- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.581
Canım yaa, ne kadar daralmışsın. Sen hemen elindeki işleri erteleyip bırakabiliyorsan biraz ayrıl oralardan. Hatta zor olacak ama Atoşuna annen bakabilecekse onsuz bir iki gün dinlen. Hem o kadar iş yoğunluğu hem çocuk hem de bu sıcaklar insanın canına okuyor. Kendine dikkat et lütfen biraz.Off offf offf klsdjflksdjlfksdjlgkhsdlkghsdlk
Benim canım çok sıkkın, bunalımın eşiğindeyim yav.
İnanılmaz kilo verdim, o abur cubur delisi insan gitti. Hiçbir şey yiyemiyorum midem bulanıyor. Kalbim çok hızlı çarpıyor normali 70miş geçen ölçtürdüm 157 çıktı, nefesim kesilecek gibi oluyor. Başım dönüyor sürekli. Çok çalışıyorum ondan mı bilemiyorum hayatımın hiçbir döneminde böyle olmamıştım. Suratım da hep asık. Bir kahve ile günü bitiriyorum sonra açlıktan başım dönüyor. Zorluyorum kendimi ama olmuyor. Kimseye de söylemiyorum doktora git derler diye ama annem anladı çok zayıfladın sen dedi. 1.77 boyum var kilom 56 kemik torbası olucam yakında oysa birkaç aya kadar ayva göbüşümden bile şikayet ediyordum. Ne bileyim burası mahrem gibi benim için gireyim yazayım dedim.
Lalus daha tatile çıkamadık elimdeki işler bitmedi, haftaya kadar bitirmeyi düşünüyorum. Kafayı yeme noktasına geldim montaj. montaj. Kışın da farklı işler oluyor, yaza hazırlık. Belediyelerin tanıtımları oluyor, yurt dışına gidecek tanıtım fragmanlarını hazırlıyoruz. Böyle işte tek umudum tatil, eğer onda da toparlanamazsam psikolojim yerle bir olacak.
Off offf offf klsdjflksdjlfksdjlgkhsdlkghsdlk
Benim canım çok sıkkın, bunalımın eşiğindeyim yav.
İnanılmaz kilo verdim, o abur cubur delisi insan gitti. Hiçbir şey yiyemiyorum midem bulanıyor. Kalbim çok hızlı çarpıyor normali 70miş geçen ölçtürdüm 157 çıktı, nefesim kesilecek gibi oluyor. Başım dönüyor sürekli. Çok çalışıyorum ondan mı bilemiyorum hayatımın hiçbir döneminde böyle olmamıştım. Suratım da hep asık. Bir kahve ile günü bitiriyorum sonra açlıktan başım dönüyor. Zorluyorum kendimi ama olmuyor. Kimseye de söylemiyorum doktora git derler diye ama annem anladı çok zayıfladın sen dedi. 1.77 boyum var kilom 56 kemik torbası olucam yakında oysa birkaç aya kadar ayva göbüşümden bile şikayet ediyordum. Ne bileyim burası mahrem gibi benim için gireyim yazayım dedim.
Lalus daha tatile çıkamadık elimdeki işler bitmedi, haftaya kadar bitirmeyi düşünüyorum. Kafayı yeme noktasına geldim montaj. montaj. Kışın da farklı işler oluyor, yaza hazırlık. Belediyelerin tanıtımları oluyor, yurt dışına gidecek tanıtım fragmanlarını hazırlıyoruz. Böyle işte tek umudum tatil, eğer onda da toparlanamazsam psikolojim yerle bir olacak.
geçmiş olsun durasella
ben de seninle aynı moddayım acilen tatile çıkmam lazım
ama malesef daha 2 hafta var
sabahları işe gelmek istemiyorum
hiç çalışmasam ne güzel olurdu oğlumla sabahtan aksama kadar ohhh
ama ilerde sıkılacağımı bildiğimden işi bırakmıyorum ....
hugocuk ameliyat tarihin ne zaman?
kimse gelip yazmıyo yaww
ben ufaktan başladım bayram temizliğine
malum bayramdan sonra ameliyatta olacağım ev temiz olsun
bugün koltuk takımlarını yıkamak istedim kayınvalidede vardı ama malesef belimden yıkayamadım yarın halı yıkamacılar gelecek koltuk takımlarını yıkatacağım 1 takımına 70 tl dediler kayınvalide verecek parasını öyle dedi bende tamam dedim
halılarıda yıkatacağım
bikaç güne de kayınpeder gelecek balkonu ölçüp hemen takacaklar artık evde takıl tukul ne varsa balkona atacağım ev toplanacak rahat edeceğim
memoşun bisikleti arabası eşimin motor eşyaları çantası hatta koşu bandını bile atacam balkona
iki balkon var tekini hiç kullanmıyoduk kocaman zaten
kullanmadığımızı kapatacağız öyle karar verdik diğerini kullanıyoruz memeoş tüm gün girip çıkıyo
OHHH eline sağlık ben bayrama memlekete gidiyorum o yüzden dalmayacağım temizlik işine
zaten ben temizlik yaparken tuna elini kovaya sokuyo sürekli her yerini ıslatıyo
sağ salim gir de çık şu ameliyata valla ben heyecanlanıyorum
az kaldı 6 aylık oldumu tamamdır o zaman büyüğünde canı sıkılmaz gör bakHerkese merhaba, artik bu topigin sonu geliyor galiba diger topiklerde cocuklari kocaman yaptilar maasallah bu topikte sikiydi ama simdi kopma noktasina geldi uzucu, hugocum simdiden sana gecmis olsun amelyatini ve sonrasini mutlaka paylas, cok agrili sonrasi icin diye duymustum bu amelyatin insallah senin rahat gecer, ben tum gunum kosturmakla geciyor havinim cok huy degistirdi bebekten sonra yada degisicekti denk geldi hic bilmiyorum ama sanirim bebekle alakali, mesela benim sozumu cok dinlerdi simdi hic dinlemiyor bebegi ne emzirebiliyorum nede mama yedirtiyor dogru durust ayagini cekiyor gozune parmagini sokuyor yada koltuga cikip bana sokuluyor ustume cikiyor falan zorluyor cok o anlarda bende bagiriyorumcocugun bi yeri cikip sakatlanmadan bi 3 ayimiz olsa meydana bi ciksa toplasa kendini diyd dua ediyorum, havinimde hakli disari cikip gezdiremiyorum oyuncaklariylada sikiliyor oyna oyna bazen evde sikintidan dolaniyor volta atar gibi icim gidiyor ama elimdende bisey gelmiyor kucuk cok gazli bi dakka durmuyor ciyak ciyak inanin havinimi 2dk yemek yediriyorum zorla cabuk cabuk kucuk durmuyor cunku yavrum hdrseyimiz cok hizlandi hadi hadi bebek agliyor vs cocukta bikti artik ,
Hugocum senin memosla bir gununuzu nasil geciriyorsunuz paylasirsan sevinirim..
Bu arada tavsiyem cocuklariniz biraz buyusun oyle ikinciyi dusunun ben kucuk anlamaz o uyur ilk zamanlar kizimla ilgilenirim diyodum ama nerde asla oyle olmuyor ilgilenemiyorsun haksizlik oluyor uzuluyorum cok cunku kucuk ihtiyaclarini karsilicak yasta olss , bu bir donem aslinda 3 yada 6 ay sikinti sonra arkadas olucaklar birbirine biliyorum ama bu surecte dengeyi oturtmak cok zor oturmuyor kucuk taraf agir geliyor hep buyuge zaman ve ilgi kalmiyor...
Birbirimize yakiniz merak ettigim icin sordum ilgilenemedigim icinmi boyle diye ama genelde boyle demekki biraz rahatladim,
Bizimde sabah 8:30-9 a dogru kalkar ya bulamac kahvalti yer yada mama icer o belirliyor normal kahvalti etmiyor en fazla 3-4 lokma yiyor bende oyle anlamiyorum diye bulamac veriyorum hic olmassa hersey icinde gune iyi baslasin diye, sonra oyuncaklariyla oynar getirrir yanima tek tek dagitir, saat 11:30 da ya corba ya kasik mamasi yer saat 12 de yatiririm yataga erken kalkiyor cunku, saat 12:30 bazen 1 bulur uyumasi, 2-2:30 gibi kalkar meyve yer arada biskuvi falan yer aksam 5 de yemegini yer bizim giris kat cam yok demirli camlar oraya oturturum cocuklari seyreder mahallenin maskotu zaten hemen laf atarlar ( eskiden sabah parka 1 saat ogleden sonrada pusetiyle gezmeye hemde alisverisi yapar donerdik) babasini bekler gelince alir gezdirir biraz yurutur gelince inanilmaz huysuz olur yorgun ve uyku geldigi icin miz miz eder durur aksam saat 9 da yatar 10 gibi uykuya dalar, bu arada gun ici ben is yaparken ayni memos gibi oyuncaklari cekmecede her yer her yerde olur bazen yardim eder bana laf asla dinlemez oldu bu aralar, bebekle ilgilendigim zamanlar mutlaka kavga ediyoruz beni ve bebegi asla doyururken rahat birakmiyor cunku bizimde boyle
Yaptigim yanlis bisey varmi yada benim goremedigim sence hugocum?
Cooo kuzun zaman oldu buraya gelmeyeli, calisiyorum malum, aksamlari da cocukla ilgileniyorum, iyi ki yuvaya gidiyor yoksa ben onu nasil oyalardim...
Hugocuk ameliyat icin bol sans sana, umarim istedigin gibi bir karnin olur, simdiden gecmis olsun.
Bana bir durum raporu verin bakalim, kimler ikinciye hamile yada planliyor ?
evet yaa nerelerde kaldın unuttun bizi gelip iki satır yazmıyosun
vallaha benden duymuş olma dedikodu yapmak gibi olmasın ama günışığım hamişberfinbilgende doğurdu kızı oldu aramızda kalsın amaaa kimse duymasınn
inşallah ameliyatım iyi geçer sonuçlarım güzel olur
Bak bak birileri dedikodumu yapiyor:) herkese merhabalar ay dun asimiz vardi hem ufakligin hem buyugun aman bi daha ayni gune getirmem ikiside huysuzlandi aksamustu havini yatirdim berfinide yatirdim o agliyo oburu agliyor bi ona gidip sakinlestiriyorum bi oburkune havine calpol berfine fitil attim havin artik fitil attirmiyor cunku en sonunda bende basladim aglamaya ikiside beni istiyor ben yetemiyorum cocuklarima diye en sonunda havini biraktim kucuk katiliyo cunku onunla ilgilendim havin agladi sonra sustu ama icim gitti aglayarak uyudugu icin, bugunde havinimin kolu sisti biraz buz koydurmuyor bugunde miz miz uyuyor kalkar birazdan ay bebekken asilar daha kolaymis valla buyuyunce yaptirmasida sonrasida kucukteki gibi olmuyor, neyseki ocaga kadar rahatiz,
biri benimde dedikodumu yapmış galiba:))))
kulaklarım çınladı bi bakıyım dedim bende.
yine çok uzun zaman oldu girip yazmayalı,ama arada okuyup bazen çıkıyordum.
kayınvalidemler bendeydi gittiler,1 hafta sonra anneciğim çağırdım karnım durduk yere sertleşip,sancılanıyoru,belim adet sancısı gibi ağırıyordu,umumtla baş edemez oluyordum.bu kaynanamın yüzünden.ama anneciğim sağolsun bi güzel temizledi köşe bucak ,mis gibi yaptı evimi 5 gün kaldı gitti.o varken dinlendim hep.hamile olmasam ben hher işimi kendim zaten görürüm de artık 31 hftalık oldum dikkat etmem lazım.doğum için kadın tutarım annemde yine gelir hem kış temizliği hemde doğum temizliğini aradan çıkarrız.2 çocukla bu kadar derin temizlik birdaha nezaman yapılır bilmem artık:))))
BERFİN:
canım yaa sen doğum yaptın,çocuğunu büyüttün neredeyse ben sana bi hayırlı olsun diyemedim.okuyup çıklıyorum ama bi denk gelip yazamadım sana.allah analı babalı büyütsün.zorlandığını yazmışsın hep,gözüm korkmadı diyemem.ama geciçi bi dönem inşallah kendini toparlayınca bi düzene sokunca rahatlayacaksın sende.
bende bugün nst ye girdim.karnım kasılıp sertleşiyor dedim ya ama çok şükür sancı çıkmadı.
ebeye normal doğum şansım varmı sezeryandan sonra dedim.asla böyle bişey düşünme dedi.geçende bi hasta gelmiş.kadın 2010 da sezezryan olmuş,ikinci doğumu bu sancılarını beklemiş,normalde 1 hafta önce alınıyorya,içten rahim dikiş yerinden yırtılmış,çocuk karın boşluğuna düşmüş zor kurtardık bebeği dedi.bende erken alınmasın diye bunda sancılaırımı bekliyim diyordum ama duyunca çok korktum.birde senin iki doğum arası çok yakın asla olmaz dedi.
perşembe günü umutun aşısını yapırdık .2 bacak bir ağızdan.çok ağladı(
iyice kudurgan oldu çıktı bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?