- 8 Aralık 2011
- 152
- 5
- 38
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #29.161
günaydın herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da bizim son halimiz teyzoşlar sadece göbekten ibaretim diyebilirim Eki Görüntüle 452545
bizim bugün kontrolümüz vardı ama çok moralim bozuldu ben hergün ha doğurdum ha doğurcama die beklerken ne sancı ne açılma hiçbişey yok.doktor bdt den 1 hafta sonra bile olabilir daha 15 günün flan var acele etme dedi.şu çıkan yasadan sebep sezeryanda olamıyorum hiçbir sorun gözükmezken yapamam dedi nerdeyse sorun olsun die bekliyorum töbe töbeee artık sabırsızlıktan panik atak oldum ne uyku ne bişey sinirlerim çok bozuk çatıcak adam arıyorum oda genelde eşim oluyo tabi garibim yazık şu dokuz ayda neler çekti garibim.doktora yalvarıcaktı nerdeyse bir sorun flan var gibi göstersenizde sezeryan olsun die doktorda kızdı tabi.neyse sağlıklı olsun bebeğim bekliycez napalım.
yaw biri şu midemde sertleşen bişeyin aıdnı sölesin ne tuhaf ya ayakmıdır elmidr kafamıdır küçücük bezbol topu gibi dimdik oluyor
kasıklarımın ağrısı dizlerime vuruyor aşağıya indi iyice yürürken eğilip tuutyorum karnımı
rengimde sarardı annem diyor 20 günün var
bakalım cuma yada perşembe gitcem ne diyecekler
ya dün gittim 38 haftada olamama rağmen banada yapmadı çatı muaynesi:44: sadece herşey yolunda dedi ne zman yapacakkihaftaya yine randevum var doğurmazsam tabine bılıyım canım yapmadı.yarın kontrolüm var belkı yarın yapar.ben de soramıyorum catı muynesı yapcan mı falan dıye.doktorum erkek de,yanımda da kocam olunca ceınıyorum sormaya
slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam
slm kizlar bugun 17:35 de 37+6 da 3350 gr 53 cm kizima kavustuk normal dogum allah hepinizi bir avaz da kurtarsin hastaneden cikinca uzun uzun yazacam
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.Hiç acele etmeyin bebeğinize kavuşmak için.Ben çok istedim erken doğum yapmayı,36.haftamızda girdik doğumda.İşte sonucu biliyorsunuz.Kendinizi fazla yormayın temizlik bebek şekeri şu bu ...Hiç önemli değil,en önemlisi bebeğin sağlığı.
Bizden haberler aynı pek bir değişiklik yok.Oğlum hala küvezde.Bugün 3. gün.Dün ciğerlerinde sönme olmuş ve iki ciğerine de hortum takmışlar.Elinde serum,burnunda solunum boruları takılı.Bakmaya dayanamıyor insan ilk başta.Onu öyle minnacık hali ile o kadar kablo hortum içinde görmeye.Herkes doktorlar ailem yanına gittiğinde ağlama onunla konuş dokun senin sesini duysun diyordu.Bugün hiç ağlamadım yanına gittiğimde,ellerimi dezenfekte edip küveze sokmaya izin veriyorlar.Bol bol okşadım kollarını bacaklarını,konuştum oğlumla,dualar okudum,karnımda ona söylediğim şarkıları söyledim.Sesimi duyunca birden nabzı yükseldi,ismini tekrarlayınca gözlerini açtı.Yüreğim yanıyor.Öyle çok acı çekiyorum ki kelimelerle ifade etmek çok zor.
Doktor bu durumun yenidoğanlarda çok sık rastlanan bir durum olduğunu,endişelenecek bir şey olmadığını,10 güne kadar kendini toparlayacağını,benim sakin kalıp bol bol süt sağıp getirmemi söyledi.İki saatte bir gece gündüz süt sağıyorum.Her gün 1:30 da oğlumu görmeye giderken götürüyorum.İnşallah Allah'ımın izniyle düzelecek canım oğlum.Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,kimseyi evlat acısı ile sınamasın,çok zor.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
benim de ara ara midem bulanıyor ama kısa sürüyor..Kızlar size bir sorum olacak benim gibi mide bulantısı ve kusmalardan şikayetçi olan var mı aranızda??? ya ölüyorum yemek yedikten sonra çok afedersiniz dünden bu yana safra çıkarıyorum doktorun verdiği ilaçta kar etmiyo napcam bilemedim depresyona girdim resmen
sorsaydın ya.. yapıyor mu yapmıyor mu?ya dün gittim 38 haftada olamama rağmen banada yapmadı çatı muaynesi:44: sadece herşey yolunda dedi ne zman yapacakkihaftaya yine randevum var doğurmazsam tabi
canım kız bebekler erkek bebeklerden daha önce gelısım tamamlıyorlar bu benım dıkkatımı cekti. oğlum en son 3 kiloyu gecmıs demıstı dr ama usg verılerıne ınanmıyorum ben .. haa cok ıyı beslenıyorum o ayrı dava ama yanılmalar canımı sıkıyor gerekırse renklı dolplere gırerım ona göre soylesın gelısımını .. 2 gundur yasadıklarım psıkolojımı cok yıprattı özellikle uzun sure sancı cekmem . amnıyon sıvısının hepsi gelmemıs ömüre yetecek kadar varmıs
günaydın canlarım nasılsınız doğum yapan arkadası tebrik ederim .Allah evladıyla hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin ..
hayırlı evlat eylesın hepımızın evlatlarını . gece hiç uyumadım tık etse uyandım butun gece yatakta dönüp dolaştım . nidilat öyle bir baş agrısı yapıyor ki sankı kalbiniz basınızda atıyor . bacaklarım agrıyor surekli wc ye gıdıyorum . karnımdaki sertlesme gıt gıde artıyor ama bende dalgaya vurup oğlum sen inatsan ben senden inadım cıkarmıcam seni ne bu dik başlılık belli anana çekmişssin dıyorum e s sizzler nasılsınız bakalım
günaydın canlarım nasılsınız doğum yapan arkadası tebrik ederim .Allah evladıyla hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin ..
hayırlı evlat eylesın hepımızın evlatlarını . gece hiç uyumadım tık etse uyandım butun gece yatakta dönüp dolaştım . nidilat öyle bir baş agrısı yapıyor ki sankı kalbiniz basınızda atıyor . bacaklarım agrıyor surekli wc ye gıdıyorum . karnımdaki sertlesme gıt gıde artıyor ama bende dalgaya vurup oğlum sen inatsan ben senden inadım cıkarmıcam seni ne bu dik başlılık belli anana çekmişssin dıyorum e s sizzler nasılsınız bakalım
hayatım sana bısey soracagım galıba soyledıklerıne goe sende nıdılat kullandın bana her saat bası verdıler sımdı eve yolladılar yıne ıcırıyorlar . ama baktım gebelıkte kullanılmaz yazıyor prospektüste sadece 14 tane içirdiler hastanede evdede ıcmeye devam sence bısey olurmu sen kac saat arayla kullandın bı sorun olur dıye korkuyorum .şimdi iyi misin tatlım ? Evet o ilaç çok fena yapıo ya.Dediğin gibi bende hemşireye sürekli söylüyordum kalbim beynimde atıyo sanki diye nabız yükseldiği iiçinmmiş.Bak ben o ilacı bıraktım 2 hafta oldu şimdi de oğlum gelmek istemiyor.Küstü bize galiba
inş bıtanem hayırlısıyla gelsinler bakalım . nidilat doğum durdurucu bi ilaç sancı ve acılma olmasını engelliyor .. cuma günün kadar evden cıkma cuma gunu usg ve dogum tarıhını belirleyecegız eger durumun ıyıyse bebısı bıraz daha bekletecegız dedi bakalım kafam çorba gibi ?:44::44:tekrar geçmiş olsun canım nidilat ne diye merak ettim internetten baktım baş ağrısı yapıyormuş doğum için bi tarih verdimi dr. bende yarın kontrole gideceğim kasılmalarım var dün hafif sancı oldu çok korktum direk aklıma sen geldin Allah yardımcın olsun sıkma canını Sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza
hayatım sana bısey soracagım galıba soyledıklerıne goe sende nıdılat kullandın bana her saat bası verdıler sımdı eve yolladılar yıne ıcırıyorlar . ama baktım gebelıkte kullanılmaz yazıyor prospektüste sadece 14 tane içirdiler hastanede evdede ıcmeye devam sence bısey olurmu sen kac saat arayla kullandın bı sorun olur dıye korkuyorum .