- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.321
selam hatunlar,
çok şükür gece 1-2 olmadan bir selam verebildim sizeama çaki oğlumdan çok duramayacağım.
ben huggies 4+ aldım. birazcık büyük ama ne taşırma, ne sızdırma. ben çok memnun kaldım. sanırım onunla devam edicem. kalın bir bez ama rahatsız etmiyor.
ömercik çok hasta, iki gündür yemek yerken midesi bulanıyor, burnundan bile gelecek şekilde istifra ediyor. burun akması var, öksürük var. peditus kullanıyorum. Allah şifa versin yavruma :2: dün hastalıktan gözlerinden yaş geldi. ama hala kablolara dadanma peşinde
ben çıkıyorum şekerler, oğulcuğumu doyurayım. yine gelirim.
ne çok dizin var senin
sağol canım. mama yapıcam şimdi, onda da midesi bulanırsa nane-limon kaynatırım.
benim_olan molfix ve huggies aynı tarzdalar canım. ikisinden de denedim.aynılar. memnun kalırsın bence.
nolcek yoruldumu annesine bırakıyo çocuğu
biz napalımm
kızlar merhaba çok sık giremiyorum artık herkes iyidir inşallah ben birşey sormak istiyorum günlerdir kızımın kabızlığıyla uğraşıyorum sütüm yetmediği için devam sütüne başladım artık ve başladık başlayalı kabızlıkta başladıdr götürdüm mamalar yapar dedi fitil verdi ve mamasına koymam için biogia diye bir damla verdi mamasına damlatıp veriyorum ama yine bir faydası olmadı bol bol lifli gıdalar ver dedi nohut mercimek ıspanak vs vs.. vereyim vermesinede benim kız acayip iştahsızlaştı hiçbirşey yemiyor gün içinde meyve zaten hiç yediremiyorum yediği bi çorba bide yoğurttu onuda kesti delirtecek beni geceleri mama içiyor o kadar oda kabız yapıyor.. sma ve aptamil kullandım sonuç aynı siz hangi devam sütünü kullanıyorsunuz sizinde bu iki mamadan dolayı kabızlık probleminiz oldumu olduysa hangi mama iyi geldi bir çağre arıyorum
iyi akşamlar arkadaşlar ya benim yine aklıma bişey takıldı. ben kızıma çok düzgün yemek yedirmiyorum galiba. gün içinde ne sırayla neler yediriyosunuz yazarmısınız örnek teşkil etmesi bakımından:)
Kızlar naber
yazamadım epeydir ama ara ara okudum
herkes iyidir umarım
Benim minnoş sonunda dişleri patlataca galiba :)
10. aya girdik hala dişimiz yok
ama bu hafta mızırdanmada zirve yaptı :)
Bugün baktım diş kökleri şişmiş ama diş görünmüyor
bu durumda dişi kaç günde çıktı sizinkilerin
yarın sabaha dişle uyanır mı acaba
Çok heyecanlandım valla :))
canım bizimkinde de tık yok hergüne umutla uyanıyorum:)ama huzursuzluk fena gece uykularını da unuttuk
kızlar merhaba çok sık giremiyorum artık herkes iyidir inşallah ben birşey sormak istiyorum günlerdir kızımın kabızlığıyla uğraşıyorum sütüm yetmediği için devam sütüne başladım artık ve başladık başlayalı kabızlıkta başladıdr götürdüm mamalar yapar dedi fitil verdi ve mamasına koymam için biogia diye bir damla verdi mamasına damlatıp veriyorum ama yine bir faydası olmadı bol bol lifli gıdalar ver dedi nohut mercimek ıspanak vs vs.. vereyim vermesinede benim kız acayip iştahsızlaştı hiçbirşey yemiyor gün içinde meyve zaten hiç yediremiyorum yediği bi çorba bide yoğurttu onuda kesti delirtecek beni geceleri mama içiyor o kadar oda kabız yapıyor.. sma ve aptamil kullandım sonuç aynı siz hangi devam sütünü kullanıyorsunuz sizinde bu iki mamadan dolayı kabızlık probleminiz oldumu olduysa hangi mama iyi geldi bir çağre arıyorum
canım ben liste yapmış hergüne farklı şeyler yesin diye.Haftanın 3 günü balık,2 gün tavuk,2 gün kırmızı et
sabah kahvaltı,meyve püresi,yoğurt,çorba,kaşık maması gece aralarda emiyor işte
canım ben liste yapmış hergüne farklı şeyler yesin diye.Haftanın 3 günü balık,2 gün tavuk,2 gün kırmızı et
sabah kahvaltı,meyve püresi,yoğurt,çorba,kaşık maması gece aralarda emiyor işte
Hepsini yedirebiliyorsan bravo valla ben yapamıyorum o kadar.
Yumurtali pekmezli kahvalti yiyor , öğlen sebze çorbasına ekmek doğruyorum bazen tavuk bazen etli bur tencere yemeği,öğleden sonra meyve, gece yatmadan evvel mutlaka tahilli meyveli muhallebi, günde 5 kez gece de enaz 2 kere emiyor. Bu kadar iste. İnsallah yetiyordur.
Benim minnoş bugün kahvaltısında yarım yumurta sarısı ile biraz peynir yedi o kadar
Öğlen sebze çorbası içti dışardaydık emziremediğim için bir çay bardağına yakın içmiştir.
yoksa iki kaşık alıp bırakırdı
Akşam bir iki çorba kaşığı kadar yoğurt ile bir mink köfte yedi
Bizim normal günümüz ortalama bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?