2012 Şubat Anneleri

Selam kızlar,
hava cok soguk ,bızım ew gırıs katta oldugundan daha da soguk..Kızım dewamlı
peşimden emekliyor ve hol beton sadece kucuk bır yolluk war..Kızımı nasıl zaptetmem
lazım ne yapacagım sımdı,oksurup duruyor elı ayagı buz gıbı

aa ne olabilirki..bence doktoruna sor canım.
çok geçmiş olsun.belkide sana öyle gelmiştir,yada bezle alakalı olabilir..
)

firmaya mail at bence

Cnm bende pamuklusunu kullaniyorum coj mennunum. Sen minisin popiskosunu biraz acik birak cilt havalansin. Bide arkds dedigi gibi musteri hiz. Sor. Sonrada aile hekimligine bi gosterirsin.

ilk defa mı değiştirdiniz markayı peki belkide ondan olmuştur ama mutlaka drunuza gösterin derim geçmiş olsun

cevaplarınız için teşekkür ederim..:40:
daha önce prima, canbebe, molfix kullanmıştım. bu sorun olmasaydı en çok huggies'i beğenmiştim.
huggies'in iç pamuk yapısı çok hoşuma gitti. çişi öyle emiyor ki, elimle beze dokunmasam anlamıyorum yapıp yapmadığını.
pamuk dokusu da yumuşacık. bel lastiği de kesinlike işe yarıyor. keşke diğer bezlerde de bu özellik olsa.
bezin genel formu kullanışlı, görüntüsü de güzel.. gel gelelim, hiçbirşey bebeğimin totosundan önemli değil :19::1:

aile hekimine gittim, baktı ve nezaketle gülümsedi..
evladım bunda bi şey yok, belliki hahif bi alerjik reaksiyon, kullandığın beze geri dön.
devam eder yada artarsa tekrar bakalım dedi.
bezi değiştirip takip edicem, olmazsa çocuk doktoruna gideriz.

rotanın 2.dozu 7.ayda mı yapılıyodu? bize drumuz bişey söylemedi neden acaba?

canım bizimki 3 doz bazıları 3 bazıları 2 doz oluyormuş yanlış bilmiyorsam sizinki 2 doz olan olabilir

eşim balık tutmuş taze taze
yarın bende yapıcam balık çorbası heves ettim sizden görerek :1:
8. aydan önce vermeyin diyorlarda inşallah bişeycik olmaz

çarşamba günü dr gittik dr artık herşeyi verebilirsin dedi balık tavuk kırmızı et herşeyi yiyebilir dedi bende somon alacağım çok faydalı diyorlar yedirmeye başlayacağım

Selam kızlar,
peşimden emekliyor ve hol beton sadece kucuk bır yolluk war..Kızımı nasıl zaptetmem

Selam kızlar,

bizim evde birinci kat ne kadar ısı yalıtımlı olsada kışında soğuk oluyo
bu ara bir sıcak bir soğuk havalar
dışarısı sıcak ev soğuk valla
ben günde kaç kez üst baş değiştiriyorum
terliyo hareket ettikçe ev serin buz gibi oluveriyo sırtı
kış için 4 tane alt üst takım aldım kalın polar gibi
hırkalar yelekler hepsi hazır
kışlık montumuzuda aldık
arabasını bile kışlık hale getirdim önünü komple su geçirmez parçasını taktım kesinlikle ıslanmıyo
canım her uyandığında muhakkak üzerindeki kıyafetleri değiştir
çoraplarına bak ayakları terliyo çoraplar nemli oluyo buz gibi yapar ayacıklarını
duş aldırdığın gün dışarı çıkartma hiç
ıhlamur içir düzenli
birde sen kendin arı poleni iç hergün 1 çay kaşığı sütünden korur onuda
mesela dışarda geziyosunuz arabasıyla bazen yatıyo uyuyo arabasında veya dinleniyoya
o ara terliyo azda olsa
sonra sakın kaldırıp oturtma üzerini değiştiremeyeceğin için sırtı buz gibi olur hemen
varsa minik minik havluları sırtına koy terledimi çıkartırsın
ve uyku tulumu al ben aldım gece çok açınıyo
ayy anne olmak çok zor yaw

Selam kızlar,

canım normalden kalın giydir yatarken yada yemek yedireceğin zaman değiştirirsin yer soğuk oluyor yada çocuklu her evde olduğu gibi bütün boşlukları halıyla kaplayacaksın artık iyi kötü nasıl görünürse görünsün:)

benimde ara holde küçük bir yolluğum vardı
yatak odası halımda shagyydi 3 parça oluyoya yatak odası takımı olarak geçiyo ondandı
bende onları ara koridora serdim yolluk gibi oldu :1: kalın tüylü
kimse anlamıyoda
mutfağımdada kilim vardı yolluk
at yıka makinaya kolay oluyo en çok mutfak halısı batıyo çünkü
mutfağada kilim halı aldım büyük
memo emekledimi yaycam
açıklık bırakmıcam buz gibi yerlerde emeklemesin

canım normalden kalın giydir yatarken yada yemek yedireceğin zaman değiştirirsin yer soğuk oluyor yada çocuklu her evde olduğu gibi bütün boşlukları halıyla kaplayacaksın artık iyi kötü nasıl görünürse görünsün:)

evet ya görüntüye bakmıcaz artık naapalım hasta olmasınlarda
mevsimde tam hastalık için birebşr dışarı çık terletiyo güneş sıcak içeri gir ev buz gibi

çarşamba günü dr gittik dr artık herşeyi verebilirsin dedi balık tavuk kırmızı et herşeyi yiyebilir dedi bende somon alacağım çok faydalı diyorlar yedirmeye başlayacağım

bende sizden görerek bugün balık çorbası pişirdim memoya
eşim dün balık tutmuş geldiğinde hala canlıydı balıklar
bugün temizledim beyaz yerinden ayırdım temizledim güzelce
zaten az bişey koydum üzerine içme suyu koydum az havuç ve patatesi minik minik doğradım içine az pirinç yıkadım koydum azda kuru nane ekledim pişirdim memo inşallah afiyetle içecek

Ohh millet kışlık moda geçmiş, biz hala altımızda bezle geziyoruz. Nefes aldırmayan nemden bir kurtulsak.

Ben işteyken annem oğluma et yedirmiş, vejetaryen olduğumdan bizde et bulunmaz, hazır yokum diye tıkıştırmış ağzına. Bezinde gördüm hiç hazmedememiş yavrum ya, alışık değil birden çok geldi galiba. Annem, didip 3-4 küp verdim diyor. Bugün de kardeşimle bir havuç, bir patates iki minik küp et yollamış. Pişirsin çorba yapsın miniğe demiş. Hey Allahım sanki patates yok bende :) Alem insan annem.

Ohh millet kışlık moda geçmiş, biz hala altımızda bezle geziyoruz. Nefes aldırmayan nemden bir kurtulsak.

Ben işteyken annem oğluma et yedirmiş, vejetaryen olduğumdan bizde et bulunmaz, hazır yokum diye tıkıştırmış ağzına. Bezinde gördüm hiç hazmedememiş yavrum ya, alışık değil birden çok geldi galiba. Annem, didip 3-4 küp verdim diyor. Bugün de kardeşimle bir havuç, bir patates iki minik küp et yollamış. Pişirsin çorba yapsın miniğe demiş. Hey Allahım sanki patates yok bende :) Alem insan annem.

Antalyadan dönnce Ankara kutuplar gibi geldi valla :) Ata şanslı gezsin biraz daha totosunda beziyle ne güzel

Benim dayım da vejeteryan ve bebeğe et verme diyor bana kendi seçim hakkı olsa et ve ot koysan önüne kesinlikle et yemez çocuklar diyor.
Ama malesef mi demeli bilemedim ben de verdim et. Tatil boyunca otelde her gün balık verdim bir parça maşallah sevdi ve yedi.
Henüz kırmızı et vermiş sayılmam bi kaç kez köfteden ve pirzoladan tadına baktırmıştım yemişti ama fazla vermedim.
Tavuk konusuna gelince hiç yedirmiycem galiba, en hormonlusu tavuk hele de kız çocuklarda erken yaşta ergenliğe girmesine sebep olabiliyormuş diye okumuştum.

bende sizden görerek bugün balık çorbası pişirdim memoya
eşim dün balık tutmuş geldiğinde hala canlıydı balıklar
bugün temizledim beyaz yerinden ayırdım temizledim güzelce
zaten az bişey koydum üzerine içme suyu koydum az havuç ve patatesi minik minik doğradım içine az pirinç yıkadım koydum azda kuru nane ekledim pişirdim memo inşallah afiyetle içecek

bu balık çorbası işi çok mantıklı geldi gayet besleyici ve sağlıklı.
Afiyetle yesin memo

anneler böyle işte
annemde bugün diyo balığın çorbasımı olur deyip duruyo

Selam kızlar,

Halı olmayan yerlerden geçerken kucağına alıp yine halının üzerine bırak bebişi.
Benim evde halılar her yeri kaplayan cinsten değil beni derdim de bu durum
genelde oturma odası halısı üzerinde durmasını sağlamaya çalışıyorum araya çıkınca hemen kucağıma alıp bu sefer aradaki halının üzerine koyuyorum
Mutfağa sokmuyorum ordaki halılar uzun tüylü aralarına binbir türlü şey giriyo baktım temizliği zor kaldırdım
halısız olduğu için mutfak yasak Asya'ya
Oraya ne alıcam bi türlü karar veremedim benim mutfaım bayağı büyük öyle haı sermeye kalksam her yerine cami gibi olur.
Kilim sersem ince kalır makine halısı zaten yün, toz kaldırıyor diye eve hiç almamıştım.
Oyy halı konusunda ne dertliymişim ben :))
Sustum :)

bu balık çorbası işi çok mantıklı geldi gayet besleyici ve sağlıklı.
Afiyetle yesin memo

yedi maşallah
ama farklı bişey yediğinin farkındaydı gayet temkinliydi yerken :1:
dana eti koyarken sanırım kuvvetlimi geliyodu bilmiyorum kırmızı benekler çıkıyodu
şimdi sadece kuzu eti ekliyorum bugünde balık verdim ilkkez

yedi maşallah
ama farklı bişey yediğinin farkındaydı gayet temkinliydi yerken :1:
dana eti koyarken sanırım kuvvetlimi geliyodu bilmiyorum kırmızı benekler çıkıyodu
şimdi sadece kuzu eti ekliyorum bugünde balık verdim ilkkez

Besin allerjisi olabilir iyi yapmışsın kuzu etine geçmekle.

iki bavul çamaşır yıkanacak sabahtan beri bitmedi :)
Gidip bir makine daha atayım :)

Bu arada benim kuzu suyu çok sevdi tatile gittik geldik deniz havuz hepsinde oynadı durdu maşallah.

Besin allerjisi olabilir iyi yapmışsın kuzu etine geçmekle.

süt ürünlerine var
sanırım tavuğada var bikaç kez denedim yok sevmedi istemedi
tek tereddütüm yılan balığı
kayınpederim balıkçılık yapıyo
yılan balığı yakalıyo tatlı sudan
biz yiyoruz ve çok faydalı
ızgara yapıyoruz çok yağlı çünkü
ve ahtapot çok sever ve yaparım
bunları ne zaman verebilirizki :44:
ve ısırganotu :44:

süt ürünlerine var
sanırım tavuğada var bikaç kez denedim yok sevmedi istemedi
tek tereddütüm yılan balığı
kayınpederim balıkçılık yapıyo
yılan balığı yakalıyo tatlı sudan
biz yiyoruz ve çok faydalı
ızgara yapıyoruz çok yağlı çünkü
ve ahtapot çok sever ve yaparım
bunları ne zaman verebilirizki :44:
ve ısırganotu :44:

:) canım valla ne zaman verilir bilmem sen bana göre bayağı hızlı gidiyorsun
Azcık yavaş eninde sonunda yiyecek herşeyi
hepsini erkenden yemesini doğru buluyorsun sen
ben ise senin tam tersin
verdiklerinin takip ediyorsun zaten alerrji ya da benzeri bi durumda bırak bunun dışında yedir

Back
X