2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çatı muayenesi açılmayı hızlandırıyor diye biliyordum sende bu etkiyi yarattı mı???
yok canim ilk gun 2cm dediler sonra 3 cm dediler en son 1 cm doguma daha var dediler bi duzgun olcemedikleri icin bilmiom yarin kendi doktorum bakicak dierleri hep ebe hemsireydi yanliz 2 gun nisan dedikleri sey geldi kahverengi sanirim muayneden dolayi oldu

ıyı aksamlar kızlar,
az once bı baktım gogsumden ıkı damla bır sıvı gelmiş.

Sütünü mü geldiiii ooh ne güzel maşallah bende daha tık yok gerçi büyüdüler doldular ama uçları kahveregi kısımlar arada tatlı tatlı bi kaşınıyo ki sorma

tekrar çok geçmiş olsun canım kolay değil valla bi daha yaşatmasın Allah bunları sana

suttur sanırım...ay heyecanlandım...neden geldı acaba..

Ben çıkıyorum kızlar sarma sarıcam yarına yemeğim hazır olsun bari size boooolll muhabbetler sonra yine gelirim ben herkesi öpüyoruuuum

arkadaslar ya 39 haftalık hamıleym koyu sarı bı akıntım gelmiş şu nışan denilen sey illa koyu kırmızmıdır heyecanlandm acaba ıltıhapmıdır bılen varsa cvplayabılırmı teşk cok pankledm yaw2

iyidir zeynep seni sormalı? dün doktora gittim kızım 3 koyu geçti maş. sezeryan tarihini değiştirdi doktor 5 temmuz da olacak inş. ayaklarım davul gibi oldu

selaaamm zeynepcm sennle aramızda 2 gn varr bakalım hangmiz önce doğuracak
bakalım guzelım valla kızsa senınkısı erken dogar cunku benım oğlum olacakkk

iyidir zeynep seni sormalı? dün doktora gittim kızım 3 koyu geçti maş. sezeryan tarihini değiştirdi doktor 5 temmuz da olacak inş. ayaklarım davul gibi oldu
masallah subanallah ama nımetım benle senın aranda cok bi zaman yoktuu .. neden bu kadar erken ki canımmm

maşallah bebişine
hadi az kalmış canım bebişini kucağına almayaa
bide bz bilsek ne zamn kavusacağımıza bebişlermze

Valla canim bunlar cok acayip biseyler. bende senin gibiyim el yordamiyla nasil olabilir aklim ermiyor. bebek disarda olsa insan yine tahmin edemez degilmi yani. canim sen elle bebek rahime yerlestimi yerlesmedimi anlayabiliyormusun?

elle karından muayenede yerleşip yerleşmediği anlaşılır canım o kolayda kilo tahmini çok saçma tutturuyorlar mı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…