2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar,herkes iyi gibi,doğuranda yok maşallah :KK1: biz çok uykusuzuz artık günde 5 6 saat uyuyorum sıcaktan uyku tutmuyor

$IMG_0358.jpg
ayağı benimle yarışan var mı:)))):KK9:

geldı mı mısafırlerın yaptın mı yemeklerı guzelım :KK25::KK25::KK25:
bende heyecanlanıyorum vallahii.. belden asagımda catlamayan 1 cm nokta kalmamıs totom butun bacaklarım nerdeyse ayaklarımda catlayacak kullandıgım krem kalmadı ama olacagı varsa oluyoo . umrumda da degıl de kırmızı kırmızı kotü gorunuyor:KK19:
oğlucugum DNA mı bozdun yemın olsun . o fıstık gıbı halımden eser kalmadı :KK9: kala kala bu kaldı Eki Görüntüle 450662 belden asagısını gostermıyorummm :KK52::KK52:

Zeynepcim hala fıstık gibisin maşaallah:KK1:

iyi geceler hanımlar.Yarın bizim de randevumuz var.Bakalım neler diyecek doktorumuz.Çevremde millet doğuruyo herkes bana sen hala duruyon mu , çocuğun dişleri çıktı diyolar... Hayırlısı ile inş...

bebişin keyfi yerinde canım.Bugün bir sünnet düğününe gittik sanırm yüksek sesten çok rahatsız oldu o kadar çok hareket etti ki.Ya da onunda oynayası geldi :KK1: Sen nasılsın tatlım , senin bebiş nasıl ?

Ay kıyamam ben ona özenmiştir annesi o da ilerde sünnet olcak ya heycanlanmıştır yavrum:KK55::KK55:
Bebiş iyi de benim biraz başım dönüyor sanırım tansiyonum düştü yine:26:

Ay kıyamam ben ona özenmiştir annesi o da ilerde sünnet olcak ya heycanlanmıştır yavrum:KK55::KK55:
Bebiş iyi de benim biraz başım dönüyor sanırım tansiyonum düştü yine:26:

Aaa dikkat et canım.Tansiyon düşünce mi tuzlu ayran iç derlerdi.Şimdi yanlış bişi de söylemek istemiyorum.Eşin falan yanındaysa yapıversin sana ayran.

kızlar iyi geceler nasılsınız uzun zamandr giremiyorum doğuran varmııııııııı?????? çok merak ediyorum.

Canım nasılsın ? Cuma günü Gözde azrkadaşımız sezercik oldu bebişini aldı kucağına inş. ama kendisi ile iletişim kuramadık henüz.başka hatırlayamadım.seninle günlerimiz aynı senin kız mıydı ?

Canım nasılsın ? Cuma günü Gözde azrkadaşımız sezercik oldu bebişini aldı kucağına inş. ama kendisi ile iletişim kuramadık henüz.başka hatırlayamadım.seninle günlerimiz aynı senin kız mıydı ?

yok tatlım erkek bende sabırsızlıkla bekliyorum inş hayrlısıyla kucağımıza alırız.:emir_bebek:

Aaa dikkat et canım.Tansiyon düşünce mi tuzlu ayran iç derlerdi.Şimdi yanlış bişi de söylemek istemiyorum.Eşin falan yanındaysa yapıversin sana ayran.
Saol canım ya yapayım hemen bir ayran Benim hep düşüyor hamilelik bende tansiyon düşüklüğü yapıyo millet ödemden şikayetçi ben baş dönmesinden normalden daha fazla tuzlu yiyorum dengelesin diye ama arada tutuyo işte:KK50:
Seninde yarın kontrol varmış ne güzel görcen kuzunu inşallah hayırlı haberlerle gelirsin:KK16:

kızlar iyi geceler nasılsınız uzun zamandr giremiyorum doğuran varmııııııııı?????? çok merak ediyorum.

merhaba tatlım nasılsın:KK3: en son kimde kalmıştın doğuran ona göre söyleyelim :KK9::KK9:

X