2012 Şubat Anneleri

Markette bi bayan gördüm 21 şubat doğumluymuş bebeği erken doğmuş ama 7 aylıkken fakat hiç anne sütü alamamış 6.500 kg mış baktım boyu posu minyon tipli annede kısa fakat doktoru gelişimi geride demiş pirinç unu alıyordu ben tavsiye etmedim vitaminli değll diye fakat belli durumu iyi değl sanırım aldı yinede karışamam tabi ama içim gitti belliki zor büyütüyor anne sütü alamamasına çok üzüldüm..şahsen benimki şuan bile emmese üzülüyorum ben zoruma gidiyo hala erken buluyorum ki o napsın..

bizimkide balık olacaktı fakat erken geldiği için kova oldu
tam kova burcu
sıkılma huyu bizdede var ama henüz küçükler daha o yüzden
sıkılıyo mızlanıyo ben oynamaya başlıyorum bi oyuncakla hemen geliyo o da oynamaya çalışıyo sonra sıkılıyo başka oyuncağa geçiyoruz filan
şim kurabiye kutusuna taktı dün akşamki kadar korkmadı bugün alışıyo
dans ediyo hareket ediyo şrkı söylüyo ışıklarıda yanıyo ona bakıyo çok ilgisini çekti bakalım az daha alışırsa epey oyalanır bende biraz nefes alırım inşallah

belkide maddi durumundandır

Oğlanı uyuttum kalkayım yemek yapayım canımda sıkılıyo bugün..esad düne göre daha
iyi oluyo bu seferde ben biraz kırığım hastayım sanırım.

Benimkide kova olcaktı geç doğdu biraz balık oldu..Kovalar zeki oluyormuş sanırım..

belkide maddi durumundandır

evet öyle sanırım kılık kıyafetinden öyle anladım ve çok üzüldüm Allah yardım etsin inş benimki 23 şubatlı 10 kilo o erken doğum yapmış ama en az 8 kilo olmalıydı çocuk..6 aylık gibiydi..sinekte sokmuştu yüzünü falan...içim ezildi vallahi..halimize hep şükretmeliyiz beterin beteri varmış.görmeden insan hatırlamıyormuş bu şansını

geçmiş olsun canım
geçen söyleniyodunya gece açık yattı hasta oldu kendi etti buldu diyee
şimdide esat söylensin açık yattı üşüttü diyeee

Kızlar size bi bilgi vereceğim zira ben yapacağım bunu

taylan kümeli geçen gün saba tümerdeydi showda..bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirmek ve sık sık grip olmamak için taze zencefili rendeleyip suyunu balla karıştırıp 2 kez içince hiç grip olmazmışız çünkü çok faydalı bişeymiş.zencefil ben alacağım...

Bebeklere içiremeyiz ama çok acıymış zencefilin suyu ama taylan hnm 2 senedir hasta olmadım dedi diyetisyen zaten kendisi tanıyormusunuz bilmiyorum ama..denemek lazm

Kızlar naber
yazamadım epeydir ama ara ara okudum
herkes iyidir umarım
Benim minnoş sonunda dişleri patlataca galiba :)
10. aya girdik hala dişimiz yok
ama bu hafta mızırdanmada zirve yaptı :)
Bugün baktım diş kökleri şişmiş ama diş görünmüyor
bu durumda dişi kaç günde çıktı sizinkilerin
yarın sabaha dişle uyanır mı acaba
Çok heyecanlandım valla :))

İlahi hugo alemsin valla napim çok sinirlerimi bozmuştu uyumayarak :)sorma bende üşüttüm dün banyodan sonra balkonda çamaşır astık azcık hastayım galiba..esadda bana kızsın şimdi :2:

cnm benmkide üst dişleri patlattı aynı şişti önce kırmızıydı sonra ağzı akmaya başladı ama çok azar azar oldu bizde 2 3 güne çıkar bence seninkininde...bizim öyle oldu ama ateş yapıyo benm oğluma diş..hayırlı olsun ama sabaha çıkmaz sanırsam biraz daha beklemelisin

hayırlı olsun canım 2 3 gune cıkar bence :)

oğlum kucagmda cızgı fılm ızlıo
cok sevıyorum yavrumu
ıyı kı doğurmusum valla :)

hayırlı olsun canım 2 3 gune cıkar bence :)

oğlum kucagmda cızgı fılm ızlıo
cok sevıyorum yavrumu
ıyı kı doğurmusum valla :)

Saol canım
Ben de çook seviyorum minnoşumu
Allah acılarını göstermesin
Çok tatlılar maşallah

Dokuz ay bekledik üç gün daha bekleriz artık :)
Sizin dişler de hayırlı olsun

pukicim ikinci bebişe biz kesin gözüyle bakıyoruz
Allah izin verirse çalışmaları Asya'nın yaş günü itibari ile başlatıcaz :)
İznimin arkasına bir izin daha eklerim inşallah ikisi birden büyr

cam bardakla su verirsen o yer çıt çıt ses çıkarıyor,
Allah'ım ne güzel bir müzik tınısı gibi.
2 gun sonra bardakla deneme yaptıgında ses net gelir.
bizde 2 aydır yeni diş çıkmadı. 8 dişte kaldı

yaşları büyüdükçe dikkat süreleri uzar. büyük çocuk gibi uzun süre aynı şeyle devam edemezler.
sürekli uyaranı değiştirmek gerekiyor.
burçla kesinlikle alakası yok, gelişim dönemiyle alakalı,
benimki kova burcu

benim kızımda ip kurdele gibi şeylere bayılıyor.özellikle ip olsun ağzından alamıyorum o denli çok seviyor ip ve türevlerini

emme sorunu bizdede var hatta bıraktı gibi bişey artık gecede emmiyo zor geliyo
sağıp içiriyorum mecburen

gaz sorunu yüzünden emmesi hep problemli oldu zaten.3.aydan sonra uyanıkken emmeyi yavaş yavaş bıraktı.bende baktım uyuyarak emiyor uyutup emzirmeye başladım.aslında o dönemler belki aç bırakıp biraz daha üstüne düşseydim alırdı belki tekrar ama acemilik işte.üstelik biberonda alıyordu o zamanlar ama ben unutturdum şimdi biberonuda aldıramıyorum(alsa en azından bende sağarak veririm.ben okuldayken sağıp bırakıyorum bakıcı kaşıkla vermeye uğraşıyo düşün yani.onunda yarısı içine yarısı dışına kaşık görünce çıldırıyor(
doğru canım ankaranın kışı serttir ama en azından yazı sıcak oluyor.burda yazlarda kış gibi geçiyor

benim kızımında burcu koç 12 şubat doğumlu
ama yükseleni nedir bilmiyorum hiç

canım zekanın burçla alakası yok.
% 75 genetik (zeki ebeveynlerin çocugu da zeki oluyor)
% 25 çevresel şartlar (senin çocuga sundugun eğitim, sevgi vs..)

ha şimdi işte çok zeki, okumuş bir tanıdgımız vardı, çocukları zihinsel engelli falan diyebilirsiniz.
istisnalar kaideyi bozmaz.

geçmiş olsun....

hadi gözünüz aydın
inş sorunsuz çıkar asya hanımın dişleri

bize bir tavuk oyuncak hediye gelmişti gecen hafta
sesi ve ışıklı güzel bir şey
ses ve ışık çıkarırken yumurluyordu, tavugun kıçından yumurta düşüyordu otomatik
bizimki tavugun üstüne oturdu krıdı

dün kahvaltı setinin fincan tabağını,
önceki gün bibloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…