2012 Şubat Anneleri

teşekkür ederim .benim içime de öyle doğuyor kızım erken yürüyecek galiba çünkü ilk emekleyen oğlum oldu.ilk ayağa kalkansa kızım oldu.sonra emeklemeye başladı.şimdi ise oğlum ayağa kalktı.ilk yürüyen de kızım olcak gibi.birbirini takip ediyorlar hep biri emeklese diğeri ayağa kalkıyor diğeri yürüse öteki erken konşur herhalde
:):):)

bende merakla bekliyorum bakalım hangisi olacak.hepsini anlatacağım büyüdüklerinde :):):) keşke fotoğraflayabilsem o anlarını ama nerdee aklına gelmez ki ne zaman kalkıp yürüyecekleri.her saniye makina ile gezmek lazım

tahmin edebiliyorum.bende empati yapıyorum.herhalde daha bilinçli bir şekilde yaşardım gebeliğimi.önceden heyecandan ve panik ataktan yaşayamamıştım gebeliğimi.doğum sonrası ayrı bi berbattı.birde son iki ay ı eşimsiz geçirdim hiçbir b.... anlamadım gebeliğimden yine panik atak geçirseymişim iyiymiş.sevdiğini sandığın insanların aslında sevmediğini öğrenince ve sinsi olduklarını öğrenince neymiş ki o ataklar diyorum

duraseellaaaa maşallaaaah ne kadar güzel yakışmış tulumu birde duruşuna bak büyümüşte küçülmüş adam .pek fotojenik maşallaaaaahhh.rabbim nazarlardan saklasın minik oğlunu :):):):)

inşallah ikincisi sakin uslu olur canımm

Çok tatlılar baba oğul maşallah

atacığa tulumlar çok yakışmış

selam minişlerr
eşim sabah uyuyakalmış işe anca gitti
sabah memikto babasnın görünce çok sevindi 9 da kalktı 1 e kadar uyumak istemedi artık gözlerinden uyku akıyodu bayılacak nerdeyse hala inatlaşıyo playstation oynadılarr
aynı babası gibi tuşlara basıyo televizyona bakıyo babası naparsa aynısını yapıyo
biara balkabağı çorbasını içmeyip babasının nesguikini içecek oldu ama yüz vermedik sıpaya
bizim park yatak parçalandı gibi bişey
sallanan aparatı kırıldı içinde kudurup kudurup tepinmesinden
bezinide parmaklarını deliklere soka soka yırtmış
bikaç ay ancak idare eder
bazanın kenarlarına koruyucu takılırmı bileniniz varmı oluyosa öyle yaptırıcam

mrb kızlar....offff bu cocuk cok bunaltıyo artık beni yaaaa.yaka iğnesi gibi hiç düşmüyo üstümden ...resmen yatıyo üstüme tepiniyo..bütün iş güç kalıyo tabi....önce böyle degildi ayaklanmaya basladı....sırtımdan inmez oldu....bana tırmanıp kalkıyo yürümeye calısıyo..sürekli beni yürüt diyo...bi tamamen ayaklansada rahat etsem artık ...offffffffffffff geldi

oy oy oy mavik mavik gömlekler ne kadarda yakışmış mert'e

Yavruları yastıkla yatırmaya başladınız mı? Ben henüz hiç yastık kullanmadım ama son günlerde birlikte yatarken benim yastığa dadanıyor, yüzünü gömmeler falan :)

Yavruları yastıkla yatırmaya başladınız mı? Ben henüz hiç yastık kullanmadım ama son günlerde birlikte yatarken benim yastığa dadanıyor, yüzünü gömmeler falan :)

yok bende yatırmadım ama fır fır dönüyo dün gece dönmüş uyandı
zaten artık sallayarak uyutmuyorum yatağıma yatırıyorum kendimde yatıyorum yanına o zaten hemen yan döner bende sarılırım kafasını gömüyo koynuma ellerimide tutuyo bıcır bıcır uyuyakalıyo sonra beşiğine yatırıyorum

Yav o kadar netten alışveriş yapıyorsun bir foto mu yükleyemiyorsun, numara yapma hugooo kıskanıyorsun Memoş'u paylaşamıyorsun itiraf et

benim telimin kablosu olmadan yüklenmiyo
eşimin telinden oluyo ama o da yapmadı gitti
akşam geç geliyo yorgun oluyo yemekti filan tv karşısında sızıp kalıyo
bakalım ne zaman yapcek
facebook sayfası açıcam memoyaa

inşallah ikincisi sakin uslu olur canımm
Aminnnnnnnn
Masallah ne kadar yaramazmis nasil becermis benimde park yatak, kenarliklar var park yatak icin varmi netten bak istersen canim
Sorma benimkide oyle oyuncakla oynamiyo hep yanima gelip tutunup kalksin oraya buraya tutunsun kalksin hic oturamiyorum gun ici bu hevese su ulk arabammi alsam diyorum tutunup gezer belki bide aktivite masasi playskool olanlar varmi aranizda hugo sende vardi galiba nasil guzelmi oynuyomu kullanislimi ikiside vardi sende dimi?

Bende yatirmadim bi tek ayagimda sallarken su 2 gundur kestim yatagina yatiriyorum bende yatakta yatiyorum yanimda hemen oynaya oynaya 1,5 saatte anca siziyor oda buyuk gelisme bizim icin, ne yapiyim bi sekilde alismasi lazim malum hamileyim karnim buyudukce salliyamam

Son düzenleme:

eskiden sallıyoduk hele benimki kolikten tüm gün hamakta sallaya sallaya büyüdü
ama artık benim yanımda bana sarılıyo konuş konuşa seve seve öyle uyuyo

park yatağında hoplaya zıplaya tepine tepine sallanan aparatı vardı onu kırmış
park yatağın kenarları şeffaf delikliydi o deliklere parmağını sokuyodu yırttı
şimdide o deliği büyütmeye çalışıyo
dağıldı gitti park yatak

Canim yaninda mesela uyumasi ne kadar suruyo ben direk yatagina yatiriyorum parmagini eme eme 1,5 saati buluyo, bide bisey sormustum gormemissin sanirim sende ilk arabam ve aktivite masasi vardi dimi nasil kullanislimi oynuyomu memo bende aliyim diyorum cok kalkma istegi var hep ayakta gezer oynar diyorum ama

benim oğlum ve kızımda artık ayağa kalktıkları için allah korusun uyandıklarında park yataktan düşecekler diye korkuyorum.aşşağı indiricem.fermuarlı yerden girip çıksınlar :):):))::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…