- 31 Mart 2012
- 470
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #28.741
yok canim ilk gun 2cm dediler sonra 3 cm dediler en son 1 cm doguma daha var dediler bi duzgun olcemedikleri icin bilmiom yarin kendi doktorum bakicak dierleri hep ebe hemsireydi yanliz 2 gun nisan dedikleri sey geldi kahverengi sanirim muayneden dolayi olduçatı muayenesi açılmayı hızlandırıyor diye biliyordum sende bu etkiyi yarattı mı???
ıyı aksamlar kızlar,
az once bı baktım gogsumden ıkı damla bır sıvı gelmiş.
yok canim ilk gun 2cm dediler sonra 3 cm dediler en son 1 cm doguma daha var dediler bi duzgun olcemedikleri icin bilmiom yarin kendi doktorum bakicak dierleri hep ebe hemsireydi yanliz 2 gun nisan dedikleri sey geldi kahverengi sanirim muayneden dolayi oldu
Sütünü mü geldiiiiooh ne güzel maşallah bende daha tık yok gerçi büyüdüler doldular ama uçları kahveregi kısımlar arada tatlı tatlı bi kaşınıyo ki sorma
tekrar çok geçmiş olsun canım kolay değil valla bi daha yaşatmasın Allah bunları sana
Ben çıkıyorum kızlar sarma sarıcam yarına yemeğim hazır olsun barisize boooolll muhabbetler sonra yine gelirim ben herkesi öpüyoruuuum
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalımmm
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalımmm
bakalım guzelım valla kızsa senınkısı erken dogar cunku benım oğlum olacakkkselaaamm zeynepcm sennle aramızda 2 gn varr bakalım hangmiz önce doğuracak
masallah subanallah ama nımetım benle senın aranda cok bi zaman yoktuu .. neden bu kadar erken ki canımmmiyidir zeynep seni sormalı? dün doktora gittim kızım 3 koyu geçti maş. sezeryan tarihini değiştirdi doktor 5 temmuz da olacak inş. ayaklarım davul gibi oldu
bende ıyıyım hayatımm . ne olsun aynı baska bısey yok oğlum sadece el hareketı yapıp seyımı agrıtıyor baska bısey yapmıyorselam canım,bende haberler aynı,sen nasılsın bakalım
iyidir zeynep seni sormalı? dün doktora gittim kızım 3 koyu geçti maş. sezeryan tarihini değiştirdi doktor 5 temmuz da olacak inş. ayaklarım davul gibi oldu
Valla canim bunlar cok acayip biseyler.bende senin gibiyim el yordamiyla nasil olabilir aklim ermiyor. bebek disarda olsa insan yine tahmin edemez degilmi yani. canim sen elle bebek rahime yerlestimi yerlesmedimi anlayabiliyormusun?
bakalım guzelım valla kızsa senınkısı erken dogar cunku benım oğlum olacakkk
masallah subanallah ama nımetım benle senın aranda cok bi zaman yoktuu .. neden bu kadar erken ki canımmm
kuzum senınkısı erken gelır ben zamanını doldurmus kız cok az gördümmmbnmki kız canım