2012 Şubat Anneleri

burdayım canım ohhhh ne iyi yapmışsın
söylemesi ayıp bende haftasonu yalancı tavukgöğsü yaptım içinede 1 paket kremşanti boca ettim
üstünede çikolata sosu yaptım
yedim yedim yedimmmm
veeeeeeeeeeee
uzun zamandır tartıya çıkmamıştım o kadar tatlıyı yeyince aklıma geldi
birde ne göreyim 59ken 62,5 olmuşum :53::53:
inanamadım
şuan vicdan azabında ölüyorum
canım deli gibi çekmesine rağmen bi süre abur cuburu yasakladım kendime:43::43:

Hadi hadi son kez sepet sarkıt :)
Benim eşim bir hafta yok, artık yemek pişirmem. En sevdiğim şey ekmek arası peynirdir, paso yer dururum. Öff bir de eşimle ilk defa böyle uzun ayrı kalacağız, pek iyi hissettiğim söylenemez :/

Hadi hadi son kez sepet sarkıt :)
Benim eşim bir hafta yok, artık yemek pişirmem. En sevdiğim şey ekmek arası peynirdir, paso yer dururum. Öff bir de eşimle ilk defa böyle uzun ayrı kalacağız, pek iyi hissettiğim söylenemez :/

tamam seni mi kırcam evdeki son albeniyide yeyim bari
bu gidişle yine 500 kilo olurum nasılsa:53:
kıyamam benimde en sevmediğim şey eşimden ayrı kalmaktı bi zamanlar
ama şimdi yaramaz kız yüzünden aynı evde ayrı gibiyiz:(
ve buna çok üzülüyorrum bende
ne kadar istesekte verimli bi şekilde vakit ayıramıyoruz birbirimize
o yokken benimde en sevidğim şey makarna yemektir:1:
eşim nefret eder çünkü
bende yapar tabak tabak yerim:56:
ayyy bak canım çekti şimdi
yasak koydum ya kendime
artık herşeyi ister canım:27:

Neden canım akşamları birlikte değil misiniz? Üçünüz oturun halıya oynayın o bile ne tatlı gelir. Benim eşim geç geldiği için o şansımız da olmuyor.

Eşim de kolayı yasakladı bana, asit içme zararlı deyip duruyor. Kola stokladım, bir haftada ne içsem kardır :)

Neden canım akşamları birlikte değil misiniz? Üçünüz oturun halıya oynayın o bile ne tatlı gelir. Benim eşim geç geldiği için o şansımız da olmuyor.

Eşim de kolayı yasakladı bana, asit içme zararlı deyip duruyor. Kola stokladım, bir haftada ne içsem kardır :)

birlikteyiz canım ama öyle oluyorki benim onlarla boğuşacak halim kalmıyor uzaktan oturup seyrediyorum
farklı bişeyler yapamıyoruz
birde şöylee keyifli bi tatil istiyor canım
sabırsızlanıyorum bir an önce yaz gelsin kızım büyüsün rahat rahat keyfimize bakalım diye
buarada benim eşimde kola delisidir
bende kızarım çok içiyosun diye ama kendimde dayanamam
nasıl bi illetse bırakılmıyor:)))

durasella bu arada atanın denize karşı oturmuş sırtı fotoğrafa dönük pozuna bayıldım
tüm fotoları güzel ama en güzeli o sanki
çok başarılı bi çekim olmuş bence

kızlar nasılsınız ?

biz çok iyiyiz.düşüp kalkıyoruz özelikle kızım.biryerlere tutunup sonra kendini bile bile bırakıyor.denge testi yapıyor galiba.oğlum iseayakta iken adım adıp birşeylere tutunup kendine çekmeye çalışıyor tabi sonuç yere kapaklanıyor.zır zır ağlıyorlar :53:

bi tarafımız mor bi tarafmızı şiş bi tarafımız çizik düşe kalka büyüyorlar :1:

sizler nasılsınız?

bugün kıbrıs ın cumhuriyet bayramı vardı.harikaydı :):):) askeri helikopterler ve hızlı uçan dört tane uçak tek kelimeyle muhteşemdi :):):):):):):)

birlikteyiz canım ama öyle oluyorki benim onlarla boğuşacak halim kalmıyor uzaktan oturup seyrediyorum
sabırsızlanıyorum bir an önce yaz gelsin kızım büyüsün rahat rahat keyfimize bakalım diye

bende inşallah yaz gelsin denize gideyim kuzularımla tutayım ellerinden girelim denize diye düşünüyorum.hayallerini kuruyorum.inşallah rabbim ömür verirse.çok güzel planlarım var benimde.ondan sonra da ver elini doğu :):):):):)

herkese merhabalar kızlar güzel anneler ve bebekleri(artık bebeklikten çıkıyorlar ama neyse işte):))

çok uzun zaman oldu yazmayalı,ama sürekli takipteyiim sizleri,2 gün okuyamasam 3.gün mutlaka bakıyorum geçmişi süürekli okuyorum.kim neyapmış,bebişler nasıl bilgi sahibiyim yni:))

bi hamilemiz daha olmuş.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin,inşallah çok rahat bi hamilelik geçirirsin canım.

yavrularımız iyice hareketlendi artık,ele avuca sığmaz oldular maşallahları var.
gün içinde iki kere yarım saatlik uyku dışında (bi sabah-bi de öğleden sonra) sürekli uyanık ve hareket halinde oğlum.
gün içinde uyuymuyor bari gece uyusun diyorum inanın 5-6-7 kere uyanıyor.gece uykularımızda düzene girmedi hiç.

7 adet diş çıkardık.4 üst 3 alttan.
eskiden yani daha küçükken bi kaç kere yazmışlığım olmuştu oğlum hiç mız mız bi bebek değil ,huysuzluğu pek olmuyor diye bahsediyordum !bahsetmez olaydım.tam tersi oldu artık.sürekli bir mızmızlanma içinde,hiç oyuncak nedir bilmiyor.

sizin bebişlerle birebir aynı şeyleri yaşıyuoruz bizde.
tüm kilolarımı verdim gibi bişey 3 kilo kaldı sadece.58 im 55 le hamile kalmışştım.
hızlarına enerjilerine yetişmek ne mümkün.

allah tüm annelere kolaylık versin diyorum.

her nekadar yazamasamda sizleri takipteyim.
öpüyorum..
görüşmek üzere..

kitabın ismi serenad henüz başlamadım.
daha önce mutluluk okumuştum, filmi de güzeldi.
bir kedi, bir adam, bir ölüm kitabını okumuştum. yıllar yıllar önce.

Çok güzel kitap, keyfini çıkar. Çok özledim okumayı, bebek ve iş birlikte zor yürüyor hiç fırsat olmuyor.

durasella bu arada atanın denize karşı oturmuş sırtı fotoğrafa dönük pozuna bayıldım
tüm fotoları güzel ama en güzeli o sanki
çok başarılı bi çekim olmuş bence

Teşekkürler :)
Kullanıcı adının anlamı ne? Ne zamandır sorayım diyorum unutuyorum.

Herkes toplaşıp Alanya'da yapsın tatilini hem şubat anneleri olarak zirve yapmış oluruz :)

Benim canım tatil bile istemiyor o derece bunalımım yani :( evde olunca is bitmiyor ellerim sürekli suyun icinde kurudu çatladı, kilom kaldı verilecek , bel fıtığım ağrıyor cocuğa bakacak kimse olmadıgından fizyoterapiste gidemiyorum , araba tamirde bi yere çıkamıyoruz ,saçlarımı kestirdim Eylül'de , eli kirilasi Kuafor rezil etti birakti,hala aynaya bakamıyorum ah bi uzasa , raporluyum ise başlamadım ama bitiyor Aralık'ta is bası ama ben hiç bişey hatırlamıyorum ise dair , haa asil bomba; evimizi su bastı Ağustos'ta , sigorta karsiliyor neyseki, tamire girdi ama hala teslim alamadık , ben böyle hayatın taa diye lafa başladığım an oğlan hastalandı gecen hafta, neye uğradığımı şaşırdım , tek avuntum o çünkü , oğlum var iyi ki, yoksa 7 de ise gidip aksam 7 de gelen ve 10 da uyuyan kocanın sohbetine doyum olmuyor.
Velhasil; Ev yok araba yok , Elde var; Tatlı bir bebek :) Allah saglıktan ayırmasın ne diyim, sınanıyorum heralde , huzur istiyorum tez zamanda.

napıyosunuz bakiyim
bu akşam a101den konuşan kurabiye kavanozu aldık
sandığımdan daha eğlenceli çıktı
ışıkları yanıp sönüyo şarkı söylüyo dans ediyo ve hareket ediyo
ama memikto şimdilik korktu üzerinde tak çıkart şekiller vardı onlarıda söktüm ağzına sokar yutar filan diyee
şimdilik kavanoz olarak oynuyo alışınca ışıklı müzikli oynar peşinden koşturur

canım

yazılanları okumak daha keyifli geliyor inan ;9
aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz biz de

sen ve einstein 2. bebiş işine karar verdiniz mi
kendime destekçi arıyorum ;9

bende inşallah yaz gelsin denize gideyim kuzularımla tutayım ellerinden girelim denize diye düşünüyorum.hayallerini kuruyorum.inşallah rabbim ömür verirse.çok güzel planlarım var benimde.ondan sonra da ver elini doğu :):):):):)

melitta merhaba canım. ne zaman gidiyorsun izmir'e? bize haber ver de merak etmeyelim seni.

masa başında uyuyabilirim şuan, oğluşum bu aralar feci iştahsız, geceleri devam sütü bile içmek istemiyor, e haliyle aç olunca yarım saate bir uyandı ve 5 ten sonra hiiiiçç uyumadı, zaten 7 de hazırlanmaya başlamam lazım derken her sabah 2 saat gözlerimden kan damlıyor sanki(halimize bin şükür diyelim yine de) bu arada bende bir değişiklik oldu kızlar artık uykusuzum yoruldum bile demek istemiyorum yani söylenmek istemiyorum Allahın gücüne gider diye düşünüyorum, ya yavrum hasta olsaydı diyorum, haline şükret yavrun sağlıklı mutlu, onu sen istedin yorulacaksın diyorum. bana ne oluyor kızlar? ben böyle düşündükçe eşim ve oğlum iyice keyifçi oldular. çünkü hiç oturmuyorum akşamları. hep bir telaş koşturmaca içiyorum. dün sigara içiyorum mutfakta nasıl hızlı içmişim başım fırıl fırıl dönmeye başladı, eh be kadın ne zorun var, bu acele nedir diye kızdım kendime.:ssz:

sinemcim Allah bize yardım etsin. tüm yavrular tam birer fırtına oldular. tabi bizlerde de yorgunluk diz boyu. ama kesinlikle çok doğru düşünüyorsun. hem bebek yap isteyerek, hem de şikayet et yoruluyorum diye. Allah bize ne kadar büyük bir lütufta bulunmuş. bebeği olsun diye hastanelerden çıkmayan insanlar var. ömer hiç durmuyor diye ben de hep yakınıyorum ama bu akşam mesela burnu akıyor nezle oldu sanırım. burnu tıkalı diye zor daldı uykuya. hep uyanıyor. keşke iyi olsa da hep dolansın ortalıkta diyorum bu sefer de :31: yani Allah onlara da, bize de sağlık sıhhat versin.

benim emekliliğin dolmasına 6 yıl var. onu da 54 yaşıma kadar doldurmam gerekiyor.
10 yılda ara versem bu sürede çok rahat dolar yani.
malulen emekli olabilme hakkını da kazanınca, kötü günde kendimi kurtarmış olurum dedim.
normal emekliliği de iyi günler için kullanırım inşaallah.

ohooo yerinde olsam çalışmam bile. :34:6 yıl nedir ki? değişik kurslara katılır eğlenmeme bakarım. süpermiş arkadaşım. bravo

buklemmm :52: ne zamandır takılmıyosun bendeki ddeğişiklikleri bilmiyosun tabee :52:
ben spora ve diyete başladım kilo vermeyede tabiki
artı estetik cerrah buldum görüşücem karın gerdirme yaptırıciiim :52:
depresyonda olunca kimse el uzatmıyo dahada dibe çekiyorlar silkindim kendime geldimmm

ne zamandır dediğin 1 haftadır pc bozuk kız ne kadar kilo verdin ki bu dönemde?bende ebru şallıya takılıyorum sabahları ve asla akşam yemeği yemiyorum ekmekte hiç yok bakalım neler olucak.. kızz gelinde muhabbet edelim deniz uyancak ufff koltuk kenarları hep salya yalaya yalaya sıralıyo zaten özledim sohbetleriiii
günaydın buklecim, hepinize günaydın demiştim ama okumadın sanırım. bende de zaman zaman böyle bir hüzünlü ruh hali oluyor ama mutlu olduğum şeyleri kendimi zorlaya zorlaya yapmaya çalışıyorum. benim de oğlum inanılmaz hareketli, altını alırken ter kan içinde kalıyorum, bazen poposu açık epey geziyo kaçıyo, asla yanlız kalmıyor odada, hep peşimde, çok afedersin tuvalete girerken kucağımda oturtuyorum, duş alırken mama sandalyesi duşun önünde duşa kabinden ce e cee diyerek duşumu alabiliyorum düşün artık. temizlik bile yaptırmıyor, elektrik süpürgesinin üstüne çıkıyor. inan bebeklerin geneli böyle. bence çalışmaya başlasan depresyonun geçer gibime geliyor. evet çalışmak ve bebek sorumluluğu yoruyor ama sabah hafif bir duş alıp, şıkır fıkır süslenip işe gelmek bana çok iyi geliyor. çalışmasaydım kesin depresyona girerdim(çalışmaya alışanlar için bu sözüm) ama eğer çok uzun zamandır(1 aydan fazla) depresyondaysan bir psikoloğa git derim. 1 ay önce gittim çooook iyi geldi inan ki. ağlaya ağlaya gitmiştim

kusura bakma canım görememişim günaydınını.. bende duşa aynen senin gibi giriyorum :37: psikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama denizi bi kaç saatliğine bırakacak kimsem yok şuan o kadar ihtiyacım var ki aslında iyi geleceğinede eminim aslında....muhabbet etmek isteyen yok mu bekliyorumm :3:

Son düzenleme:
Back
X