- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #72.321
Kızlar diş buğdayı yapan var mıya da düşünen?
Yapan varsa nasıl bir şeyler yaptınız?
Ben yapmayı düşünüyorum da önce dişimizin çıkması lazım
Bir benim kızım mı dişsiz kaldı
başka kimlerde diş yok merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) canım valla ne zaman verilir bilmem sen bana göre bayağı hızlı gidiyorsun
Azcık yavaş eninde sonunda yiyecek herşeyi
hepsini erkenden yemesini doğru buluyorsun sen
ben ise senin tam tersin
verdiklerinin takip ediyorsun zaten alerrji ya da benzeri bi durumda bırak bunun dışında yedir
Ben yapmayı düşünüyorum da önce dişimizin çıkması lazım
Bir benim kızım mı dişsiz kaldı
başka kimlerde diş yok merak ettim?
Bizim ilk dis ele geliyor. Alt ön kesici dişlerden soldaki. Yanındaki de yarıldı. Ama henüz dısardan gorunmuyo.agzinin icine girmek
Lazim gormek icin
Benim dobik de emeklemiyor. Su anda 7 ay 3 haftalik. 6.ayindan beri desteksiz oturuyo ama emeklemiyor. Daha cok bir yerlere tutunup kalkiyor.her cocuk farkli iste. Ama ben cok emeklesin istiyorum![]()
benim oğlanda erkeklere kaşlarını çatıp ağzını büzüp bakıyor ama bayanlara mavi boncuk dağıtıyorkızım ise pek cadı işine gelene gidiyor işine gelmeyene çığlık atıyor
çok geçmiş olsun ..damtlığınıda görürsünüz inşallah..(öyle drler bizde)
erkek olmuş artık.darısı bize.ben çok korkuyorum bu sünnet işinden.bizim doktorumuzda 1 yaşından önce yaptırırsanız rahat edersiniz demişt.kararsızız yinede..
bizde de öyle derleramin inşallah günışığıımmm bende korkuyordum ama küçükken hem erken iyileşiyor hem enfeksiyonlara karşı iyi hemde psikolojik açıdan.hamdolsun ben yaptırdım gitti.oğlum sünnet olduğu günün akşamı yerlerde sürünüyordu.ertesi günü de yani dün duş aldırdım bi güzel.hiç acı yok.doktorumuz acı beyinde olur.dünyaya adapte olmaya çalıştıkları için anlamazlar demişti.gerçekten de öyle.acı hissetseydi sünnet akşamı huzursuz olur ağlardı hep.
ileriki hayatında da sorun olacağını düşünmüyorum çünkü dayılarım 40 çıktıktan sonra ve 2 yaşlarında sünnet olmuşlar.şimdi ise boy boy çocukları var.bende gelecekteki hayatını etkiler mi diye düşünüyordum.şimdi herkese tavsiye ediyorum.altı bezli olduğu için çabuk iyileşiyor inan bana.
darısı sizlerin başınaeşimde bende iyi ki şimdiden yaptırmışız diyoruz
aynen öyle hem nazı birde geç iyileşmesi annelere eziyetbizimde iki kız torun var ama oğlum ilk erkek torun ben açıkcası orada olmasını istemiyorum bu yüzden de iyi ki şimdiden olmuş diyorum.hoş gerçi eşim deseydi de yapmazdım orada.mevlüdü ise memleketimde vermeyi düşünüyorum tabi bi değişiklik olmazsa.doğuma gittiğimde yeterince mükafatlandırdım zaten kıymete binmedim.şimdi ki aklım olsa izmir ailemle yaşardım mutluluğumu.neyse bu konu da konuşmam yasak
çok sevinirim arkadaşım bende merak ettim bu balığı.buralarda bulursam mutlaka yapmak istiyorum.foça iş olarak yoğun diye hatırlıyorum.bizde kıbrıstayız
ben kıbrıstayım.yakın doğu üniversitesi.yard.doç.dr.emil mammadov a yaptırdık.çok memnunuz.doktorumuz çok iyi. sünnet olalı daha 3 gün oldu.sen hangi memlekettesin?izmirde isen birkaç yer önerebilirim.
Cnm evet izmirdeyiz cok sevinirim doktor ismi paylasirsan. Bu arada senin esindemi asker. Beni anlayan birini bulmussam cok sevinirim![]()
benimkide emeklemiyo kendi ekseni etrafında sürünerek dönüyo veya geri geri gidiyo ama oturabiliyo
dişimizde çıkmadı yeri eblli ama daha yok
emeklese daha zor olur heryere girer çıkarlar![]()
aşı kartına baktım şimdi özel hastanede yaptırıyorum tüm aşılarını kafam karıştı iyice rotavirüs karşısında 3 doz yazıyo ama dr karşısına rotarix yazıp 2.doz yapıldı yazmış.. senin yaptırdığın rotarix değil mi o zamançarşamba günü dr gittik dr artık herşeyi verebilirsin dedi balık tavuk kırmızı et herşeyi yiyebilir dedi bende somon alacağım çok faydalı diyorlar yedirmeye başlayacağım
einstein yalnız değilsin merak etme :) bizim de dişimiz çıkmadı, görünürde de yok zaten. Tatil fotoğrafları az, detaya inilmemiş. Hele bir yerleş yeni kayıtlar isteriz. Hemen bloğuna yorumumu da ekledim.
daha yapmadım ama yapmayı düşünüyorum.. her yörenin kendine göre yaptığı bişeyler var ama bazısı çok masraflı kararsızım henüz
aşı kartına baktım şimdi özel hastanede yaptırıyorum tüm aşılarını kafam karıştı iyice rotavirüs karşısında 3 doz yazıyo ama dr karşısına rotarix yazıp 2.doz yapıldı yazmış.. senin yaptırdığın rotarix değil mi o zaman
Bizim ilk dis ele geliyor. Alt ön kesici dişlerden soldaki. Yanındaki de yarıldı. Ama henüz dısardan gorunmuyo.agzinin icine girmek
Lazim gormek icin
Benim dobik de emeklemiyor. Su anda 7 ay 3 haftalik. 6.ayindan beri desteksiz oturuyo ama emeklemiyor. Daha cok bir yerlere tutunup kalkiyor.her cocuk farkli iste. Ama ben cok emeklesin istiyorum![]()
daha yapmadım ama yapmayı düşünüyorum.. her yörenin kendine göre yaptığı bişeyler var ama bazısı çok masraflı kararsızım henüz
aşı kartına baktım şimdi özel hastanede yaptırıyorum tüm aşılarını kafam karıştı iyice rotavirüs karşısında 3 doz yazıyo ama dr karşısına rotarix yazıp 2.doz yapıldı yazmış.. senin yaptırdığın rotarix değil mi o zaman
kedicim senin dediğin gibi yumurta sarısıyla çorbasını terbiyeledim fakat sevmedi doğru düzgün içmedi
yumurtayı sevmiyo anlaşıldı
zorlamıcam
doktora gidince danışıcam
bıldırcın yumurtası ne zaman verebiliriz o zamana kadar yumurta vermem sonra direk bıldırcın yumurtası veririm haftada 3 gün
bilmiş memo'ya bak, gurme çocuk nasıl da almış yumurtanın tadını. ömer seviyor terbiyeli çorbaları. peynirde yüzünü buruşturuyor ama yine de yiyor. kızım da beyaz peyniri sevmez![]()
hamileyken yumurta ve tavuktan tiksinmiştim
yumurtayı hala yiyemiyorum tavukta öyle
memoda tavuk ve yumurtayı sevmiyo![]()
keçi peynirini dolapta suda bekleyip kaşık mamasına sabahları ekliyorum yiyo
veya akşam sütlü tarhanasına ekliyorum
bizim tek kahvaltılık olarak tek peynir var
yumurta yemiyo reçel filan şekerli vermiyorum bal desen zaten yasak zeytin tuzlu ve zaten memoda diş yok yiyecek![]()