- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #75.001
Herkes yattımı yahuuu huhhhuuuuuuu kimse yokmuuu
benim oğlanda erken yattı bu akşam yoruldu galiba oyundan...
Melitta tebrikler hadi bakalım yarış başlasın aralarında...bence kızın erken yürüyecek sence?:) ayyy ne güzel yaa büyüdüklerinde hep onlara anlatacağın hatıraların olacak çünkü beraber büyüyorlarya çok güzel bişeyy...
Hugocuk işten kocadan zaman bulamadın tabi bazen bende öyle oluyorum işte..
teşekkür ederim .benim içime de öyle doğuyor kızım erken yürüyecek galiba çünkü ilk emekleyen oğlum oldu.ilk ayağa kalkansa kızım oldu.sonra emeklemeye başladı.şimdi ise oğlum ayağa kalktı.ilk yürüyen de kızım olcak gibi.birbirini takip ediyorlar hep biri emeklese diğeri ayağa kalkıyor diğeri yürüse öteki erken konşur herhalde
:):):)
bende merakla bekliyorum bakalım hangisi olacak.hepsini anlatacağım büyüdüklerinde :):):) keşke fotoğraflayabilsem o anlarını ama nerdee aklına gelmez ki ne zaman kalkıp yürüyecekleri.her saniye makina ile gezmek lazım

Evet gaz degil uyku sorunu ve huysuzlugu hala ayni valla deli cesareti diyelim, saka bi yana istedim oldu kaza degil kizim dogum yaptigimda 1,5 yasinda olucak kurtaricak kismen kendini zaten
Sorma o an bende o gunlere gittim ama bilincli olunca anneligi tadinca dahada farkli icten hissediyosunyasiyosun
Cok sagol canim dokundu evet daha iyiyim sukur
tahmin edebiliyorum.bende empati yapıyorum.herhalde daha bilinçli bir şekilde yaşardım gebeliğimi.önceden heyecandan ve panik ataktan