- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.921
arkadaşlar merhaba. daha önce buradan okumuş kefir yapan arkadaşlar vardı. Kefir mayasını nereden bulabilirim.
Kızım 22 aylık ve bronşit oldu.
arkadaşlar merhaba. daha önce buradan okumuş kefir yapan arkadaşlar vardı. Kefir mayasını nereden bulabilirim.
Kızım 22 aylık ve bronşit oldu.
Mutlu, hayırlı, en başta da sağlıklı yeni bir yıl olsun inşallah...
Eşim kefir mayalama işine sarmıştı geçtiğimiz yaz. Baştan iyi gidiyordu fakat sonradan bakteri üremeye başlamış, nedendir bilmem. Bu sebeple kefir mayalarken çok dikkat etmek gerekiyor.
Ta ta ta taaaaa.....
Ve arkadaşlar büyük kararı aldım ve dün itibariyle ömeri memeden kestim. Çok acayip bir duygu. Müthiş bir vicdan azabı. Yavrunuzun çok sevdiği bir şey sizde var, 24 aydır bunu ona veriyordunuz ama artık yoook. İşte böyle git gellerle bu kararı aldım ve uygulamaya başladım. Gündüz sorun değil pek ama gece biraz zordu. Sıkıntılıydı, sürekli uyandı. Sarıldım ona, o da bana sarıldı. Biberonla su verdim, süt verdim. İkisinden de sadece birer yudum aldı. Sonra tekrar zırıldamaya başladı. Ayağımda salladım. Bugün gündüz de iyiydi ama geceden çok korkuyorum. İnşallah tutulmaz yine. Aşırı düşkündü memeye ve bence artık kesmenin zamanı gelmişti. Bakalım inşallah yarına biter bu iş. Aminnnn....
Herkese merhaba, terkedildi cogu ise dondu bi kismi ( bende dahil) ikinci cocukla hasir nesir kimse kalmadi, bende giremiyorum ikincide 7 aylik olduk yurutecle her yere yetisip karistiriyor buyugun sacini cekiyor elinde ne gorse cekip aliyor alamasa kendini atip geriye bagiriyor bu ikinciler cok fena ben ilkinde gormedim bu aralar havomda cok huysuz en arka disleri cikacak herhalde sivrisinek gibi vizir vizir geziyor son 4 kaldi en arka onlarda ciksa birinin dis sorunu bitecek, gecen hafta 2 yas asimizida olduk oda ana okuluna kadar bitti, sira ikincide yaz bi gelse buyuk olcude rahatlicam yuruyunce gerci benimki tembel emekleme daha hic yok doneniyor anca
hiç yazan yok artık bebekler büyüyünce topikte terkedildi
termal atlet almıştım bikaç haftadır kullanıyoruz çok memnunum geceleri terlese bile atlet teri emiyor vücuduna deymiyor artı terlese bile teri soğumuyor
bizde terleme çok oluyor geceleri
incede giydirsem kalında giydirsem aynıydı terliyordu sonra buz gibi oluyordu
sırtı buz gibi olunca geceleri uyanırdı rahatsız oluyordu
bu sorun ortadan kalktı artık geceleri hiç uyanmıyor üstelik diş çıkarma döneminde bile uyanmıyor çok rahat ettik varsa böyle olanlar tavsiye ederim kızlar
Oyle valla hele ben hic anlamiyorum, zaten yatmak istemiyor yerde yuruteci istiyor, oo hugocum daha kopek disindemisiniz onda biz cok zorlandik bizim bitti hepsi patladibi tek en arkadakiler var son onlarda ciksa bitiyor zaten
Selam kızlar evet artık kimseler olmuyor hamileliğin sonlarında keşfetmiştim ben burayı bebekler doğduğunda ek gıdaya geçiş döneminde vs.. Bana Çok faydası oldu buranın, çocuklar büyüdü acemilik bitti herkes rutin hayatına geri döndü sanırım ondan kimseler uğramıyor artık , ilk zamanlar yeni anneler nefes almak için buraya atıyordu kendini :) tabi bîrde acemilik var aynı durumda olan insanlarla bir arada olmak tecrübelerden yararlanmak iyi geliyordu insana..
Bu arada Hugo bu termal atleti nereden aldın net üzerindense hemen bende sipariş vereyim bizde de aynı sorun var benimde çok işime yarar
bizim dişler geçe kaldı valla
beraber oynuyorlarmı kavga kıskançlık varmı nasıllar
Oynamak soyle bazen havin kaciyor ondan kovalamaca oynar gibi bu garubimde yurutecle pesinden gidiyor gulusuyolar falan simdilik boyle daha kiskanclik zaman zaman kucagimizdz yada kaf atinca ilgi cekmek icin yaptigi seyler oluyor numaradan aglama sirinlik yapma gibi
mehmet hasta oldu dün akşam acile gittik boğazları çok kötü dedi doktor iğne yaptılar yine
çocuk artık iğne olacak diye dışarı bile çıkmak istemiyor off çok kötü canım sıkılıyor
dişleri çıktı sadece en arkada ikinci azılar kaldı 4 tane onlarda çıktımı bitti
çok kaşınıyor sürekli azıları kaşıyor bakalım ne zaman çıkacak
hafta sonu aileme gitmiştik ev biraz soğukmuş sürekli hoplayıp zıplıyordu kaptı şifayı
eve gelince birde yıkadım hasta oldu
evi 24 derecede tutuyoruz gece gündüz ama halılarım sanırım ince ve salonum büyük o yüzden yeterince örtmüyor ev 24 derece olsada sıcak hava yüksekte ooluyor çocuk bütün gün yerde oynuyor artı salonda iki tane cam var biri yere kadardı koltuk takımını yeniden düzenledim camın önünü kapattım hafta sonu kalın büyük halı alacağız
masraflar hiç bitmiyor
bir ay öncede koşu bandında koşarken bant patlamıştı gidip yenisini aldık 2 bin lira tutmuştu birde halı çıktı şimdi off pooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?