- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.221
annemler fındıkta ağustosta yani köydelerdi hep yağmur yağmış soba yakmışlar köyde..güzel yer ama soğuk işte gerçi sen alışkın olmalıosın ankarada soğuk genelde dimi kışları sert diye duydum..
Kızlar markete gittim molfix aldım geldim şikayet var sitesine baktım nerdeyse bütün bezlere sızdırıyor demişler sanırım bazıları bilerek yapıyoki bez yollasın özür niteliğinde diye bütün markalara hep aynı şeyler söylenmiş sızdırıyor diye bazıları ila doğrudurda kimide sanki bilerek yazmış gibi...inanmadım ben bütün şikayetlere :97:gittim molfix aldım huggıes alcktm bedeni yoktu prima molfix kullanmaya devam..canbebede çok sızdırma şikayeti var diye almadım gene..kafamı karıştırdı site..
sorma herşeyden hemen bıkıyolar normalmi bu aylarda yoksa burcundan dolayımı çabuk bıkıyo balık burcı bnm oğlum yükselenide koç benim yükselenimde koç babamızda koç burcu ev koçla dolu
sizinkilerin burcu yükseleni nedir kızlar?
Markette bi bayan gördüm 21 şubat doğumluymuş bebeği erken doğmuş ama 7 aylıkken fakat hiç anne sütü alamamış 6.500 kg mış baktım boyu posu minyon tipli annede kısa fakat doktoru gelişimi geride demiş pirinç unu alıyordu ben tavsiye etmedim vitaminli değll diye fakat belli durumu iyi değl sanırım aldı yinede karışamam tabi ama içim gitti belliki zor büyütüyor anne sütü alamamasına çok üzüldüm..şahsen benimki şuan bile emmese üzülüyorum ben zoruma gidiyo hala erken buluyorum ki o napsın..
belkide maddi durumundandır
Oğlanı uyuttum kalkayım yemek yapayım canımda sıkılıyo bugün..esad düne göre daha
iyi oluyo bu seferde ben biraz kırığım hastayım sanırım.
Benimkide kova olcaktı geç doğdu biraz balık oldu..Kovalar zeki oluyormuş sanırım..
Kızlar naber
yazamadım epeydir ama ara ara okudum
herkes iyidir umarım
Benim minnoş sonunda dişleri patlataca galiba :)
10. aya girdik hala dişimiz yok
ama bu hafta mızırdanmada zirve yaptı :)
Bugün baktım diş kökleri şişmiş ama diş görünmüyor
bu durumda dişi kaç günde çıktı sizinkilerin
yarın sabaha dişle uyanır mı acaba
Çok heyecanlandım valla :))
Kızlar naber
herkes iyidir umarım
hayırlı olsun canım 2 3 gune cıkar bence :)
oğlum kucagmda cızgı fılm ızlıo
cok sevıyorum yavrumu
ıyı kı doğurmusum valla :)
cnm benmkide üst dişleri patlattı aynı şişti önce kırmızıydı sonra ağzı akmaya başladı ama çok azar azar oldu bizde 2 3 güne çıkar bence seninkininde...bizim öyle oldu ama ateş yapıyo benm oğluma diş..hayırlı olsun ama sabaha çıkmaz sanırsam biraz daha beklemelisin
Kızlar naber
herkes iyidir umarım
annemler fındıkta ağustosta yani köydelerdi hep yağmur yağmış soba yakmışlar köyde..güzel yer ama soğuk işte gerçi sen alışkın olmalıosın ankarada soğuk genelde dimi kışları sert diye duydum..
Kızlar markete gittim molfix aldım geldim şikayet var sitesine baktım nerdeyse bütün bezlere sızdırıyor demişler sanırım bazıları bilerek yapıyoki bez yollasın özür niteliğinde diye bütün markalara hep aynı şeyler söylenmiş sızdırıyor diye bazıları ila doğrudurda kimide sanki bilerek yazmış gibi...inanmadım ben bütün şikayetlere :97:gittim molfix aldım huggıes alcktm bedeni yoktu prima molfix kullanmaya devam..canbebede çok sızdırma şikayeti var diye almadım gene..kafamı karıştırdı site..
sorma herşeyden hemen bıkıyolar normalmi bu aylarda yoksa burcundan dolayımı çabuk bıkıyo balık burcı bnm oğlum yükselenide koç benim yükselenimde koç babamızda koç burcu ev koçla dolu
benim kızımda ip kurdele gibi şeylere bayılıyor.özellikle ip olsun ağzından alamıyorum o denli çok seviyor ip ve türevleriniZaten bu sıralar ben neyi tehlikeli bulup elinden almaya çalışsam yapışıyor resmen. Hep de dikkatini dağıtarak almaya çalışıyorum ama bizimki de sürekli tehlikeli şeyler bulup ağzına götürmeye bayılıyor.
emme sorunu bizdede var hatta bıraktı gibi bişey artık gecede emmiyo zor geliyo
sağıp içiriyorum mecburen
doğru canım ankaranın kışı serttir ama en azından yazı sıcak oluyor.burda yazlarda kış gibi geçiyorannemler fındıkta ağustosta yani köydelerdi hep yağmur yağmış soba yakmışlar köyde..güzel yer ama soğuk işte gerçi sen alışkın olmalıosın ankarada soğuk genelde dimi kışları sert diye duydum.
Oğlanı uyuttum kalkayım yemek yapayım canımda sıkılıyo bugün..esad düne göre daha
iyi oluyo bu seferde ben biraz kırığım hastayım sanırım.
Benimkide kova olcaktı geç doğdu biraz balık oldu..Kovalar zeki oluyormuş sanırım..
Kızlar bebeği ağlarken katılan var mı? Yani ağlarken iyice kendini kaptırıp nefessiz kalma.yaşayan varsa ne yapıyorsunuz bu durumda?
Son 1 haftadır 2 kere ağlerken katıldı benim oğluş. Bugün çok korkuttu ama beni. Eline kağıt geçirmiş bir yerden tam ağzına götürecekken aldım bu başladı deli gibi ağlamaya dikkatini dağıtmaya fırsat vermeden nefesi kesildi. Çok panik oldum vallamoralim bozuldu bayağı.
Kızlar naber
herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?