- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.181
ne zamandır dediğin 1 haftadır pc bozuk kız ne kadar kilo verdin ki bu dönemde?bende ebru şallıya takılıyorum sabahları ve asla akşam yemeği yemiyorum ekmekte hiç yok bakalım neler olucak.. kızz gelinde muhabbet edelim deniz uyancak ufff koltuk kenarları hep salya yalaya yalaya sıralıyo zaten özledim sohbetleriiii
kusura bakma canım görememişim günaydınını.. bende duşa aynen senin gibi giriyorumpsikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama denizi bi kaç saatliğine bırakacak kimsem yok şuan o kadar ihtiyacım var ki aslında iyi geleceğinede eminim aslında....muhabbet etmek isteyen yok mu bekliyorumm
ne zamandır dediğin 1 haftadır pc bozuk kız ne kadar kilo verdin ki bu dönemde?bende ebru şallıya takılıyorum sabahları ve asla akşam yemeği yemiyorum ekmekte hiç yok bakalım neler olucak.. kızz gelinde muhabbet edelim deniz uyancak ufff koltuk kenarları hep salya yalaya yalaya sıralıyo zaten özledim sohbetleriiii
kusura bakma canım görememişim günaydınını.. bende duşa aynen senin gibi giriyorumpsikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama denizi bi kaç saatliğine bırakacak kimsem yok şuan o kadar ihtiyacım var ki aslında iyi geleceğinede eminim aslında....muhabbet etmek isteyen yok mu bekliyorumm
gunaydıun bukle
bana da uzun zamandır yokmuşsun gbi gelmişti.
geceleri sık sık uyanan çocuk, artık kalktı mı yatmıyor. iki gündür 4 gibi uyanıyor, sallıyorum yatagına koyuyorum gözlerini açmış oluyor ya da yatakta ayağa dikilmiş, koridordaki ışığa bakıyor buluyorum. uyutmaya başlayınca basıyor yaygarayı.
aslında geceleri uyandıgında öyle yaygara basmaz, mızmızlanırdı. huyları değişiyor her gecen gün.
melitta merhaba canım. ne zaman gidiyorsun izmir'e? bize haber ver de merak etmeyelim seni.
sinemcim Allah bize yardım etsin. tüm yavrular tam birer fırtına oldular. tabi bizlerde de yorgunluk diz boyu. ama kesinlikle çok doğru düşünüyorsun. hem bebek yap isteyerek, hem de şikayet et yoruluyorum diye. Allah bize ne kadar büyük bir lütufta bulunmuş. bebeği olsun diye hastanelerden çıkmayan insanlar var. ömer hiç durmuyor diye ben de hep yakınıyorum ama bu akşam mesela burnu akıyor nezle oldu sanırım. burnu tıkalı diye zor daldı uykuya. hep uyanıyor. keşke iyi olsa da hep dolansın ortalıkta diyorum bu sefer deyani Allah onlara da, bize de sağlık sıhhat versin.
Kızlar merhaba, çok özledim herkesi umarım herkes çok iyidir. Sonunda bankadan açılmaya başladı tekrar forum
artık buralardayım inşallah, geçmiişi okuyayım ben görüşürüz
bu arada eşime bişeyler oldu geçen hafta öyle bir ilgilendi ki oğlanla, bu benim kocam olamaz, eve başkası mı geldi falan dedim.
2 gündür normale dönmeye başladı.
hafta sonu kayınvalidem gelecekmiş, 1 hafta falan kalacak, oğlanı özlemiş.
Yağ aldırmayı düşünenlere dinlediğim bir ayrıntıyı söyleyeceğim
gülben ergenin magazinde bacaklarını izlemişinizdir bu yaz selülüt doluydu kendi bi kanalda geç iken yağ aldırdığını çok pişman olduğunu beslenmeye dikkat edilmeyince selülit yaptığını söyledi şırıngayla çekilen işlem sanırsam 2 kez düşünün derim ama karın gerdiymenin zararlarını bilmiyorum...hugo tekrar bebek yapcaksan bence ondan sonra gerdir bi daha bozulcak karnın çünkü benim fikrim tabi..bende karnımda deforme olmadı şükür ama basenlerimde çatlak var...zayıflayınca onlarda çok derin gözükmez oldu
oğlum foruma giremediğim bu zaman içerisinde baya bi afacanlaştı, zaten sıralıyordu şimdi koltuklara çıkmayı öğrendi
babasını görünce baba, kuzenlerimin kızlarını görünce abba diyo konuşmak için çabalıyo
dr. vitaminini değiştirdi onu içmeye bağladığından beri iştahı açıldı, kilo aldımı bilmiyorum ama 2 hafta önce götürdüğümüzde 200gr vermişti hastalıktan 8kg bile olamadı
boyu biraz daha uzadı ama kıyafetlerinden ve uzandığı yerlerden anlaşılıyo
bunun dışında burun tıkanıklığımz devam ediyor alerjikmi şimdi onun için 1yaşına kadar ilaç kullancaz, eve soğuk buhar makinası aldık arada maske ile serum fizyojik ile hava veriyoruz
böyle işte kızlar bizdeki gelişmeler
iyiki döndün yeniden aramıza
oğlunun iyileşmesine sevindimm
iyiki döndün yeniden aramıza
oğlunun iyileşmesine sevindimm
Kullanıcı adının anlamı ne? Ne zamandır sorayım diyorum unutuyorum.
Herkes toplaşıp Alanya'da yapsın tatilini hem şubat anneleri olarak zirve yapmış oluruz :)
oğlum foruma giremediğim bu zaman içerisinde baya bi afacanlaştı, zaten sıralıyordu şimdi koltuklara çıkmayı öğrendi
babasını görünce baba, kuzenlerimin kızlarını görünce abba diyo konuşmak için çabalıyo
dr. vitaminini değiştirdi onu içmeye bağladığından beri iştahı açıldı, kilo aldımı bilmiyorum ama 2 hafta önce götürdüğümüzde 200gr vermişti hastalıktan 8kg bile olamadı
boyu biraz daha uzadı ama kıyafetlerinden ve uzandığı yerlerden anlaşılıyo
bunun dışında burun tıkanıklığımz devam ediyor alerjikmi şimdi onun için 1yaşına kadar ilaç kullancaz, eve soğuk buhar makinası aldık arada maske ile serum fizyojik ile hava veriyoruz
böyle işte kızlar bizdeki gelişmeler
nisa kızımın adı
NE ise benim adımın ilk 2 harfi
aslında başka biçok denemiştim baktım olmuyor deneye deneye böyle tuhaf bişey çıktı işte ortaya:)
önceki yaz gitmiştim alanyaya çok sıcak olmasına rağmen beğenmiştim
ama yinede sadece tatil için ideal
yaşanmaz sanırım sıcaktan
sen alanyada mısın yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?