2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ARKADAŞLAR BEN 5.AYIMDAYIM..SON AYDA NELER YAŞADIĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN KOMŞU TOPİKTEN geliyorum aralık annesi olucam:KK16:.Allah hepinizi biran evvel kurtarsın.hayırlı evlatlarınız olsun..

kızımın adaşısın,hoşgeldın bende kızımın adını ayşe ceylin koyacağım.senın en guzel hamılelık zamanların.7. aydan sonra ıyıce agırlasacaksın,tadını cıkar şu anın

anlıorum seni cnm insan hheyecan yapıo
erken ama senn nie sezeryan oluo bi sorunmu var:26:

Benim oglumun pek durmaya niyeti yok:) bide sorunlu hamilelik gecirdim cnm. Tansiyondan dolayi sezaryen olucam bide kuyruk sokumu batigim var. Ama 15 gun sonrasina tarih verecek sanirim

canım 10 temmuzda doktorum izne ayrılıyormuş onun için erkene aldık doğumu
hayatım sakın 38. haftan dolmadan sezeryan olmaaaa:KK20::KK20:

ağzından bal damlıooo canııımmm :21::21::21:
inşş çnkü annesi çok sabırsızzz :KK52::KK52:
gerçi sağlıklı olsunda
:nazar::nazar:degmesın masallah subanallah evlatlarımıza artık dogurusan anlatırsın bana durumu bende ona göree bişeler yaparımmm :KK9::KK9:

KiZlar mrb. İcim icime sigmiyo bu gece cok heyecanliyim yarin dr kontrolumuz var ve sezaryen tarihi berecek:nazar:
sezeryan yasaklandı guzelım tıbbı olarak bir gerekce olmadan vermıyorlar bende 2 gun once gıttım dr a şok oldummm .. ,
gecerli bi sebebın var mı :KK49::KK49:

Bizimde yarın kontrolümüz var. Açlık şekerine filan bakacaklarmış sezeryan olursa bakılması gerekiyomuş. Perşembe gitmiştik p.tesi tekrar gelin dedi. Zaten doktora kalsa bi bahane bulsam da sezeryanla alıversem diye bakıyo :KK1: Bakalım tosun paşamız kaç kilo olmuş. Kafamızda büyük biraz ben de zayıfım zaten nasıl çıkarırım bilmiyorum:KK9: Benimde göğüslerimde beyaz kabuklaşmalar var anneme gösterdim işte onların altında süt bekliyo sakın elleme kaldırırsan sütün gelir dedi. Çok garip bişey yaaa bebişimle emişeceğimiz günleri iple çekiyorum..

Bizimde yarın kontrolümüz var. Açlık şekerine filan bakacaklarmış sezeryan olursa bakılması gerekiyomuş. Perşembe gitmiştik p.tesi tekrar gelin dedi. Zaten doktora kalsa bi bahane bulsam da sezeryanla alıversem diye bakıyo :KK1: Bakalım tosun paşamız kaç kilo olmuş. Kafamızda büyük biraz ben de zayıfım zaten nasıl çıkarırım bilmiyorum:KK9: Benimde göğüslerimde beyaz kabuklaşmalar var anneme gösterdim işte onların altında süt bekliyo sakın elleme kaldırırsan sütün gelir dedi. Çok garip bişey yaaa bebişimle emişeceğimiz günleri iple çekiyorum..
masallah subanallah . sütlerimiz bol olur bebıslerı bol bol emzırırız de mama almaya gerek kalmazzz . Allahım o biberonu kullanmayı nasıp etme hep memişlerımı emsın dıyorummmm :KK9:

canım zaten 38 haftanın içinde olmuş olcam
hahh . o zaman ıyı nımetım ben azıcık takıntılıyım bılırsın benı 39 dan erken aldırmak ıstemıoyorum benım paşayı

zeynepcim artık dayanamıyorum ayaklarım şişti geceleri uyku uyuyamıyorum geceleri nefes alamıyorum psikolojim bozuldu artık doğsun da kurtulayım yaa hayırlısıyla canım

ıyı aksamlar kızlar,
az once bı baktım gogsumden ıkı damla bır sıvı gelmiş.

Benimde arada geliyor boyle sarimtirak renkli bisey, doktora sormustum ilk sut olabilir demisti. Süt yapim calismalarina basladi tabi vucutlarimiz:) insallah bol bol sutumuz olur hepimizin

X