- 21 Ağustos 2008
- 1.916
- 174
- 44
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.141
slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam
ohh, maşallah göbişe baaak...
sabırlık olmaktan başka yapabilecek bi şeyimiz yok..bizim bugün kontrolümüz vardı ama çok moralim bozuldu ben hergün ha doğurdum ha doğurcama die beklerken ne sancı ne açılma hiçbişey yok.doktor bdt den 1 hafta sonra bile olabilir daha 15 günün flan var acele etme dedi.şu çıkan yasadan sebep sezeryanda olamıyorum hiçbir sorun gözükmezken yapamam dedinerdeyse sorun olsun die bekliyorum töbe töbeee artık sabırsızlıktan panik atak oldum ne uyku ne bişey sinirlerim çok bozuk çatıcak adam arıyorum oda genelde eşim oluyo tabi garibim yazık şu dokuz ayda neler çekti garibim.doktora yalvarıcaktı nerdeyse bir sorun flan var gibi göstersenizde sezeryan olsun die doktorda kızdı tabi.neyse sağlıklı olsun bebeğim bekliycez napalım.
amiiin.. benim de yarın kontrolüm.. son haftara girince artık bebişlerinbizimde kontrolümüz vardı bugün çok şükür iyiymiş oğlum..ayrıca dönmüş nst ye girdim sancı falan yok hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım rabbim hepimizin yavrularını ve biz annelerini korusun inş
bende yarın kontrole gideceğim nst çatı falan ilk nst olacak kızlar pantolon mu giymeliyim elbise etek filan mı bilemedim ki
slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam
şu idrarda protein sonucunu yazıp çıktığından beri belki 2 haftadan fazladır aklımdasın..Arkadaşlar ben sıramı savdım.
Hatırlarsanız İdrarda Protein cıkmıstı. 570 ler deydi. 16 Hazıran Cumartesi gunu Kontrole gıttıgımde Doktorum Fatma nur hanım sezeryna karar verdi .
Tabi hazırlıklı olmadıgım ıcın ınanılmaz panık yaptım. Bebegım 35 Haftalıktı.Ayın 17 sı Babalar gününde sabah 8 de sezeryana girdim. 08.17'de Atamız doğdu.
Kilo:2530 gr. ile. 2 gün yogun bakımda kaldı. Gelen giden cok oldugu için vermek istemediler. Şekeri düşmüş - şekerini düzenlediler. 2 gün görmediğim, aklımı kacıracaktım. Allah kımseyi yavrusundan ayırmasın. Salı gunu taburcu olurken getırdıler askımı, dunyalıarı bana verdıler sankı. annelık oyle bırseymıskı bebegıme bakınca burnumun dıregı sızlıyor, aglamaya baslıyorum. Allah herkese nasip etsin yarabbim.
Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun Annelık zor zanaatmıs.
Dualarım sizlerle...
Öpüyorum
canım, bizim doktorlar da istiyor.. tedbiren yapılan testler..Kızlar merhaba bende temmuz un ılk gunlerınde sezeryan olucam. Doktorum ameliyat tahlilleri yapıcaz dedı.
Daha önce bu tahlilleri yaptıran var mı ? kan falan mı alıyorlar. Bıde tahliller yapıldıktan kaç gün sonra sezeryan oluyo.
Bana tam günümü vermedi de :)))))
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hiç acele etmeyin bebeğinize kavuşmak için.Ben çok istedim erken doğum yapmayı,36.haftamızda girdik doğumda.İşte sonucu biliyorsunuz.Kendinizi fazla yormayın temizlik bebek şekeri şu bu ...Hiç önemli değil,en önemlisi bebeğin sağlığı.
Bizden haberler aynı pek bir değişiklik yok.Oğlum hala küvezde.Bugün 3. gün.Dün ciğerlerinde sönme olmuş ve iki ciğerine de hortum takmışlar.Elinde serum,burnunda solunum boruları takılı.Bakmaya dayanamıyor insan ilk başta.Onu öyle minnacık hali ile o kadar kablo hortum içinde görmeye.Herkes doktorlar ailem yanına gittiğinde ağlama onunla konuş dokun senin sesini duysun diyordu.Bugün hiç ağlamadım yanına gittiğimde,ellerimi dezenfekte edip küveze sokmaya izin veriyorlar.Bol bol okşadım kollarını bacaklarını,konuştum oğlumla,dualar okudum,karnımda ona söylediğim şarkıları söyledim.Sesimi duyunca birden nabzı yükseldi,ismini tekrarlayınca gözlerini açtı.Yüreğim yanıyor.Öyle çok acı çekiyorum ki kelimelerle ifade etmek çok zor.
Doktor bu durumun yenidoğanlarda çok sık rastlanan bir durum olduğunu,endişelenecek bir şey olmadığını,10 güne kadar kendini toparlayacağını,benim sakin kalıp bol bol süt sağıp getirmemi söyledi.İki saatte bir gece gündüz süt sağıyorum.Her gün 1:30 da oğlumu görmeye giderken götürüyorum.İnşallah Allah'ımın izniyle düzelecek canım oğlum.Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,kimseyi evlat acısı ile sınamasın,çok zor.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
ooh, bi bebiş daha..slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hiç acele etmeyin bebeğinize kavuşmak için.Ben çok istedim erken doğum yapmayı,36.haftamızda girdik doğumda.İşte sonucu biliyorsunuz.Kendinizi fazla yormayın temizlik bebek şekeri şu bu ...Hiç önemli değil,en önemlisi bebeğin sağlığı.
Bizden haberler aynı pek bir değişiklik yok.Oğlum hala küvezde.Bugün 3. gün.Dün ciğerlerinde sönme olmuş ve iki ciğerine de hortum takmışlar.Elinde serum,burnunda solunum boruları takılı.Bakmaya dayanamıyor insan ilk başta.Onu öyle minnacık hali ile o kadar kablo hortum içinde görmeye.Herkes doktorlar ailem yanına gittiğinde ağlama onunla konuş dokun senin sesini duysun diyordu.Bugün hiç ağlamadım yanına gittiğimde,ellerimi dezenfekte edip küveze sokmaya izin veriyorlar.Bol bol okşadım kollarını bacaklarını,konuştum oğlumla,dualar okudum,karnımda ona söylediğim şarkıları söyledim.Sesimi duyunca birden nabzı yükseldi,ismini tekrarlayınca gözlerini açtı.Yüreğim yanıyor.Öyle çok acı çekiyorum ki kelimelerle ifade etmek çok zor.
Doktor bu durumun yenidoğanlarda çok sık rastlanan bir durum olduğunu,endişelenecek bir şey olmadığını,10 güne kadar kendini toparlayacağını,benim sakin kalıp bol bol süt sağıp getirmemi söyledi.İki saatte bir gece gündüz süt sağıyorum.Her gün 1:30 da oğlumu görmeye giderken götürüyorum.İnşallah Allah'ımın izniyle düzelecek canım oğlum.Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,kimseyi evlat acısı ile sınamasın,çok zor.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
selam kızlarr
idare ediyorum bıtanem .. nidilat alıyorum her dakika arada sancı vuruyor beslenmeye gectım valla habire meyve süt yogurt yıyorum cuma gunu gelişimi hakkındaki herseyi öğrenecegızcnm nasıl oldun merak ettım senı
idare ediyorum bıtanem .. nidilat alıyorum her dakika arada sancı vuruyor beslenmeye gectım valla habire meyve süt yogurt yıyorum cuma gunu gelişimi hakkındaki herseyi öğrenecegız
idare ediyorum bıtanem .. nidilat alıyorum her dakika arada sancı vuruyor beslenmeye gectım valla habire meyve süt yogurt yıyorum cuma gunu gelişimi hakkındaki herseyi öğrenecegız
canım kız bebekler erkek bebeklerden daha önce gelısım tamamlıyorlar bu benım dıkkatımı cekti. oğlum en son 3 kiloyu gecmıs demıstı dr ama usg verılerıne ınanmıyorum ben .. haa cok ıyı beslenıyorum o ayrı dava ama yanılmalar canımı sıkıyor gerekırse renklı dolplere gırerım ona göre soylesın gelısımını .. 2 gundur yasadıklarım psıkolojımı cok yıprattı özellikle uzun sure sancı cekmem . amnıyon sıvısının hepsi gelmemıs ömüre yetecek kadar varmısgecmış olsun tatlım benımya nasıl bebğin durumu kg sı falan gelışımı tamamlandımı aslında bak şukur 37 oldun ben 38de sezeryan olmuştum cnm suyun gelmışmı tamamen
kızgınım fame o kadar sancı cektım neredeysecogunuz ılk defa normal doguracaksınız ve ben bu sancıyı ayrıntılı konusmak ıstemıyorum 3 saat sancı cekıyorum ben durdurun dogumu demekkı bu cocuk gelecek beni niye mahfettıler cok mu premature benım bebegım 36+0 gelısımı guzel dıyor dr ..Zeynepcim iyi olmana sevindim tatlım inşallah bir daha da böyle bir sıkıntıyı yaşamazsın
kızgınım fame o kadar sancı cektım neredeysecogunuz ılk defa normal doguracaksınız ve ben bu sancıyı ayrıntılı konusmak ıstemıyorum 3 saat sancı cekıyorum ben durdurun dogumu demekkı bu cocuk gelecek beni niye mahfettıler cok mu premature benım bebegım 36+0 gelısımı guzel dıyor dr ..
kızgınım fame o kadar sancı cektım neredeysecogunuz ılk defa normal doguracaksınız ve ben bu sancıyı ayrıntılı konusmak ıstemıyorum 3 saat sancı cekıyorum ben durdurun dogumu demekkı bu cocuk gelecek beni niye mahfettıler cok mu premature benım bebegım 36+0 gelısımı guzel dıyor dr ..
zeynepcim suyun geldiğine göre doğumun başlamış artık önce tebrik edeyim seni..:) çok da erken deil 36 hafta önce onu söyliyim için rahat olsun sıkıntı yapma boşuna..bide su önce geldiğinde doğum uzuyuor zaten bu normal,,kaç saattir yaşıyorsun bunları.ben tam bilmiyorum yenı gördüm.
Ah be gülüm kızma artık bebeğine yazık...bu doktorların ne yapacağı belli olmuyor ki birinin iyi dediğine diğeri kötü diyebiiliyor ama bizde insanız bır can taşıyoruz biraz özen istiyoruz biraz insani davranışlar
Kıyamam ben sana çektiğin acıya ama bundan sonrasını iyi düşün bırak dün geceyi yaşadıklarını düşünüpte üzülme kolay değil elbet ama ömür için dayanmalısın bebeğim
nıdılat verıler tansıyonum cıktı yine sabah konusuruz . kusma ve karın agrısı da yaşıyorum kızlr hayırlı gecelerZEYNEP cim nasılsın cnm son durumun ne umarım iyisindr güzelim ya valla aklım sende hayrlı haberlerini bekliyoruz.
nıdılat verıler tansıyonum cıktı yine sabah konusuruz . kusma ve karın agrısı da yaşıyorum kızlr hayırlı geceler