2012 Şubat Anneleri

Hım yine de bir manası varmış :)

Evet, Alanya'dayım. Klima olmasa intihar girişiminde bulunurdum herhalde zor bu sıcakta, nemde yaşamak. Şu mevsim oldu hala şort giyiyor benim minik. Sen neredensin?

ben aslen ankaralıyım ama meslek icabı ordudayım
hatta tokat bile sayılır çünkü ordunun en uzak ilçelerinden biri
aslında ben tam sıcak insanıyım bayılırım sıcağa
burasıda aksine yayla sayılır buz gibi
biz ne zamandır kazak hırka giyiyoruz malesef:50:

hugocuk benim oğlana bimden uzaktan kumandalı jip aldım, sen demiştin galiba sabah, şimdi iş yerinde pillerini takıp çalıştırdım,oynadım hatta valla süper birşey, arabanın altında mavi kuvvetli ışık var. gece lambası gibi yani. ben çok beğendim alacaklar alsın (15 tl bu arada) renkleride var, turuncu, gri, mavi, kırmızı. ben kırmızısını aldım alperen kırmızıyı çok seviyor çünkü
benim annemde görmüş ama almamış zaten oynamaz benm sıpa hemen sıkılıyo herşey az oynadıktan sonra..ben gelen patiklerden aldım bimden kahve renginden yürüyünce giyer diye..dedeside almış bu kış yeter 2 tane zaten hep evde yavrum mecbur havalar soğukk
benim karnımdada deforme yok çünkü 2 yıl düzenli karın çalıştım beni rahatsız eden sezeryan yeri
yağ aldırmakla filan alakası yok düzenli spor yaparsan koşarsan bacaklarda selülit olmaz çünkü kan dolaşımı hızlıdır devamlı
hiç selülitli sporcu görmedim mesela
istediğin kadar düzenli beslen spor yapmadığın sürece her geçen snelerde vücut biraz daha yere doğru çekilir
göğüsler karın kollar bacakların içleri
kız deforme yokta daha ne gerdiriyon sezeryan yeri 1 yıl içinde gidiyo zaten annem 9 yıl önce sezeryanla doğum yaptı şimdi izmiz yok 1 yılda epey kapanmıştı seninde kapanır.. Valla ben gülbenin yalancısıyım öyle dedi tvde..selülitlerimle barışığım ben zaten ... Zaten kapalıyımda kocamda dert etmiyor öyle çokta değl boşverelim en güzeli kendinle barışık olmak...

oğlum foruma giremediğim bu zaman içerisinde baya bi afacanlaştı, zaten sıralıyordu şimdi koltuklara çıkmayı öğrendi :9:
babasını görünce baba, kuzenlerimin kızlarını görünce abba diyo konuşmak için çabalıyo
dr. vitaminini değiştirdi onu içmeye bağladığından beri iştahı açıldı, kilo aldımı bilmiyorum ama 2 hafta önce götürdüğümüzde 200gr vermişti hastalıktan 8kg bile olamadı
boyu biraz daha uzadı ama kıyafetlerinden ve uzandığı yerlerden anlaşılıyo :34:
bunun dışında burun tıkanıklığımz devam ediyor alerjikmi şimdi onun için 1yaşına kadar ilaç kullancaz, eve soğuk buhar makinası aldık arada maske ile serum fizyojik ile hava veriyoruz

böyle işte kızlar bizdeki gelişmeler

maşallah demek koltuklara çıkıyor benimki daha başlamadı onun derdi yürümeyi öğrenmek bir an önce,,,evi alt üst etcek yaa :)

ben aslen ankaralıyım ama meslek icabı ordudayım
hatta tokat bile sayılır çünkü ordunun en uzak ilçelerinden biri
aslında ben tam sıcak insanıyım bayılırım sıcağa
burasıda aksine yayla sayılır buz gibi
biz ne zamandır kazak hırka giyiyoruz malesef:50:

aaa bizim memlkettesin demek bende hasretini çekiyorum ama ordu merkezliyim ben sen neresindesin cnm oralar hep öyle süreklide yağmur yağar yükseklere...burnumda tütüyor ama yeşilide bir başka güzel oraların..mis gibi havasııı ahhh ahhhh:) benim yerimede bi nefes çek nolur...:(

Kızlar bebeği ağlarken katılan var mı? Yani ağlarken iyice kendini kaptırıp nefessiz kalma.yaşayan varsa ne yapıyorsunuz bu durumda?

Son 1 haftadır 2 kere ağlerken katıldı benim oğluş. Bugün çok korkuttu ama beni. Eline kağıt geçirmiş bir yerden tam ağzına götürecekken aldım bu başladı deli gibi ağlamaya dikkatini dağıtmaya fırsat vermeden nefesi kesildi. Çok panik oldum valla:50: moralim bozuldu bayağı.

hugocuk benim oğlana bimden uzaktan kumandalı jip aldım, sen demiştin galiba sabah, şimdi iş yerinde pillerini takıp çalıştırdım,oynadım hatta valla süper birşey, arabanın altında mavi kuvvetli ışık var. gece lambası gibi yani. ben çok beğendim alacaklar alsın (15 tl bu arada) renkleride var, turuncu, gri, mavi, kırmızı. ben kırmızısını aldım alperen kırmızıyı çok seviyor çünkü

babam aradı sabah o da almış
erkenden gitmiş sabah açılır açılmaz market hemen almış
çabucak bitti dedi babam
daha görmedik biz ama sen güzel diyosan iyiki almış babam

aaa bizim memlkettesin demek bende hasretini çekiyorum ama ordu merkezliyim ben sen neresindesin cnm oralar hep öyle süreklide yağmur yağar yükseklere...burnumda tütüyor ama yeşilide bir başka güzel oraların..mis gibi havasııı ahhh ahhhh:) benim yerimede bi nefes çek nolur...:(

tamam çekerim:))
aybastıdayım ben
hakkaten yeşili doğası çok güzel ama yağmuruda çekilmiyor bi süre sonra valla
nerdeyse yaz hiç yaşanmıyor mübarek yerde;))

Kızlar bebeği ağlarken katılan var mı? Yani ağlarken iyice kendini kaptırıp nefessiz kalma.yaşayan varsa ne yapıyorsunuz bu durumda?

Son 1 haftadır 2 kere ağlerken katıldı benim oğluş. Bugün çok korkuttu ama beni. Eline kağıt geçirmiş bir yerden tam ağzına götürecekken aldım bu başladı deli gibi ağlamaya dikkatini dağıtmaya fırsat vermeden nefesi kesildi. Çok panik oldum valla:50: moralim bozuldu bayağı.

canım emziriyomusun bilmiyorum ama böyle durumlarda emzirin derler

mozpcum hoşgeldin tekrar aramıza
benim kızımdada geçmek bilmeyen bi burun tıkanıklığı var
kronikleşti resmen
kaç doktora götürdüm hepside 1 yaş dedi
ama spreyden başka bişey vermediler
bende onları kullandıkça daha kötü oldu sanki artık bıraktım hepsini
şimdi biraz daha rahat ama yine tıkalı tabi
emerken çok sıkıntı oluyor malesef
ama oda bizde böyle yaşamaya alıştık resmen
bakalım 1 yaşını beklicez mecbur

çok zor olur çocuk uyurkende tıkanır inşallah geçer canım
sana hep sorcam diyorum unutuyorum
bikeresinde demiştinki bizim beşik kızım büüyüdükçe uzuyo genişliyo demiştin nasıl beşikki o :44:

benim annemde görmüş ama almamış zaten oynamaz benm sıpa hemen sıkılıyo herşey az oynadıktan sonra..ben gelen patiklerden aldım bimden kahve renginden yürüyünce giyer diye..dedeside almış bu kış yeter 2 tane zaten hep evde yavrum mecbur havalar soğukk

kız deforme yokta daha ne gerdiriyon sezeryan yeri 1 yıl içinde gidiyo zaten annem 9 yıl önce sezeryanla doğum yaptı şimdi izmiz yok 1 yılda epey kapanmıştı seninde kapanır.. Valla ben gülbenin yalancısıyım öyle dedi tvde..selülitlerimle barışığım ben zaten ... Zaten kapalıyımda kocamda dert etmiyor öyle çokta değl boşverelim en güzeli kendinle barışık olmak...

maşallah demek koltuklara çıkıyor benimki daha başlamadı onun derdi yürümeyi öğrenmek bir an önce,,,evi alt üst etcek yaa :)

canım şuan oynayamaz sen oynatırsın o da peşinden koşturur
hemen sıkılıyorlar ama artık büyüdüüler yakında daha bilinçli oynayacaklar o zaman lazım olur bencee

çok zor olur çocuk uyurkende tıkanır inşallah geçer canım
sana hep sorcam diyorum unutuyorum
bikeresinde demiştinki bizim beşik kızım büüyüdükçe uzuyo genişliyo demiştin nasıl beşikki o :44:

sağolasın canım inş geçer
beşik değil salıncak canım:))))
aslında ben cevap vermiştim sana ama görmedin sanırım
bizim salıncak bildiğin şu çingene salıncağı dediklerinden
küçük odalardan birinde duvardan duvara eşim yaptı
tamamen ilkel yani
o yüzden kızımın büyümesine göre bizde şekillendiriyoruz
mesela altına mukavva kestirdik geniş ve uzun rahat yatsın diye
üstüne yün yatak yaptırdım
buaralar da derinleşmesi lazım çünklü tutp tutp ayağa kalkıyor
aslında tabi en doğrusu vazgeçirmemiz lazım yepyeni beşiği kenarda duruyor ama olmuyor yatar yatmaz uyanıyor
birde sallayarak uyuttuğum için
birde emzirme mevzusu:(((
bakalım nereye kadar gidecek

Emziriyorum da emecek bir hali olmuyor yani o durumda ememez nefes almıyor ki:50:

Valla ömrümden ömür gitti resmen

geçmiş olsun benim kızımda genelde düştüğünde bu hale geliyor
bende dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum aynaya falan baktırıyorum
emzirmeye çalışıyorum
bu kadar ağladığına göre çok sevmiş demekki kağıdı:)

Emziriyorum da emecek bir hali olmuyor yani o durumda ememez nefes almıyor ki:50:

Valla ömrümden ömür gitti resmen

bizdede oluyo bazen eğer uykusu gelirde o an güçlü ses duyarsa korkuyo ve çok ağlıyo
ben panikle kucaklayıp hafif zıplatıyorum dikkatini dağıtmak için ama panikle yani doğrumu değilmi yaptığım bilmiyorumm
bende çok korkuyorum o zaman

sağolasın canım inş geçer
beşik değil salıncak canım:))))
aslında ben cevap vermiştim sana ama görmedin sanırım
bizim salıncak bildiğin şu çingene salıncağı dediklerinden
küçük odalardan birinde duvardan duvara eşim yaptı
tamamen ilkel yani
o yüzden kızımın büyümesine göre bizde şekillendiriyoruz
mesela altına mukavva kestirdik geniş ve uzun rahat yatsın diye
üstüne yün yatak yaptırdım
buaralar da derinleşmesi lazım çünklü tutp tutp ayağa kalkıyor
aslında tabi en doğrusu vazgeçirmemiz lazım yepyeni beşiği kenarda duruyor ama olmuyor yatar yatmaz uyanıyor
birde sallayarak uyuttuğum için
birde emzirme mevzusu:(((
bakalım nereye kadar gidecek

ohh sallansın nisa bebekk :nazar:
en rahatı aslında çingene salıncağı
heleki kolikte oldumu çare yok o salıncak kurulup güçlü güçlü sallanacak
6 ayy salıncak sallamış biri olarak bilirimmm o duyguyuu :ssz:
bu ara bizimki benle uyuyo sırtını bana dönüyo sarılıyorum ellerimi tutuyo oynaya oynaya bıcır bıcır uyuyakalıyo
veya saçlarımı çekip gözlerime parmaklarını sokarken uyuyakalıyo
alıp yatırıyorum

ohh sallansın nisa bebekk :nazar:
en rahatı aslında çingene salıncağı
heleki kolikte oldumu çare yok o salıncak kurulup güçlü güçlü sallanacak
6 ayy salıncak sallamış biri olarak bilirimmm o duyguyuu :ssz:
bu ara bizimki benle uyuyo sırtını bana dönüyo sarılıyorum ellerimi tutuyo oynaya oynaya bıcır bıcır uyuyakalıyo
veya saçlarımı çekip gözlerime parmaklarını sokarken uyuyakalıyo
alıp yatırıyorum

bizede kolikten armağan işte o salıncak:((
ne güzel mehmet alışmış
emme sorunu olmasa bende alıştırcam ama işte malesef

geçmiş olsun benim kızımda genelde düştüğünde bu hale geliyor
bende dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum aynaya falan baktırıyorum
emzirmeye çalışıyorum
bu kadar ağladığına göre çok sevmiş demekki kağıdı:)

Zaten bu sıralar ben neyi tehlikeli bulup elinden almaya çalışsam yapışıyor resmen. Hep de dikkatini dağıtarak almaya çalışıyorum ama bizimki de sürekli tehlikeli şeyler bulup ağzına götürmeye bayılıyor.

canım şuan oynayamaz sen oynatırsın o da peşinden koşturur
hemen sıkılıyorlar ama artık büyüdüüler yakında daha bilinçli oynayacaklar o zaman lazım olur bencee
annemler fındıkta ağustosta yani köydelerdi hep yağmur yağmış soba yakmışlar köyde..güzel yer ama soğuk işte gerçi sen alışkın olmalıosın ankarada soğuk genelde dimi kışları sert diye duydum..

Kızlar markete gittim molfix aldım geldim şikayet var sitesine baktım nerdeyse bütün bezlere sızdırıyor demişler sanırım bazıları bilerek yapıyoki bez yollasın özür niteliğinde diye bütün markalara hep aynı şeyler söylenmiş sızdırıyor diye bazıları ila doğrudurda kimide sanki bilerek yazmış gibi...inanmadım ben bütün şikayetlere :97:gittim molfix aldım huggıes alcktm bedeni yoktu prima molfix kullanmaya devam..canbebede çok sızdırma şikayeti var diye almadım gene..kafamı karıştırdı site..
sorma herşeyden hemen bıkıyolar normalmi bu aylarda yoksa burcundan dolayımı çabuk bıkıyo balık burcı bnm oğlum yükselenide koç benim yükselenimde koç babamızda koç burcu ev koçla dolu :9:

sizinkilerin burcu yükseleni nedir kızlar?

Back
X