2012 Şubat Anneleri

gunaydıun bukle
bana da uzun zamandır yokmuşsun gbi gelmişti.

geceleri sık sık uyanan çocuk, artık kalktı mı yatmıyor. iki gündür 4 gibi uyanıyor, sallıyorum yatagına koyuyorum gözlerini açmış oluyor ya da yatakta ayağa dikilmiş, koridordaki ışığa bakıyor buluyorum. uyutmaya başlayınca basıyor yaygarayı.
aslında geceleri uyandıgında öyle yaygara basmaz, mızmızlanırdı. huyları değişiyor her gecen gün.

bu arada eşime bişeyler oldu geçen hafta öyle bir ilgilendi ki oğlanla, bu benim kocam olamaz, eve başkası mı geldi falan dedim.
2 gündür normale dönmeye başladı.
hafta sonu kayınvalidem gelecekmiş, 1 hafta falan kalacak, oğlanı özlemiş.

canım biraz yoğundu işlerim şimdi gelebildim, hadi sohbet edelim

anacım bizimkiler iyiye gideceği yerde gün geçtikçe kuduruyor sanki. bana hep 1 yaşına kadar uyku düzeni oturur derlerdi hani tık yok hala, geceleri daha çok uyanır oldu

Kızlar merhaba, çok özledim herkesi umarım herkes çok iyidir. Sonunda bankadan açılmaya başladı tekrar forum
artık buralardayım inşallah, geçmiişi okuyayım ben görüşürüz

melitta merhaba canım. ne zaman gidiyorsun izmir'e? bize haber ver de merak etmeyelim seni.

bu ay ın 29 da sabah yolcuyum.ben gitmeden bi gün önceki akşam vedalaşırız sizlerle.çok özleyeceğim sizleri.eşim özledim sizi çıkın gelin demezse 2 ay yokum inşallah döndüğümde de günlerim nasıl geçti paylaşırım sizlerle.yokluğunuzu hissedeceğim

günaydın kızlar

yarın doktorum programında karın gerdirme,yağ aldırma ameliyatı ve kimler için riskli kimler için uygun vs..konusu var hugo.az önce gördüm.
haber veriyim dedim.ilgi alanınya o yüzden :))

bence hiç öyle şeyler yaptırma derim.
neyse kızlar ben çıkıyorum.bana burda oturup artık yazmak hayal gibi oldu.,
resmen şımarıklığına yırtıyo biyerlerini benimki..
görüşürüz kızlar..

Kızlar merhaba, çok özledim herkesi umarım herkes çok iyidir. Sonunda bankadan açılmaya başladı tekrar forum
artık buralardayım inşallah, geçmiişi okuyayım ben görüşürüz

hoşgeldin cnm

kızlar bende telden wlana bağlanamıyodum 2 gündür size pek cvpda yazamadım bugün paket satın aldım bende napim sizsiz hayat olmuyo alıştım kk ya kaç senedir

Catlovercım alıntı yapmışın ama cvp yazamadım:) kusura bakma benim sıpamda 2 gündür nezleydi burnu tıkandığı için hatta akşam beni emmedi bende sağdım sütümü verdim sonra burnu açılınca emmeye devm etti korktum bırakıcak anne sütünü diye ama çok şükür emiyo..meğer burnu tıkalı olduğu için gece emmeyip sık sık uyanıyormuş sende oğluşuna iyi bak aç oluncada sık sık uyanır cnm bide fıs fıs sık burnuna açılsın rahat etsin ben fizyosol kullanıyorum fıs fıs...
Bide kızlar ben nane limon kaynattım ona 100 ml kadar içirdim terletti attı ama az şeker koydum yoksa içmiyordu.biliyorum şeker yasak ama napim içmesi için mecbur koydm...

sorma cnm geçen benimkide almış sallıyor ayağında bende şok oldum istesen oluyormuş demekki dedim... Gözün aydınmı diyelim yoksa allah yardımcın olsunmu kaynananla aran nasıl inş iyidir.benimkide gelebilir her an...:97:

Yağ aldırmayı düşünenlere dinlediğim bir ayrıntıyı söyleyeceğim

gülben ergenin magazinde bacaklarını izlemişinizdir bu yaz selülüt doluydu kendi bi kanalda geç iken yağ aldırdığını çok pişman olduğunu beslenmeye dikkat edilmeyince selülit yaptığını söyledi şırıngayla çekilen işlem sanırsam 2 kez düşünün derim ama karın gerdiymenin zararlarını bilmiyorum...hugo tekrar bebek yapcaksan bence ondan sonra gerdir bi daha bozulcak karnın çünkü benim fikrim tabi..bende karnımda deforme olmadı şükür ama basenlerimde çatlak var...zayıflayınca onlarda çok derin gözükmez oldu

oğlum foruma giremediğim bu zaman içerisinde baya bi afacanlaştı, zaten sıralıyordu şimdi koltuklara çıkmayı öğrendi
babasını görünce baba, kuzenlerimin kızlarını görünce abba diyo konuşmak için çabalıyo
dr. vitaminini değiştirdi onu içmeye bağladığından beri iştahı açıldı, kilo aldımı bilmiyorum ama 2 hafta önce götürdüğümüzde 200gr vermişti hastalıktan 8kg bile olamadı
boyu biraz daha uzadı ama kıyafetlerinden ve uzandığı yerlerden anlaşılıyo
bunun dışında burun tıkanıklığımz devam ediyor alerjikmi şimdi onun için 1yaşına kadar ilaç kullancaz, eve soğuk buhar makinası aldık arada maske ile serum fizyojik ile hava veriyoruz

böyle işte kızlar bizdeki gelişmeler

benim karnımdada deforme yok çünkü 2 yıl düzenli karın çalıştım beni rahatsız eden sezeryan yeri
yağ aldırmakla filan alakası yok düzenli spor yaparsan koşarsan bacaklarda selülit olmaz çünkü kan dolaşımı hızlıdır devamlı
hiç selülitli sporcu görmedim mesela
istediğin kadar düzenli beslen spor yapmadığın sürece her geçen snelerde vücut biraz daha yere doğru çekilir
göğüsler karın kollar bacakların içleri

iyiki döndün yeniden aramıza
oğlunun iyileşmesine sevindimm

iyiki döndün yeniden aramıza
oğlunun iyileşmesine sevindimm

hugocuk benim oğlana bimden uzaktan kumandalı jip aldım, sen demiştin galiba sabah, şimdi iş yerinde pillerini takıp çalıştırdım,oynadım hatta valla süper birşey, arabanın altında mavi kuvvetli ışık var. gece lambası gibi yani. ben çok beğendim alacaklar alsın (15 tl bu arada) renkleride var, turuncu, gri, mavi, kırmızı. ben kırmızısını aldım alperen kırmızıyı çok seviyor çünkü

Kullanıcı adının anlamı ne? Ne zamandır sorayım diyorum unutuyorum.
Herkes toplaşıp Alanya'da yapsın tatilini hem şubat anneleri olarak zirve yapmış oluruz :)

nisa kızımın adı
NE ise benim adımın ilk 2 harfi
aslında başka biçok denemiştim baktım olmuyor deneye deneye böyle tuhaf bişey çıktı işte ortaya:)
önceki yaz gitmiştim alanyaya çok sıcak olmasına rağmen beğenmiştim
ama yinede sadece tatil için ideal
yaşanmaz sanırım sıcaktan
sen alanyada mısın yoksa?

mozpcum hoşgeldin tekrar aramıza
benim kızımdada geçmek bilmeyen bi burun tıkanıklığı var
kronikleşti resmen
kaç doktora götürdüm hepside 1 yaş dedi
ama spreyden başka bişey vermediler
bende onları kullandıkça daha kötü oldu sanki artık bıraktım hepsini
şimdi biraz daha rahat ama yine tıkalı tabi
emerken çok sıkıntı oluyor malesef
ama oda bizde böyle yaşamaya alıştık resmen
bakalım 1 yaşını beklicez mecbur

Hım yine de bir manası varmış :)

Evet, Alanya'dayım. Klima olmasa intihar girişiminde bulunurdum herhalde zor bu sıcakta, nemde yaşamak. Şu mevsim oldu hala şort giyiyor benim minik. Sen neredensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…