- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.001
Herkes yattımı yahuuu huhhhuuuuuuu kimse yokmuuu
benim oğlanda erken yattı bu akşam yoruldu galiba oyundan...
Melitta tebrikler hadi bakalım yarış başlasın aralarında...bence kızın erken yürüyecek sence?:) ayyy ne güzel yaa büyüdüklerinde hep onlara anlatacağın hatıraların olacak çünkü beraber büyüyorlarya çok güzel bişeyy...
Hugocuk işten kocadan zaman bulamadın tabi bazen bende öyle oluyorum işte..
Evet gaz degil uyku sorunu ve huysuzlugu hala ayni valla deli cesareti diyelim, saka bi yana istedim oldu kaza degil kizim dogum yaptigimda 1,5 yasinda olucak kurtaricak kismen kendini zaten
Sorma o an bende o gunlere gittim ama bilincli olunca anneligi tadinca dahada farkli icten hissediyosunyasiyosun
Cok sagol canim dokundu evet daha iyiyim sukur
Günaydın herkese,
tospiğim sıralıyor sıralıyor sıralayacak koltuk kalmayınca cesaret edip adım atacağına bağırıyor :)
Marketten renkli tahta mandal almıştım eve geldik sildim eline verdim oynasın diye. Epey oyalandı, çok sevdi. Kutunun içine dolduruyor, sonra tek tek boşaltıyor. Silindir şeklinde bir kap buldum içine mandalları attıp almak için koluna kadar soktu, görmeden tek tek aradı çıkardı. Bir sürü oyuncağı sepette yatsın biz Allahın mandalıyla saatlerce oynayalım neyse ki el becerimiz arttı.
Sonra aldım elinden ben çamaşır asarken o da yürütecinde bana eşlik etti. Balkondaki çiçekleri bir güzel yoldu. Saksı diplerindeki yoncaları parçaladı, toprağı kazıdı. İyi oldu temizlendi, tam da budama mevsimi. Ama minik bir karpuzum vardı, süs gibi onu da halletmiş. Top diye oynuyordu kuduruk.
Ota pek düşkün nerede görse saldırıyor, vejetaryen olacak benim gibi herhalde, bunu da dün güneşlenirken çekmiştim. Yazdan Kalan
Evet gaz degil uyku sorunu ve huysuzlugu hala ayni valla deli cesareti diyelim, saka bi yana istedim oldu kaza degil kizim dogum yaptigimda 1,5 yasinda olucak kurtaricak kismen kendini zaten
Sorma o an bende o gunlere gittim ama bilincli olunca anneligi tadinca dahada farkli icten hissediyosunyasiyosun
Cok sagol canim dokundu evet daha iyiyim sukur
Günaydın herkese,
tospiğim sıralıyor sıralıyor sıralayacak koltuk kalmayınca cesaret edip adım atacağına bağırıyor :)
Marketten renkli tahta mandal almıştım eve geldik sildim eline verdim oynasın diye. Epey oyalandı, çok sevdi. Kutunun içine dolduruyor, sonra tek tek boşaltıyor. Silindir şeklinde bir kap buldum içine mandalları attıp almak için koluna kadar soktu, görmeden tek tek aradı çıkardı. Bir sürü oyuncağı sepette yatsın biz Allahın mandalıyla saatlerce oynayalım neyse ki el becerimiz arttı.
Sonra aldım elinden ben çamaşır asarken o da yürütecinde bana eşlik etti. Balkondaki çiçekleri bir güzel yoldu. Saksı diplerindeki yoncaları parçaladı, toprağı kazıdı. İyi oldu temizlendi, tam da budama mevsimi. Ama minik bir karpuzum vardı, süs gibi onu da halletmiş. Top diye oynuyordu kuduruk.
Ota pek düşkün nerede görse saldırıyor, vejetaryen olacak benim gibi herhalde, bunu da dün güneşlenirken çekmiştim. Yazdan Kalan
Günaydın herkese,
mrb kızlar....offff bu cocuk cok bunaltıyo artık beni yaaaa.yaka iğnesi gibi hiç düşmüyo üstümden ...resmen yatıyo üstüme tepiniyo..bütün iş güç kalıyo tabi....önce böyle degildi ayaklanmaya basladı....sırtımdan inmez oldu....bana tırmanıp kalkıyo yürümeye calısıyo..sürekli beni yürüt diyo...bi tamamen ayaklansada rahat etsem artık ...offffffffffffff geldi
duraseellaaaa maşallaaaah ne kadar güzel yakışmış tulumu birde duruşuna bak büyümüşte küçülmüş adam .pek fotojenik maşallaaaaahhh.rabbim nazarlardan saklasın minik oğlunu :):):):)
Çok tatlılar baba oğul maşallah
atacığa tulumlar çok yakışmış
Teşekkür ederiz teyzoşları, siz de ekleseniz de oğlum arkadaşları ile tanışsa.
Yavruları yastıkla yatırmaya başladınız mı? Ben henüz hiç yastık kullanmadım ama son günlerde birlikte yatarken benim yastığa dadanıyor, yüzünü gömmeler falan :)
bir yükleyebilsek zati facebooku bile olacak oğlumun
Yav o kadar netten alışveriş yapıyorsun bir foto mu yükleyemiyorsun, numara yapma hugooo kıskanıyorsun Memoş'u paylaşamıyorsunitiraf et
Aminnnnnnnninşallah ikincisi sakin uslu olur canımm
Masallah ne kadar yaramazmis nasil becermis benimde park yatak, kenarliklar var park yatak icin varmi netten bak istersen canimselam minişlerr
eşim sabah uyuyakalmış işe anca gitti
sabah memikto babasnın görünce çok sevindi 9 da kalktı 1 e kadar uyumak istemedi artık gözlerinden uyku akıyodu bayılacak nerdeyse hala inatlaşıyo playstation oynadılarr
aynı babası gibi tuşlara basıyo televizyona bakıyo babası naparsa aynısını yapıyo
biara balkabağı çorbasını içmeyip babasının nesguikini içecek oldu ama yüz vermedik sıpaya
bizim park yatak parçalandı gibi bişey
sallanan aparatı kırıldı içinde kudurup kudurup tepinmesinden
bezinide parmaklarını deliklere soka soka yırtmış
bikaç ay ancak idare eder
bazanın kenarlarına koruyucu takılırmı bileniniz varmı oluyosa öyle yaptırıcam
Sorma benimkide oyle oyuncakla oynamiyo hep yanima gelip tutunup kalksin oraya buraya tutunsun kalksin hic oturamiyorum gun ici bu hevese su ulk arabammi alsam diyorum tutunup gezer belki bide aktivite masasi playskool olanlar varmi aranizda hugo sende vardi galiba nasil guzelmi oynuyomu kullanislimi ikiside vardi sende dimi?mrb kızlar....offff bu cocuk cok bunaltıyo artık beni yaaaa.yaka iğnesi gibi hiç düşmüyo üstümden ...resmen yatıyo üstüme tepiniyo..bütün iş güç kalıyo tabi....önce böyle degildi ayaklanmaya basladı....sırtımdan inmez oldu....bana tırmanıp kalkıyo yürümeye calısıyo..sürekli beni yürüt diyo...bi tamamen ayaklansada rahat etsem artık ...offffffffffffff geldi
Yavruları yastıkla yatırmaya başladınız mı? Ben henüz hiç yastık kullanmadım ama son günlerde birlikte yatarken benim yastığa dadanıyor, yüzünü gömmeler falan :)
Aminnnnnnnn
Masallah ne kadar yaramazmis nasil becermis benimde park yatak, kenarliklar var park yatak icin varmi netten bak istersen canim
Sorma benimkide oyle oyuncakla oynamiyo hep yanima gelip tutunup kalksin oraya buraya tutunsun kalksin hic oturamiyorum gun ici bu hevese su ulk arabammi alsam diyorum tutunup gezer belki bide aktivite masasi playskool olanlar varmi aranizda hugo sende vardi galiba nasil guzelmi oynuyomu kullanislimi ikiside vardi sende dimi?
Bende yatirmadim bi tek ayagimda sallarken su 2 gundur kestim yatagina yatiriyorum bende yatakta yatiyorum yanimda hemen oynaya oynaya 1,5 saatte anca siziyor oda buyuk gelisme bizim icin, ne yapiyim bi sekilde alismasi lazim malum hamileyim karnim buyudukce salliyamam
park yatağında hoplaya zıplaya tepine tepine sallanan aparatı vardı onu kırmış
park yatağın kenarları şeffaf delikliydi o deliklere parmağını sokuyodu yırttı
şimdide o deliği büyütmeye çalışıyo
dağıldı gitti park yatak
park yatağında hoplaya zıplaya tepine tepine sallanan aparatı vardı onu kırmış
park yatağın kenarları şeffaf delikliydi o deliklere parmağını sokuyodu yırttı
şimdide o deliği büyütmeye çalışıyo
dağıldı gitti park yatak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?