- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.361
Ben nerdeyse doğduğundan beri huggies kullanıyorum. Yanlardan biraz açık kalıyorsa gece çişini çıkarabilir küçük bir ihtimal. Biz normalde 4+ kullanıyoruz fakat son zamanlarda iyice açıkkalıyordu yanlardan çişi çıktı bir iki kere gece. Şimdi gece 5 numara bağlıyoruz gündüz 4+. Ama tamamen 5 e geçicem bacaklarını çok sıkmaya başladı 4+.
Kalınlığından dahiç rahatsız olmadım. Kıyafetlerde şişiyor biraz.
kızlar merhaba çok sık giremiyorum artık herkes iyidir inşallah ben birşey sormak istiyorum günlerdir kızımın kabızlığıyla uğraşıyorum sütüm yetmediği için devam sütüne başladım artık ve başladık başlayalı kabızlıkta başladıdr götürdüm mamalar yapar dedi fitil verdi ve mamasına koymam için biogia diye bir damla verdi mamasına damlatıp veriyorum ama yine bir faydası olmadı bol bol lifli gıdalar ver dedi nohut mercimek ıspanak vs vs.. vereyim vermesinede benim kız acayip iştahsızlaştı hiçbirşey yemiyor gün içinde meyve zaten hiç yediremiyorum yediği bi çorba bide yoğurttu onuda kesti delirtecek beni geceleri mama içiyor o kadar oda kabız yapıyor.. sma ve aptamil kullandım sonuç aynı siz hangi devam sütünü kullanıyorsunuz sizinde bu iki mamadan dolayı kabızlık probleminiz oldumu olduysa hangi mama iyi geldi bir çağre arıyorum
kaç kilo bebeğin??
bu süt mevzusu benide çok ama çok yıpratmıştı zaten ilk 2 ay hiç sütüm gelmemişti neredeyse o iki damla sütü sağa sağa çoğaltmayı başardım sonra 6,5 aylık olana kadar ek gıdaya başlamadım ama o sütü getirebilmek için neler yemedim neler içmedim resmen takıntı olmuştu bende artık çevremdekiler bile azmine hayranız diyordu, neyse öyle böyle bu zamana kadar geldik benim kızın biberonla bir sıkıntısı yok yani biberonla içiyor ama uyanık olduğu zamanlarda mama içiremiyorum kesinlikle uyuduğunda içiriyorum gündüzde emiyor, ben bu gün yarın bırakacak derken düşkünlüğü arttı sütsüz memeyi cok cok çekiyor meyve asla ama asla yediremiyorum neler denedim meyve suyunu kahvaltısına ekledim olmadı hipp meyve suları var onlardan aldım olmadı kendim yaptım olmadı püre yaptım pişirdim yok yok yemiyor daha ek gıdalara başlamadan önce şeftali kayısı atmıştım difrize yediririm diye ama yok boşuna uğraşmışım tam bir meyve düşmanı ben hiç sizin gibi yediremiyorum yemezde zaten sizinkiler maşallah gün içinde iyi yiyorlarmış benimki yaptığım sebze çorbasını yerse yer birde hergün yoğurt mayalıyorum onu yerdi bu aralar hiçbirşey yemiyor neredeyse sabah kahvaltısını iyi yiyor allahtan kahvaltıda gün aşırı yumurta sarısı veriyorum peynir yulaf ekmek içi ceviz birde son zamanlarda ufak ufak zeytin veriyorum hoşuna gidiyor ama yememesi yüzünden kilosu daha 8,350
bu konuyu hiç açmasydın. o kadar üzgünüm ki
benimki sadece tam olarak 5 ay emdi, 6. aydan itibaren ağız burun büktü, kafasını çevirdi. mücadele ettim istemedi.
zaten sütüm de yoktu. genetik sanırım. eşim demişti kızların sütü annesininki gibi olurmuş. annemde ablamı ve beni emzirememiş.
buklenin annesinin sütü çokmuş, bir ara diyordu çok akıyor diye.
belki elektirikli pompa almış olsaydım artardı.
bir ara sadece geceleri emdi, sütüm azdı, sonra ağzına alıp bıraktı
şimdi devam sütü veriyorum. 8 ay 1 haftalıkken 7850 gr dı. devam sütünden sonra serpildi. şu an tahminim 9 kg yaklaşmıştır.
dişleri var ve ek gıda verirsen çiğnemeye alışıyor.
adımın altında gül yazıyor, menekşeydim önceden
bunlar rütbe mi
minik minik doğranmış balkabağı içme suyula haşlanır
pişince içine pekmez ve ceviz eklenip yedirilir
bağırsakları çalıştırdığı için yemeden önce bezleri sıkı sıkı bağlanır
sağol canım, ben ve kızım iyiyiz çok şükür de, ömercik hasta. soğuk algınlığı herhalde. valla vakit yok gerçekten ama el alışkanlığı, hemen kk'yı açınca senin ve durasella'nın bloğuna da bakıyorum.
sizler gibi ata'nın tulumlu pozlarına ben de bayıldım, belirtmeden geçemeyeceğim.
iyi geceler canım sana da.
benim oğlan çok yiyo
ne versem yer mamada içiyo sağdığım sütüde içiyo
aptamil kutusunun içine düşecek
kızlar merhabalar nasılsınız?geçmişi okuyamadım.sizlere danışmam gereken birşey var.
bugün alışverişe gittik.biraz önce geldik.markette bebelac ın sütlü tahıllı gece mamasını gördüm.deneme amaçlı aldım.sizler hiç kullandınız mı?ne zaman vermek gerekiyor.bebeklerim gece kalkmıyor ama merak edince doyurucu mudur acaba bilemedim.
kullananlar beni aydınlatabilir mi?ne zaman vereceğim?nasıl vereceğim?bebek huzurlu uyuyor mu?
diğer mamadan farkı nedir?
kızlar bu gün kabızlıktan yakınırken kızım akşama doğru normal kakasını yaptı ohh çok şükür:) damla iyi geldi sanırım inşallah birdaha olmaz ben ondan daha çok sıkıntı yaptım , bizimki akşam 2,5 tane hamsi yedi :) bayaa da sevdi inşallah balıkla arası hep iyi olur birde benim ayaklarının üzerine bile güç bela bastırdığımız kızım teyzesinin bilgisayarını koltukta görünce istemeye başladı bende alabiliyorsan al diye koltuğun kenarında tuttum baktım bayaa ayakta duruyor bu.. bilgisayarla oynamaya başladı, işine gelince durabiliyormuş demekki :)) sonrada yüzünü kitaplarıyla kapatıp cee oyunu yaptı bize, biz ona yapacağımıza o bize yaptısonra yine başladı uyku huysuzluğu fazla oturamadan kalktık anneanneden
rüyamda sizdeydik, yatılı kalmışız. benim oğlan mutfagınıza emekleyerek giriyor. sonra ben ordan çıkarmak isteyince birden ayağa kalkıyor ve mutfaktan koşarak çıkıyor. şaşırıp kalıyorum, yürüdüğünü bilmiyordum.
evinizde böyle eski rum evleri olur ya yüksek tavanlı, cumbalı falanmış. büyülenmiş gibi tarihi evinize bakıyorum (sanırım sen arkeologsun ya ondan öyle bir ev yakıştırdım sana)
en çok zaman geçirir olduk burda rüyalarıma giriyorsunuz artık.
kızlar merhabalar nasılsınız?geçmişi okuyamadım.sizlere danışmam gereken birşey var.
bugün alışverişe gittik.biraz önce geldik.markette bebelac ın sütlü tahıllı gece mamasını gördüm.deneme amaçlı aldım.sizler hiç kullandınız mı?ne zaman vermek gerekiyor.bebeklerim gece kalkmıyor ama merak edince doyurucu mudur acaba bilemedim.
kullananlar beni aydınlatabilir mi?ne zaman vereceğim?nasıl vereceğim?bebek huzurlu uyuyor mu?
diğer mamadan farkı nedir?
merhaba melitta, oğlum mama yediği zamanlarda bende bebelac tahıllı mamalarından kullandım, açıkçası bu mamaları yedikten sonra bende oğlumda rahat rahat uyuduk geceleri gerçekten tok tutuyo çocukları
gerçi oğlum şimdi mama yemek istemiyor ama bizim yediğimiz herşeyi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?