Allah razı olsun.rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.genel ama kas gevşetici yok.sadece uyuması için ağızdan birşey verdiler. o kadar.
şiddetle tavsiye ediyorum.genel den korkuyordum ama hiçte korkulacak gibi değilmiş.doktorumuz fazlasıyla aydınlattı bizi.anestezi doktorumuzdan da onay çıktı.tahliller yapıldı ve sünnet oldu.
kesinlikle beklemeyin arkadaşlar ben çok memnunum.bezli olduğu için daha kolay oldu birde acı yok kesinlikle.
sorularınız olursa seve seve cvplarım.
buralarda taze balık bulursam kesinlikle deneyeceğim.çok teşekkür ederim.çok faydalı bir paylaşım hemen not alıyorum.yalnız rica etsem balığın ismini öğrendiğinde özelden bana msj atar mısın?bazen sayfalar çok seri ilerliyor bulamıyorum bazen.çok mutlu olurum msj la bildirirsen.
Canim bilgi verdigin icin cok tesekkur ederim. Bende akli ermeden olsun istiyorum akli erince nazi daha cok olur. Fakat benimki kayinpederlerin ilk torun o memleketinde yapilmasini istiyo bi ara laf boyle gecmisti. Esimde asker olmasina ragmen cok yumusak huyludur onlarin sozune hemen evet der. Bakalim napicaz. Baligida bugun yarin almaya gideriz cnm ben ozelden yazarim adini. Duduklude olur tabi sonucta hepsini pure haline getiricez.

ben istanbulluyum esimin mesleginden dolayi 2 yildir izmirdeyiz cnm :)