olmaktan başka yapabilecek bi şeyimiz yok..
hepimiz aynı stresi yaşıyoruz.. hamdolsun bebeğin iyi..
geleceği zamanı bilir.. çok bekletmez seni inş..

amiiin.. benim de yarın kontrolüm.. son haftara girince artık bebişlerin
dönme imkanları azalıyor.. maşallah seninki atak yapmış dönmüş..

bende yarın kontrole gideceğim nst çatı falan ilk nst olacak kızlar pantolon mu giymeliyim elbise etek filan mı bilemedim ki

benim de yarın aynı işlemler olacak muhtemelen..kızlar da söylemiş ben de aynı
fikirdeyim.. sadece nst olsa pantolon avantaj olabilirdi.. ama çatıda nasılsa belden aşağı çıplak kalıyorsun..
o yüzden pantolon ya da etek farketmez..

slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam

Gözün aydın canım.. Maşaallah kızına boyuda kilosu da çok iyi.. çok güzel bakmışsın kızına belliki.
. Rabbim kızını hayırlı evlat eylesin İnşallah canım..

slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam

sonunda:) isim karışıklığıyla bu topikte çok doğurttuk biz seni
kızının var Allah nazarlardan saklasın müsait olduğunda detayları bekliyoruz

şu idrarda protein sonucunu yazıp çıktığından beri belki 2 haftadan fazladır aklımdasın..
nerelerde bu kız diyordum.. nerede olduğun anlaşıldı..
gözün aydın diyeyim.. biraz ani ve beklenmedik olmuş oğluşun gelişi ama hoşgelmiş safalar getirmiş..
annesini ve bizi de çok mutlu etti.. Rabbim sağlık sıhhat versin..

canım, bizim doktorlar da istiyor.. tedbiren yapılan testler..
kan idrar tahllilleri, bağışıklık, kanama profilini gösteren birkaç tvhlil..
tahllerin birkaç güne çıkar. onunla gidersin bir sonraki randevuna..
ben de sağlık ocağında yaptırcam..

psikolojimiz malum.. fena oldum okurken..
o bebişi sana nasip eden Rabbimize şükürler olsun..
Allah daha büyük dert vermesin, seni bebeğinle sınamasın..
nş birkaç güne toplayacak kendini.
koynunda uyutacaksın.. duayı bırakma.. bizim dualarımız da seninle..

ooh, bi bebiş daha.. gözümüz aydın.. hikayeni bekliyoruz..

Son düzenleme:

canımmm hayırlı uğurlu olsun rabbim kızını analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin darısı hayırlısı ile tüm hamişlerin başına inşallahhhh

Mesajını gözyaşları içinde okudum Allah sabrını ve şifasını versin unutma ki yaradan hiçbir kuluna taşıyamayacağı yükü yüklemez isyan yerine dua en hayırlı olanıdır bizim dualarımız senin ve minik yavrunla tez zamanda kuucağına alman dileğiyle

Hayırlı uğurlu olsun canım tebrik ederim

Kızlar size bir sorum olacak benim gibi mide bulantısı ve kusmalardan şikayetçi olan var mı aranızda??? ya ölüyorum yemek yedikten sonra çok afedersiniz dünden bu yana safra çıkarıyorum doktorun verdiği ilaçta kar etmiyo napcam bilemedim depresyona girdim resmen

idare ediyorum bıtanem .. nidilat alıyorum her dakika arada sancı vuruyor beslenmeye gectım valla habire meyve süt yogurt yıyorum cuma gunu gelişimi hakkındaki herseyi öğrenecegız

gecmış olsun tatlım benımya nasıl bebğin durumu kg sı falan gelışımı tamamlandımı aslında bak şukur 37 oldun ben 38de sezeryan olmuştum cnm suyun gelmışmı tamamen

gecmış olsun tatlım benımya nasıl bebğin durumu kg sı falan gelışımı tamamlandımı aslında bak şukur 37 oldun ben 38de sezeryan olmuştum cnm suyun gelmışmı tamamen
canım kız bebekler erkek bebeklerden daha önce gelısım tamamlıyorlar bu benım dıkkatımı cekti. oğlum en son 3 kiloyu gecmıs demıstı dr ama usg verılerıne ınanmıyorum ben .. haa cok ıyı beslenıyorum o ayrı dava ama yanılmalar canımı sıkıyor gerekırse renklı dolplere gırerım ona göre soylesın gelısımını .. 2 gundur yasadıklarım psıkolojımı cok yıprattı özellikle uzun sure sancı cekmem . amnıyon sıvısının hepsi gelmemıs ömüre yetecek kadar varmıs

Zeynepcim iyi olmana sevindim tatlım inşallah bir daha da böyle bir sıkıntıyı yaşamazsın
kızgınım fame o kadar sancı cektım neredeysecogunuz ılk defa normal doguracaksınız ve ben bu sancıyı ayrıntılı konusmak ıstemıyorum 3 saat sancı cekıyorum ben durdurun dogumu demekkı bu cocuk gelecek beni niye mahfettıler cok mu premature benım bebegım 36+0 gelısımı guzel dıyor dr ..

zeynepcim suyun geldiğine göre doğumun başlamış artık önce tebrik edeyim seni..:) çok da erken deil 36 hafta önce onu söyliyim için rahat olsun sıkıntı yapma boşuna..bide su önce geldiğinde doğum uzuyuor zaten bu normal,,kaç saattir yaşıyorsun bunları.ben tam bilmiyorum yenı gördüm.

Ah be gülüm kızma artık bebeğine yazık...bu doktorların ne yapacağı belli olmuyor ki birinin iyi dediğine diğeri kötü diyebiiliyor ama bizde insanız bır can taşıyoruz biraz özen istiyoruz biraz insani davranışlar
Kıyamam ben sana çektiğin acıya ama bundan sonrasını iyi düşün bırak dün geceyi yaşadıklarını düşünüpte üzülme kolay değil elbet ama ömür için dayanmalısın bebeğim

ZEYNEP cim nasılsın cnm son durumun ne umarım iyisindr güzelim ya valla aklım sende hayrlı haberlerini bekliyoruz.
nıdılat verıler tansıyonum cıktı yine sabah konusuruz . kusma ve karın agrısı da yaşıyorum kızlr hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…